tydernet kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Tydernet, en flernivåplattform som erbjuder kurser och paket/medlemskap och erbjuder fördelar genom att locka fler människor till företaget. Även om vi vanligtvis bara gör mäklarrecensioner, på grund av olika kommentarer, har vi beslutat att göra om detta företag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Tydernet erbjuder en vinst på 100 % på 75 dagar, och erbjuder även bonusar för att sälja dina medlemskap, typiska egenskaper för en multi-level. Om du nämner detta om vinsten efter 75 dagar, men aldrig specificerar hur det fungerar, så antar vi att de gör det med "högfrekvent handel" som de namnger så mycket.

Företaget (enligt olika e-postmeddelanden) har en stark närvaro i länder som Mexiko och Colombia.

företaget Det nämns inte vilket samhälle eller företag det ingår i.

När det gäller hans läge, nämner att ha kontor både i Mexico City, Mexiko, samt London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av Företaget nämner inte heller något om sin reglering.

Om vi ​​nu analyserar typer av konto / paket / medlemskap som Tydernet erbjuder, noterar vi att det erbjuder 8 olika typer: Novice, Beginner, Pro, Master, Expert, Tyder, Royal och Prestige.

Nybörjare: 50 $ initial insättning.

Nybörjare: 100 $ initial insättning.

Proffs: 500 $ initial insättning.

Mästare: 1.000 $ initial insättning.

Expert: 3.000 $ initial insättning.

Tyder: 5.000 $ initial insättning.

Kunglig: 10.000 $ initial insättning.

Prestige: 25.000 $ initial insättning.

Du kan se ännu fler funktioner om Tydernet-kontotyper/medlemskap i bilden nedan:

Några detaljer om Tydernet -kontotyper
Några detaljer om Tydernet -kontotyper

den plattformar att fungera som Tydernet erbjuder är: vi tror att Tydernets egen plattform, även om den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tydernet tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Tydernet hemsida
Tydernet hemsida

Tydernet tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: det förklarar (även om det inte är i detalj) hur Tydernet och dess affiliate-system fungerar, inte mycket mer än så faktiskt.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Tydernet

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tydernet.com

Telefonnummer: - (ingår ej)

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt tror vi att Tydernet-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra. Vi föreslår försiktighet. Varför? Den ger lite information om nyckelaspekter som vilket företag det tillhör, eller om reglering, och har de huvudsakliga egenskaperna hos ett företag på flera nivåer, även om vi ger det fördelen av tvivel, eftersom vi inte har hittat negativa kommentarer om företag. Det erbjuder också att dubbla dina pengar på 100 dagar, vilket helt enkelt inte låter genomförbart.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Tydernet? Vad har du varit med om?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Tydernet: Betyg och kommentarer»

 1. Daniel svar

  Jag minns det mycket väl ... En dag anlände jag från Frankrike och visade sina 500 eurosedlar Merchan Rat och sa att Tydernet skulle tjäna pengar på High Frequency Traiding ... det var i Medellin i juni 2017 i början allt såg bra ut ... När de en dag bjöd in mig till ett Onecoin-möte och jag insåg att den här råttan togs ur Onecoin för råtta ... allt förändrades och sedan kom de ut med historien att det var ett utbildningspaket och att de inte kunde Jag får inte pengarna... snarare stal de 6.000.000 XNUMX XNUMX dollar från mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för att du delar din Tydernet-upplevelse med oss.

   En hälsning.

 2. Daniel svar

  Förhoppningsvis kommer det råttparet att komma tillbaka till Colombia... här i Medellin Vi väntar på småbröderna Merchan... Sewer Rats... men en dag kommer hyllorna att falla... livet tar många vändningar, i världen är vi och en dag kommer vi att vara på vägen kommer vi att korsa ett par råttor ...

 3. Daniel svar

  Detsamma hände i Colombia ... det där råttparet kom från Frankrike, småbröderna ... De stal personligen mer än $ 6.000.000 XNUMX XNUMX pesos från mig och Nobody Reapond ... de är vana vid det, men tills de en dag får en fin tupp och rollerna ändras för att gå från råttor ... till en viss Daniel Merchan och hans bror som var skaparna av sådana Tydernet ... till dessa två råttor De hade redan tagits ur Onecoin av råttor ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack så mycket för informationen och kommentaren om Tydernet... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 4. guadalajara svar

  Det har gått några månader sedan Tydernet gick ner. Hennes "ledare", som försökte rädda henne och rädda hennes ganska bra inkomst, lovade många saker, bland dem: deras berömda japanska plan som skulle leda alla till framgång och göra en vinst på $ 20 tusen dollar på några månader, några sa att de skulle resa till Japan, till Colombia och jag vet inte hur många fler ställen man kan göra affärer genom att ange människor och med det skulle de "lyfta" de som investerat utan avsikt att skapa ett nätverk, sälja sin balans i de länderna, en balans som är inget annat än skräpet de levererade i utbyte mot de RIKTIGA pengarna från investeringen och den förmodade "vinsten" de skulle få från det, bara för att senare få reda på att de, utan att ta in fler människor, NÅGONSIN skulle kunna få tillbaka sina pengar. Och så många stannade... I väntan på lösningen som aldrig kom. Nu konspirerade dessa farsledare för att skapa ett annat "företag" som heter EasyTec, som de marknadsför som de gjorde med Tydernet på den tiden, som ett lagligt bildat företag och andra lögner. Detta nya företag är detsamma: finansiella utbildningspaket, nätverksmarknadsföring, bonusbetalning med bitcoin, etc. Grundande partner är de ledare som från Tydernet rånade med fulla händer i Guadalajara (Juan Carlos Morales, Carlos Alejandro Rodríguez, Marcos Neri Vázquez), Chiapas (Oel Bahaman, José "Pepe" Heredia), Michoacán (Leonel Pérez Hernández), bland andra "Utmärkta exemplariska medborgare", utsända av deras andra klassens ledare som: Gaby Gaona och hennes bror Andrés Gaona, som blev rasande över att se hur de ägnade sig åt att lura människor med mycket låga inkomster i hela delstaten Michoacán. Och så kommer de att fortsätta, för i sin hunger efter att få pengar till priset av vad det än är, kommer dessa huggormar att byta hud och namn så många gånger som det är nödvändigt för deras företag för att fortsätta stjäla från de godtrogna vars enda önskan är att få vad dessa bedragare lovar: ekonomisk frihet. Finns det någon myndighet som kan stoppa dessa bedragare?
  För annars kommer de att fortsätta att byta namn varje gång de släpper teatern och så kommer de att fortsätta stjäla för att få sina lyxbilar, sina många resor och leva (det gör de) det höga livet med pengarna de stjäl från de oförsiktiga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Guadalajara" du delar mycket bra information med oss, tack så mycket. Hur vet du att webbplatsen tillhör samma personer? När det gäller att göra något kan du kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, om du till exempel är från Mexiko bör du kontakta CNBV

   en hälsning.

  • Leonel Perez Hernandez svar

   Hej Guadalajara, utmärkt dag, en server Leonel Pérez skriver till dig. Jag är oroad och oroad över dina känslor mot dessa ledare, eftersom vi varken är ägare eller tillhör företaget, och får direkta fördelar...! Vi deltar bara som vilken partner som helst...! skillnaden var vårt fokus och engagemang och därför arbetet till stöd för hela vårt samhälle...! Tyvärr är det en arbetsaffär där sponsorn inte alltid är ärlig med informationen.Jag är orolig för att bilden av människor så engagerade som de nämnde ledarna kommer att skadas, eftersom det inte är lätt att arbeta i branschen. Jag inbjuder dig om du har någon situation. av oenighet med någon av oss för att ge en lösning i själva verket företaget erbjuder det Jag rekommenderar att du kontaktar din direkta ledare! Å andra sidan, när det gäller ämnet att byta hud, är det verkligen som när du har ett fordon av x märke som ger dig problem och de erbjuder dig ett high-end fordon...! skulle du ändra det? Naturligtvis sant och mer så när du som ledare söker det bästa och mest solida för din gemenskap...! EASYTEC är det första lagligt etablerade företaget i Mexiko i enlighet med lagen och före fintech-lagen.
   Som du kan se är vi ledare som alltid visar våra ansikten och vårt namn står till din tjänst för att tillhandahålla lösningar! och andra bloggare bjuder in dig att vara en del av branschen för att arbeta eller köpa ansvarsfullt! Låt oss komma ihåg att ingen tvingar oss att köpa, låt oss alltid se över för- och nackdelarna innan...!
   En kram till alla och en toppen dag!

 5. Alexander Hernandez svar

  Miguel Merchan och Giovany Buchely, de är ett par råttor, de svarade aldrig för de investerade pengarna, det var en plattform som hanterade högfrekvent handel, men det visades aldrig att de gjorde det berömda handeln, fruktansvärda företaget, utan att Mr. Merchan kom från Onecoin, dra dina egna slutsatser.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexander, tack så mycket för att du delar din åsikt med Tydernet med oss, ja, vi alla som är ett automatiserat system, såsom högfrekvent handel, vi rekommenderar det aldrig, hälsningar.

 6. manuel svar

  Jag har sett framsteg, jag har bara vunnit med nybörjarpaket, hittills har det fungerat för mig...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack så mycket för att du delar din upplevelse med Tydernet med oss, hälsningar.

 7. María José svar

  Det enda sättet att få tillbaka "investeringen" och få "vinsten" på 100 % på 75 dagar är genom att registrera fler personer. Det finns inget magiskt och företaget duplicerar det inte heller. Om du inte vill eller kan få in fler människor har du redan förlorat dina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, det är förstås som multinives-företag där de praktiskt taget tvingar dig att associera folk, minns du hur du hittade Tydernet?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.