Kommentarer till TurnFX

I denna avdelning vi analyserar TurnFX-mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen TurnFX för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ TurnFX ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi vill tro att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Cypern, Estland, Storbritannien och Saint Vincent och Grenadinerna, men det nÀmns inte i vilket fall vilket företag hanterar webbplatsen, sÄ det Àr omöjligt att verifiera platserna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom TurnFX inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TurnFX erbjuder, vi noterar att det erbjuder fyra olika kontotyper; Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Standardkonto- Minsta initial insÀttning pÄ 500 $, vÀlkomstbonus, personlig juniorassistent, 1 riskfri handel, individuell trÀning och signaler.

Silverkonto- Minsta 5.000 60 $ första insÀttning, 1% vÀlkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfri handel, individuell utbildning och signaler.

Guldkonto- Minsta 10.000 3 $ första insÀttning, vÀlkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfria transaktioner, individuell utbildning och signaler.

Platinakonto- Minsta 50.000 10 $ första insÀttning, vÀlkomstbonus, personlig chefsassistent, XNUMX riskfria transaktioner, individuell utbildning och signaler.

TurnFX-kontotyper
TurnFX-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TurnFX erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som TurnFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

TurnFX webbplats
TurnFX webbplats

 

TurnFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan om de olika produkterna som TurnFX erbjuder sina kunder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om TurnFX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: turnfx.com/en/

Telefonnummer: + 372 55648709

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av TurnFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att TurnFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det nÀmner inte vilket företag som hanterar webbplatsen, allt tyder pÄ att det Àr ett oreglerat företag, det Àr inte klart var det egentligen Àr baserat ... Webbplatsen Àr praktiskt taget identiskt med frÄn mÀklaren FxFinest, vilket antyder att mÀklare Àr nÀra beslÀktade.

 

Uppdatering: FCA (brittisk tillsynsmyndighet) har lagt TurnFX till sin svartlista

 

Av dessa skĂ€l tror vi att TurnFX inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TurnFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «TurnFX: Betyg och kommentarer»

 1. tvivel svar

  Hej Andres, jag frÄgar samma sak eftersom jag har en vÀn frÄn turnfx som förmodligen genererar bra vinster att investera men jag vet inte att jag Àr lite misstro mot dem. Jag hoppas att om nÄgon kan ge mig nÄgra rÄd herrar. Jag tackar dig i förskott.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Una Duda, tack för din kommentar som ber om information om TurnFX. Om de Àr tillförlitliga, oreglerade, inte sÀrskilt transparenta och det Àr inte klart var de Àr baserade, det Àr enligt vÄr uppfattning en mycket dÄlig kombination, om du vill ha mer information eller vÄr Äsikt lÀser du bara detta avsnitt om TurnFX.

   hÀlsningar

 2. Dr Thomas Vaupel svar

  TurnFX Àr nu FxFinest med samma struktur pÄ webbplatsen. Jag kommer att kontakta Financial Conduct Authority (FCA) under de nÀrmaste dagarna. Hela webbplatsen Àr en falsk.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Dr Thomas: ”TurnFX Ă€r nu FxFinest, webbsidorna har samma struktur. Jag kommer att kontakta FCA (England Regulator) i dessa dagar. Webbplatsen Ă€r en bluff. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Thomas, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med TurnFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

    HĂ€lsningar.

 3. Lucie fiala svar

  Det Àr den vÀrsta bluffen. Dessa mÀnniskor försvann bara med mina pengar. E-postadresser fungerar inte, webbplatsen finns inte. Mina pengar Àr borta. Jag hoppas att de lider för vad de gjorde mot mig och mina vÀnner !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Lucie: ”Det Ă€r den vĂ€rsta bluffen. Dessa mĂ€nniskor försvann bara med mina pengar. E-postadresser fungerar inte, webbplatsen finns inte. Mina pengar Ă€r borta. Jag hoppas att de lider för vad de gjorde mot mig och mina vĂ€nner !!! "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Lucie, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med TurnFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag?

    HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *