Kommentarer till TurnFX

I denna avdelning vi analyserar TurnFX-mäklaren, är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen TurnFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TurnFX ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Cypern, Estland, Storbritannien och Saint Vincent och Grenadinerna, men det nämns inte i vilket fall vilket företag hanterar webbplatsen, så det är omöjligt att verifiera platserna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom TurnFX inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TurnFX erbjuder, vi noterar att det erbjuder fyra olika kontotyper; Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Standardkonto- Minsta initial insättning på 500 $, välkomstbonus, personlig juniorassistent, 1 riskfri handel, individuell träning och signaler.

Silverkonto- Minsta 5.000 60 $ första insättning, 1% välkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfri handel, individuell utbildning och signaler.

Guldkonto- Minsta 10.000 3 $ första insättning, välkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfria transaktioner, individuell utbildning och signaler.

Platinakonto- Minsta 50.000 10 $ första insättning, välkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfria transaktioner, individuell utbildning och signaler.

TurnFX-kontotyper
TurnFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TurnFX erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TurnFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

TurnFX webbplats
TurnFX webbplats

TurnFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de olika produkterna som TurnFX erbjuder sina kunder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om TurnFX

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: turnfx.com/en/

Telefonnummer: + 372 55648709

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning av TurnFX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att TurnFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner inte vilket företag som hanterar webbplatsen, allt tyder på att det är ett oreglerat företag, det är inte klart var det egentligen är baserat ... Webbplatsen är praktiskt taget identiskt med från mäklaren FxFinest, vilket antyder att mäklare är nära besläktade.

Uppdatering: FCA (brittisk tillsynsmyndighet) har lagt TurnFX till sin svartlista

Av dessa skäl tror vi att TurnFX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TurnFX? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «TurnFX: Betyg och kommentarer»

 1. tvivel svar

  Hej Andres, jag frågar samma sak eftersom jag har en vän från turnfx som förmodligen genererar bra vinster att investera men jag vet inte att jag är lite misstro mot dem. Jag hoppas att om någon kan ge mig några råd herrar. Jag tackar dig i förskott.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Una Duda, tack för din kommentar som ber om information om TurnFX. Om de är tillförlitliga, oreglerade, inte särskilt transparenta och det är inte klart var de är baserade, det är enligt vår uppfattning en mycket dålig kombination, om du vill ha mer information eller vår åsikt läser du bara detta avsnitt om TurnFX.

   hälsningar

 2. Dr Thomas Vaupel svar

  TurnFX är nu FxFinest med samma webbplatsstruktur. Jag kommer att kontakta Financial Conduct Authority (FCA) de närmaste dagarna. Hela webbplatsen är en falsk.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Dr Thomas: ”TurnFX är nu FxFinest, webbsidorna har samma struktur. Jag kommer att kontakta FCA (England Regulator) i dessa dagar. Webbplatsen är en bluff. "

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Thomas, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med TurnFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

    Hälsningar.

 3. Lucie fiala svar

  Det är den värsta bluffen. Dessa människor försvann bara med mina pengar. E-postadresser fungerar inte, webbplatsen finns inte. Mina pengar är borta. Jag hoppas att de lider för vad de gjorde mot mig och mina vänner !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Lucie: ”Det är den värsta bluffen. Dessa människor försvann bara med mina pengar. E-postadresser fungerar inte, webbplatsen finns inte. Mina pengar är borta. Jag hoppas att de lider för vad de gjorde mot mig och mina vänner !!! "

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Lucie, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med TurnFX ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Hur länge har du väntat på uttag?

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.