UGPay -gruppkommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren UGPay-gruppen (kallas även med namnet: office.ugpay.group), är en kryptovaluta -plattform. Rekommenderas verkligen UGPay Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om UGPay Group ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det UGPay Group ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ UGPay Group nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på USA, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerat företag inte heller på dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: UGPay Group är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger UGPay, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som UGPay Group erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som UGPay Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

UGPay Groups webbplats
UGPay Groups webbplats

UGPay-gruppen ingen proportionell hjälpmedel eller resurser om du inte är en registrerad användare. Detta talar om lite allvar och transparens som företaget förvaltar.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om UGPay-gruppen 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: office.ugpay.group

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi recenserar UGPay Group. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på UG Pay Group ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget UGPay-gruppen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillkom CNMV UGPay-gruppen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2021 varning

Uppmärksamhet: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det UGPay-gruppen är kopplad till SkyWay y Evorich, misstänksamma mäklare anklagade för att ha begått stora bedrägerier.

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om UGPay? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «UGPay Group: Betyg och kommentarer»

 1. Peter C. svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du kommenterar UGPay Group. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.