I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i United Trading. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om United Trading och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstheunitedtrading.com
???? företaget*United Trading Ltd (ett dotterbolag till Vega One Trading LLC)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressCypern och Saint Kitts och Nevis

⚠️ United Trading ägs av United Trading Ltd, företaget den ligger i Cypern och Saint Kitts och Nevis, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som erbjuds av United Trading, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

United Trading webbplats

United Trading tillhandahåller faktiskt inte hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? United Trading slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED United Trading.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om United Trading:

datumUppdatering – nyheter
Enero 2021Klagomål mot United Trading av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om United Trading? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med United Trading.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av United Trading

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar United Trading

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera United Trading?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är United Trading en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att United Trading är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är United Trading pålitlig?

Nej. United Trading är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från United Trading?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till United Trading?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Är United Trading en bluff? Åsikter från 2022»

 1. Yimmer Camilo Vargas svar

  Håller helt med, jag ville göra ett uttag för att testa om det var effektivt och vilken överraskning när de säger till mig att för att fortsätta är det nödvändigt att hålla verksamheten aktiv i tre dagar för att uppnå uttaget och vad som hände, de manipulerar kontot genom fjärråtkomst för att ge operationer få kontot att brinna. Enligt min mening är det en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yimmer, du bör veta att pengarna du investerar när de anländer bevaras och en lapp dyker upp på din plattform för samma summa, från det ögonblicket utför du operationer med fiktiva pengar och de försöker bara förlora dem för att behålla vad de redan har sparat, ja du vinner de ber dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading.

   Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. jorge svar

  Hej, jag heter Jorge och exakt vad som hände mig hände mig, jag investerade mina pengar, de fick mig att tro att jag vann och sedan såg jag försöken att få mig att förlora pengar med operationer som var för förlust, de manipulerade plattformen och denna gentleman Antonio Prada och Roger Ruiz och en tredje part som kallar sig Joshua som för mig på grund av hans tonfall är samma person. De är bedragare, eftersom jag inte ville investera mer pengar fick de mig att förlora varenda dollar enligt dem, och vad jag alltid såg är att de inte gillar att betala vad de tjänade, de nöjer sig och hävdar att de är sjuka eller så ett barn är mycket sjukt på en intensivvårdsavdelning som Roger Ruiz gjorde.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, du bör veta att pengarna du investerar när de anländer hålls och en lapp dyker upp på din plattform för samma summa, från det ögonblicket utför du operationer med fiktiva pengar och de försöker bara förlora dem för att behålla det de redan har sparat, ja du vinner de ber dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Gloria Mejia svar

  Jag förlorade mycket pengar med dem vid två tillfällen, första gången trodde jag att det verkligen berodde på marknadssituationer och dålig verksamhet, fastän det var de som öppnade verksamheten (det var min andra gång och jag förstod väldigt lite, första gången var med Ontega som också de är bedragare) och vid andra tillfället gick allt väldigt bra (manövreras av dem) och sedan började marginalnivån sjunka. Jag bad dem om stöd vid många tillfällen och vad de sa till mig var att allt var mycket bra att jag behövde mer kapital, utan något annat alternativ tills jag avslutar kontot; om det någonsin funnits. De är övertygande och lovar mycket. Sanningen är att misstaget är att vi framtida investerare inte konsulterar en mäklare förrän de är utmattade innan de investerar. Jag känner mig rånad av Uniteds handel, de vet hur man subtilt lurar, Antonio Prada, förmodligen chef för analytiker, deltog i mig och han var den som stängde mina två konton för att han öppnade alla operationer, det är taktiken, för att göra konton de stänger.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria, du bör veta att pengarna du investerar precis när de kommer, de behåller dem och en lapp dyker upp på din plattform för samma summa, från det ögonblicket utför du operationer med fiktiva pengar och de försöker bara förlora dem till behåll det de redan har sparat, ja du vinner de ber dig om mer och om du förlorar behåller de pengarna du skickade. De är en bedrägeri, DE HAR INGEN REGERING. Tack för att du kommenterar United Trading. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.