I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Trinity Sports & Prestige. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Trinity Sports & Prestige och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstrinitysportsandprestige.co.uk
???? företagetTrinity Sports & Prestige
⚖️ regleringFCA (falskt)
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformOkänd
📌 AdressLondon Road, SEVENOAKS, KENT, TN15 6ES (falsk)

⚠️ Trinity Sports & Prestiges sida använder inte äkta information, företaget är inte registrerat någonstans och det är inte heller reglerat. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Trinity Sports & Prestige erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

Trinity Sports and Prestige Webbplats

Trinity Sports & Prestige ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter de erbjuder, nyheter och marknadsanalyser, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

01474 527385

07537 164846

???? Slutlig utvärdering av Trinity Sports & Prestige ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Trinity Sports & Prestige.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Trinity Sports & Prestige:

datumUppdatering – nyheter
Enero 2023Klagomål mot Trinity Sports & Prestige av FCA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Trinity Sports & Prestige? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Trinity Sports & Prestige.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Trinity Sports & Prestige

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Så här rapporterar du Trinity Sports & Prestige

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Trinity Sports & Prestige?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Trinity Sports & Prestige en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att Trinity Sports & Prestige är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Trinity Sports & Prestige pålitlig?

Nej. Trinity Sports & Prestige är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Trinity Sports & Prestige?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Trinity Sports & Prestige?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Är Trinity Sports & Prestige en bluff? Åsikter från 2023»

  1. Caesar svar

    Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.