✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget TRUCAPITALS är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om TRUCAPITALS och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstrucapitals.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformtrucapital
📌 AdressTijuana f.Kr.
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 18 oktober 2020
FöretagstypInvesteringarna

företaget: TRUKAPITAL Den nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: TRUKAPITAL Den nämner att vara belägen i Mexiko, men vi anser att detta är falsk information, eftersom den bör regleras av den mexikanska regleringsenheten. Ljuger de om sin plats?

Vad är TRUCAPITALS?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det TRUCAPITALS är ett företag som är dedikerat till investeringar.

Kontotyper

KontotypMinsta initiala insättning
Grundläggande$500
Visionär$3000
Pro$15000

Information på webben

Trucapitals webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av TRUCAPITALS webbplats, som är Trucapitals.com. Fångsten gjordes i APRIL 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +52 664 2837111

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Reglering av TRUCAPITALS

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av TRUCAPITALS ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Trucapitals och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Mexiko, på grund av dess tillsynsorgan, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. På grund av deras förmodade plats bör de regleras av det mexikanska tillsynsorganet.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Trucapitals, med sitt förmodade huvudkontor i Tijuana, Mexiko, presenterar sig som ett investeringsbolag; Bristen på detaljerad information om dess reglering väcker dock betydande frågor om dess rättsliga status och konsistensen av dess angivna plats. Frånvaron av reglering under den mexikanska tillsynsenheten, en enhet som bör stödja och reglera företagets finansiella aktiviteter, skapar oro och väcker osäkerhet om giltigheten av dess läge och dess laglighet som finansiell aktör.

Innan du förbinder dig till någon form av investering med Trucapitals är det absolut nödvändigt att genomföra rigorös forskning. Denna undersökning måste inkludera en grundlig granskning som validerar dess legala existens, bekräftar dess efterlevnad av lämpliga finansiella regler och inkluderar även en grundlig utvärdering av erfarenheter och åsikter som delas av andra användare som har interagerat med detta investeringsbolag. Denna djupgående analys blir ett viktigt steg för att säkerställa transparens, tillförlitlighet och säkerhet i den finansiella verksamheten.

Bristen på tydlighet i regleringen och lokaliseringen av Trucapitals väcker betydande frågor om dess lämplighet som en pålitlig finansiell enhet. Transparens och säkerhet är grundläggande pelare i investeringsbeslut, så att genomföra uttömmande forskning om dess legitimitet, regulatoriska status och granska tidigare erfarenheter är avgörande för potentiella investerare.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om TRUCAPITALS:

datum Uppdatering – nyheter
April 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Trucapitals kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med TRUCAPITALS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av TRUCAPITALS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar TRUCAPITALS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till TRUCAPITALS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera TRUCAPITALS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TRUCAPITALS pålitlig?

Nej. TRUCAPITALS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: dess läge i TIjuana, en osäker plats för ekonomi, och dess brist på reglering skapar mycket osäkerhet och osäkerhet. Angående din webbplats, opålitlig på grund av dess ålder. Genererar detta förtroende hos dig? VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från TRUCAPITALS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

42 kommentarer om «Trucapitals: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. John svar

  Det finns inget sätt att få tillbaka kapitalet, de är bedragare, när du gör anspråk på dina pengar agerar de dumt!!!!! De är tjuvar!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, om du ser att någon säger att de får tillbaka sina pengar så är det falskt, det är kommentarer som mäklaren skriver för att verka pålitliga, tro det inte, DE GÅR ALDRIG tillbaka PENGARNA. Tack för att du skriver om Trucapitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Carlos Beltran svar

  Någon riktig rättegång mot denna portal?
  Bevis på detta?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, flera klienter har visat oss klagomål till polisen och stämningar i olika domstolar genom advokater, det verkar som att det redan pågår en internationell utredning för att hitta företagets ägare och arbetare och arrestera dem.

   Hälsningar.

 3. drog sig tillbaka svar

  De rånade mig, de kommer inte ge mig tillbaka mina besparingar, jag är äldre och de var otrogen mot mig, vad ska jag göra, de är dåliga människor!!!!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej pensionär, om du ser att någon säger att de får tillbaka sina pengar så är det falskt, det är kommentarer som mäklaren skriver för att verka pålitliga, tro det inte, DE GÅR ALDRIG tillbaka PENGARNA. Tack för att du skriver om Trucapitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. EDGAR A svar

  Hej alla . Jag har investerat periodvis i 1 år. Enligt det förtroende jag har för en investerarvän i Colombia. Tyvärr har det inte varit möjligt att ta emot returen beräknad till augusti 2023. Många ursäkter. Jag har redan sagt upp mig för att förstå att det är en bluff. Jag hoppas att folk läser dessa klagomål och inte hamnar i dessa fällor. Lita INTE på att få mycket lönsam avkastning. Vi har alltid vetat det, men ambition påverkar vårt sunda förnuft.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej EDGAR, om du ser att någon säger att de får tillbaka sina pengar så är det falskt, det är kommentarer som mäklaren skriver för att verka pålitliga, tro det inte, DE GÅR ALDRIG tillbaka PENGARNA. Tack för att du skriver om Trucapitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. MAN MED tUR svar

  TACK GUD VERKLIGEN TACK!! JAG FÖRSÖKDE GER DEM EN INSÄTTNING PÅ 25.000 XNUMX DOLLAR. TACK FÖR ATT JAG SÖKTE EFTER FÖRETAGETS NAMN OCH JAG KOM TILL DESSA KOMMENTARER FRÅN PERSONER SOM NÄMNAR ATT DE INTE KAN TA UT SIT KAPITAL.

  TACK TILL ALLA MÄNNISKOR SOM LÄMNADE SINA VITTNESBYT, DE RÄDDAR MIG FRÅN EN VÄLDIGT STOR HUVUDvärk. DE HADDE ÖVERTALAT MIG PER TELEFON.

  SANNINGEN ÄR ATT DE ÄR MYCKET LÖGNARE PÅ TELEFONEN. DE LOVAR DIG TUSEN OCH EN SAKER SOM VISAR ATT ALLA VARA FALSKA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucky, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 6. Sebastian Gonzalo svar

  Hej alla, jag lyckades få tillbaka mitt kapital tack vare denna analys! Välsignelser!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sebastian, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 7. Cece svar

  Jag har försökt få tillbaka mina pengar och de agerar galet med mina pengar. Det är verkligen väldigt frustrerande och får mig att känna mig 100% som att det är en bluff. Så jag vet inte vad jag gör för fel eller om du kan berätta för mig hur jag ska dra tillbaka eftersom jag säger att jag har skickat allt de begär och helt enkelt när dagen kommer då de ska betala mig har de alltid en ny ursäkt... Nu bryr de sig inte ens om att svara och ignorera alla mina meddelanden, så enligt min erfarenhet känner jag åtminstone att det är en bluff. Jag talar uppenbarligen till dig om MIN erfarenhet. Och hittills har det varit en fruktansvärd upplevelse.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cece, om du ser att någon säger att de får tillbaka sina pengar så är det falskt, det är kommentarer som mäklaren skriver för att verka pålitliga, tro det inte, DE GIVER ALDRIG tillbaka PENGARNA. Tack för att du skriver om Trucapitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Sebastian Ojeda svar

   De är riktiga råttor, de behåller dina besparingar, de sköter plattformen och låtsas att du vann och i slutändan returnerar de ingenting, de behåller alla pengar...RÅTTOR!!!!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Sebastian, om du ser att någon säger att de får tillbaka sina pengar så är det falskt, det är kommentarer som mäklaren skriver för att verka pålitliga, tro det inte, DE GÅR ALDRIG tillbaka PENGARNA. Tack för att du skriver om Trucapitals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

    Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

    Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *