Kommentarer till Obsbit

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Obsbit, är en CFD-mäklare som tydligen specialiserar sig på kryptovalutor (som Bitcoin). Rekommenderas verkligen Obsbit för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Setonix Holding LTD. .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de inte nämner något, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Obsbit, vi noterar att det erbjuder 6 typer av konton: Discovery-kontot, Silver-kontot, guldkontot, Premium-kontot, VIP-kontot och Luxury Club-kontot.

Discovery-konto- Minsta 200 $ insättning, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar.

Silverkonto: lägsta initiala insättning på $ 3.001 XNUMX, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, rabatt på provision.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, rabatter på provisioner, webbseminarier, "information om insiderhandel".

Den fjärde typen av konto är Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 30.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, provision på rabatter, webinarier, personlig kundtjänst.

Detta följs av VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.001, gratis utbildning, personlig kontoansvarig, popup-varningar, provision på rabatter, webinarier, personlig kundtjänst.

Den sista typen av konto är Luxury Club-konto: Minsta initiala insättning på $ 100.000, för att begära information om denna typ av konto är det nödvändigt att kontakta Obsbit.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Obsbit-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Observera kontotyper
Observera kontotyper

den plattformar att fungera som Obsbit erbjuder är: ACTIVE8.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Obsbit tillhandahåller på sin webbplats.

Obsbbs webbplats
Obsbbs webbplats

Obsbit ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundförklaring om de olika kryptovalutorna som är möjliga att handla, lite historia om den här produkten, förklaring av begrepp från investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Obsbit

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.obsbit.com/es

Telefonnummer: + 34 935 227 635

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Obsbit är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, av vilken vi inte har kunnat hitta någon granskning eller värdering på internet, vilket indikerar att det (förmodligen) är en "ny "företag.

Uppdatering från oktober 2018: På grund av upprepade meddelanden från kunder som inte nämner att de inte kan ta ut kapitalet eller inte kan kontakta Obsbit efter att ha investerat pengar rekommenderar vi INTE OBSBIT.

Uppdatering från januari 2019: CNMV (spanskt tillsynsorgan) har utfärdat en varning mot Obsbit

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Obsbit? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

116 kommentarer om «Obsbit: Betyg och kommentarer»

 1. gymnasium svar

  Det var svårt för mig att lita på igen efter att ha blivit lurad av den här mäklaren, men jag bestämde mig för att lita på och försöka få tillbaka mitt kapital med mybackback. Och ja jag kunde få tillbaka det. De är mycket uppmärksamma och professionella, de bör försöka även om det är så kommer de inte att förlora någonting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gimena, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Jose svar

   Hej och hur gjorde du det för att de har debiterat mig två gånger och de inte har sagt något, du kommer inte att arbeta med dem

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Jose, tack för att du kommenterade Obsbit. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 2. Lurad svar

  Hej, bra igen
  Jag skriver igen om någon har kunnat göra något, eller om du vet vad vi kan göra ... Jag har valt att fortsätta med mitt liv, arbete och lite efter lite återhämta mig ekonomiskt. Under ett par dagar kan du inte komma åt den obbsatta webbplatsen, kanske efter att ha haft så många problem med så många människor att de har stängt webbplatsen och arbetar med andra liknande webbplatser.
  Jag har kallats från andra platser som erbjuder mig samma tjänster, andra "företag" med andra namn, när jag hör dem lägger jag på telefonen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du webbplatser eller namn på dessa andra företag? Vi är intresserade av att analysera dem.

   hälsningar

   • Lurad

    Sanningen är att jag inte vet hur de fick mitt nummer, men de ringde mig i flera månader för att erbjuda sina tjänster och jag sa till dem att jag inte var intresserad. Efter att ha insisterat på några månader övertygade de mig en dag att göra en första insättning på € 200 för att försöka. Där började all katastrof som skulle komma senare.
    Jag vill inte gå in i detaljer, men småningom övertygade de mig om att lägga in mer pengar, för att kunna få större vinst, de erbjöd mig också en bonus på samma belopp som jag skrev in, för att fungera med dem. Jag vet inte hur jag skulle kunna falla i deras bedrägerier, men jag har förstörts. Jag har kommit för att begära ett lån från banken som jag kommer att betala under lång tid, förutom de besparingar jag hade. Problemet uppstod när jag ville ta ut en stor summa pengar, för att betala banklånet, sa de till mig att för att göra det måste jag betala dem ett belopp och att de skulle betala mig dubbelt efter en vecka. Slutligen betalade jag dem pengarna och de gjorde mig aldrig till de inkomster de berättade för mig, jag har gjort hundratals kontantuttag från deras webbplatser och jag har aldrig kunnat ta ut pengarna. Historien är längre, men jag vill inte gå in mer i detalj. Efter den veckan när jag såg att mäklaren inte ringde mig försökte jag ringa dem många gånger, jag skickade dem e-post och de svarade aldrig. Först när jag ringde med ett dolt nummer svarade de mig, men när de sa att det var jag och frågade efter min mäklare hängde de på mig eller sa att de skickade det till mig, de lämnade mig i vänteläge och sedan samtalet avbröts. Det var då jag insåg att mina misstankar var verkliga, jag hade blivit lurad.
    Jag har försökt på olika sätt få tillbaka pengarna: Jag kontaktade min bank och de sa till mig att de inte kunde göra någonting, jag lämnade in ett klagomål om att jag heller frågade ett advokatbyrå i Barcelona som jag inte startade processen med, för jag var tvungen att betala en stor summa pengar som jag inte hade och kontaktade slutligen en förmodad advokatbyrå som påstod sig vara i London, som berättade för mig att de kunde få tillbaka mina pengar och till och med en del av de vinster som genererades av Obsbit för skador.
    För det var jag i kontakt med dem i några månader, jag skickade dem den dokumentation de begärde, och den påstådda advokaten skickade mig dokumentation om en påstådd rättegång, till och med slutligen skickade han mig en dom där jag skulle få tillbaka alla pengarna och till och med en ersättning för skadestånd, men för att samla in var jag tvungen att betala "advokaten" hans arvoden tidigare, och jag hade inte pengarna. Det var då jag rådfrågade allt med betrodda människor som visade mig att det var en annan bluff. Lyckligtvis fick jag inte sätta in pengarna.
    Flera månader av allt detta har redan gått och lite efter lite bygger jag om mitt liv och försöker gå vidare, även om jag tror att jag aldrig kommer att få tillbaka pengarna.
    Jag är ledsen att ha varit så lång, men det är en väldigt lång historia och jag vet inte hur jag ska sammanfatta den

   • Lurad

    Jag kommer inte ihåg alla "företag" som har ringt mig, jag kommer bara ihåg Euro Trader och Avatrade eller något liknande, sanningen är att jag redan lägger på när jag hör dem
    Jag glömde också att kommentera att efter flera månader utan att veta någonting om Obsbit ringde de mig igen med ursäkten att mäklaren som drev mitt konto hade befordrats och att av den anledningen ingen hade kontaktat mig. Jag sa till dem att jag ville ta ut alla pengar och med olika ursäkter ville de att jag skulle ge dem mina bankkoder för att de behövde dem för att kunna returnera pengarna, vilket jag vägrade. Då sa de till mig att för att ta ut pengarna var jag tvungen att ange ett belopp för skatt, de sa att jag var tvungen att betala IRPF av pengarna innan jag samlade in ... Eftersom de har sett att de inte längre kan få mer pengar från mig de har inte ringt mig igen, åtminstone från Obsbit, även om de insisterade i många dagar.
    Även om jag vet att det är värdelöst, förrän för några dagar sedan kunde jag komma in på mitt Obsbit-konto, men i flera dagar kan jag inte komma åt det.
    De kan ha stängt den här webbplatsen efter att ha lurat så många människor
    Jag önskar att vi kunde få tillbaka pengarna på något sätt, men jag ser det omöjligt, det verkar som om vi inte kan göra någonting, den här pöbeln kan fortsätta fuska och lura utan straffrihet

   • Rekommenderade mäklare

    Hej bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    Om din historia och att den är omfattande behöver du inte be om ursäkt, vi uppskattar att du delar din historia och detaljerna, det är verkligen sorgligt att de utnyttjar människors okunnighet så här. Det är verkligen svårt att göra något med företag utan reglering, detta är vikten av god reglering, i ditt fall kan du lämna in klagomål till regleringsorganet. Och hur är det med påstådda advokater för kapitalåtervinning som också ber dig om en summa pengar i förväg, eftersom de ofta är från samma mäklare så att de känner din situation perfekt, det är verkligen synd. Vi är verkligen ledsna för att vi inte kan hjälpa dig mer.

    hälsningar

 3. Lurad svar

  Har någon rapporterat eller lyckats få tillbaka pengarna? Jag har inte rådfrågat någon igen, för några månader sedan kontaktade jag en påstådd advokat som också visade sig vara en bluff och med ett annat företag som jag inte inledde processen med eftersom jag var tvungen att betala i förväg en mycket viktig summa pengar som jag inte har.
  Jag skulle vilja veta om vi kunde väcka en grupptalan, eller om du känner till en advokat som kan ta dessa ärenden till oss och som tar ut en procentandel av det som återvinns, eftersom jag föreställer mig att alla vi som har blivit lurade inte kan betala för mycket just nu.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Scammed, vi tar tillfället i akt att varna för påstådd kapitalåtervinning, som många gånger är en del av mäklaren, om de ber dig om pengar i förväg för att förmodligen få tillbaka dina pengar, kan det vara en annan bluff.

 4. anonym svar

  wascar teofilo palmer och tal kluger är ägare till tvångsmästare, lejonhuvudstad, YFX-kapital och andra, de är i Dominikanska republiken, en berömd Dominikansk journalist som heter Nuria Piera undersöker dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Obsbit, på något sätt kan jag verifiera vad du nämner? Eller har du mer information? Framför allt kan information som kan hjälpa människor som aldrig kunde ta ut sitt kapital återvinna pengar.

   hälsningar

 5. Lurad svar

  Hej, jag är fortfarande väldigt orolig. Enligt vad jag ser vill du inte göra någonting, jag är väldigt orolig, tiden går och jag vet inte längre vad jag ska göra för att försöka få tillbaka pengarna. Jag har letat efter advokater och jag vet inte vad jag ska göra, de ber mig mycket pengar för att börja göra något och de försäkrar mig inte att jag kan få tillbaka någonting, och jag har inte de pengarna. Medan jag fortfarande betalar krediter låter de mig inte leva ... Snälla, om någon har lyckats få tillbaka något eller vet att vi kan få dem att berätta för oss ... Vi borde träffas för att åtminstone skicka in en klass handlingstvist, så kanske polisen tar oss på allvar och de gör något, för genom att klaga var och en för sig uppnås ingenting.
  tack så mycket

 6. julia svar

  Jag förstår att det är svårt att komma överens, jag förstår misstro, men jag är en bedragare och jag förstår att det finns människor som tvivlar, jag är orolig för att jag tror att ett troll har gått in i min dator. Jag har anti-trollsäkerhet men jag är rädd, så jag förstår attityden.
  en hälsning

 7. julia svar

  Bara två personer skickade mig ett mejl för att fråga om jag kunde stämma, två personer räcker inte, det borde vara minst 10 personer att stämma. Jag sätter min post [e-postskyddad]

  julia

  • jaurel1 svar

   Du kommer inte att vara en anställd som är tvungen att försöka se vem och hur kommer att stämmas, eller hur?

   Jag tror att det bästa är att avslöja allt här, all information, göra det offentligt, vi har inget att dölja, tvångsmässigt ja.

 8. Lurad2 svar

  Har någon annan skrivit till Julia ?? Jag hoppas att vi kan träffas några, för att se om vi får något ... Tiden går och jag vet inte längre vad jag ska göra ... De har förstört mitt liv och även om jag inte tror att jag kan få tillbaka pengarna, jag vill prova, och om vi träffar några kanske vi kan göra ...

 9. julia svar

  Hej till alla lurade, jag känner ett företag och de informerar mig om att du måste känna till data för var och en, jag skickade mitt e-postmeddelande, så att den som bara vill säga JA jag och personuppgifterna för var och en de skickar till företaget så kommer du att säga.

  en hälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.