Umarkets mäklares kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Umarkets (även kallad umarkets.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Umarkets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Umarkets ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Umarkets? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Maxi Services (Belize) Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Belize.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av IFSC, Belize reglerande organ.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu ska vi analysera de olika kontotyperna. Mäklaren Umarkets erbjuder till sina kunder 4 olika kontotyper, Mini, Standard, Gold och Platinum konton.

Vi börjar då med egenskaperna hos Minikonto: minsta initiala insättning på $ 500, minsta "deal" är $ 10.000, har onlinechatt.

Det följs av typen av Standardkonto: den lägsta insättningen är $ 5.000, den minsta "affären" är också $ 10.000, den har onlinechatt, mer information om Autochartist och tillgång till plattformsapplikationer.

Detta följs av Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000, minsta "deal" på $ 50.000, har onlinechatt, mer information om Autochartist, VIP-chef och SMS-signaler, bland andra fördelar.

Den sista typen av konto är Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 35.000, minimiavtal på $ 150.000, har onlinechatt, en-till-en-handel, VIP-chef, specialerbjudanden och SMS-signaler, bland andra fördelar.

Här är en bild med mer specifikationer om kontotyperna, om du vill gå mer i detalj.

Umarkets kontotyper
Umarkets kontotyper

I det här fallet, med Umarkets, handelsplattformen som mäklaren erbjuder är MetaTrader 4.

Nu ska vi analysera de olika hjälpmedel och resurser för näringsidkaren som mäklaren erbjuder.

U Markets webbplats
Umarkets webbplats

 

Några av de resurser och hjälp som vi hittar på mäklarens webbplats är förklaringen till några grundläggande begrepp att använda. De har också ett utbildningscenter, där de förklarar olika begrepp att handla, det som är värt att notera är att en del av utbildningscentrumets videor är blockerade och det är nödvändigt att registrera sig för att komma åt dem.

 

Umarkets och MaxiMarkets, samma företag?

 

Vi har märkt (tack till RP för meddelandet) att webbsidorna för mäklarna Umarkets och MaxiMarkets är märkligt lika, för likartade. Några exempel nedan:

1. Hemsidorna innehåller många likheter, till vänster Umarkets webbplats och till höger MaxiMarkets webbplats. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

2. Vi fortsätter på hemsidan, vi märker återigen många likheter när det gäller webbdesign och text, till vänster Umarkets webbsida och till höger den för MaxiMarkets. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

3. I informationsavsnittet om företaget noterar vi igen, designen är praktiskt taget densamma och innehållet på webbsidorna ÄR DET Samma, till vänster Umarkets webbsida och till höger MaxiMarkets webbsida. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets
Liknande mellan Umarkets och MaxiMarkets

På grund av detta tror vi att dessa är samma människor, och med ett negativt Umarkets-rykte rekommenderar vi inte heller MaxiMarkets. Du kan läsa här granskning på MaxiMarkets.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Annan information om Umarkets

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.umarkets.com/es

Telefonnummer: +34 910 479 707, +44 203 695 8926, + 501-223-2099

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Umarkets. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Efter att ha avslutat med detta avsnitt på mäklaren, efter att ha analyserat sin webbplats och sökt på internet efter sitt rykte och kommentarer från kunder och handlare, verkar det för oss att Umarkets är inte pålitligt eftersom vi har läst kommentarer från handlare som har problem med att ta ut pengar från mäklaren.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i juni 2020 tillkom CNMV Umarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillståndVI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CNMV juni 2020 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 FCA (England), tillagt Umarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s oktober 2020 warning️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillagde MFSA (Malta) Umarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till MFSA: s november 2020 warning️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 lade ASIC (Australien) till Umarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom CNMV Umarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV december 2020 varning

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Umarkets? Vad har du upplevt?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här

Annonsera med oss

162 kommentarer om «Umarkets: Betyg och kommentarer»

 1. raul svar

  buenas tardes. en mi caso se contacto una persona explicando amablemente como trabajan. Le dije que necesitaba mas tiempo para investigar la inversión. A la semana volvio a hablar y le dije que no estoy interesado, porque me hacia falta mas información. Me reclama que si yo di mis datos ya debería de estar informado, por lo que decido decir que no estoy interesado. Llaman todos lo días de diferentes líneas y la ultima conteste y fue una mujer la que se comunico, reclamandome que el porque le niego las llamadas, repito que no estoy interesado y amenaza con “mis datos estan en sus sistema y van a seguir llamando hasta ver quien se cansa.
  det här är din telefon om du vill blockera dem

  52541159843773
  5256232101563
  52541159843767
  523271160082

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Raul, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, denna mäklare är en SCAM. Observera: i juni 2020 lade CNMV Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Brayan Bustillo svar

    La verdad que yo he tenido una MUY MALA experiencia con ellos.
    Resulta que ellos no me permiten hacer retiros directos, tiene que ser a través de un asesor que te ponen desde el inicio, y ese asesor es de lo más prepotente y grosero que hay.
    Adicional a eso me dieron un bono de bienvenida y en cuanto lo pierdes por cualquier razón, ya tu monto con el que ingresas no lo puedes tocar, porque les debes el bono que perdiste.
    En todo caso me parece un mal servicio del asesor, falta de información, y Umarkets tiene todo un sistema montado para dar empoderamiento a los asesores, o sea, que si ellos quieren te ponen difícil cualquier asunto con la empresa y solo ellos son quienes están autorizados para ayudarte.

    La verdad ha Sido la peor inversión que he hecho, el peor Broker, Estafadores

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hola Brayan, un broker como este siempre se quedará tu dinero. Gracias por compartir tu experiencia con Umarkets, este broker es una ESTAFA. Atención: en junio de 2020 CNMV ha añadido a Umarkets a su lista de empresas financieras fraudulentas, por actuar sin autorización y muchos clientes han comentado que no han conseguido retirar su capital. (se CNMV-länk)

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 2. Oscar Stiven Mayorga Villarraga svar

  UMarkets är den värsta mäklaren som kan finnas, jag är en cybersäkerhetsingenjör som investerar med flera vänner i en privat fond, jag begärde information och mitt namn är en viss Lucia Lopez och berättade att det var en reglerad mäklare i london och att det var det bästa av den europeiska marknaden.

  Empleando mis habilidades de ciberseguridad y algunos miembros de mi empresa seguridadinformatica .com.co, descubrimos que en realidad es una empresa con menos de 3 años registrada y en algunos dominios que utilizan para enviar correos masivos y servicios en ingles MENOS DE UN AÑO (Creation Date: 2020-08-15T12:38:36 umarkets.ai )

  Låt dig inte luras av någon att investera dina pengar, de är inte revisorer eller ekonomer, de är en flock misslyckanden på jakt efter de oförsiktiga för att kunna betala sina egna löner, och när du säger direkt nej, de fyll dig med förolämpningar och misshandel.

  DEN VÄRSTA PÅ MARKNADEN, DE HAR OCH INGEN IDÉ MELLAN SKILLNADEN FÖR EN AKTIE OCH EN CFD FÖR DEM ÄR Samma.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, försök att backa betalningarna, de är bedrägerier, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Mary svar

  Hej, de är verkligen bedragare som i början lovar dig undrar och så var det, sätt in 500 usd med en 100% bonus. 1000 dollar som var mer än 3000 efter 15 dagar, men jag ber om uttag av pengar och de säger bara 50 USD för att jag har en bonus. Fall inte för bonusarna, de är bara sätt att få din uppmärksamhet men de är hinder och be att göra X mängder av operationer på 1 parti som är omöjligt. Uttaget var snabbt men det var inte värt att göra mer vinst och ta ut endast 50 USD per månad. Till slut började kontot falla i negativt och förluster. De får dig att underteckna ett dokument där investeringsexperten kan öppna operationer och i slutändan skulle samma operationer bli negativa på kontot och i förluster. Till slut satt han kvar med 317 dollar och jag krävde uttag och de säger NEJ eftersom de pengarna som finns kvar är deras och jag måste investera mer om jag vill tjäna pengar på mig själv. DE ÄR EN VILE BEDRAG. RAMLA INTE !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, det stämmer, de är bedragare, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. ANONYM svar

  Idag 26 maj 2021 kontaktade en spansk kvinna mig på mitt mobilnummer i Colombia och gav mig ett webinarprogram, utbildning, handelsplan och andra fördelar med Umarkets, vilket gjorde mig till den bästa investeringen i livet. De registrerade mig till och med på en plattform och bad mig om en finansiering på 500 USD, vilket tydligen skulle de fördubbla mig och kunna investera. Min första tvivel kom när jag bad honom om mer tid för att fatta beslutet och han började insistera på att dra nytta av förmånen under bara en dag. Sanningen är att jag frestades och gick med på att betala kreditkortet. Oskyldigt och dumt skrev jag in mina kortuppgifter för att göra insättningen. Lyckligtvis blockerade min bank transaktionen som misstänkt och jag fick omedelbart ett samtal från min bank och frågade mig om jag gjorde den operationen, eftersom det verkade för dem att det var en överföring till en handelssida i Kina ... Jag blockerade omedelbart min kort så att de inte skulle gå till mig ... bluff ... Några minuter senare ringde spanjorerna mig och insisterade på överföringen och pressade mig, till och med så att jag sa att jag inte hade någon aning om investeringar och att jag inte skulle slösa hennes tid ....
  Slutsats, de är en avskyvärd fasad av statsmän som använder språk och socialpsykologi mycket bra för att få en att falla.
  VAR MYCKET FÖRSIKTIG VAR DATAN INVESTERAS ELLER VEM DATA GIVAS

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ANONYM, de är bedrägerier, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Reiniero svar

    Hej bra, dumt jag föll för denna bluff, jag har bara deponerat 250 USD, och de har redan ringt mig i cirka 3 eller 4 månader för att sätta in resten, men eftersom jag redan har sett många åsikter om denna mäklare, gör det inte ge mig tryggheten att de kommer att returnera 500 omedelbart. De säger att genom att sätta in resten kan de hjälpa mig med detta, men jag vet inte. Jag är i det oförstört, av en slump någon vet om detta, för att ta reda på om det finns en möjlighet att återställa mina 250 usd. Tack på förhand.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Reiniero, försök att backa betalningarna, de är bedrägerier, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

    • Felipe svar

     Samma sak som de säger hände mig, de ringde mig och frågade mig hur mycket pengar jag hade, de tvingade mig praktiskt taget att lämna mitt jobb för att investera hos dem, försökte säga att jag inte visste något om investeringar och att de försäkrade mig att jag skulle tjäna 150 USD genom att investera endast 500 USD, när jag sa till dem att oavsett hur hårt jag insisterade skulle jag säga NEJ, de avbröt mig.

 5. Segrare svar

  Tack för informationen ... de ringde mig och ville öppna kontot nu, tack och lov, jag sa att jag skulle undersöka och veta mer om ämnet eftersom jag inte har någon erfarenhet och att de kommer att ringa mig i morgon ... uppenbarligen Jag kommer att avvisa efter att ha sett olika information och dessa kommentarer, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, vi är glada att ha varit till hjälp.

   Hälsningar.

  • Roberto svar

   det företaget är tjuvar, de håller en månad och ringer en och de målar himlen. men i verkligheten kommer de att stjäla. Jag säger detta av erfarenhet.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Roberto, en mäklare som denna kommer alltid att behålla dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 6. Enzo svar

  God morgon jag letade efter att få tillbaka mina pengar och jag bestämde mig för att prova minbackback-tjänster även om jag inte litade mycket på dem, jag litade faktiskt inte på någon, men jag kan säga att allt är sant och om de hjälpte mig att återhämta sig den kapital som umarkets hade lämnat, jag rekommenderar det verkligen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Enzo, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

   • Xavy svar

    Idag 17 juni 2021 kontaktade de mig. De säger att om jag ger en insättning på 500 dollar kommer de att ge mig ett demo-konto på 500 dollar där jag kan generera pengar och när jag vill ha det jag tjänar på demo-kontot kan jag spendera alla pengarna till det riktiga kontot, jag trodde verkligen inte, vad jag ska ringa med allt detta kommer jag att avvisa, tack till administratören av denna portal som hjälper till att avmaska ​​dessa bedragare, med vänliga hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Xavy, tack så mycket för att du skrev, vi är glada att veta att vi har kunnat hjälpa dig, vi gillar vårt arbete och vi vill stoppa dessa bedragare.

     Hälsningar.

 7. ANONYM svar

  Hej alla, jag anser också att du är en bluff. De har inte returnerat mina pengar än, men jag har insisterat så länge och i så många e-postmeddelanden med tillägget @umarkets att jag idag kontaktades av en förmodad person med ansvar för ekonomisk säkerhet. Jag lämnar din kontakt för att göra ansvarsfrihet med henne eftersom min "rådgivare" aldrig gjorde proceduren eller presenterade de uttagshandlingar som han fick mig att fylla i.

  Judith Samba Luksic | umarkets .ai

  Financial Security General VIP Manager

  Tel: + 442080773052

  25 Old Broad Street, Tower 42-London-UK

  e-post: [e-postskyddad] . Net

  Skype: Judith Samba Luksic

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ANONYM, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Claudio svar

  Hola a todos, a mi me paso lo mismo que todos ustedes, nunca me devolvieron el dinero y fue de puras excusas y ya no contestan el mail, ni el chat y cuando pedí retirar una parte del dinero, comencé a tener perdidas y todo lo había ganada lo perdí en 2 o 3 días, sospechoso. En general, antes de invertir analizo a los corredores, pero esta vez no lo hice, puesto que aparecía con propaganda en Investing.com y cuando buscas bróker, esto también aparecía en la pagina de Investing.com. Ahí estuvo mi error, confiar en que se mostraba en Investing.com, sin hacer mas revisiones. Espero que esto le sirva al resto, para que no se confíen, porque aparece en Investing.com.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. Se CNMV-länk
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar(Se länk)

 9. upphöra svar

  Min erfarenhet är inte helt trevlig .... I början erbjöd de mig många saker, men när jag gjorde en insättning var kontakten nästan noll ... tekniskt sett hade de mig i luften i en månad ...
  På samma sätt bad en av dem som kontaktade mig om ett foto av mitt kreditkort för att "påskynda" min process, när registreringen på samma plattform som de har kan göras utan att behöva ladda upp det fotot ... Från det ögonblicket jag började misstänka ... En vecka gick och det enda jag fick var ett samtal från en förmodad ny analytiker som skulle se mitt konto; emellertid kontaktades de inte igen för att ge mig de råd de hade lovat eftersom jag är ny på detta ämne. Ibland fick jag "signaler" för att fungera, men utan tillräcklig grund var de till ingen nytta för mig .... Jag bestämde mig för att dra mig tillbaka, jag fyllde i uttagsformuläret; Men jag har ännu inte fått tillbaka pengarna. Den senaste kommunikationen var med en ny analytiker som försökte behålla mig för att arbeta med dem; Men inställningen och sättet att tala om alla dess arbetare är densamma, de väcker inte förtroende för mig.
  Människorna jag har haft kontakt med är:
  Christian Paredes (första kontaktperson)
  Omar Vizquel («analytiker», person som bad mig om foto på mitt kreditkort)
  Juan Carlos Duarti («analytiker», fruktansvärd uppmärksamhet, slutade svara mig)
  Isaac Brown ("ny analytiker", elak attityd, jag sa bara till honom att jag ville ha tillbaka pengarna och han lade på telefonen)

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. viktig information svar

  De är ryska bedragare, alla anslutna, och följande företag och mäklare Market Solutions Ltd, SVG och Maxi Services Belize Ltd, Belize. även Prometheus Ltd, SVG och TS Software Ltd.

  De är alla mäklare som använder bluffplattformen Xcritical

  De bör också uppdatera att Storbritannien, Malta och österrikiska tillsynsmyndigheter redan har varnat för marknader

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Mary svar

  Yo tuve muchos inconvenientes no pude retirar mi dinero me dijeron que perdi todo. NO lo recomiendo no vas a poder retirar nada de tu dinero , pues la manejan ellos , manejan cuando salir cuando entrar , es metira que todos son brokers , te borran de la plataforma y listo perdiste todo. Reitero no te van a devolver nunca tu dinero. Sino me crees , Trata de retirar . Te piden un monto minimo , te edulsan con una plataforma muy bonita que si no ingresas con 30mil grandes no lo vas a poder usar , y luego perdiste todo si queres retirar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Noel alvarez svar

  Hej alla, synd att inte ha läst dina kommentarer och varningar i förväg, jag investerade pengar med UMarkets och allt var väldigt bra tills jag begär en partiell uttagning från mitt konto, jag har försökt lösa en vecka och det har inte varit möjligt , de som kontaktade mig. De är Roberto Garcia, Andres Martinez, Omar Vizquel, Mario Garcia, Rodolfo Von Trolle.
  Jag hoppas att jag kan få tillbaka några av mina pengar men allt tyder på att det är en bluff.
  Det sorgligaste är att de marknadsförs genom Investing, som är en av de mest använda och seriösa sidorna om aktieinvesteringar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Noel, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Observera: I juni 2020 lade CNMV till Umarkets i sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har kunnat ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Jose david rivera rivera svar

   Noel, samma sak hände för många av oss, jag kontaktade Investing och de löser ingenting, de vet att de är bedragare och de stöder dem

 13. Ivan gomez svar

  Hej allihopa, ja, jag kom in i den här handelshistorien för nu, lärde mig och tränade någonstans bland så många som jag har besökt med anknytning till det här ämnet, lämna min e-post, en av dessa platser var säkert Umarckets, ja, för några dagar sedan en viss Diego Acevedo ringer till mig. med en argentinsk accent och påstår sig vara uruguayansk insisterande för att övertyga mig om att hamna i hans nätverk har han ringt mig nästan varje dag och blockerat numren på dem som ringer till mig, men de måste säkert ha många varför han lyckas kontakta mig (det verkar som de fula flickvännerna som blir väldigt trötta) och till och med lämna SMS med vad jag fick reda på tror jag att åtminstone med mig har de slösat bort sin tid jag är 54 år gammal och jag har redan sett många saker och jag är lite misstroende, hälsningar till alla

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ivan, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Cesar Gomez svar

  Hej .. Jag vet inte om Umarkets redan har lurat mig eller är på väg att bluffa ... Jag satte in 500.00 USD ... och de gav mig ytterligare 500 USD .... mitt konto gick upp till 1,000 USD, de lärde mig att positionera mig och investera i guld ... och på en timme hade jag redan en vinst på 1 USD .... räkna med att detta var stora affärer .... och brutalt vågade jag investera 10 USD .... Jag meddelar dem och i Umarkets-systemet applicerades dessa 5,000 5,000.00 plus de 1,000.00 10.00 plus de 6,010.00 USD som jag redan hade tjänat, en saldo på 11,010.00 11,010.00 USD gjordes till mig .... Nästa dag visar det sig med magi att mitt konto är beläget vid 4 11,010.00 usd ... Jag vet inte när det växte eftersom jag inte längre gjorde en insättning eftersom jag tog på mig uppgiften att undersöka Umarkets och mitt resultat var alarmerande ... Det är en stor bluff .... För närvarande går jag in på sidan och ser att XNUMX usd fortfarande finns på mitt konto .... Jag anger MetatraderXNUMX på egen hand utan att gå in via mäklarens länk och jag ansluter till mitt konto som de öppnade för mig och resultatet Resultatet av saldot är XNUMX usd .... Min fråga .... Kan jag inte ändra min mäklare som ägare till det kontot? .... och på det sättet kunde jag få tillbaka pengarna? ... Jag hoppas din värdefulla hjälp ... Tack ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Skicka ett mejl till mäklaren där dina pengar är och be om att inga fler operationer ska göras, inte en enda. Begär återtagande av kapital, ta skärmdumpar av varje situation, dokumentera allt, i teorin är de reglerade i Belize och även om det är en mycket låg nivåreglering kan du rapportera dem till dem. Jag ser det ganska komplicerat att få tillbaka pengarna, prova det alternativ som vi ger dig, det har varit effektivt i många fall.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Jose david rivera rivera svar

    De är inte heller reglerade i Belize, jag kontaktade tillsynsmyndigheterna, först såg jag att det stod i listan över reglerade mäklare, men när jag kontaktade dem några dagar senare tog de bort det eftersom de påstås ha upptäckt att de var bluff och de gjorde inte löser heller, det finns andra som har en mycket låg kvalitetsreglering

 15. Francisco Javier svar

  Jag har begärt uttag av pengar för mer än en månad sedan och jag har inte hört från min investering. De svarar inte längre på mina samtal eller meddelanden.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Mauricio Valdes svar

  Kära mitt namn är Mauricio.
  Gracias por sus comentarios, estaba a punto de operar con UMarkets, lamentablemente alcance a mandar mi fotocopia de documento nacional de chile y una boleta, pero veo que son una estafa, si alguien me puede comentar si han utilizado sus datos personales para hacer algún acto de fraude y de que manera puedo defenderme si lo hicieran ?.
  Jag är uppmärksam på alla svar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, vi känner inte till någon bluff för närvarande med avseende på dokumentation, bara med pengar från investerare som i grunden behåller det.

   Hälsningar.

 17. Juan Carlos Valencia Q svar

  Jag var ett offer för UMARKETS som kontaktade mig via telefon och pressade mig så mycket att de genom lögner lyckades investera 500 US, i Mr. ROBERTO GARCIA, en medlem i företaget som kontaktade mig sa till mig att han bara skulle få tillgång till det verkliga plattform när han hade motsvarande utbildning och sedan skulle jag personligen få råd, eftersom jag sa till dem att jag inte visste hur det fungerade, efter att ha ansökt om mina pengar för förlusten och avslöjat min situation, kontaktade en herr Gabriel JIMENEZ mig, och jag acceptera företagets procedurfel Och han berättade för mig att Roberto hade gått i pension för dålig praxis, men de vill inte återbetala mina pengar och de uppmuntrar mig att investera mer så att jag kommer att få tillbaka allt, DE ÄR NÅGRA bedragare, DE GÖR INVESTERAR INTE I UMARKNADER, DE LURAR FOLK

 18. JOHN svar

  Jag ser en hel del anteckningar angående denna mäklare. Jag var också en del av hans dåliga förfarande.
  Investigando me encuentro con esta pagina: ifmrrc .com/index.php?page=umarkets
  Enligt sin sida är det: International Financial Market Relations Regulation Center (IFMRRC). Jag ser hänga ett påstådt regleringsintyg för UMARKETS som levererades den 18 juni 2020 och giltigt till den 18 juni 2021.
  Jag noterar också att det finns en länk på nedre högra sidan som indikerar "SKICKA IN KRAV", det vore viktigt för alla som har haft ett ärende med ett UMARKET att presentera sitt krav.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej John, hävdar Umarkets direkt Jag tvivlar på att det kommer att hjälpa, kanske det smartaste skulle vara att lämna in ett klagomål eller klagomål till Belize-regulatorn om de fortfarande är reglerade där. (Mycket opålitlig regulator).

   Puedes poner tu reclamación aquí: ifsc.gov .bz/complaints/ (Regulador de Belice)

   Hälsningar.

 19. Sergio svar

  En mi caso Invierto en bolsa argentina y llegue a ver un curso de Umarkets en investing de cosas que yo ya sabía de forex por tutoriales en youtube. A los días tuve más de una hora al teléfono a la pesada de Violeta Cervantes obligándome a depositar 500 u$s, cosa que me llamo la atención pidiéndole tiempo para pensarlo; después de ese día se dio un llamado tras otro insistiendo en que haga el depósito para que pueda acceder a los cursos y operar.
  Fue el cansancio de escuchar una voz irritante que me llevo a mandar todo lo de Umarkets a correo no deseado, termine personalizando el teléfono para no recibir llamadas de números privados bloqueando todo lo referido a Violeta Cervantes y al bróker Umarkets.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 20. Roger Caballero Agreda svar

  Hej god kväll, från MOQUEGUA i Peru, bra att tacka för alla referenser som du skrev här. Jag skulle sätta in $ 500 på ett sådant insisterande men jag kommer att lita på dina kommentarer och jag kommer inte ge dig de pengar vi inte är för det på den här gången eller i någon annan om du är bedragare hur de nämns i sina kommentarer bör vi se ett sätt att föra dem inför lagen och få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Roger, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 21. Jhonathan rocha svar

  Rekommenderas inte, jag registrerade mig på den här sidan för att ta reda på mer om FX- och futuresmäklare som fungerade ordentligt i Colombia, och på mindre än 24 timmar ringde de mig från UMarkets, Mr. Omar, hjärtlig behandling, och jag informerade honom efter att han förklarade fördelarna för mig från mäklaren, att de negativa kommentarerna är mycket starka, avslutar samtalet, ringer mig vid 3 timmar (jag tror att jag inte kommer ihåg namnet) en herr Fernando, med en spansk accent, förklarar vad de tycker om de dåliga åsikterna löser dem, men jag hoppades att jag förstod den synvinkeln), kom vi överens om att om jag var intresserad skulle jag kontakta Omar, en mycket hjärtlig behandling också.

  Slutligen ringer en herr Sebastian mig, med en konstig argentinsk accent, till vilken jag informerar om att jag INTE är intresserad av att verka med dem eller göra något slag av insättning, eftersom de negativa kommentarerna går mot bedrägerier angående de första insättningarna, och till en ett visst ögonblick börjar han behandla mig som rädd (naturligtvis, vem är inte rädd för att sätta 500 USD till en mäklare där de trakasserar dig värre än en droppe för droppe), att han var fattig för att vara okunnig (dålig i ekonomisk mening återspeglas av en mäklare som har dig, jag måste ringa upp till 6 gånger på en dag för att övertyga dig om att göra insättningar hos dem) och okunnig (per månad registrerade jag mig på den här sidan för att få råd och kunna veta, nej en är född lärd), och ändå hamnar jag i en irriterande diskussion med den här mannen efter att jag angett varför jag ansåg att det de gjorde mot mig var ett bedrägeriförsök. Jag försökte vara hjärtlig med dem, men de har en falsk penninginsamlingsmodus och nuvarande som förföljare när man berättar för dem om vägran att investera med dem ... De förstörde min lunch, men jag skyddade mitt kapital.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jonathan, vi ger aldrig, säljer eller delar kunddata, namn, e-post eller något liknande till något externt företag och vi har ingen relation med Umarkets, du kan läsa vår recension om dem här: https://brokersrecomendados.com/umarkets-comentarios/

   Vi är glada att du inte investerade hos dem och att dina besparingar är säkra.

   hälsningar

 22. Mateo Peralta svar

  Den värsta kundservicen! De är en fullständig bluff. Tyvärr frestades jag att börja med ett $ 500 USD-konto. Jag gjorde min transaktion, jag började handla med dem, och samtidigt började jag studera handel, för att driva på mitt eget konto, och inte genom dessa bedragare som kallar sig "kontoansvariga". De ringde mig för att fråga varför jag inte fortsatte att driva, jag svarade att signalerna de skickar inte ens är lite lönsamma; De erbjöd mig som sin lösning, anslöt till min bärbara dator via AnyDesk och placerade en MYCKET DÅLIG operation för mig, med ett superhögt parti som för mitt konto, självklart förlorade jag mycket pengar. Signalerna de skickar är inte bra alls, de överensstämmer inte ens med en teknisk analys, de skickar signaler bara för att skicka dem, det finns ingen allvarlig analys och därför slutar de flesta operationer med förluster. Livewebseminarier är inte alls pedagogiska, de är bara live-signaler där presentatörer bara läser en bild och där de flesta affärer också leder till förluster. Plattformen som de hanterar, som är MetaTrader4, men i deras version, som kallas ”MaxiServices”, förändrar ständigt operationer som genererar större förluster, många gånger visar det ett annat pris än det som visas i den sanna MetaTrader4-plattformen. Sammanfattningsvis investerar du aldrig i råd för att arbeta i handel, det är att föredra att investera i utbildning för att driva själv. Och mycket mindre investera med dessa människor från umarkets .com, som bara ser avsikten att lura folk att ta sin provision.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mateo, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Umarkets låter riktigt dåligt.

   hälsningar

  • Leonardo svar

   100% instämmer i detta yttrande. Jag förlorade mina $ 500 för dåliga drag jag gjorde, men jag tappade tusentals genom att följa signalerna de gav i webinar om att tjäna säsonger på 3 tillgångar (alla tre var fel); Det var det första webinar jag deltog i och jag trodde att de var bra och följde dem. De varnar inte att de är förslag eller att investerare kan ta dessa signaler eller inte, så de dussintals människor som är med i det webinar verkar helt oerfarna och som jag följde de fel signaler. I följande webbseminarier frågade jag respektfullt talaren om ursprunget och analysen av dessa signaler och han ignorerade mig; blev därefter arg och svarade inte. Hur som helst, min dåliga erfarenhet inträffade inte i retreater etc. men det var hemskt att följa hans signaler som ledde mig till stor förlust och av vilka de inte förklarar analys eller ursprung och varnar inte vid någon tidpunkt att de inte nödvändigtvis är korrekta.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Leonardo, du kan göra tester, men aldrig i en mäklare som den här kommer dina pengar att stanna. Tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, vi kommer att uppdatera informationen, den här mäklaren är en SCAM. Uppmärksamhet: i juni 2020 lade CNMV till Umarkets till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd och många kunder har kommenterat att de inte har lyckats ta ut sitt kapital. (se CNMV-länk)
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • Geradine svar

   Mateo och var rekommenderar du att studera handel? Tack

 23. tel Aviv svar

  Ellos están ubicados en Tel Aviv Israel el manager se llama Nicolas (Argentino) el segundo se llama ángel(Mexicano) y el tercero se llama Franklin (COLOMBIANO). La compañía se llama Tendo, el edificio se llama beit rubinstein, piso 3 registrados como maxiservices, Suerte Parceritos

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nicolas, tack för den här informationen om Umarkets ... Något sätt att kolla vad du säger? Framför allt är vi intresserade av information som hjälper kunder som vill återvinna sitt kapital.

   hälsningar

 24. Nicolas Angel Franklin svar

  De finns i Tel Aviv Israel. Chefen heter Nicolas, den andra heter Angel och den tredje heter Franklin. Företaget heter Tendo, byggnaden heter beit rubinstein, våning 3 registrerad som maxiservices, Suerte Parceritos

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nicolas, tack för den här informationen om Umarkets ... Något sätt att kolla vad du säger? Framför allt är vi intresserade av information som hjälper kunder som vill återvinna sitt kapital.

   hälsningar

 25. yurany svar

  De ringde mig också och sa att de hade mina uppgifter för att investera, nu när jag har läst dessa kommentarer vågar jag inte investera någonting hos den här mäklaren ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Turani, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 26. Mauricio Zapata svar

  God eftermiddag,

  Äntligen en sida där jag kan uttrycka mig, tror inte av någon anledning att investera i denna mäklare är en jätte bluff, om de frågar dig varför berätta för dem att Mauricio Zapata sa till dem, de kallar hemskt för dig att investera, men när det kommer för att dra tillbaka ingen svar fick jag tjäna 400 USD på en månad med en bra strimma när det hände ringde de för att säga att de hade den bästa investeringen för alla sina kunder och de sa till mig att inte missa chansen och de övertygade mig om att göra en investering i naturgas med en förlust på 700 usd, men marginalen de lämnade mitt konto vid 119 och jag har sagt i mer än 2 månader att returnera mina 119 och det visar sig att ingen svarar nu, varken via Skype eller per post , inte heller via webben om de ringer dig, blockera dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

   • Mauricio Zapata svar

    Naturligtvis, om den du vill, gör jag det klart att jag inte rekommenderar att denna mäklare är en bluff, de hävdar också att de kommer från Storbritannien men sanningen är att de är ryska

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Mauricio, tack för den här informationen om Umarkets, varför säger du att de är ryska?

     hälsningar

     • Mauricio Zapata

      Efter att ha kämpat för att någon skulle svara på uppmärksamheten av Skype, var de ryssar, jag var tvungen att sätta översättaren, för på samma sätt kunde jag inte ta ut mina pengar, 500 USD förlorade faller inte här

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Mauricio, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      hälsningar

 27. Wilmer giraldo svar

  God eftermiddag, tack vare dessa kommentarer, låt mig inte bluffa dig, jag var på väg att göra en investering på 500 USD men jag hittade den här sidan med klagomålen och jag kommer inte att överföra ett öre till dig, även om de kallar mig alla tid och de tror inte att de är en bluff, men med mig kommer de att slösa bort sin tid, en dag blir de trötta på att ringa mig, tack för dina kommentarer

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Wilmer, tack för att du delar din erfarenhet med United BTC Bank. Du gjorde mycket bra för att leta efter information innan du satte in pengar. Har du kontaktuppgifter för Umarkets?

   hälsningar

 28. Gustavo Gonzalez svar

  Umarkets är en bluff, de behåller kundernas insättningar om de behöver bevis på att jag har dem, de ber att kontakta mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gustavo, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Katerine villamil svar

   Hej Gustavo, god kväll Jag skulle vilja veta ditt fall för jag har precis hänt och jag behöver veta mer.
   tack

  • Jaiver Square svar

   Hej Gustavo, tack för din kommentar om Umarkets, kan du berätta för mig hur bluffen var?

  • jorhs llado svar

   Jag skulle vilja se bevis på hur de fungerar.

 29. Javier Osma svar

  Buenas noches, yo tuve la situación que me realizaron una venta con una promoción mal explicada y me registre y trasferi los 500 dolares y realice el reclamo que no quería operar así y que necesitaba mi capital que por favor me lo repusieran y todos fueron muy amables trataron entre varios vendedores para que operara con ellos y que me ayudarían a ser productivo pero les di a todos las gracias por sus buenas intenciones y luego de unas semanas me contactaron para que les llenara una planilla con mis datos para reponerme el dinero y una semana después estaba mi dinero en mi cuenta(menos 25 dolares que cobran por el tramite) gracias a Dios todo fue para aprender sin perder dinero-

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 30. Jaime svar

  Christian Paredes kontaktade mig specifikt för att erbjuda mig Umarket-tjänster, jag sa till honom att jag skulle tänka på det, efter att ha kollat ​​på internet hittade jag bara dåliga referenser för detta företag "som är bluff", när han ringde mig igen sa jag till honom att jag tyckte att det var dåligt referenser och jag föredrog att inte delta. Killen förolämpade mig och sa att jag skulle ägna mig åt att sälja frukt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad du nämner Jaime talar mycket dåligt om Umarkets.

   hälsningar

 31. HENRY FERNANDEZ svar

  Ya pasaron 3 años y veo que siguen las denuncias contra esta empresa, tengan mucho cuidado esta “empresa” sus acciones de estafa a gran escala ya es mas que evidente e insostenible y estoy seguro que los responsables van a tener que asumir las consecuencias. Asimismo debo añadir que UMARKETS hace publico su relacion con la empresa MAXIMARKET , algo que MAXIMARKET debe aclarar ….

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Henry, tack för att du delar din erfarenhet och information om Umarkets.

   hälsningar

 32. Carlos Trujillo svar

  Hola. Me registré en Investing.com el sábado y hoy domingo me llamó un tal Gamadiel, decía que me llamaba desde Inglaterra y todo el cuento de que eran un bróker regulado. Me ofreció lo mejor del trading y que mi depósito de USD500 estaba asegurado. Le dije que de eso tan bueno no daban tanto y que iba a consultar. Muchas gracias por ayudar para que personas incautas no caigan en sus garras. Muchos éxitos.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Umerkets. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 33. armando svar

  Tittar lite på nätet om handel kom jag till Umarket-webbplatsen. Jag satte mitt namn och telefonnummer för mer information, och strax efter ringde en tjej till mig för att förklara vad verksamheten bestod av. Lyckligtvis vid den tiden tillät min internetanslutning mig inte att öppna sidan de skickade mig, och vi kom överens om att han skulle ringa mig senare. De ringde mig mer än tio gånger på eftermiddagen, så det störde mig och jag bestämde mig för att blockera de olika numren genom vilka de försökte kommunicera med mig. De skrev också till mig flera gånger till mejlet och förklarade att de inte kunde kontakta mig. Det har gått fem dagar sedan det, och de stör fortfarande. Tack och lov, jag bestämde mig för att leta efter åsikter om dem och hamnade på deras sida, där jag har sett kommentarer från andra kunder. Inte galen faller jag för hans bluff!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Armando, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 34. Victor Alexander svar

  A mi todos los días me llaman para que invierta, desde que me registré en investing y no me dejan vivir en paz.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack för att du delar din erfarenhet med Umarkets, berätta för dem att du inte har pengar eller tid.

   hälsningar

 35. MELO svar

  HE TENIDO MALAS EXPERIANCIAS CON OTRO BROKER Y TUVE UNA PERDIDA DE 60 MIL USD Y LA SEMANA PASADA ME LLAMARON DE UMARKET , NO MOSTRE NADA DE INTERES Y HOY VOLVIO Y E LLAMO EL TAL FERNANDO , PINTANDOME TODOS DE COLORES Y QUE POR MI EXPERIENCIA QUE ESTAN A TRAVEZ DE INVESTING.COMY QUE SON REGULADOS. VISTO LOS COMENATARIOS SON ESTAFADORES Y LADRONES NO CAIGAN EN SU TRAMPA QUE SON UNOS ESTAFADORES LOS BROKE REGULADOS ESTAN EN SU GRAN MAYORIA EN EEUU QUE POR LEY SI SON REGULADOS Y ESTAN CERTIFICADO , SUERTE QUE LEY BIEN Y DESIDI BUSCAR OTRA OPCION POR LO QUE ME HA PASADO ANTERIORMENTE , YA QUE IBA A INVERTIR MAS DE 10 MIL DOLARES PARA TENER BUENA GANACIAS CON LA NOTICIA DE LAS TASAS DE INTERES DE EEUU A FINALES DE JULIO.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Melo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Förordningen är sant, men det är en Belize-förordning, enligt vår åsikt, en mycket dålig reglering, mycket inte allvarlig.

   Har du namnet på den andra mäklaren som du säger att du hade förluster med? Det verkar vara kopplat till Umarkets.

   Hälsningar.

 36. ernesto svar

  Jag registrerade mig för att investera och nästa dag (en söndag) ringde de mig via telefon från umarkets, jag svarade inte. Sedan skickade de mig ett SMS ... Jag förstod ingenting, sedan kollade jag mitt e-postkonto och det visade sig att samtidigt som de bekräftade min registrering på investing.com fick jag en förmodad registrering i umarkets med ett användarnamn och lösenord (hemsk säkerhetspraxis).
  Uppenbarligen stängde jag investeringskontot, men marknaderna kontaktade mig per telefon en gång till och där kunde jag lossa lite av ilsken. De är hemska.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ernesto, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-post?

   Hälsningar.

 37. varning svar

  till alla människor som umarkets har gjort ta ett lån (de tvingar dig nästan, jag vet), och sedan berätta att du är skyldig dem, jag vet inte hur många tusen dollar. Ge dem inte ett enda öre, kom ihåg att umarkets fångar pengar olagligt, så de påstådda juridiska dokumenten eller rättegångarna som du förmodligen kommer att gå till om du inte betalar dem lånet är alla falska, de kommer aldrig att visas för en domare eller inför en advokat eftersom de samlar in pengar olagligt och inte kan motivera det.

  Vad mer, det sista de skulle göra skulle vara att träffa en domare (för den som är företrädaren för företaget som dyker upp, jag försäkrar er att de skulle gå i fängelse), så ge dem inte ett enda öre, och om de vill arbeta med en mäklare, gör det med en reglerad, det finns många alternativ. Inte med ett företag som umarkets.

 38. Ricardo svar

  Menos mal entre a leer acá. Iba a realizar un depositonde 500$ una tal Judith me capto y me llamo varias veces para operar con ellos.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 39. SILVINO svar

  COMO LEI EN UN COMENTARIO MAS ABAJO, UN TAL FERNANDO BOSH FUE EL QUE ME ABRIO LA GARANTIA QUE ME LLEVO A LA RUINA. EDUARDO FRANCO FUE EL QUE ME CAPTO, Y EL RESTO NO RECUERDO SU NOMBRE.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Silvino.

 40. SILVINO svar

  God morgon:
  DET VÄRSTA JAG HAR FUNGERAT MED!
  Cuando te captan, te ofrecen una garantia, en la que no te explican las extremas condiciones, lo haces todo por telefono. En mi caso me enviaron una posicon para abrir, y perdia y perdia, les pregunté si la cerraba y me dijeron que no, que ya subiria. Tanto el analisis técnico como fundamental indicaban que iba a seguir perdiendo dinero, pero aun así seguía perdiendo. Mi agente, me dijo que si queria me aplicaba una garantia y recuperaba lo perdido, acepté. Mi cuenta volvió a tener el dinero inicial, aunque eso fue lo peor que ocurrío, ya que aunque luego abriendo posiciones (siempre al contrario de lo qu Umarkets me recomendaba) gané mas de lo que habia perdido, pero aun así no podia sacar mi dinero. Mi deuda por esa garantia es casi imposible de cumplir. Cuando hablo con ellos me remiten a las condiciones de la pagina, donde ni de lejos viene explicado que hay que mover tal enorme cantidad de dinero para desacerte de la deuda. Por otra parte, el otro dia ME CERRARON POSICIONES y tras enviarle varios correos, nadie responde. Esta empresa NO ESTA RECOMENDADA POR LA COMISION NACIONAL DEL MERCADO DE VALORES. Si operara en España ya me habria ido al Juzgado. NO OPEREIS CON UMARKETS!!!!!!!!!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Silvino, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Vi är mycket ledsna för allt du går igenom.

   Hälsningar.

 41. Andrew svar

  Hundupplevelsen som jag kunde se senast rekommenderar jag inte den till någon, snälla, din användare som läser detta! Du vill leta efter en extra ingångskälla, det här är inte lösningen! Handel är mycket bra men den här pengarna är skit! Några ljuga och väldigt dåliga spanjorer får dig att vinna en gång och lägga fyrkanten på dig, lita inte på dig själv! Och slösa inte dina pengar, låt oss göra den här kampanjen så att den här mäklaren tappar all sin burrokratiska trovärdighet och slutar lura fler människor

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 42. Luis Alberto svar

  Jag gick till u-marknadssidan av nyfikenhet och en man vid namn emilio morgano fortsätter att ringa till mig och berätta om fördelarna med u-marknader men jag sa till honom att ringa mig den 10 juni men jag bestämde mig för att undersöka och sanningen går inte på allt för att komma in i det nu.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 43. Alexandra Carrasquilla svar

  Jag hoppas att du läser den här väggen, det beror på att du var mer analytisk än de flesta av oss alla och gick in här innan UMARKETS, för annars, jag är ledsen, förlorade du dina pengar, för det är en förstklassig rånare på chefen för en kille som kallar sig FERNANDO BOSCH och därifrån är listan lång.
  Ovan hittar jag idag en publikation på INVESTING.com där de bjuder in dig till ditt demo-konto:
  Möjligheten att tjäna pengar har kommit
  med vårt Real Demo-konto

  FÖRDELAR NU

  Eso están promocionando los muy descarados, para seguir captando ingenuos. Y si ya entraste a formar parte del grupo de los estafados, ni se te ocurra creerte el cuento de que compres un seguro para que tu inversión este asegurada, porque te van a meter gato por liebre. Enfin. mejor actúa, únete al grupo de los estafados y no te quedes pensando o esperando que a estos estafadores se les conmueva el corazón porque o sino no serian ladrones, hampones y no estaríamos acá en este foro de víctimas de UMARKETS.
  Och du, om du FERNANDO BOSCH som läser mig, vet du väl vem jag skriver detta för, ökända tjuvar, tiden kommer, för ingenting varar för evigt.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexandra, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden?

   Hälsningar.

 44. Yonabed högre svar

  Hej, just idag satte jag in hos dem utan att ha läst allt detta, det finns ett sätt att ta ut innan jag investerar, eftersom så snart resursen faller med dem kommer det förmodligen att börja investera, men jag var redan orolig för allt detta de nämner . Och de kontaktade mig efter att ha öppnat ett demo-konto på Meta trader 4. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yonabed, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

 45. FRL svar

  Hace 3 dias contacte con UMARKETS, y poder invertir por que es recomendado por INVESTING, pero al leer los comentarios que ustedes han enviado, ante esto escribi a Umarkets en donde manifestaba todo lo leído, sin embargo ellos niegan todo dicen que es falso, e insisten, pero ante tanta evidencia, considero queno son confiables, gracias por toda la información.
  Till Jose Antonio, snälla med vilken mäklare du investerar och enligt du har vinst,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej FRL, vi rekommenderar att du bara investerar med reglerade företag i ett seriöst land ... Att investera annonserar bara men tar inte riktigt hand om någonting, de är ganska oansvariga.

   hälsningar.

 46. Jose Antonio svar

  Jag har haft en mycket dålig erfarenhet av den här mäklaren och jag har undersökt genom cnmv och det är en möjlig ekonomisk bar - denna term förstås vara de enheter som erbjuder och tillhandahåller investeringstjänster utan att ha rätt att göra det. De säger att de är auktoriserade på ön Belize och i Storbritannien, men det är förmodligen en lögn. Jag har lurats mer än $ 40000 12000 är mycket pengar så jag skapade ett e-postmeddelande om någon vet hur man rapporterar dem tillsammans. De skickade mig signalerna antingen via Skype eller per post och ringde till och med mig och jag trodde att de var formella och de hjälpte mig att tjäna pengar men de är en marknadsplats de guidar dig så att ditt konto exploderar när mitt exploderade också när jag vann de inaktiverade servern. Och så vidare om och om igen. Första gången jag skrev in pengar och de gick förlorade och de gjorde mig ytterligare en plan att genom att ta med cirka XNUMX XNUMX euro mer försäkrade de mig om att de skulle få tillbaka mina pengar och att de också förlorade.
  De har riggat plattformarna när de har slut på marginal och en operation hoppar, de tappar alla hela kapitalet.
  Jag har arbetat med andra mäklare och jag har fyrdubblat mina pengar och med detta är bara förluster de är väldigt smarta de ger dig operationerna men så förlorar du.
  Om du vet hur du ska rapportera dessa personer och till och med gå till domstol tillsammans, kontakta det här e-postmeddelandet som jag skapade. [e-postskyddad]
  Kontakta för att se om vi gemensamt kan rapportera dessa skurkar.
  Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Om du är från Spanien bör du kontakta CNMV (den spanska finansiella tillsynsmyndigheten).

   Hälsningar.

  • kelvin svar

   Hej José Antonio, tack för informationen, jag letar efter en mäklare som hjälper mig att få tillbaka mina pengar, jag tappade också 40 tusen och jag skulle sätta in, de berättade om en remissplan och att de också skulle hjälpa mig att återhämta sig från Min förlust, nuförtiden är det svårt att hitta en seriös mäklare om du kan rekommendera mig den mäklare som du lyckades återhämta sig med, jag skulle uppskatta det

  • Antonio svar

   Hej Jose Antonio, tack för dina kommentarer, se att jag har varit på väg att falla i dina bedrägerier när du läser dina kommentarer och missbrukar din uppmärksamhet, fråga vilken mäklare jobbar du med? .... Tack

 47. Andres Quintero svar

  God morgon, jag har problem med marknader, mina pengar återspeglas i plattformen men det tillåter mig inte att dra ut, inte heller svarar de mig, jag kan inte få support från min rådgivare, de kommunicerar inte med mig, hur kan vi göra svarar detta företag? Vem kan hjälpa oss, min kontoansvarige är Fernando box ,,

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   Försök att kontakta dem med ett nytt nummer eller e-post och berätta för oss, det låter fortfarande hemskt vad du nämner.

   Hälsningar.

  • PETER svar

   si ami me sucedio hace dos años me quebro mi cuenta se apalanco tanto que l cuenta se serro le reclame y me dijo que un robot esta operando cuando pude retirar mi dinero me dijeron como me dieron mi bono no podia retirar y que tenia que hacer varias operaciones cuando vi que mi cuenta no crecia y ya ralmente queria retirar mi dinero me dijeron que inclementra mi capital y ellos me lo manejaban se inclemento pero me la quebraron a hacen operaciones en vivo con fondos que dice que son fondos privados y yo pienso que del dinero de la gente que perdio como usted como yo trate de retirar y no hacepte nadasaludos

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej KIKE, kan du berätta vad som hände med Mr. Fernando?

   Hälsningar.

 48. jude svar

  si todo los que dicen es verdad de umarket y el señor fernado boch es el encargado de quebrar la cuenta y su escusa es que lo estaba operando un robot

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Kike, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets, det är verkligen sorgligt vad du nämner om den här mäklaren. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du först hittade dem? Ursäkten för vad?

   Hälsningar.

 49. Jose david rivera svar

  UMARKETS hasta unos dias de enero 2019 supuesta mente era operada por maxi market y despues por maxi service de Belize, ahora le cambiaron el nombre de nuevo, ahora se llama MARKET SOLUTIONS LTD, nunca han tenido oficina en Belice y supuesta mente ahora San Vicente y Granadinas, asi que no dejemos de denunciar a estos estafadores por todos los medios les adjunto link para denunciarlos. Email: [e-postskyddad] .bz eller [e-postskyddad], E-post: [e-postskyddad], E-post: [e-postskyddad], investing-support .com/hc/es/requests/new. Umarkets usa bastante investing para promorcionarse, denuncienlo ahi tambien

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack så mycket för informationen om företaget, hur var din erfarenhet av denna mäklare?

   Hälsningar.

 50. Dory alonso quintero svar

  ALERT ALERT, ALERT INVESTERAR INTE ETT CENT MED UMARKNADSSÄKER SCAM
  Hej, det är synd att vi bara till största delen söker i detta forum när vi redan har blivit lurade. Ja, jag har också blivit lurad av den här mäklaren som heter UMARKETS och jag hade också olyckan att hamna i händerna på Fernando Bosch själv, som först ringde morgon, middag och natt och sedan när det gäller att ta ut pengarna försvinner han. Det visas inte längre, det svarar inte längre, i slutändan går pengarna förlorade.
  Jag har arbetat med andra mäklare och jag har aldrig haft problem, förutom när jag ville ta ut mina pengar, för det är bara att klicka på uttagsknappen och på mindre än 36 timmar var pengarna på kontot, men med UMARKETS, du måste fråga praktiskt taget tillstånd, eftersom du måste kontakta den så kallade rådgivaren och sedan fylla i ett formulär med bifogade identitetshandlingar och bankkort på båda sidor. Jag vet att det här verkar riktigt ovanligt och jag känner mig riktigt naiv för att inte säga dumt eftersom det är klart att jag har fel när du måste motivera allt detta.
  Yo pedí mi retiro, mi dinero, cumpliendo con todos sus requerimientos desde el viernes 18 de enero 2019 y no hay razón ni grande ni chica. Claro que en mi plataforma aparece el saldo, pero de que me sirve verlo allí o seguir operando sino puedo disponer del mismo?
  Lite eller mycket är pengarna som vi lämnar i händerna på dessa bedragare, det är en sorg, för jag vet att det har varit svårt för oss att få det.
  Vad jag inte förstår är hur det med det anseende de har har det inte funnits någon som ingriper i det här bluffhuset.
  Kort sagt, jag är mycket ledsen för alla lurade och de som kommer för så länge vi inte är mer försiktiga och granskar mer för att välja mäklaren kommer dessa små tjuvar att fortsätta att göra sina saker.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dory, tack för informationen om Umarkets, vi är mycket ledsna för vad som händer med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse tack.

   Hälsningar.

 51. Jose david rivera svar

  Jag rekommenderar inte Umarket och / eller Maxi Service eller min värsta fiende, Fernando Bosh stal mina investerade och intjänade pengar, jag behandlar inte något uttag och idag, 16 januari 2019, var mitt konto negativt, om någon har lyckats få tillbaka sin pengar som säger hur du gjorde det, eftersom varken e-post eller telefon svarar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hola José, gracias por la información sobre Umarkets, sentimos mucho lo que te está sucediendo… ¿Recuerdas cómo diste con este broker en primer lugar?… Mucha razón tienes con lo de ofrecer esos beneficios…

   Hälsningar.

   • Jose david rivera svar

    Umarkets erbjuder webbseminarier via Investing.com, jag var i en av dem och det verkade bra för mig, förutom att många handlare använder Investing.com och jag tyckte att de var tillförlitliga, jag vet inte om Investing.com vet att Umarkets är bedragare

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej José, vi har redan fått många fall av oreglerade mäklare, eller med dåliga metoder som annonseras i Investing, Investing är inte intresserad av om mäklaren är bra eller inte ...

  • JUDE svar

   COMO SE PROMOCIONAN EN INVESTING SU CREE Y PIENSA QUE SON LEGALES PERO CUANDO TE INTERVISTAN SON AMABLESPERO APENAS TIENEN EL DEPOCITO Y LAS OPERCIONES QUE TE MANDAN EN CONTRA DEL PERCADO Y DESPUES QUIEREN RETIRAR TU DINERO Y NO TE CONTESTAN O DICEN QUE ESTABN CON GRIPE Y QUIEREN RETIRAR TU DINERO POR HA BAJADO TU CAPITAL Y TE CONVENCEN Y SU BONOS Y TE TIENEN AMARADOS HASTA QUE TU CUENTA BAJE Y T INVITAN A QUE ELLOS LO MANAJEN PARA INCLEMENTAR SU CAPITAL Y AL MES LA CUENTA QUEBRADA DESGRACIADOS

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Kike, exakt, du kan inte föreställa dig antalet mäklare med tusentals klagomål som annonseras i Investing, man tror att genom att annonsera i Investing är de allvarliga, men tyvärr är det inte så ...

    Hälsningar.

 52. Mijail svar

  Den som vill förlora sina pengar för att investera i Umarkets. Det är en strandbar som många andra. Frågan och budet luras, åtminstone för USD-indexet och för EURUSD, du ser en sak men en annan gäller ... det finns många sätt att kontrollera det ... också "försenar" orderna och säljer sällan till det pris du skickar till beställningen, ah, och tänk inte ens på att ta emot någon välkomstbonus eller liknande eller då är du verkligen förlorad ... läs det finstilta mycket, mycket bra ... hälsningar och se om vi småningom slutar med den här typen av bedragare som betalar människor för att "städa upp din bild" och har goda åsikter ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mikhail, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du först kom över Umarkets? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss.

   Hälsningar.

 53. Claudio Cifu svar

  Kära, samma har sagts av flera.
  Först: Investera i ett demo-konto (noll risk). Om du vinner flyttar vi det till ett riktigt konto. Om du förlorar, oroa dig inte, ditt kapital är 100% garanterat.
  Slutligen vinner du, då förlorar du allt (följer deras rekommendationer). När du ber om 100% garanti för kapitalet säger de dig att det inte är som du anger, eftersom de borde ha meddelat chefen, så de kan inte svara dig. Om du sätter in mer nu kan det återställas.
  Definitivt: En bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för dina kommentarer om Umarkets.

 54. ALEJANDRO RODRIGUEZ svar

  SENORES NO PIERDAN EL TIEMPO UMARKETRS SON UNOS LADRONES A TIEMPO COMPLETO, SON UN EQUIPO DE ESTAFADORES MUY BIEN ORGANIZADOS,

  FERNANDO BOSCH TIENE DIFERENTES ASENTOS DICE QUE ES VENEZOLANO HAY VECES QUE HABLA COMO ESPANOL LOS AMIGOS RUSOS OTROS ARGENTINOS. NO COMAN CUANTO

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Umarkets med oss, kommer du ihåg hur du först hittade dem?

   En hälsning.

 55. Bryan jhovanny svar

  God kväll, idag ringde de mig från umarkets, och jag ser att det finns människor med negativa erfarenheter, personligen arbetar jag redan med en mäklare, mycket bra, det kallas nytt kapital, och av nyfikenhet registrerade jag mig i umarkest, tills nu Jag har inte gjort någon form av insättning eller investering, även om jag gillar att umarkets fungerar mequeta (enligt dess förklaring), och bra från vad jag vet är att valutavärlden är den gren med fler risker, ännu större än aktier, redan att valutor har starka reaktioner på kort tid, men jag vill att du ska ge mig råd om vilken annan mäklare jag kan investera i, jag har granskat denna sida för andra gången, eftersom jag tidigare frågade om finansika och jag hittade fortfarande sådana negativa kommentarer , men jag är förvånad över att du också säger om marknader, eftersom på deras sida finns alla deras lagstadgade dokument, så jag vet inte om den här sidan bara är för att få negativa erfarenheter från mäklare, eller för att hjälpa mig att hitta en pålitlig mäklare, jag vill verkligen få ner utbildning om hur man börjar investera och generera pengar i en mäklare, jag hoppas att de hjälper mig tack!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Bryan, vi är inte den enda sidan med negativa kommentarer och negativa erfarenheter om Umarkets ... Du kan göra vad du vill, enligt vår åsikt är det inte ett rekommenderat företag.

   En hälsning.

 56. Bryan svar

  hej edwar, jag vill prata med dig om din upplevelse på umarkets

 57. Mark Castillo svar

  Hej, tyvärr var jag ett offer för Umarkets, av vilka jag såg en annons på Facebook där jag skrev in mitt telefonnummer och namn för att jag började intressera mig för valutamarknaden, nästa dag ringde en viss EDUARDO HIPÓLITO till mig med en Argentinsk accent och med ett nummer som verkade från England berättade han för mig att plattformen fungerade från $ 500 för nybörjare och han målade underverk åt mig eftersom jag hade en bonus på 30% och att jag kunde fungera på ett demo-konto i 15 dagar och om jag hade vinst skulle dessa överföras till det verkliga kontot, men om han hade förluster skulle dessa antas av dem; Han berättade också för mig att de hade kontor i London och Belize, jag var inte särskilt intresserad först och sa till honom att jag skulle tänka på det.

  Después de un par de días me volvió a llamar y me volvió a decir lo mismo añadiendo que yo no debería perder la oportunidad que ellos me ofrecían porque el dolar iba a subir por el aumento de empleos en Estados Unidos y bla, bla, le dije que yo solo puse mi teléfono en facebook por curiosidad y que por el momento no me interesaba mucho trabajar con ellos, luego este EDUARDO HIPÓLITO me dijo que me llamaría un día miércoles de la siguiente semana y desde ahí empezó a llamarme insistentemente, hasta que yo decidí no contestarle las llamadas porque ya veía que el número era de Inglaterra y le colgaba, hasta que un día recibo una llamada de un número que si es de los de mi país, y cuál es mi sorpresa, que resulto ser Eduardo Hipólito…y aquí es cuando caí, este infeliz me dijo que además su plataforma contaba con educación forex online y que estaban bien regulados, incluso me insistió a que ingresará a su web http://www.umarkets.com och han visade mig alla regler, han berättade för mig att de var väl reglerade och han visade mig ett certifikat och driftstillstånd från Belize och från något annat land, tyvärr var jag övertygad om online-undervisningsplattformen och av de glada certifieringarna och jag bestämde att jag skulle investera 500 dollar med dem, samtidigt som han frågade mig att när kontot skapades, var jag tvungen att ladda upp en kopia av mitt identitetsdokument, mitt körkort, en faktura som visar mitt namn och adress och en kopia av min kreditkort. kredit där de första siffrorna på framsidan och de tre sista siffrorna på baksidan täcks, när jag laddade upp en kopia av dokumenten, kom ett meddelande med texten "Accreditation Approved" i mitt Umarkets-konto.

  Efter att ha levererat mina dokument och gjort en insättning på 500 med mitt kreditkort heter jag en viss FERNANDO BOSH med en spansk accent, han sa till mig att han skulle bli min tränare under de 15 dagarna av träningen, sedan skrev han en e-postmeddelande "Ok, du kan skriva till mig när du är bekväm att prata", jag svarade att jag var redo och han svarade aldrig mejlet eller ringde mig igen, nu svarar inget band så här EDUARDO HIPOLITO.

  Jag var tvungen att låta banken avbryta mitt kreditkort för att undvika eventuella obehöriga rabatter av dessa onda födda skurkar, men det som oroar mig är att de här killarna kommer att missbruka mina dokument till exempel för att bluffa andra eller något liknande, förhoppningsvis har allt varit bara en skärm för att lura mig och därifrån händer det inte, men jag vill inte bli förvånad i framtiden, det är därför jag tycker att det är nödvändigt att lämna in ett klagomål till åklagarmyndigheten i mitt land och ett klagomål med någon byrå för att bekämpa denna typ av bedrägerier, som en säkerhetskopia i alla fall.

  Vad var mitt misstag? Att inte ha undersökt denna mäklare i detalj och veta vad folket som har arbetat med Umarkets tyckte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mark, tack så mycket för att du delar din Umarkets-upplevelse med oss.

   En hälsning.

 58. Ernesto Acevedo Lopez svar

  Hej, hur olyckligt att vara en av dem som luras av UMarkets och av FERNANDO BOSH själv.
  Den här personen tar också mitt 17K-konto och lämnar det på "0" med operationer som inte ens en nybörjare skulle ha gjort och som han inte ville stänga trots de många e-postmeddelanden som jag skickade honom och begärde att stänga operationerna eftersom plattformen inte tillåt mig att stänga dessa operationer och han lät dem köra tills det var "0". På samma sätt drogs pengar från mitt kort utan mitt samtycke, med hjälp av de uppgifter som jag gav för att jag inte kunde överföra.
  La empresa no contesta los correos, servicio al cliente parece que no existe. Todo hace parecer que es una empresa creada para realizar estafas.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ernesto, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med Umarkets med oss ​​... Det är verkligen synd att företag av denna typ har denna praxis med sina kunder ...

   En hälsning.

  • Marco Castillo svar

   Hej Ernesto, och dessa från Umarkets bad dig också om en serie personliga dokument. ???

 59. Julio Zambrano svar

  när jag läser kommentarerna ger jag redan upp mina investeringar ,,
  START: idag bad jag om att göra ett uttag på 100 eftersom jag ville verifiera att de kunde göra ett uttag utan problem, de skickade ett formulär för att fylla i det för hand och de ber mig om fullständig information om mitt kreditkort för att verifiera mitt identitet eller något liknande ... 10 minuter efter att ha lagt på ringde banken mig och frågade om jag hade gjort två köpförsök på UMarkets, en för 3500 och den andra för 1500 (ingen av de två betalningarna gjordes för att jag har blockerat för internationella köp), ... till Mr. Jag sa till banken att helt blockera mitt kreditkort, ... Jag skrev till Fernando Bosh och jag har fortfarande inte fått något svar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack så mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter med Umarkets, det är verkligen synd vad du nämner om Umarkets ... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

 60. blas svar

  Tja, de lurade mig med 500usd och nu försöker jag dra tillbaka dem och jag kan inte eftersom de inte svarar i telefon eller e-post

  alla som läser detta öppnar inte ett konto där!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Blas, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets med oss, det är verkligen synd vad du nämner ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 61. HENRY FERNANDEZ RIVERA svar

  Les explicare a continuacion en base a mi experiencia como es la forma de estafar de esta empresa, un poco extenso lo que comento pero muy importante que se tenga en cuenta:
  a) Nicole Herrera
  I mitten av maj 2016 kontaktades jag för första gången av damen vid namn: Nicole Herrera, som presenterade sig som Umarkets arbetande person.

  El modo de operar de esta persona es de facilitadora en temas de trámites para poder posteriormente empezar el nuevo negocio supuestamente.
  Den här personen ansvarar för att begära dokumentation såsom identitetshandlingar, vatten- eller elräkningar och utskrift av kortet med vilket betalningen skulle göras.

  Utöver detta, som den första kontakten, bad jag den här personen att berätta vad verksamheten består av eftersom jag är en ny person i denna typ av investering.

  Hur mycket är den minsta investering som en person utan erfarenhet och nyhet i företaget ska behöva delta i valutaföretaget?
  Ella responde que es mil dólares, lo cual a la fecha confirmo que es mentira, por los comentarios obtenidos en otras denuncias. Al parecer estas personas sacan el dinero que pueden sin importar el monto. Notando claramente que no tienen procedimientos establecidos, observando claramente un hecho de informalidad.
  ¿Cuáles son los términos y condiciones para participar?
  Han var inte klar med sitt svar på denna fråga.
  Hur ofta kunde jag tjäna pengar?
  Jag nämner att det var enligt mitt sätt att arbeta, att jag till exempel kunde fungera en hel vecka och om jag tjänar skulle jag kunna ta ut den samma vecka.
  Esta es una completa mentira, porque nunca pude retirar ni un dólar, y simplemente veía mi dinero en una plataforma virtual que supuestamente tenia beneficios, pero del cual nunca pude retirar ni un dólar.
  Kan jag gå i pension när jag vill?
  Ännu en lögn från fröken Nicole Herrera.
  Den unga damen säger att klienten faktiskt kan dra sig ur verksamheten när han tycker det är lämpligt.
  Och detta kan vara en av de bluffar som många nybörjare tror på.
  Logiskt sett var detta inte fallet. Vid den tiden godkände de aldrig mitt uttag eller återlämnande av mina pengar.
  Detta är sättet för denna person: Nicole Herrera, ansvarig för att presentera falska argument för att locka nya människor och stjäla deras pengar.
  Bortsett från dokumentationen övervakar denna person ständigt sina offer tills han bekräftar insättningen av pengarna. Efter det kan hon aldrig kontaktas igen, aldrig svara på e-postmeddelandena. Försvann helt.
  b) Nataly Abecassis

  Den här personen är expert på uttagsfrågor, expert på transaktioner.
  Hon var ansvarig för att bryta mot mitt konto på en rekordtid på 10 minuter. (Tiden det tar mig att gå från jobbet till banken)
  Den här personen kontaktar mig på Nicoles begäran.
  Los hechos suceden porque yo tenía el dinero en mi cuenta y dado que nunca he realizado pagos por una página web, se aparece la señorita Nataly de manera muy interesada para apoyarme y así concluir el depósito del dinero via web.
  Jag nämnde för den här damen att jag skulle gå till banken för att göra insättningen direkt. Men på väg till banken kommunicerar den här personen Nataly Abecassis med mig och ber om mina kortuppgifter.
  Con estos datos esta persona realiza el retiro de mi dinero(tenia la clave de 3 digitos del reves de la tarjeta), lo cual en ningún momento esta señorita me explico que los datos solicitados eran para dicho fin.
  Vid min ankomst till banken informerade de mig om att mitt konto har haft tre misstänkta uttag av pengar i UMARKETs namn.
  Av denna anledning genomförde det specialiserade området en intervju med mig och fick mig att skicka en serie protokoll för att bekräfta lagenligheten av nämnda transaktion.
  En primera instancia el Banco me pregunto si yo autorice dicho retiro o caso contrario para que ellos pudieran efectuar otro tipo de procedimiento (mi persona da lamentablemente la aprobación este retiro)
  På grund av dessa problem som uppstod hölls Miss Nataly inkommunicerad.
  Su persistencia de comunicación se terminó porque evidentemente ya tenían el dinero en la cuenta de UMARKET.
  Kommunikation var avgörande vid den tiden eftersom han ville förklara för mig exakt vad jag hade gjort sedan jag hade spärrat mina konton i två veckor.

  c) Fernando Bosch/ Flavio Campos / Eleck Montero

  Estos tres señores realizan la parte operativa y te dan una serie de promociones seguramente mediante las cuales te roban más dinero, por ello no accedí a sus promociones adicionales.
  De skickar valutaköp och försäljningstransaktioner.
  Estos señores en especial FERNANDO BOSCH fue quien se encargó de desmentir todo lo mencionado por las otras dos señoritas, siendo así que.

  • El señor Fernando Bosch menciono en su momento que no es su culpa si no he leído los términos y condiciones que se encuentran en su página web. Es decir las señoritas antes mencionadas prácticamente están por las puras y que lo que debía hacer un cliente es leer todo sus términos y condiciones que están en su página web si es que quería trabajar con ellos (web: umarkets .com ) En dicha página hasta la fecha no encuentro lo que el sostenía ni el Sr. Fernando Bosch ni las señoritas arriba mencionadas.
  • El Señor Fernando sostenía que para cobrar las ganancias que en su momento tenía, yo debía haber realizado 20 operaciones como mínimo. Lo cual llego a realizar.
  • Jag kontaktar honom och nämner att jag redan har 20 operationer och att jag vill ta ut en del av mina inkomster. Till vilket han hävdade att de skulle vara operationer med en volym på 1 (jag hade genomfört köp och försäljning av valutor med en volym på 0,3). Efter det kommer han med ett annat argument att jag inte kunde ladda eftersom min verksamhet, förutom volymen, var tvungen att ha en minimal öppen tid.
  Herren nämnde att operationerna som han utförde stängdes mycket snabbt och att det inte behövde vara så, dessa operationer måste ta tid och han nämnde inte ens hur länge operationerna borde ha åtminstone.
  • Den här Fernando presenterar mig inte för Flavio Campos, som inte skulle kunna svara på mina påståenden, med sina egna ord som skulle hantera en större kundportfölj.
  Den här mannen erbjuder sig att lösa mina påståenden, men det var inte så stor skillnad.
  Este Señor paraba de vacaciones y no podía contestar el mail, de permisos etc. iban brindando miles de excusa y mentiras.
  Och det är så de hände mig med Erick Montero, de brukar ständigt byta mäklare till sina kunder som har gjort anspråk på dålig förvaltning. och dessa herrar skyddar varandra genom att utbyta sina kunder för att täcka över deras dåliga praxis.
  De åtagit sig att returnera 80 $ av de tusen dollar som jag investerade. De gjorde beräkningen för avkastningen och uppskattade att det var 80 dollar (DÅLIGT BERÄKNING). De skickade ett format för att fortsätta med returen, format med stämpeln från deras medarbetare: MAXIMARKETS.
  Acepte este saldo de 80 dólares para poner a prueba a esta empresa, pero nunca se dio.

  Det här är vad jag kan kommentera och göra detta offentliga klagomål,
  Estoy presto apoyar y mandarles pruebas de lo mencionado para así contribuir a que esta empresa no siga estafando, lo digo por experiencia propia y en base a las otras malas experiencias de personas que trabajaron con esta empresa y a las cuales yo contacte y me mencionaron que es una estafa.
  Es cierto tambien que hay personas que dejan sus comentarios y luego se retractan esto pasa porque las denuncias publicas contra esta empresa va creciendo y ellos llaman solicitando solucionar su caso con la condicion que borres o te retractes de lo publicado, algo que invoco no hacer porque es muy importante dejar antescendente con empresas de este tipo.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Henry, tack så mycket för dina kommentarer som vi tror är mycket framgångsrika, det är synd att människor fortsätter att påverkas av detta företag, hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edward, jag hoppas att du kan utöka din upplevelse med Umarkets lite och att du berättar lite mer om vad som hände, hälsningar.

 62. Edward V svar

  Hej alla som kan läsa detta. Öppna INTE ett konto med UMARKETS (umarkets .com). De är Legal SCAMMERS.

  Jag kommer att förklara hur det är. Jag öppnade ett konto hos dem dagen före Black Friday i USA ... de övertygade mig genom att erbjuda mig en 200% bonus eller driftsförsäkring. Om jag tappade någon handel under den dagen skulle de täcka det 100% ... allt verkade underbart ... 200% bonus eller 100% förlustförsäkring ?? wow ... ps accepterar att komma in och gå in med 1.000 usd och acceptera bonusen på 200% så nu hade mitt konto 3.000 usd. Men vilken överraskning när jag började driva Bitcoin och när operationen gick emot mig ... för att plattformen tog mig en varning om att alla operationer skulle stängas med 100% förlust ... hur? hade inte 2.000 usd mer för att motstå prisfallet på instrumentet? Tja, efter att ha frågat "expert" -rådgivaren säger de ... det visar sig att bonusen bara är för dig att riskera brännoperationer ... det är inte för att hjälpa dig att motstå när priset vänder mot dig, det vill säga ... på det sättet är det lättare för dig att förlora dina pengar och de hjälper dig bara till det ,,, att du förlorar dina pengar.

  Lyckligtvis var min verksamhet alltid positiv och efter flera operationer och två veckor slutade jag med en total vinst (utan bonus och min investering) på mer än 30 tusen USD ... Jag är glad ... men vilken överraskning. .. när jag bara ville ta ut 1.000 200 USD av min initiala investering ... JAG KAN INTE ... varför? eftersom de tvingar dig att handla 100.000 lotter (100.000 USD per parti) för att låta dig göra uttag. Nu, så att du förstår tricket med detta företag för att behålla dina pengar kommer jag att förklara lite. Varje parti motsvarar operationer som flyttar 20 3.300 usd, det vill säga att jag borde använda 20 miljoner dollar för att kunna göra mitt uttag ... om jag opererar med Bitcoin är varje Bitcoin XNUMX XNUMX dollar, kort sagt, det är nästan omöjligt att hantera så mycket pengar, det tvingar dig bara att verka på ett omöjligt sätt för att lyckas flytta de XNUMX miljoner totalt ... och ju mer du arbetar för att uppfylla vad de kräver av dig eftersom du helt enkelt riskerar att förlora dina pengar, men om vi pratar om att detta är ett mycket psykologiskt jobb i det som du hela tiden kan arbeta i rädsla för extrema förhållanden.

  I SLUTSATS Umarkets är en laglig bluff med alla förutsättningar för att du ska fungera med förlust bara för att inte returnera någonting för de har säkert inget sätt att betala någon vinst ... allt måste vara en fasad för att stjäla dina pengar. Licensen de har finns på papper, de reglerar egentligen ingenting och de är i ett land som kan sägas vara ett skatteparadis. De kommer att stjäla dina pengar. Om du efter denna VARNING och alla de som du kommer att hitta på internet (för att du kommer att hitta dem) bestämmer dig för att öppna ett konto hos dem, då är du väldigt dum. Och du kommer att bekräfta det när du har tappat dina pengar, för du kommer att förlora dem. UMARKETS är en bluff, en riktig SCAM.

  Varhelst de talar bra om dem måste de vara forum eller människor som betalar dem för att tala bra om dem, för om du bara undersöker lite utan att göra mycket ansträngning kommer du att inse att det bara finns dåliga kommentarer och du kommer inte hitta någon som talar från dem eller att du har kunnat säga att du kunde ta ut dina pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edward, vi är mycket ledsna för din förlust och vi uppskattar att du delar upplevelsen, du kommer säkert att hjälpa många intet ont anande personer eller människor som letar efter kommentarer om Umarkets.

   Kommer du ihåg hur du hörde talas om Umarkets?

   hälsningar

   • Edward svar

    Hej, jag skulle vilja kunna göra några korrigeringar på UMARKETS Mäklaren, kan du underlätta för mig att göra denna korrigering genom att eliminera den tidigare kommentaren som jag har gjort? Jag uppskattar din snabba svar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Edward, vi förstår inte vad du säger, du har också möjlighet att kontakta oss (privat) via vårt kontaktavsnittHälsningar.

    • Dory alonso quintero svar

     Hej Edward, jag hoppas att du läser det här meddelandet, för jag skulle faktiskt vilja veta varför du bestämde dig för att dra tillbaka din kommentar. Är det kanske allt som sägs i detta UMARKETS-forum, eller hur?

 63. Daniel Cortes svar

  Hej Daniel Cortes skriver, jag har ett nytt klagomål från umarkets, det visar sig att mitt konto hanterade det bra tills plötsligt operationerna stängdes utan mitt tillstånd, och de skadade mig för i en enda automatisk stängning förlorade jag mer än 200 dollar, stängde, och jag tittade på skärmen och stängde exakt utan att ha nått stoppförlusten som den hade. I en annan operation tjänade jag 27 dollar och det verkade för mig som negativt och jag tappade dem faktiskt medvetna om att det var nere och jag hade satsat ner men ingenting ... de sätter dem alltid negativa (förlorade), jag skickar meddelanden och de gör inte svara mig, jag ringer och nej jag kommer att svara, nu måste jag ta ut den lilla saldot som jag har kvar och de ger mig inte instruktioner att göra det. Detta är inte allvarligt först de ringer dig varje dag för att sätta in, sedan ingen svarar ... Vad ska jag göra ???

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, först och främst tack så mycket för dina kommentarer, att de ignorerar dig vid tidpunkten för begäran om uttag är ett mycket dåligt tecken, om du kan berätta hur din erfarenhet av dem fortsätter, hälsningar.

 64. Antonio Galdon svar

  Hej, för att berätta att den här plattformen är tjuvar och skurkar, frågar jag dig hur mycket jag kan ta ut från mina intäkter producerade den 14/10, som var nästan $ 400 .- och de berättar för mig hur de har lagt in en bonus på $ 500 .- att jag har måste jag returnera dem med vinsten, jag säger till dem att jag aldrig har begärt det men att de har betalat det för sin fria vilja och de olyckliga går och de rabatterar bonusen plus intäkterna på nästan $ 400. -, nu har jag begärt att stänga kontot. Att de ger mig tillbaka det belopp som finns kvar i insättningen av samma och vi kommer att se om jag ser pengarna. Det värsta är att jag inte vet vart jag ska vända mig eftersom dessa skurkar är på Cypern, min kontoansvarige Mr. Flavio Campos

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, först och främst tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Umarkets, om du kan berätta för oss på följande sätt, om du lyckas dra tillbaka huvudstaden, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *