✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i United Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om United Trading och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstheunitedtrading.com
???? företaget*United Trading Ltd (ett dotterbolag till Vega One Trading LLC)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressCypern och Saint Kitts och Nevis
Uppdatera: Enligt meddelanden från tidigare anställda finns mäklarens kontor i Cali, Colombia.

⚠️ United Trading ägs av United Trading Ltd, företaget den ligger i Cypern och Saint Kitts och Nevis, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av United Trading, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

United Trading webbplats

United Trading tillhandahåller faktiskt inte hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? United Trading slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED United Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om United Trading:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2021Klagomål mot United Trading av finansiell tillsynsmyndighet CNMV
juni 2023Vi får meddelanden från kunder som försäkrar att United Trading fungerar tillsammans med ST Global Markets.

Användarrecensioner

[demokrati id=”531″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med United Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av United Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar United Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera United Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är United Trading en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att United Trading är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är United Trading pålitlig?

Nej. United Trading är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från United Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till United Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

76 kommentarer om «Är United Trading en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Juan C Monroy svar

  Godmorgon, tyvärr var jag också ett offer för denna grupp människor, att någon med god vilja att kunna ha en extra inkomst i framtiden, investerar kapital, vilket i mitt fall, kapital som jag inte hade och jag begärde att låna den.
  Nu återstod bara skulden, 360 dollar som tyvärr gick förlorad (stulen).
  Personen jag kontaktade hette Carlos Davalos, som från det ena ögonblicket till det andra helt enkelt slutade svara på mina mejl och inte ringde mig igen.
  Från och med idag den 12 september är det någon som redan fått svar?Någon som kanske har lyckats få tillbaka en del av sina pengar...

  Jag förblir uppmärksam på alla kommentarer, jag är intresserad av ett svar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, alla som drabbas måste lämna in ett klagomål till polisen i sitt land. Du kan inte lita på mäklaren, de använder alltid falska namn och du bör veta att pengarna du investerar när de anländer hålls och en lapp dyker upp på din plattform för samma summa, från det ögonblicket gör du transaktioner med fiktiva pengar och de bara sök förlora det för att behålla det de redan har sparat, om du vinner ber de dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedragare, DE HAR INGA REGLER. Tack för din kommentar om United Trading.

   Du kan läsa recensionen av denna mäklare och kommentarerna på denna länk: United Trading

   Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Stella Gonzalez svar

  Hej, jag heter Luz Stella, det här händer mig just nu och de har redan stängt plattformen. Jag kunde bekräfta under de här sista dagarna att detta skulle hända eftersom en person som arbetade med dem konstigt nog varnade mig och cirka 18 andra personer att detta skulle hända. Först trodde jag inte på honom eftersom hans berättelse inte verkade uppriktig eftersom han erbjöd hjälp att säga att vi skulle dra tillbaka något om vi kunde, och att resten som inte gick att ta bort att vi inte skulle oroa oss eftersom han hjälpte oss att återställa det genom att migrera till en annan mäklare; att detta var intygat med alla tillstånd, och att det vi lade där bidrog Mäklaren med de övriga 50% eftersom det var ett generöst sätt att han gick med på detta arrangemang för att passera folk dit, och att vi inte skulle förlora våra pengar. Det konstiga är att mejlet som han kommunicerade med var samma som han använde i United, och när vi frågade honom om allt detta blev han upprörd och sa att han bara ville hjälpa oss och att han inte förstod varför vi tvivlade eftersom han var den enda personen som Han hade varnat oss för allt som hände i denna mäklare, och att kontoret i Miami snart skulle stänga, eftersom det inte fanns någon där längre, och att kontoret på Cypern fortfarande var kvar. Hans anledning är att han hade lyckats behålla den här e-posten och telefonen, för att rädda dem han kunde i denna övergång, eftersom han inte höll med om vad vi skulle förlora. Och att vi ska försöka få så mycket vi kan. Men jag vet verkligen inte om någon lyckats få ut något för vid det här laget klagade många på att de inte fick betalt. Jag kunde inte ta ut något och mitt kapital där är $4.049 2 dollar, vilket jag lyckades behålla under 6.000 de två åren som jag var där. Jag blev lurad under denna tid eftersom de sa till mig att om jag tog ut skulle jag förlora möjligheten att göra tro kontot. Och eftersom min investering i detta hela tiden nådde $2.000 16 dollar, uppmuntrade rådgivarna mig genom att lova mig att jag skulle få tillbaka de $XNUMX XNUMX som gick förlorade eftersom min kunskap var överlägsen andra. Den här personen som kommunicerade även samma fredag ​​den XNUMX juni kallar sig Mauricio Sandoval. Han lämnade ett meddelande till oss att plattformen redan hade stängts, men eftersom kontraktet med C trader-plattformen löpte ut denna vecka kunde vi fortfarande se plattformen även med saldona. Och faktiskt idag när jag gick för att öppna den, kan ingenting längre ses. Bara ett meddelande som säger att plattformen är inaktiverad. Jag vet inte vad jag ska göra åt det, och jag kommer till dig om du kan hjälpa mig, eftersom jag har bevis med e-postmeddelandena, och jag tog flera bilder av plattformen samma fredag ​​för att visa att det här kontot faktiskt existerar. Mäklaren som han ville att vi skulle migrera till heter STG Markets. Jag har också namnen på alla personer i de senaste mejlen och där kan du kolla vad jag säger med alla.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luz Stella, alla som drabbas måste lämna in en anmälan till polisen i sitt land. Du kan inte lita på mäklaren, de använder alltid falska namn och du måste veta att pengarna du investerar när de anländer de behåller och en lapp dyker upp på din plattform med samma belopp, från det ögonblicket gör du operationer med fiktiva pengar och de bara leta efter förlora det för att behålla det de redan har sparat, om du vinner ber de dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading.

   Du kan läsa recensionen av denna mäklare och kommentarerna på denna länk: United Trading

   Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. Manuel A. Latorre G. svar

  Hej, i mars år 2021 fick jag pengar i Colombia från Colpensiones eftersom de inte godkände en enda pension för ett par, omedvetna om att vi hade 1450 veckor, och det var omöjligt, och jag tyckte det var bekvämt att söka inkomst på detta sidan av en valutahandlare, ignorerar till 100 % proceduren, som den gjordes, men dessa tjuvar vet inte hur de fick reda på på webben att jag letade efter en seriös agent för att arbeta i den här branschen, och dessa människor som är, ange en med tusentals trick, och kallar dig olika kvinnliga karaktärer som talar mycket väl om verksamheten och samma manliga personer förmodligen med bra utbildning i hanteringen av dessa plattformar, vilket får en att tro dem, och jag ville vara med en bra mäklare, Föreställ dig att jag föll enligt min oskuld angående detta, i Colombia visste inte något populärt om att arbeta med den här typen av mäklare Bedragare som börjar ringa en förment från "Miami" för att börja med 200 USD och börja göra han såg de första dagarna att det är en utmärkt affär, men de hanterar allt, du ignorerar hur de hanterar plattformen, och de visar dig intäkter en dag och den andra eller tredje dagen ber de dig om mer pengar för att tjäna mer och på det sättet tar de 200-300 150 och om de lurar dig så fortsätter de Titta, vad är det som du måste lägga mer pengar än 500, 1000 eller 3000 USD för att tjäna mer? Och om de rånar dig för Sorry Stupid, kommer in i företag som du inte vet hur man ska hantera, och om jag förlorade 1050 USD med dem inom loppet av 3 månader. Jag hoppas att de publicerar det absurda sättet på vilket de tar bort pengarna från en förmodad pension som han förväntade sig från en regering som påstår sig försvara sina medborgare, och tar från en möjligheten att i ett äktenskap på 50 år till och med en kan få pension , och de får det att ta dåliga beslut som det jag avslöjade, tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, alla som drabbas måste gå och lämna in en anmälan till polisen i sitt land. Du kan inte lita på mäklaren, de använder alltid falska namn och du måste veta att pengarna du investerar när de anländer de behåller och en lapp dyker upp på din plattform med samma belopp, från det ögonblicket gör du operationer med fiktiva pengar och de bara leta efter förlora det för att behålla det de redan har sparat, om du vinner ber de dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading.

   Du kan läsa recensionen av denna mäklare och kommentarerna på denna länk: United Trading

   Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 4. Fabio svar

  Hej, jag registrerade mig hos det här företaget. De ringer mig varje dag med en känsla av att det är brådskande att sätta in mina pengar. Detta ger mig en dålig känsla eftersom de sätter för mycket press på mig att aktivera kontot med 50usd

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabio, gör inte det, de är bedragare och du kommer att förlora allt. De är farliga, blockerar deras e-post och samtal.

   Hälsningar.

 5. Eduardo Rencero svar

  Jag har bett om det på tusen sätt och de ger inte tillbaka mina pengar, de är bedragare, först var allt bra och när de väl har dina pengar, glöm att någonsin se dem!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eduardo, alla som drabbas måste gå och lämna in en anmälan till polisen i sitt land. Du kan inte lita på mäklaren, de använder alltid falska namn och du måste veta att pengarna du investerar när de anländer de behåller och en lapp dyker upp på din plattform med samma belopp, från det ögonblicket gör du operationer med fiktiva pengar och de bara leta efter förlora det för att behålla det de redan har sparat, om du vinner ber de dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading.

   Du kan läsa recensionen av denna mäklare och kommentarerna på denna länk: United Trading

   Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Tatiana svar

   Jag kunde inte ta ut 150 dollar som jag hade på mitt konto, hela tiden gav de orimliga svar för att inte ta ut dem. De är bedragare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *