Annonsera med oss

Kommentarer till ULAC Global Finanzen
I denna avdelning vi kommer att analysera ULAC Global Finanzen (kallas även av namnet: ulacglobalfinanzen.com), är en bank för lån och andra finansiella tjänster. Rekommenderas verkligen ULAC Global Finanzen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om ULAC Global Finanzen ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är ULAC Global Finanzen ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ ULAC Global Finanzen nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Frankrike, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, vi ser att de inte nämner ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: ULAC Global Finanzen är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder ULAC Global Finanzen, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som ULAC Global Finanzen erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ULAC Global Finanzen tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

ULAC Global Finanzen webbplats
ULAC Global Finanzen webbplats

ULAC Global Finanzen ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om ULAC Global Finanzen 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: ulacglobalfinanzen.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på ULAC Global Finanzen. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på ULAC Global Finanzen ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ULAC Global Finanzen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerad någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom FMA (Österrike) ULAC Global Finanzen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till junio️ FMA-varning juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om ULAC Global Finanzen? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «ULAC Global Finanzen: Betyg och kommentarer»

 1. william svar

  Varning: FMA har fördömt ULAC som bedragare, de lämnade alla sina kunders pengar och ingen kan återställa dem, vi skulle vilja ha din hjälp för att återställa åtminstone en del av de förlorade pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Willliam, tack för att du kommenterar ULAC Global Finanzen. Denna mäklare är en SCAM. FMA (österrikiska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (se FMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *