tydernet kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Tydernet, en flernivĂ„plattform som erbjuder kurser och paket/medlemskap och erbjuder fördelar genom att locka fler mĂ€nniskor till företaget. Även om vi vanligtvis bara gör mĂ€klarrecensioner, pĂ„ grund av olika kommentarer, har vi beslutat att göra om detta företag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Tydernet erbjuder en vinst pÄ 100 % pÄ 75 dagar, och erbjuder Àven bonusar för att sÀlja dina medlemskap, typiska egenskaper för en multi-level. Om du nÀmner detta om vinsten efter 75 dagar, men aldrig specificerar hur det fungerar, sÄ antar vi att de gör det med "högfrekvent handel" som de namnger sÄ mycket.

Företaget (enligt olika e-postmeddelanden) har en stark nÀrvaro i lÀnder som Mexiko och Colombia.

företaget Det nÀmns inte vilket samhÀlle eller företag det ingÄr i.

NÀr det gÀller hans lÀge, nÀmner att ha kontor bÄde i Mexico City, Mexiko, samt London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av Företaget nĂ€mner inte heller nĂ„got om sin reglering.

Om vi ​​nu analyserar typer av konto / paket / medlemskap som Tydernet erbjuder, noterar vi att det erbjuder 8 olika typer: Novice, Beginner, Pro, Master, Expert, Tyder, Royal och Prestige.

Nybörjare: 50 $ initial insÀttning.

Nybörjare: 100 $ initial insÀttning.

Proffs: 500 $ initial insÀttning.

MÀstare: 1.000 $ initial insÀttning.

Expert: 3.000 $ initial insÀttning.

Tyder: 5.000 $ initial insÀttning.

Kunglig: 10.000 $ initial insÀttning.

Prestige: 25.000 $ initial insÀttning.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Tydernet-kontotyper/medlemskap i bilden nedan:

NĂ„gra detaljer om Tydernet -kontotyper
NĂ„gra detaljer om Tydernet -kontotyper

den plattformar att fungera som Tydernet erbjuder Àr: vi tror att Tydernets egen plattform, Àven om den inte specificerar det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Tydernet tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

Tydernet hemsida
Tydernet hemsida

Tydernet tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: det förklarar (Àven om det inte Àr i detalj) hur Tydernet och dess affiliate-system fungerar, inte mycket mer Àn sÄ faktiskt.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Tydernet

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: tydernet.com

Telefonnummer: - (ingÄr ej)

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt tror vi att Tydernet-företaget Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra. Vi föreslÄr försiktighet. Varför? Den ger lite information om nyckelaspekter som vilket företag det tillhör, eller om reglering, och har de huvudsakliga egenskaperna hos ett företag pÄ flera nivÄer, Àven om vi ger det fördelen av tvivel, eftersom vi inte har hittat negativa kommentarer om företag. Det erbjuder ocksÄ att dubbla dina pengar pÄ 100 dagar, vilket helt enkelt inte lÄter genomförbart.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tydernet? Vad har du varit med om?

 

 

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Tydernet: Betyg och kommentarer»

 1. Daniel svar

  Jag minns det mycket vĂ€l ... En dag anlĂ€nde jag frĂ„n Frankrike och visade sina 500 eurosedlar Merchan Rat och sa att Tydernet skulle tjĂ€na pengar pĂ„ High Frequency Traiding ... det var i Medellin i juni 2017 i början allt sĂ„g bra ut ... NĂ€r de en dag bjöd in mig till ett Onecoin-möte och jag insĂ„g att den hĂ€r rĂ„ttan togs ur Onecoin för rĂ„tta ... allt förĂ€ndrades och sedan kom de ut med historien att det var ett utbildningspaket och att de inte kunde Jag fĂ„r inte pengarna... snarare stal de 6.000.000 XNUMX XNUMX dollar frĂ„n mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för att du delar din Tydernet-upplevelse med oss.

   En hÀlsning.

 2. Daniel svar

  Förhoppningsvis kommer det rÄttparet att komma tillbaka till Colombia... hÀr i Medellin Vi vÀntar pÄ smÄbröderna Merchan... Sewer Rats... men en dag kommer hyllorna att falla... livet tar mÄnga vÀndningar, i vÀrlden Àr vi och en dag kommer vi att vara pÄ vÀgen kommer vi att korsa ett par rÄttor ...

 3. Daniel svar

  Detsamma hÀnde i Colombia ... det dÀr rÄttparet kom frÄn Frankrike, smÄbröderna ... De stal personligen mer Àn $ 6.000.000 XNUMX XNUMX pesos frÄn mig och Nobody Reapond ... de Àr vana vid det, men tills de en dag fÄr en fin tupp och rollerna Àndras för att gÄ frÄn rÄttor ... till en viss Daniel Merchan och hans bror som var skaparna av sÄdana Tydernet ... till dessa tvÄ rÄttor De hade redan tagits ur Onecoin av rÄttor ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack sÄ mycket för informationen och kommentaren om Tydernet... Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

 4. guadalajara svar

  Det har gĂ„tt nĂ„gra mĂ„nader sedan Tydernet gick ner. Hennes "ledare", som försökte rĂ€dda henne och rĂ€dda hennes ganska bra inkomst, lovade mĂ„nga saker, bland dem: deras berömda japanska plan som skulle leda alla till framgĂ„ng och göra en vinst pĂ„ $ 20 tusen dollar pĂ„ nĂ„gra mĂ„nader, nĂ„gra sa att de skulle resa till Japan, till Colombia och jag vet inte hur mĂ„nga fler stĂ€llen man kan göra affĂ€rer genom att ange mĂ€nniskor och med det skulle de "lyfta" de som investerat utan avsikt att skapa ett nĂ€tverk, sĂ€lja sin balans i de lĂ€nderna, en balans som Ă€r inget annat Ă€n skrĂ€pet de levererade i utbyte mot de RIKTIGA pengarna frĂ„n investeringen och den förmodade "vinsten" de skulle fĂ„ frĂ„n det, bara för att senare fĂ„ reda pĂ„ att de, utan att ta in fler mĂ€nniskor, NÅGONSIN skulle kunna fĂ„ tillbaka sina pengar. Och sĂ„ mĂ„nga stannade... I vĂ€ntan pĂ„ lösningen som aldrig kom. Nu konspirerade dessa farsledare för att skapa ett annat "företag" som heter EasyTec, som de marknadsför som de gjorde med Tydernet pĂ„ den tiden, som ett lagligt bildat företag och andra lögner. Detta nya företag Ă€r detsamma: finansiella utbildningspaket, nĂ€tverksmarknadsföring, bonusbetalning med bitcoin, etc. Grundande partner Ă€r de ledare som frĂ„n Tydernet rĂ„nade med fulla hĂ€nder i Guadalajara (Juan Carlos Morales, Carlos Alejandro RodrĂ­guez, Marcos Neri VĂĄzquez), Chiapas (Oel Bahaman, JosĂ© "Pepe" Heredia), MichoacĂĄn (Leonel PĂ©rez HernĂĄndez), bland andra "UtmĂ€rkta exemplariska medborgare", utsĂ€nda av deras andra klassens ledare som: Gaby Gaona och hennes bror AndrĂ©s Gaona, som blev rasande över att se hur de Ă€gnade sig Ă„t att lura mĂ€nniskor med mycket lĂ„ga inkomster i hela delstaten MichoacĂĄn. Och sĂ„ kommer de att fortsĂ€tta, för i sin hunger efter att fĂ„ pengar till priset av vad det Ă€n Ă€r, kommer dessa huggormar att byta hud och namn sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger som det Ă€r nödvĂ€ndigt för deras företag för att fortsĂ€tta stjĂ€la frĂ„n de godtrogna vars enda önskan Ă€r att fĂ„ vad dessa bedragare lovar: ekonomisk frihet. Finns det nĂ„gon myndighet som kan stoppa dessa bedragare?
  För annars kommer de att fortsÀtta att byta namn varje gÄng teatern slÀpper och dÀrmed kommer de att fortsÀtta stjÀla för att skaffa sina lyxbilar, sina mÄnga resor och ge sig sjÀlva (det gör de) det höga livet med pengarna SOM DE STUL frÄn de oförsiktiga.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Guadalajara" du delar mycket bra information med oss, tack sÄ mycket. Hur vet du att webbplatsen tillhör samma personer? NÀr det gÀller att göra nÄgot kan du kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land, om du till exempel Àr frÄn Mexiko bör du kontakta CNBV

   en hÀlsning.

  • Leonel Perez Hernandez svar

   Hej Guadalajara, utmĂ€rkt dag, en server, Leonel PĂ©rez, oroar mig och jag Ă€r orolig över hur du kĂ€nner dig mot dessa ledare eftersom vi varken Ă€r Ă€gare eller tillhör företaget som fĂ„r direkt nytta...! Vi deltar bara som vilken partner som helst...! skillnaden var vĂ„rt fokus och engagemang och dĂ€rför arbetet till stöd för hela vĂ„rt samhĂ€lle..! TyvĂ€rr Ă€r det en arbetsaffĂ€r dĂ€r sponsorn inte alltid Ă€r Ă€rlig med informationen om oenighet med nĂ„gon av oss för att ge en lösning faktiskt företaget erbjuder det, rekommenderar jag att du kontaktar din direkta ledare! Å andra sidan, nĂ€r det gĂ€ller frĂ„gan om att byta hud, om det verkligen Ă€r som nĂ€r du har ett x-mĂ€rkt fordon som ger dig problem och de erbjuder dig ett high-end fordon ..! skulle du Ă€ndra det? sjĂ€lvklart sanningen och mer nĂ€r du som ledare letar efter det bĂ€sta och det mest solida för ditt samhĂ€lle...! EASYTEC Ă€r det första företaget som Ă€r lagligt etablerat i Mexiko i enlighet med lagen och föregriper fintech-lagen.
   Som du ser Àr vi ledare som alltid stÀller upp och vÄrt namn stÄr till din tjÀnst för att ge en lösning! och andra bloggare bjuder in dem att vara en del av branschen för att arbeta eller köpa ansvarsfullt! kom ihÄg att ingen tvingar oss att köpa, lÄt oss alltid se över för- och nackdelarna innan...!
   En kram till alla och en toppen dag!

 5. alexander hernandez svar

  Miguel Merchan och Giovany Buchely, de Àr ett par rÄttor, de svarade aldrig för de investerade pengarna, det var en plattform som hanterade högfrekvent handel, men det visades aldrig att de gjorde det berömda handeln, fruktansvÀrda företaget, utan att Mr. Merchan kom frÄn Onecoin, dra dina egna slutsatser.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexander, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med Tydernet med oss, ja, vi alla som Àr ett automatiserat system, sÄsom högfrekvent handel, vi rekommenderar det aldrig, hÀlsningar.

 6. manuel svar

  Jag har sett framsteg, jag har bara tjÀnat med nybörjarpaket hittills det har fungerat för mig ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Tydernet med oss, hÀlsningar.

 7. María José svar

  Det enda sÀttet att fÄ tillbaka "investeringen" och fÄ "vinsten" pÄ 100 % pÄ 75 dagar Àr genom att registrera fler personer. Det finns inget magiskt och företaget duplicerar det inte heller. Om du inte vill eller kan fÄ in fler mÀnniskor har du redan förlorat dina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, det Àr förstÄs som multinives-företag dÀr de praktiskt taget tvingar dig att associera folk, minns du hur du hittade Tydernet?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *