Annonsera med oss

Uniteex -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Uniteex (kallas även uniteex.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Uniteex verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Uniteex ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Uniteex ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Uniteex noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 250, hävstång upp till 1: 100, spridning från 0.3 pips, justeringar och kontohantering.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 2.500, hävstång upp till 1: 300, spridning från 0.5 pips, justeringar och kontohantering.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, hävstång upp till 1: 500, spridning från 0.7 pips, justeringar och kontohantering.

Uniteex -kontotyper
Uniteex -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Uniteex erbjuder är: plattform Webbhandlare.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Uniteex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Uniteex webbplats
Uniteex webbplats

Uniteex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Uniteex |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: uniteex.co

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Uniteex. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Uniteex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Uniteex är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, vi vet inte var den ligger, dessutom när vi letar efter recensioner om Uniteex hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kundens meddelanden från Uniteex som försäkrar det Uniteex är nära kopplad till Förenade aktier, en otrevlig mäklare som har lurat ett stort antal människor. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd Uniteex till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Uniteex till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Uniteex? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

44 kommentarer om «Uniteex: Betyg och kommentarer»

 1. anonym svar

  Hej, först tack för att du var där och gav information.

  Jag har problem med tre mäklare, uppenbarligen på grund av min okunnighet.

  spmarket24
  uniteex.co
  daxcapital.com

  Det sista företaget Daxcapital.com har skickat ett meddelande till mig om att jag har tjänat 34000 15000 euro, varav 19000 3000 är kvar för att fortsätta arbeta och XNUMX XNUMX betalas, men att pengarna blockeras av Blockchain eftersom det inte finns någon inkomst i plånboken och att jag är skyldig att sätta XNUMX euro för att ge tillstånd att låsa upp operationen.

  Det verkar som om det finns en katt låst och det är därför jag ber om råd och hjälp.

  De andra två företagen har inte svarat eller sagt någonting under lång tid, men å andra sidan tror jag att daxcapital kanske inte är det bedrägeri som det verkar.

  men du har information som hjälper mig att inte bli lurad

  Tack för din hjälp och ditt samarbete.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack för att du kommenterar Uniteex. Denna mäklare är en SCAM (De är samma Unitestocks -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Platshållarbild för Carlos Fernando Galindo svar

  Jag blev lurad av UNITEEX, ett så kallat Londonföretag. Jag investerade 5450 2 dollar och de berättade för mig efter 14.859 veckor att jag hade tjänat 20,309 3.500 dollar, totalt XNUMX XNUMX dollar på kontot. För att få pengarna bad de mig att betala en skatt på XNUMX US $, som jag betalade.

  Nu, för att de ska kunna leverera pengarna, ber de mig om 2.600 XNUMX dollar för ett påstådd straff för att jag inte har skickat kontraktet för denna investering.

  Jag har inte betalat för dem. Men totalt förlorar jag mer eller mindre 9.000 XNUMX dollar.

  Den som ringer säger att hon heter Eda Schois, som spelar rollen som finansiell rådgivare. Men hans uppträdande och uppträdande är oförskämt, oartigt, och han försöker bara få ut dina pengar från en.

  Hur kan du hjälpa till att rapportera och få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM (de är samma Unitestocks-bedragare). Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Margarita svar

    Tack och lov hittade jag det här blocket, de har insisterat mycket, de är ovänliga och de vill att du gör överföringen för tillfället, tack och lov att jag inte gjorde det.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Margarita, tack för att du kommenterar Uniteex. Denna mäklare är en SCAM (De är samma Unitestocks -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 3. Gorka svar

  Det är en bluff.
  De är mycket farliga sekterister.
  Allt de lovar dig behåller de i plånboken.
  De är också under en internationell fraktion som destabiliserar för världsordningen.
  Det är dumt att ge dem pengar i en fiktiv valuta och låta dem tvätta dem.
  Var väldigt försiktig.
  De kan förstöra ditt liv mer än du är.
  De behandlar dig mycket kärleksfullt.
  Som om de hade legat i din säng hela livet.
  Den enda Bitcoin som finns är euron eller dollarn som du har i plånboken och som de tar med sig.
  Den första bluffen är när vi tillåter dem att agera på vår dator med fjärrkontroll.
  Ett program som du är inbjuden att ladda ner kallas Anydesk.
  Koppla helt bort dessa appar och rapportera dem som jag har.
  De ger dig ingenting.
  När du ber om återbetalning kommer en sergeant till dig så att du investerar mer och kan återställa din investering.
  De spelar uppenbart på vår naivitet och är också läskigt otrevliga och fult.
  Placera dina pengar i fickan.
  Lyssna på mig.

  .

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gorka, du måste också vara mycket försiktig med Anydesk, de kommer att stjäla alla dina lösenord och stjäla alla pengar du har. Tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM (De är samma Unitestocks -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. oscar svar

  Utan tvivel är det ett företag som är avsett att bedräga människor, jag kunde berätta för dem min erfarenhet, men det är samma som andra människor berättade FÖRST, FÖRST EN HERR AV SVERIGE RINGAR, OCH NÄR DET ÖVERTALAR DIG OCH GÖR DIG SÄTT IN 250 SOM MINIMUM PÅ XNUMX DLS LEDAR DET DIG TILL ANDRA Människor SOM TEORISKT RÅDAR DIG OCH HÅLLER ATT TJÄNDA PENGAR FRÅN DIG, VAR JAG OM ATT GÖRA EN ÖVRIG ÖVERFÖRING, MEN LYCKADE HÄNDADE JAG FÖR ATT HITTA NÅGOT FRÅN BOLAGET OCH JAG FINNADE DIG.
  FÖRST KALLADE EN HERRE ALEX BRANDO, POST, MEDDELAD MED MIG [e-postskyddad] Och sedan nästa dag, en fröken JOLIE OFFMAN, POST, [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack, var också mycket försiktig med Anydesk, de kommer att stjäla alla dina lösenord och de kommer att stjäla pengarna du har. Tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM (De är samma Unitestocks -bedragare). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Israel svar

  INVESTERA INTE NÅGOT MED DENNA MÄKLARE! Det är inte reglerat och de tar ut allt de kan och mer, de lurade mig 25000 XNUMX euro och har försvunnit.
  Jag har ett klagomål hos polisen och de meddelas redan om flera fall.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Israel, tack, var också mycket försiktig med Anydesk, de kommer att stjäla alla dina lösenord och de kommer att stjäla pengarna du har. Tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • lopez svar

   Hej Israel, samma sak händer med mig och jag har också rapporterat dem. Vad hette din kontaktperson på Uniteex? Jag tror att vi blev lurade av det

   Jag är uppmärksam på ditt svar vän

 6. VILDARE svar

  Jag är frestad att investera i Uniteex eftersom det enligt uppgift rekommenderas av en välkänd colombiansk modell och programledare Linda Palma. Så jag förstår inte att nyheterna publiceras av "El TIEMPO", eftersom de säger att de arbetar med kryptovalutan "BITCOIN CHAMPION" omdirigerar mig till sidan
  client.uniteex .co / finance efter att jag registrerat mina uppgifter får jag omedelbart ett samtal från numret 0034910082949 som talar till mig från fröken "Selena" förmodligen från Schweiz. Vi kom överens om att han i morgon skulle ringa mig för att utföra aktiveringsstegen för kontot som har tre paket 250, 500 och 1000 dollar och på så sätt skulle jag ha en person som skulle utbilda mig med hela frågan om plattformen jag behöver bara en enhet som mobil, pc, surfplatta för att kunna bedriva verksamhet, kraven passar inte mig:
  Verifieringsdokumentation
  Ge oss de begärda dokumenten.

  För att verifiera ditt konto fullt ut och aktivera det kommer du att bli ombedd att ge oss färgfotografier / skanningar av följande dokument, så att varje dokument är fullt och tydligt synligt, inklusive dess gränser. Svartvita kopior och / eller kopior där kanterna på dokumenten inte är synliga accepteras INTE.

  Observera att KYC -dokument samlas in från ägaren till företagskontot, insättaren, därför måste alla dokument stämma överens med uppgifterna om ägaren till bankkontot eller kreditkortet från vilket insättningarna görs.

  1. Bevis på identitet
  Ladda upp en färgkopia av något av följande dokument som tydligt visar alla fyra hörnen, identifieringsnummer och fullständiga namn. Det måste också visa ett giltigt utgångsdatum

  Pass
  Nationell identifiering
  2. Bevis på bosättning
  Ett officiellt dokument daterat under de senaste tre månaderna, utfärdat i ditt namn med din fullständiga adress med emittentens logotyp. Som bevis på bosättning kan du ladda upp:

  Elräkningar (elräkningar, vattenförsörjningsräkningar, fasta eller gasräkningar, mobil- och interneträkningar)
  Bostadsbevis utfärdat av en myndighet
  Betalningsdokument som bekräftar betalning för verktyg (bankdokument som visar hastigheten på denna betalning, betalningsmottagare (dvs. elföretag, vattenbolag, mobiltelefonföretag)
  Kontoutdrag (kontoutdrag om utfärdande av ett nytt CC eller öppnande av ett nytt bankkonto eller någon annan åtgärd som utförs med kundens konto eftersom detta dokument inte är äldre än 3 månader)
  Skatteintyg
  3. Betalningsbevis
  Kopia av kreditkortet som användes vid insättningen:

  Framsida:

  Visar ditt fullständiga namn
  Med ett giltigt utgångsdatum
  Visa de första 6 siffrorna och de sista 4 på kortet (dölj de andra siffrorna)
  Tillbaka:

  Signaturlist
  Dölj cvv -kod
  Dölj alla kreditkortsiffror utom de första 6 siffrorna och de sista 4
  4. Insättningsdeklaration
  Du måste skriva ut dokumentet och fylla i det.

  Vad tycker du att jag ska göra?

  Hälsningar från Colombia

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej WILDER, invester inte NÅGOT DÄR, DE STÅLAR DINA PENGAR, många gånger använder de kända personer som får betalt eller helt enkelt poserar som dem i reklam för att locka fler kunder men det är helt FALSKT. Tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Jose svar

   Ni
   Tänker du investera någonting, de är bedragare och de har redan flera klagomål
   I många länder

 7. Jorge Martinez svar

  Den 29/03/2021 investerade jag en liten summa på $ 250 USD men för närvarande är det allt jag har, jag vill dra tillbaka det jag måste göra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jorge, försök att säkerhetskopiera kort- eller bankbetalningar, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Pablo hurtado svar

    Hej, jag investerade 250 usd i uniteex och gjorde en operation jag nådde 1.500 dollar och nu kan jag inte ta ut dem och förutom det började de göra galna operationer och jag förlorade pengarna, det är en bluff, en kvinna som heter doris kontaktade mig från det här numret kommunicerar jag med hennes +35796311820 för en applikation som heter viber, sedan började hon be om mer pengar och förmodligen återhämtade dem i fasta operationer som de aldrig förlorade, jag rekommenderar inte att det är en bluff.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Pablo, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 8. C. Fernando Vasquez svar

  Jag har precis deponerat 500 US $ i ONTEGA de México, jag kontaktades av Dante Rojas via e -post: Dante. [e-postskyddad] .com och Julissa Zárate, jag skulle vilja ha tillbaka 500 USD. Jag har läst mycket om detta ONTEGA -företag och de är alla negativa åsikter, de är bedragare.
  Jag begick också dumheten att sätta in 500.00 dollar till Uniteex-företaget, Kenia Roy kontaktade mig
  [e-postskyddad]
  Snälla hjälp mig att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej C. Fernando, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med ONTEGA och tillhandahåller denna information, du måste rapportera dessa bedragare. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

 9. F Jose svar

  God morgon, en kvinna vid namn Teresa Scot ringde mig, du kan berätta för bluffen eftersom de ringer dig tusen och en gång för att be dig öppna ditt konto för att sätta in pengar. Inför mitt vägran respekterade han mig, han är oförskämd. Lyckligtvis innan jag förlorade pengar med en mäklare och bestämde mig för att undersöka dem, i fallet med uniteex hittade jag dessa kommentarer. Tack vare dig ger jag dig inte ett öre. Om du då kan rekommendera mig en säker mäklare? Jag vill inte bli lurad en andra gång. Tack så mycket och jag skickar en hälsning till dig

 10. Zully svar

  Hej, jag investerade nästan där, de ringde mig från 0034960408273, snälla vet du var det är säkert att investera? Jag uppskattar svaret. Glad dag.

 11. ricardo svar

  De är bedragare, de gjorde till och med transaktioner utan mitt samtycke så att jag förlorar pengar och får mer pengar att komma in,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Claudio svar

  De är tjuvar, jag kontaktade dem för en bitcoin -annons där de lovar att tjäna tusentals med bitcoin. vill veta allt som inte intresserar dig, det visar att de bara vill att du ska skicka pengar

  #lura

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudio, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • yuri svar

    Invester inte en euro.
    De är mycket farliga bedragare.
    De byter såväl företagsnamn som trottoaren. Ladda inte ner Anydesk -appen. Jag har nästan hittat dem. För det finns datoringenjörer bättre än dem. Lyssna på mig om du inte vill bli förstörd.
    De ringer dig från olika telefontillägg och de kanske arbetar i en skåpbil.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Yuri, ja, mycket försiktig med Anydesk, de kommer att stjäla alla dina lösenord och de kommer att stjäla dig. Tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 13. Leonardo svar

  tänk inte ens på att investera med dessa bedragare, de kommer aldrig att ge dig en peso och de kommer inte att returnera dina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LEONARDO, tack för att du skrev om Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. victoria svar

  Hej, god dag till läsarna för lite och jag gör en investering som skulle förstöra mig eftersom de till och med ringde upp numret 960409187 enligt henne eftersom hon var en kvinna som hon hette tessa.scott och erbjöd henne de tre planerna när jag berättade för henne att jag inte hade ännu Du kunde se förtvivlan eftersom jag investerade mig själv eller min man skickade oss för att köpa förbetalda kort och etc, låt dig inte luras, hon verkade väldigt självsäker och talade mycket säkert 3% bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victoria, vi är glada att ha räddat dig från Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Lorexx svar

  Hej, god morgon, tack för dina kommentarer, vänner, de ringde mig för att investera lite pengar, men alla dessa kommentarer lämnar mig omotiverad. Tack, de räddade mig från att "investera" med detta företag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lorexx, tack för att du delar din erfarenhet med Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. RUDIS FABIAN RÖD svar

  God eftermiddag, från vilken jag räddade mig själv, något av Gud eller universum, jag var på väg att skicka pengarna, och jag kunde inte, jag hade förrän 4, och jag var halv för att undersöka och jag hittade den här recensionen.

  Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   HAHAHAHA, bra, tack för att du skrev Rudis, vi hoppas att vi kan rädda många fler investerare som du, vilken glädje.

   Hälsningar.

 17. John svar

  De är stora tjuvar, de har stulit varenda krona från mig och har blockerat mitt konto och jag kan inte kontakta dem, kan jag rapportera dem för att få pengarna tillbaka?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Uniteex. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *