Fondföreningens kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fackligt lager (kallas även av namnet: unionstock.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Union Stock för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Union Stock ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Union Stock ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av Felicity Group LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på Dominikanska.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Union Stock är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Fackligt lager, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera Vad Union Stock erbjuder är: Union WebTrader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Union Stock tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Union Stock Webbplats
Union Stock Webbplats

Union Stock tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Fackligt lager 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: unionstock.co | unionstock.cc (juli 2022)

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi granskar Union Stock. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Fackligt lager <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fackligt lager är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Dominica), dessutom hittar vi många när vi letar efter recensioner om Union Stock som är negativa och varnar för denna mäklare.

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagd CONSOB Fackligt lager till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagt BaFin Felicity Group LTD (företag som äger Union Stock) till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins oktober 2021 -varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : UnionStock, Lyxinvestering y FANTEX De är en del av företaget Felicity Group LTD, ett företag som anklagas för att bedra många människor, med ett mycket dåligt rykte och med klagomål från olika finansiella tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt kundmeddelanden är Union Stock nära kopplat till Marknadsresa, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

Uppmärksamhet: ⛔ Enligt kundmeddelanden är Union Stock nära kopplat till DCMGROUP.IO, en disputabel mäklare anklagad för att ha lurat många människor.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2022 lades CMVM (Portugal) till Fackligt lager till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CMVM Juli 2022 Varning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Union Stock? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

43 kommentarer om «Union Stock: Betyg och kommentarer»

 1. Eduardo Jaime Quispe mörk svar

  När jag började på den här plattformen gick allt bra när jag ville dra tillbaka min investering insåg jag att det var en bluff. Jag hoppas att du läser mina meddelanden så att du inte hamnar på den här plattformen tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eduardo, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  Företaget stal mina pengar. ovan detta fördömts av CMVM. SE UPP

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Wilmar Alonso Suárez Betancur svar

  Hjärtlig hälsning, återigen lämnar jag en kommentar på detta företag, för det är tråkigt att någon blir rånad på ett sådant sätt, i första hand kontaktar en viss Mia Aguirre mig, hon målar mig små fåglar, snarare århundradets verksamhet, lätt för dem De skapar konton själva, och de vet till och med vad som finns på ditt sparkonto. Jag skulle bara investera 100 dollar, men som jag nämnde, de visste de pengarna, jag vet inte hur, och de berättar mig det räcker för 100 dollar till, och vi ger dig 100 dollar för att börja arbeta, totalt var det 300 dollar, mejlet jag har från denna falska, naturligtvis har den här redan avbrutits: mia.aguirre ( man blir dum på grund av affären är hej, och kära), sedan kontaktar han mig, tydligen rådgivaren en sådan Bella Lombardi, det här var rådgivaren som skulle ta hand om mitt konto, hon kontaktade mig bara en gång per telefon , senare kontaktade Mariel Morales mig, till vilken jag gav all min CC-dokumentation, betalkort, som var de dokument som internationellt krävde, detta var lögnen "Baserat på internationella efterlevnadsstandarder, såväl som konsumentsäkerhetsregler och förordningar, är vi skyldiga att be dig om flera enkla dokument när du öppnar ditt företagskonto hos oss." Till slut kontaktade en mer tjuv än alla dem mig och att för att ta ut 2000 dollar som kontot hade genererat, var hon tvungen att betala en skatt i colombianska pesos som var $1.300.000 3 1, en viss Martina Salinas, hon skickar mig en länk https :// payr-co -integration-0.azurewebsites .net/api/v0/public/payments/external/548/gateway/c774a4831ec-c891-8-28b-1db516d1099858000aXNUMXf, och all min data visas, man litar på, detta är min betalningsbekräftelse Transaktionsbekräftelse PSE – CUS XNUMX, som kontaktade mig igen, och ingenting och alla e-postmeddelanden annulleras, de studsar alla, jag hoppas att folk kan se denna information och inte bli inblandade i detta rån, vad tråkigt att de är under dessa förhållanden och rånar människor med någon förväntning om att generera ytterligare inkomster.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilmar, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. rina salazar svar

  [e-postskyddad]

  +442035973661 ringde från det numret.

  Mycket trevlig, mycket kärleksfull, en komplett trickster.

  Och tack vare kommentarerna på den här sidan förlorade jag inte mina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rina, tack för din kommentar om Union Stock. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Motståndet svar

  Jag har blivit lurad, vi måste samla in information, vi måste ha hackare för att komma dit de finns, ta alla bevis och rapportera dem och dyka upp i deras hem för att kräva våra pengar. Det är dags att agera. Känna till deras namn och efternamn och ställa dem inför rätta och att de kompenserar oss med ränta.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Motstånd, det skulle vara bra att få den informationen. Tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. jesus svar

  Jag är Jesus, jag har lagt pengar över 7 månader (som en investering) när du ger pengar är allt glädje och de oroar sig, när du vill återställa allt är det problem, de skriker på dig, de tvingar dig att fortsätta lägga mer , de blockerar dig. DU FÅR INTE PENGARNA TILLBAKA och du kan inte längre kontakta dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Diana svar

   Du kunde fixa något, jag är i samma situation ..

 7. Diego Garcia svar

  Hej, jag heter Diego yamr, när jag drar mig tillbaka berättar de att det var på skift men de kommunicerar aldrig och pengarna dyker inte upp, de ringde mig igen och de två dagarna med samtal är en lögn, hur och var de är rapporterade, skulle jag vilja veta och därmed stoppa dessa människor som leker med folkets goda tro att rapportera jag har bevis Jag tar alltid skärmdumpar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du kommenterar Union Stock. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.