I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Trust Investing. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Trust Investing och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstrustinvesting.github.io
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-posthar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressPanama

⚠️ Trust Investing nämner inte vem som äger det, företaget ligger i Panama, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi fortsätter nu med att analysera kontotyperna som erbjuds av Trust Investing, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Trust Investing webbplats

Trust Investing ger en kort förklaring av de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Trust Investing Slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Trust Investing.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Trust Investing:

datumUppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot Trust Investing av finansiell tillsynsmyndighet CNMV
November 2022I flera brasilianska tidningar nämns att ledarna för företaget i landet har gripits. nyhetslänk.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Trust Investing? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Trust Investing.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Trust Investing

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar förtroendeinvesteringar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Trust Investing?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Trust Investing en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Trust Investing är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Trust Investing pålitligt?

Nej. Trust Investing är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Trust Investing?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Trust Investing?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är Trust Investing en bluff? Åsikter från 2022»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luca, tack för din kommentar om Trust Investing. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Carlos Gutierrez svar

  Verkligen, hur tur att det finns människor som bestämmer sig för att rapportera dessa bedrägerier med kommentarerna, jag har haft turen att bli av med TRUST Investing-bluffen, jag läste att de arresterade en av sina chefer på flygplatsen som flydde med resväskor fulla av kundernas pengar ... vilken pöbel ... hur man anförtror mina besparingar till den här pöbeln ... Jag hoppas att de som stannade har varit snabba att ta ut, de ger säkert inte längre något och alla chefer fyller deras resväskor med kontanter för att försvinna så snart som möjligt ... om de inte redan har gått ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Karlo, om du tittar på länken i den här kommentaren kommer du att se hur de arresterar en av ledarna för Trust Investing med resväskor fulla av kontanter, lyckligtvis kan folk läsa och källan är från en erkänd tidning. De är ett bedrägeri, för länge som lurar många familjer, nu när pengar måste återvinnas, tack för att du delar den här informationen om Broker Trust Investing. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan se denna information på den här länken: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Pedro Pablo svar

  ha! 2: a kommentar för att se om de bara erkänner negativa kommentarer och att de passar dem ... Varför accepterade de inte den tidigare?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, problemet är att vi får många kommentarer från människor som verkligen har problem och vad du säger är nonsens, ledsen att vi inte har tid för detta, men det finns bedragare som behöver hjälp och vi är inte här för att slösa bort tid.

 3. Pedro Pablo svar

  Jag känner inte Rick, det verkar för mig så falskt som den här sidan, som berättar vad vi vill läsa, är placerad enligt vad folk letar efter för att kunna erbjuda sina tjänster till slut. Jag har gjort min forskning och data saknas här. Vilket får mig att undra:
  Är dessa kommentarer riktiga? Hur vet jag att du inte har lagt dem själv som en del av din strategi? Kommer de att godkänna denna kommentar? Killar, fortsätt undersöka, vi behöver inte komma överens med någon bara för att de berättar för oss vad vi fruktar för att kunna dra nytta av det på något sätt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, vi informerar bara för att hjälpa människor som har blivit lurade av denna mobb och människor som du som försvarar dem, jag har inte sett någon som säger så många dumma saker i samma kommentar, om du tittar på länken till den här kommentaren du kommer att se hur de stannar till en av ledarna för Trust Investing med resväskor fulla av kontanter och du är fortfarande så klumpig att vilja försvara dem, lyckligtvis kan folk läsa och källan är från en erkänd tidning. De är ett bedrägeri, för länge som lurar många familjer, nu när pengar måste återvinnas, tack för att du delar den här informationen om Broker Trust Investing. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan se denna information på den här länken: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Jorge Ventura svar

  hahahaa, vad ska de nu säga den massa fåren som försvarade bedragarna och brottslingarna av TRUST INVESTING, en massa äggslickare, att de ser två pesos och vinkar vem som helst, och vad kommer att hända med alla pengarna till investerarna ser denna länk: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba
  eller skriv på google: Ruslan Concepción DETAINED och du får se vad som kommer ut och alla de idioter som idoliserade dessa tjuvar ... för att suga henne !!! för idioter !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, det var på tiden, för länge att lura många familjer, nu måste vi få tillbaka pengarna, tack för att du delade denna information om Broker Trust Investing. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Du kan se denna information på den här länken: https://es.cointelegraph.com/news/director-of-trust-investing-scheme-detained-in-cuba

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Jaz svar

  Investera inte, allt är en fälla som de sätter upp, min far har blivit lurad på 5000 euro och de vägrar att ge det till dem, var mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jaz, tack för att du delar din erfarenhet med Broker Trust Investing. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.