✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Turbo Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Turbo Trading och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsturbotrading.biz
???? företagetTurbo Trading Corp.
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress kontakt från webbformuläret
📈 Plattformokänd
📌 AdressVanuatu, belägen vid Río Rhin #77 06500 Cuahutémoc Cdmx. våning 2 och 3.

⚠️ Turbo Trading ägs av företaget Turbo Trading Corp ligger i Vanuatu, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som Turbo Trading erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Turbo Trading webbplats

Turbo Trading ger en kort förklaring om de tjänster som den erbjuder, tutorials, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Turbo Trading Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Turbo Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Turbo Trading:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022dow 500Turbohandelfoptradedow 300DowbrokerFinansCenterEnkelt 500SMINVESTOmfattningsmarknaderTechInvestDowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett olagligt företag beläget i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

[demokrati id=”1461″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Turbo Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Turbo Trading

Hur man rapporterar Turbo Trading

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Turbo Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Turbo Trading en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Turbo Trading är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Turbo Trading pålitlig?

Nej. Turbo Trading är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Turbo Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Turbo Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «Är Turbo Trading en bluff? 2023 recensioner»

 1. DOLD svar

  För tillfället är alla konton spärrade, på grund av en KYC-process, jag har följt dem sedan februari. Jag upprepar att ingen kan dra sig tillbaka. För enligt mäklaren är FXwinning under revision

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej HIDDEN, både Turbo Trading och FXwinning är bevisade bedrägerier, ingen kommer att kunna ta ut sina pengar därifrån, allt de säger är en lögn och de försöker vinna tid, du måste agera snabbt, om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Esteban svar

  Hej bra dag.
  Jag har en bekant som lägger pengar på ett företag som heter turbo, där han säger att det ger honom väldigt bra prestationer så mycket att han har lagt mer av sina bekanta. Jag tror att det är det här företaget?
  Han berättade att det är ett amerikanskt företag och avkastningen ges i USD...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esteban, dessa företag betalar ibland inkomster så att du litar på och över en natt har de försvunnit och blockerat dina konton, de är företag som skapats och skapats för att bluffa och många gånger ber de kunder att ta in vänner och familj och till slut faller de alla i samma fälla övertygad av en familjemedlem eller en vän som var lurad och inte verifierade företagets tillförlitlighet eller allvar, inte verifierade att det inte hade någon reglering eller licens och inte insåg att de skulle lura honom eller hans familjen och alla hans vänner... TRO INTE PÅ DESSA FALSKA RETURER, ALLT ÄR FÖRBEREDT FÖR ATT LADRA DIG.

   Hälsningar.

 3. Antony. svar

  Hej, jag påminner alla berörda om att Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx alla är en del av samma företag och enligt undersökningar misstänker vi att de är i Ciudad de Mexico.

  Min tanke är att bland alla dessa företag går alla vi drabbade samman och stämmer tillsammans. Jag tror att om vi går samman kan vi få myndigheterna att röra på sig och verkligen göra något mot dessa cybertjuvar. Skriv till mig här de som vill uppnå något. Hälsningar.

  Antony.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Turbo Trading. Den här mäklaren är en SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx är en del av en kriminell grupp dedikerad till internationella bedrägerier). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Carlos svar

  De är värdelösa, de är en bluff, jag har gett dem mina pengar och jag har förlorat dem, jag har inget sätt att hävda, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Turbo Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Oswaldo

    En vän till mig blev inblandad och de stal alla hans besparingar, först var allt bra ord och nu svarar de honom inte ens, som tur var la han inte mer, han höll på att lägga 10.000 XNUMX usd från sin pappa.. Han blev av med att läsa alla kommentarer. Tack!!!

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Oswaldo, vi är glada över att ha varit till hjälp och att ha hindrat dig från att förlora din fars pengar. Tack för dina ord.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *