Bux mäklare

Fondföreningens kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fackligt lager (kallas även av namnet: unionstock.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Union Stock för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Union Stock ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Union Stock ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av Felicity Group LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Union Stock är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Fackligt lager, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera Vad Union Stock erbjuder är: Union WebTrader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Union Stock tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Union Stock Webbplats
Union Stock Webbplats

Union Stock tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Fackligt lager 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: unionstock.co | unionstock.cc (juli 2022)

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi granskar Union Stock. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Fackligt lager <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fackligt lager är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Dominica), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Union Stock som är negativa och varnar för denna mäklare.

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagd CONSOB Fackligt lager till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagt BaFin Felicity Group LTD (företag som äger Union Stock) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins oktober 2021 -varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : UnionStock, Lyxinvestering y FANTEX De är en del av företaget Felicity Group LTD, ett företag som anklagas för att bedra många människor, med ett mycket dåligt rykte och med klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt kundmeddelanden är Union Stock nära kopplat till Marknadsresa, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

 

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt kundmeddelanden är Union Stock nära kopplat till DCMGROUP.IO, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Union Stock? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

39 kommentarer om «Union Stock: Betyg och kommentarer»

 1. Wilmar Alonso Suarez Betancur svar

  Hjärtlig hälsning, återigen lämnar jag en kommentar på detta företag, för det är tråkigt att någon blir rånad på ett sådant sätt, i första hand kontaktar en viss Mia Aguirre mig, hon målar mig små fåglar, snarare århundradets verksamhet, lätt för dem De skapar konton själva, och de vet till och med vad som finns på ditt sparkonto. Jag skulle bara investera 100 dollar, men som jag nämnde, de visste de pengarna, jag vet inte hur, och de berättar mig det räcker för 100 dollar till, och vi ger dig 100 dollar för att börja arbeta, totalt var det 300 dollar, mejlet jag har från denna falska, naturligtvis har den här redan avbrutits: mia.aguirre ( man blir dum på grund av affären är hej, och kära), sedan kontaktar han mig, tydligen rådgivaren en sådan Bella Lombardi, det här var rådgivaren som skulle ta hand om mitt konto, hon kontaktade mig bara en gång per telefon , senare kontaktade Mariel Morales mig, till vilken jag gav all min CC-dokumentation, betalkort, som var de dokument som internationellt krävde, detta var lögnen "Baserat på internationella efterlevnadsstandarder, såväl som konsumentsäkerhetsregler och förordningar, är vi skyldiga att be dig om flera enkla dokument när du öppnar ditt företagskonto hos oss." Till slut kontaktade en mer tjuv än alla dem mig och att för att ta ut 2000 dollar som kontot hade genererat, var hon tvungen att betala en skatt i colombianska pesos som var $1.300.000 3 1, en viss Martina Salinas, hon skickar mig en länk https :// payr-co -integration-0.azurewebsites .net/api/v0/public/payments/external/548/gateway/c774a4831ec-c891-8-28b-1db516d1099858000aXNUMXf, och all min data visas, man litar på, detta är min betalningsbekräftelse Transaktionsbekräftelse PSE – CUS XNUMX, som kontaktade mig igen, och ingenting och alla e-postmeddelanden annulleras, de studsar alla, jag hoppas att folk kan se denna information och inte bli inblandade i detta rån, vad tråkigt att de är under dessa förhållanden och rånar människor med någon förväntning om att generera ytterligare inkomster.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Wilmar, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Rina Salazar svar

  [e-postskyddad]

  +442035973661 ringde från det numret.

  Mycket trevlig, mycket kärleksfull, en komplett trickster.

  Och tack vare kommentarerna på den här sidan förlorade jag inte mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rina, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Motståndet svar

  Jag har blivit lurad, vi måste samla in information, vi måste ha hackare för att komma dit de finns, ta alla bevis och rapportera dem och dyka upp i deras hem för att kräva våra pengar. Det är dags att agera. Känna till deras namn och efternamn och ställa dem inför rätta och att de kompenserar oss med ränta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Motstånd, det skulle vara bra att få den informationen. Tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. jesus svar

  Jag är Jesus, jag har lagt pengar över 7 månader (som en investering) när du ger pengar är allt glädje och de oroar sig, när du vill återställa allt är det problem, de skriker på dig, de tvingar dig att fortsätta lägga mer , de blockerar dig. DU FÅR INTE PENGARNA TILLBAKA och du kan inte längre kontakta dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Du kunde fixa något, jag är i samma situation ..

 5. Diego Garcia svar

  Hej, jag heter Diego yamr, när jag drar mig tillbaka berättar de att det var på skift men de kommunicerar aldrig och pengarna dyker inte upp, de ringde mig igen och de två dagarna med samtal är en lögn, hur och var de är rapporterade, skulle jag vilja veta och därmed stoppa dessa människor som leker med folkets goda tro att rapportera jag har bevis Jag tar alltid skärmdumpar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. upphör svar

  Hej, jag är Cesar, Union stokc stal mina pengar, jag investerade och när jag ville ta ut blockerade de mig och de svarar inte längre på e -postmeddelandet, det enda sättet för dem att kommunicera är att skicka ett mejl till denna Katia och de ring omedelbart, men när du säger att innan du investerar måste du dra tillbaka de gör ursäkter och säger vänta på ett samtal om två dagar, en vecka eller en månad, förutom att Katia låtsas vara andra människor. Jag uppmanar folk att fördöma så att ett jobb kan göras med Interpol och lyckades fånga och sätta den där gamla tjuven bakom galler.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cesar, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Catalina svar

  De blockerade mitt konto och jag kan inte få tillbaka någonting, jag hade en initial investering på 1300 dollar och intäkter x 840 dollar, när jag begär överföringen började problemen, nu har de blockerat mig, jag måste betala skatt och avgifter eller risk En annan investering, som jag får veta, först var de mycket vänliga och ringde till och med mig per telefon. Nu är hans handlingar förvirrande, ingenting är klart och jag behöver mina pengar, jag är i Chile, tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Catalina, tack för din kommentar om Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Men svar

  Jag blev lurad av Fantex, som är från samma grupp tjuvmäklare som fackliga aktier, snälla låt dig inte luras av den här gruppen av bedragare

  Det enda de letar efter är att tjäna ditt förtroende och ta dina pengar, de lurade mig mer än 7000 euro

  de är dåliga tjuvar

  lita inte på fackföreningar de är ett gäng blufftjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ale, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Lucas Jesus Guerrero Cabrera svar

  Hej, jag är lucas unionstock.co, jag är lurad, jag vill få tillbaka mina pengar, namnet på mitt namn är [e-postskyddad] det är hennes mejl, och den som var rådgivare heter [e-postskyddad]Det är hans mejl, när jag sa till honom att jag ville dra mig ut, sa han till mig att jag var tvungen att betala skatt och tills nu ringer han ingenting, jag är från Peru, jag är en person med funktionsnedsättning, jag investerade 200 dollar, jag hade 623 dollar, när jag sa till dem att jag behövde ta ut pengar var han upprörd och satte många hinder, om du kan hjälpa mig att återställa mina pengar kommer jag att tacka dig 00442037583746 det numret ringde mig jag hoppas att det kommer att vara av något, mitt nummer 00 51 970629174 all information tack lucas

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucas, tack för din kommentar om Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Leidy svar

  Hej, jag heter Leidy, jag vill få tillbaka mina pengar från fackmäklaren. De är en lögn, det är en bluff. Kan jag återhämta mig från dessa tjuvar?

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leidy, tack för din kommentar om Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Du kan få något tillbaka, jag är densamma, jag är desperat

 11. George Maycol Curi svar

  De ringer dig med berättelsen att de är från Simplex -företaget, sedan berättar de att du måste investera minst 100 dollar och att de kommer att ge dig 40 dollar i veckan (en viss Pablo [e-postskyddad] eller en viss Olivia), efter att ha genomfört transaktionen lovar de att kontakta dig med en rådgivare. Som ringer dig efter 24 timmar så att du inte kan vända transaktionen, rådgivaren är en viss Martina Salinas [e-postskyddad] , som genom ett AnyDesk -program manipulerar din dator så att du går in på UNIÓN STOCK -sidan, visar de dig en användare och insättningen. Sedan säger han till dig att manipulera programvaran och de anklagar dig för att ha gjort en dålig handel och ber dig att sätta in $ 500 mer för att spara de förlorade pengarna (bara för att få mer pengar stulna). Några kompletta SCAMMERS !!!!!!!!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej George, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. marcos svar

  De är bedragare, de tillåter dig aldrig att ta ut pengar, de ger dig tusen olika ursäkter

  Jag rekommenderar fackliga aktier att förlora alla dina pengar

  de låter dig aldrig dra tillbaka de är bedragare jävlar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, tack för din kommentar om Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Edgardo svar

  Om samma sak på min väg, efter att de låtit dig se att du har vunnit börjar de be dig om pengar för 3000 dollar mer för att säkra kontot att om du inte riskerar att förlora allt, kommer de säkert att behålla allt senare.
  och vad som är värre dessa killar har fler plattformar där de gör detsamma.
  Samma sak hände med Marketrip -plattformen, totalt mellan de två plattformarna förlorade jag 6000 dollar, jag insåg att när jag gjorde överföringen gick båda insättningarna till samma konto.
  Hur hjälplösa dessa skurkar bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Edgardo, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Santos JenRy Albuquerque Albuquerque svar

  Jag är i ett osäkert skick och de övertygade mig om att investera men det sista de informerade mig om var att mitt konto hade blockerats och jag vet ingenting om min lilla investering.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santos, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. gabriela svar

  Jag letar efter ett sätt att få tillbaka mina pengar, dessa råttor har undanhållit dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriela, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Santos JenRy Albuquerque Albuquerque svar

    Jag är i ett osäkert skick och de övertygade mig om att investera men det sista de informerade mig om var att mitt konto hade blockerats och jag vet ingenting om min lilla investering.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Santos, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

   • Carlos Cortes Barraza svar

    Hej, jag heter Carlos. Jag kontaktar dig från Chile. Jag gick med i fackföreningen för att investera i kryptovalutor. Börjar med minst $ 200 i månaden, de kallar mig att de hade $ 4000 i vinst som jag aldrig såg på handelskontot eftersom jag inte kunde komma åt kontot. De skickar mig ett formulär för uttag som jag var tvungen att betala en skatt på 500 dollar som efterträdaren säger till mig en viss Martina Salinas. Att betalningen inte gjordes och att pengarna kommer att återbetalas för andra gången via elektronisk överföring. Det här är när du tvekar. Och jag kontaktar transaktionsförmedlaren och de berättar att båda betalningarna nådde sin destination. Till fackföreningen .. Förresten ändrade de webbsidan .. För innan den sa till mig att det var nere som jag hittar den nya. Jag har betalningsbevis och banköverföring .. Att sådan Martina Salinas är en skurk har ingen hänsyn till någon. Och det lurar dig med lögner. [e-postskyddad]

    Din nya webbplats är.
    unionstock .cc / client-portal / # / logout

    hälsningar

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Carlos, vi kommer att verifiera och uppdatera recensionen, tack MYCKET för att du kommenterar denna information om Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Mery Duenas svar

   De kontaktar dig och skapar ett konto, som enligt dem måste du investera mer för att tjäna mer och när du går i pension ber de dig om en skatt och så du betalar får du att skatten var fel och att du måste betala mer till låsa upp ditt konto och om du inte betalar förlorar du allt. De är bedragare
   Jag blev kontaktad av en viss Martina Salinas, Anastasia och Katia. Tel 00442046t89014

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Mery, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

   • Jaime Mosquera svar

    Föreningslager. Dåligt mycket dåligt denna plattform. Vilseledande Du besöks av en operatör som är mycket vänlig och hjälpsam. Men när du gör din tur. Det blir oförskämt och fixar ingenting. Detta utöver det faktum att den första månaden ses att plattformen rör sig till förmån. Men det kommer en tid då det inte finns några rörelser alls. Till detta tillägg att du inte kan ta ut någonting. De frågar dig varför du vill dra ut. Och de låter dig inte.

    Jag rekommenderar verkligen inte det dåligt mycket dåligt. Därmed inte sagt att det är bluff och bluff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.