Bux mäklare

Kommentarer om Turbo Trading

Analys av Turbo Trading

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Turbohandel (kallas även med namnet: turbotrading.biz), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Turbo Trading verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Turbo Trading ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Turbo Trading en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Turbo Trading nämner att vara en del av: Turbo Trading Corp.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Vanuatu. UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått information om att ditt riktiga namn och ditt riktiga huvudkontor (varifrån du ringer) finns i nästa adress: hans riktiga namn är Activefinace så du kan hitta honom på Facebook, de finns på Río Rhin #77 06500 Cuahutémoc Cdmx. våning 2 och 3.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Turbo Trading inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Turbo Trading är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Turbo Trading, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Turbo Trading erbjuder är: en främling.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Turbo Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Turbo Trading webbplats
Turbo Trading webbplats

Turbo Trading tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, handledningar, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Turbohandel

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: turbotrading.biz
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbformuläret

Du kanske undrar varför vi recenserar Turbo Trading. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Turbohandel

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Turbo Trading är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Turbo Trading? Vad har du varit med om?

 

Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Turbo Trading: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos svar

  De är värdelösa, de är en bluff, jag har gett dem mina pengar och jag har förlorat dem, jag har inget sätt att hävda, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för din kommentar om Turbo Trading. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Oswaldo svar

    En vän till mig blev inblandad och de stal alla hans besparingar, först var allt bra ord och nu svarar de honom inte ens, som tur var la han inte mer, han höll på att lägga 10.000 XNUMX usd från sin pappa.. Han blev av med att läsa alla kommentarer. Tack!!!

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Oswaldo, vi är glada över att ha varit till hjälp och att ha hindrat dig från att förlora din fars pengar. Tack för dina ord.

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.