UproFX kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera UproFX-mÀklaren, Àr en Forex- och CFD-mÀklare. Rekommenderas verkligen UproFX för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Yield Enterprise Currency Software OÜ.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Litauen och Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom UproFX inte nĂ€mner nĂ„got om dess reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som UproFX erbjuder, mĂ€rkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: det klassiska kontot, silverkontot, guldkontot och premiumkontot. Minsta initiala insĂ€ttning Ă€r $ 250.

Klassiskt konto- Alla handelsplattformar, Personal Account Manager, 0,01 Minsta handelsstorlek, Upp till 1: 100 HÀvstÄng, ExpertrÄdgivare, Live nyheter.

Silverkonto- Alla handelsplattformar, Personal Account Manager, 0,01 Minsta handelsstorlek, Upp till 1: 100 HÀvstÄng, ExpertrÄdgivare, Live nyheter.

Guldkonto- Alla handelsplattformar, Personlig kontoansvarig, 0,01 Minsta handelsstorlek, Upp till 1: 100 HÀvstÄng, ExpertrÄdgivare, Livenyheter, Personligt bonusprogram, Teknisk analysguide.

Premiumkonto: alla handelsplattformar, personlig kontoansvarig, minsta handelsstorlek pÄ 0,01, hÀvstÄng upp till 1: 100, expertrÄdgivare, levande nyheter, personligt bonusprogram, teknisk analysguide, en-till-en-handel ...

UproFX-kontotyper
UproFX-kontotyper

 

HĂ€r kan du se bild om kontotyper i full storlek.

den plattformar att fungera som UproFX erbjuder Àr: en sÄ kallad Online FX Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som UproFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

UproFX webbplats
UproFX webbplats

UproFX ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundförklaring av de olika finansiella produkterna som UproFX erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, ordlista, nÄgra realtidsdiagram, valutakalender, finansiella nyheter (dock pÄ engelska ) ...

 

Amancio Ortega

Webbplats rainmakerbeauty.com, Amancio Ortega
Webbplats rainmakerbeauty.com, Amancio Ortega

 

Enligt kommentarer frÄn UproFX-klienter anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam, till exempel exemplet i en bild av en falsk nyhetshistoria om tyconen Amancio Ortega.

 

Bitcoin Evolution - Bitcoinevolutionapp.com

 

Bitcoinevolutionapp.com webbplats Bitcoin Evolution
Bitcoinevolutionapp.com webbplats Bitcoin Evolution

 

Enligt kommentarer frÄn UproFX-klienter anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam, till exempel exemplet pÄ bilden av Bitcoin Evolution-webbplatsen.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om UproFX

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: uprofx.com/?lang=es#/ Webbplatsuppdatering:: www.uprofx.io/?lang=es

Telefonnummer: + 442080897635

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ UproFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att UproFX-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: förutom att vara baserad i "osÀkra lÀnder" (Litauen, Estland) och vara en oreglerad mÀklare, Àr det en mÀklare som inte har nÄgon bana eller historia som sÄdant, Àr ett nytt företag ...

 

Baserat pĂ„ kundfeedback verkar UproFX vara ansluten till mycket ansedda mĂ€klare som Olympia Markets, KontoFX, Olympius Global y ProuFX. Vi föreslĂ„r extrem försiktighet.

 

Uppdatering mars 2020: enligt kundÄterkoppling, de nya mÀklarna Confixfinancial y WDC Markets Àr ocksÄ relaterade till UproFX.

 

Av dessa skÀl tror vi att UproFX inte Àr en rekommenderad mÀklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Àr det inte bÀttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet?

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om UproFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

104 kommentarer om «UproFX: Betyg och kommentarer»

 1. Ceve svar

  De lurade mig 24.000 XNUMX dollar. Jag sökte överallt och kontaktade Ă€ntligen killarna pĂ„ mychargeback. De förklarar hur man gör saker. Praktiskt taget vad du ska göra Ă€r att informera banken eller kreditkortet att du blev lurad, de vet vad de gör och de hjĂ€lper dig mycket. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG FÅR EN STOR DEL AV PENGARNA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ceve, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. uprofx offer svar

  Hej,

  Uprofx-mÀklare Àr desamma som KontoFX-Olympia Markets-Libra Markets, Grandefex och andra.

  De Àr samma bedragare. Företagen bakom webbplatsen Àr desamma och de fÄr pengarna till slut ocksÄ.

  Alla reklamfilmer anvĂ€nder falska namn, vare sig det Ă€r Sam, Hugo, Felipe, Bea och de förmodade numren i London, Schweiz, etc. Ă€r ocksĂ„ falska, allt Ă€r falskt. Enligt polisen och advokaterna Ă€r de i Bulgarien och andra lĂ€nder, det finns ett callcenter dĂ€r de ringer offren i lĂ€nder i Östeuropa.

  Det finns redan ganska avancerade polisutredningar, och vi Àr en grupp pÄ mer Àn 75 offer som redan har Ätalats och med den nationella polisen i instruktionsdomstolen:

  victim.uprofx @ gmail.com

  Det enda sÀttet att sÀtta stopp för dessa bedragare Àr att gÄ med, för om inte, kommer polisen att ignorera isolerade klagomÄl. Det Àr synd att de fortsÀtter sÄ hÀr och fuskar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Offer, tack sÄ mycket för dina kommentarer och all denna information om UproFX.

   hÀlsningar

 3. ANTONIO AIRÓS SERRANO svar

  Hej, jag började investera 250 € och sedan övertygade de mig om att fĂ„ upp till 2.500 €. Alla bra ord men jag begĂ€rde ett uttag pĂ„ 1.000 0 euro och allt skulle ge mig lĂ„ng och tystnad i flera veckor. Slutligen ringde de mig för att sĂ€tta en rulle om att den asiatiska marknaden blah, blah och att mitt konto var pĂ„ XNUMX.
  Jag hade garanterats att jag inte skulle förlora min investering. NÅGRA Tjuvar i varje regel !!!
  Ovan sÀger han att jag ska lÀgga 500 euro mer för att se om han ÄterhÀmtat sig nÄgot, OTROLIGT !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. Manuel svar

  Belinda

  De har mÄnga klagomÄl mot ekonomiska chiringuitos och frÄn vad de har sagt till mig (de tar mig ett mÄl mot Herdos) har de redan inlett ett kollektivt klagomÄl mot UproFX

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Manuel.

 5. Belinda svar

  God morgon allihopa
  Mitt namn Àr Belinda. Jag öppnade ett konto den 31 juli i Är, det vill sÀga 2019 dÄ de fortfarande kallades uprofx och plattformen fick Ätkomst uprofx .com frÄn juli till idag har de bytt domÀn tvÄ gÄnger till en uprofx .io och nu Àndringen med namn och adress proufx.com
  TyvÀrr förra torsdagen drabbades jag av en förlust pÄ 139 000 euro och det som ÄterstÄr pÄ mitt konto Àr 119 000 som jag fruktar kommer att försvinna.
  Efter ett rasande argument med David Janovski igÄr som poserar som superchef för min nuvarande eftertrÀdare Edison Gamble. Janovski informerar mig om att framtida operationer med kryptovalutan har utförts pÄ mitt konto och att jag mÄste vÀnta tills de tre mÄnaderna av min investeringsplan Àr över för att kunna ta ut min investering.
  Pengarna som jag har investerat i plattformen Àr pengar som bankerna har lÄnat ut mig och jag befinner mig i en desperat situation, sÄ jag skulle behöva veta om nÄgon kÀnner till nÄgon advokatbyrÄ som kan hjÀlpa mig att fÄ tillbaka pengarna?

  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Belinda, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Framtida operationer med kryptovalutor, vad Àr detta?

   hÀlsningar

 6. gimenez svar

  Det verkar som om de öppnade en ny med namnet proufx.com, kan nÄgon bekrÀfta detta?

  LĂ„t oss se om vi alla arbetar tillsammans mot dessa bedragare

  • marquitos svar

   om proufx Àr din nya bluff uppmÀrksamhet

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Marquitos, hur vet du att det Àr sÄ?

  • Belinda svar

   Hej Gimenez
   Jag bekrÀftar att det Àr samma plattform och allt verkar tyda pÄ att de Àr bedragare.
   Om tvÄ veckor kommer jag att bevisa att det Àr sÄ och jag kommer tillbaka hit för att skriva.
   Om du tÀnker investera pengar med dem rekommenderar jag att du inte gör det.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Belinda, hur vet du att de Àr samma plattform? Vi Àr mycket intresserade av denna information.

    HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Giménez, flera UproFX-klienter har berÀttat för oss samma sak som du sÀger. Vi rekommenderar att du lÀser vÄr recension pÄ Proufx.

   HĂ€lsningar.

 7. Ester svar

  Jag gillar andra ... Jag har ocksĂ„ blivit lurad. Det Ă€r INTE mycket, totalt € 500. Jag antar att jag började se konstiga saker. Uppringare förĂ€ndrades, med mycket konstiga ursĂ€kter. De var mycket övertygande för dig att investera mer ... att det med dessa belopp var vĂ€ldigt svĂ„rt ... att jag var tvungen att ange mer. 
 .. Totalt nĂ€r jag sĂ„g att med 500 euro hade jag ett kapital pĂ„ nĂ€stan 900 euro sa jag till dem att jag ville ta ut en del och lĂ„ta resten vĂ€xa ... eftersom de fick 500 vinst pĂ„ 300 dagar pĂ„ tre dagar ... De sa till mig att de skulle ringa mig i slutet av mĂ„naden för att göra ett uttag, vilket vid den tiden inte kunde göras, ... och hĂ€r Ă€r jag, efter en och en halv mĂ„nad, och vĂ€ntar pĂ„ att de ska ringa ... ..och ingenting .... webben försvinner tillsammans med mina investerade 500 €. Tja ja, en annan idiot att jag har fallit i fĂ€llan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ester, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   hÀlsningar

 8. Juan Martin svar

  Ja, det Àr en bluff, det hÀnder vad den tidigare lurade sa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Försök att ringa dem frÄn ett annat nummer eller e-post.

   hÀlsningar

 9. Laura svar

  Hej, jag har ocksÄ bluffats av UPROFX, totalt 40313 euro. Allt gick bra och gav fördelar tills jag bad om att lösa in en del av investeringen för att betala skatt mellan 11-15 tusen euro, dÄ gav de mig lÄng tid, de hotade att förlora pengarna. Dessutom försvann webbplatsen uprofx.com. Och nÀr jag sÄg detta insÄg jag redan att nÄgot var fel, de gav mig en annan webbplats för att fÄ tillgÄng till uprofx.io, jag bad dem att definitivt stoppa alla operationer, lösa in alla 40313-pengar (inte rÀntor) och avveckla mitt konto, bÄde via e-post som via telefon nÀr de ringde mig, eftersom deras telefoner inte fungerar för att ringa oss. Jag fyllde i och bearbetade uttagsformulÀret pÄ nÀtet den 27 september, nÄgra dagar senare, de hade annullerat denna begÀran, och pÄ tvÄ dagar gick jag frÄn att ha mer Àn 2 48000 euro till att ha ett negativt saldo pÄ mer Àn -3000 XNUMX euro . Jag har rapporterat det till rikspolisen, Àven om de sÀger till mig att det kommer att bli mycket svÄrt, nÀstan omöjligt, att fÄ tillbaka investeringen. Jag Àr förkrossad, vÀnligen investera inte i UPROFX, det Àr en bluff. Tack allihopa.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 10. Markos8 svar

  HallÄ

  BerÀtta att vi redan Àr mer Àn 25 drabbade i en grupp och att polisen redan har utvecklat en ganska stor utredning. De finns i Estland, Storbritannien, Spanien och Tyskland.

  Det finns flera polisstyrkor som arbetar, faktiskt, ALLA sidorna stÀngdes, som ni vet för nÄgra dagar sedan, och nu fungerar de under andra namn.
  De har redan all information om företag bakom, konton utomlands etc.

  De Àr samma personer frÄn: KontoFX-UPROFX-OLYMPIA MARKETS och nu LIBRA MARKETS. Samma bedragare.

  Ju fler mÀnniskor vi Àr, desto mer kommer de att uppmÀrksamma oss. Skriv till mig:

  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för all denna information om UproFX.

  • Belinda svar

   Hej Markos58
   Jag har ocksÄ bluffats men pÄ mer Àn en miljon euro gjorde jag lÄn i banken.
   Som jag skrev tidigare letar jag efter agenter eller advokater som kan hjÀlpa mig att jaga dessa bedragare för att rÀdda mina pengar, mitt enda problem Àr att alla företag som jag hittills har kontaktat vill ha pengar i förvÀg för att kunna ta ditt Àrende och Jag har inte lÀngre mer pengar att ge.
   Jag Àr inte intresserad av att betala en procentsats till nÄgon som kan hjÀlpa mig om jag fÄr tillbaka pengarna, men jag kan inte ge nÄgot i förskott, inte för att jag inte vill, utan för att jag inte har det.
   SnÀlla, om du kÀnner nÄgon eller om du har nÄgra ledtrÄdar om vem som kan hjÀlpa mig, tackar jag dig av hela mitt hjÀrta.

   tack

 11. RODRIGO svar

  UPPMÄRKNING DET ÄR EN MASSIV BEDRÄGNING DETTA, KONTOFX, LIBRAMARKETS OCH UPROFX ÄR EN DEL AV SAMMA BEDRÄGNINGSRATSSCHEMA, OCH VEM VET INTE VILKEN EN ANNAN BEDRÄFERSIDA

  INVESTERA INTE MED NÅGRA AV DE DAMNA BEDRÄGARNA

  OM DU ARBETAR FÖR DEM, LÅT DU VETA ATT DE HAR FÅTT MIN FADERS RÄDDNING AV ALT HANS LIV OCH NÄR HAN HAR LÄRT OM DETTA, HAN HAR DÖD, HAR SUICIDAT FÖR HANS FEL TACK för att du har förstört mitt liv, min pappa, min mor och mina bröder, jĂ€vla tikbarn

  Vem som helst som kÀnner till dessa bedragare, berÀtta för mig hur man hittar dem

 12. alfaro svar

  För dem som inte kan komma Ät uprofx.com, prova uprofx.io

  Var försiktig eftersom allt indikerar att det Àr en bluff, som jag har lÀst Àr de samma frÄn kontofx, libramarkets och vem vet vilken annan internetbedrÀgeri

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfaro, tack sÄ mycket för den hÀr informationen om UproFX.

 13. Vit svar

  PÄ tisdag försökte jag komma Ät plattformen och kunde inte. Bekymrat skrev jag till min chef Lorenzo G. Han svarade att sidan var under underhÄll och att den skulle fungera igen om 1 eller 2 dagar; och jag bifogade en bild som lÀste meddelandet "Sidan under underhÄll". Jag sÄg aldrig det meddelandet. Jag bestÀmde mig för att ta ut mina investerade pengar + förmÄner. Eftersom jag meddelade det till honom avbröts det flytande förhÄllandet jag hade med honom. Han svarade inte pÄ mina frÄgor. HÀr hittade jag en annan adress frÄn vilken jag kan komma Ät mitt konto. Jag gick in och begÀrde ett uttag pÄ onsdag kvÀll. Under ett av vÄra första samtal försÀkrade Lorenzo G. mig att jag kunde ta ut pengarna nÀr jag sÄg det, Àven om det var tillrÄdligt att jag meddelade dem till honom. Vi gjorde en gÄng ett uttag pÄ 100 euro (som bevis) och det var omedelbart. Den hÀr gÄngen godkÀnner de inte uttrÀdet. Jag har försökt kontakta dem flera gÄnger under veckan. Idag ringde Mario R Àntligen till mig. SÀttet att behandla mig har inte varit korrekt och uppmÀrksamheten ligger inte pÄ en plattforms nivÄ, förmodligen seriös och transparent. De gÄr inte med pÄ att returnera mina pengar idag. De garanterar mig avkastningen inom högst tvÄ veckor. Med rÄd frÄn en familjemedlem som Àr advokat och en bekant som arbetar i rikspolisen vÀntar jag till den 2 oktober (den maximala ÄtervÀndandeperioden de gav mig) innan jag vidtar rÀttsliga ÄtgÀrder. NÀr tidsfristen löper ut kommer jag att ÄtervÀnda till forumet och kommentera huruvida jag fÄtt alla begÀrda pengar. SÄledes kommer jag att hjÀlpa till att klargöra om det Àr ett riktigt företag eller en bluff. Jag hoppas fÄ mina pengar. De operationer som har genomförts under dessa mÄnader hade minimal risk (cent) och jag lÀmnade ett skriftligt register att jag inte vill att de ska fortsÀtta att investera i vÀrdepapper. Jag önskar att allt detta Àr ett missförstÄnd och löses tillfredsstÀllande; Jag kommer tillbaka för att berÀtta det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Blanca, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ konsulter, e-post eller telefonnummer? Vi vÀntar pÄ om du kan ta ut ditt kapital frÄn UproFX.

   HĂ€lsningar.

  • Vit svar

   Ja, jag har namn och telefonnummer - de sammanfaller med nÄgra telefoner som jag redan har sett pÄ denna webbplats. Jag sparar e-post och chattkonversationer; och jag har gjort skÀrmdumpar av operationer, resultat och försök till ÄterkallningsbegÀran.

   Fredagen 27/09/2019 försÀkrade Mario Rivera, efter vÄrt uppvÀrmda telefonsamtal, att han samma kvÀll skulle fÄ ett bekrÀftelsemeddelande frÄn finansavdelningen angÄende min uttagsbegÀran. Jag vÀntar fortfarande pÄ det.

   De ber mig att svara pÄ en kommentar jag lÀmnade pÄ en annan webbplats att kontakta dem via e-post. Jag gjorde det och jag fÄr inget svar.

   Jag har föreslagit att om de kommer in i mig precis vad jag uppfann - i sin helhet - att jag omedelbart ger dem mina fördelar.

   Jag vÀntar pÄ ditt svar.

   En hÀlsning.

 14. Francisco svar

  UproFX-plattformen slÀpar efter i mina fördelar, kan du sÀga vad jag ska göra, plattformen Àr inte lÀngre dÀr, vinden tog bort den

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

   Faktum Àr att Ätminstone för tillfÀllet fungerar inte UproFX -webbplatsen. Hur lÀnge har du vÀntat pÄ dina Francisco -retreater?

   HĂ€lsningar.

 15. viktiga data svar

  Uppenbarligen Àr personen som skapade hela denna bluff en viss Petar Borislavov Zlatkov du kan lÀsa mer hÀr, det verkar som att elconfidencial .com / tecnologia / 2019-07-22 / uprofx-scam-espanoles-chiriinguito-Financiera-fintech_2129995 / Det verkar ocksÄ att vara att detta företag Àr ett systerbolag till kontofx

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "viktiga data" tack för informationen om UproFX. Vi hoppas att de hjÀlper mÀnniskor som inte kan fÄ tillbaka sitt kapital med den hÀr mÀklaren. OcksÄ dÄ rekommenderar vi att se KontoFX avsnitt.

 16. Marcos1986 svar

  I mitt fall har jag ocksÄ bluffats, det var med investeringar i kryptovalutor, i Bitcoins förlorade jag nÀstan 27.000 XNUMX euro att jag gick in i en bank i Litauen. De ringde mig utan att veta var de fick telefonnumret frÄn, men efter att ha pratat med polis och advokater kommenterade de att dessa bedragare har databaser och kundlistor som de vidarebefordrar till varandra.
  I början, med investeringarna, hade jag fördelar, men nÀr jag ville ta ut en del av medlen började jag dra mig, först att om tvÄ veckor skulle de vara tillgÀngliga, och dÀrmed har vi varit 2 mÄnader.

  Vi har redan gjort ett klagomĂ„l, en annan berörd person och jag, och de berĂ€ttar att sidan Ă€gs av ett företag som Ă€r i Estland: Yield Enterprise Currency Software OÜ (företagsnummer: 14484668) med adress i Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Parda tn 4, 10151, Estland som har denna webbplats som ocksĂ„ kan vara en annan bluff. yieldenterprise .com /

  Dessutom, enligt den estniska adressen dÀr den Àr registrerad, berÀttar advokaterna med vilka vi diskuterade frÄgan att andra sidor för onlinebedrÀgerier fungerar i den riktningen, till exempel coincall .com och att dessa sidor redan rapporteras och kriminalförfaranden hÀr i Spanien. De Àr ocksÄ desamma som Olympia Markets bedragare. Dessutom Àr UproFx redan under granskning av CNMV eftersom vi skickade ett mejl till dem och de svarade oss med denna lÀnk: https://www.cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=UPROFX.

  Namnet pÄ bedragarna som vi undersöker för nÀrvarande Àr: Christian Martínez, Roberto, Hugo Orsini, Felipe Haro, Javier Martínez, Carlos Gaber, Judit Guerra, Louis Goldstein, Antonio Carrera och den förmodade stora chefen och experten: Mathew eller Eduardo Blanco

  Och e -postadresserna de anvÀnder Àr: [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info ,, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] NET, [e-postskyddad] NET, [e-postskyddad] . Net

  I mitt fall ringde de mig frÄn fasta telefoner frÄn Spanien och London, till exempel: 911.234811, 911.234272, 911.890100, 911.233147, 912.777442, 00.44.208.089.7635 eller 911 23 48 11 Detta Àr viktigt eftersom polisen berÀttade för oss att detta sÀtt I Europeiska unionen skulle utredningen vara enklare och kan lokaliseras.

  Dessa mÀnniskor Àr yrkesverksamma inom detta, som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den öppnar de en annan och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester (eftersom de i vissa fall kan anvÀnda en mobil eller telefon som kan lokaliseras, en personlig e-post eller det bankkonto dÀr överföringen görs)
  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] .com och dÀrmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Vi önskar dig lycka till och att du kan fÄ tillbaka dina pengar.

   HĂ€lsningar.

 17. ernesto svar

  God morgon,
  De Àr riktiga bedragare.

  PÄ samma sÀtt som du nÀmner vad de ville göra med mig nÄdde jag inte heller slutet som en stor investerare.

  EFTER PROBLEMET lÀrde jag mig att de inte regleras som mÀklare.

  TyvÀrr Àr vi som en nÄl i ett sugrör pÄ grund av den intensiva bedrÀgliga propaganda de gör.

  Jag har diskuterat det med myndigheterna och eftersom de byter plats kontinuerligt kan ingenting göras
  (De sÀger att jag ska vara mer försiktig snart)

  HÀrifrÄn uppmuntrar jag alla mÀnniskor som har blivit lurade att lÀmna sina kommentarer för att se om vi tillsammans kan se till att detta gÀng inte agerar mer i Spanien.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ernesto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 18. JUAN JOSE MONTALVO MONTES svar

  Hej god morgon alla:

  Jag heter Juanjo, och jag Àr en annan av de lurade och lurade.
  I april mÄnad i Är 2019, och efter att ha sett en annons pÄ internet, om de mirakulösa investeringarna som ASMANCIO ORTEGA förmodligen hade gjort, ta kroken och ange lÀnken till vilken nÀmnda annons omdirigerar.
  Det visade sig vara en nĂ€ringsidkare eller investeringsplattform för finansiella produkter genom forex eller kryptovalutor. Efter att ha begĂ€rt ytterligare information fick jag omedelbart ett samtal frĂ„n en mobiltelefon med prefixet England: 00.44.208.089.7635 - HĂ€r, en viss Antonio Carrera som talade perfekt spanska, med en mexikansk eller spansk accent i alla fall, omringade mig bokstavligen med en hel ekonomisk utrustning och ordsprĂ„k, och gav mig vĂ€gbeskrivningar för att gĂ„ med i investerarpoolen; Inledningsvis gjorde jag en insĂ€ttning pĂ„ 250 € pĂ„ ett kreditkort. De gav mig omedelbart tillgĂ„ng till ett register med min egen profil pĂ„ UproFX -plattformen.
  Hittills har allt varit samtal och dagliga kontakter, flera gÄnger om dagen, via telefonsamtal eller tvÀtt, ibland frÄn telefonen. mobil indikerade, eller ibland frÄn fast telefon, att de Àr vÀxlar och att de inte tar emot samtal, till exempel: 911.234811, 911.234272, 911.890100, 911.233147, 912.777442; Det Àr vÀldigt nyfiken att efter en undersökning som jag har genomfört som ett resultat av detta bedrÀgeri, har jag upptÀckt att dessa fasta telefoner, deras numrering, motsvarar samtal frÄn Spanien, eller Ätminstone, dirigerade frÄn en vÀxel baserad i Spanien.
  Men efter förklaringen av min olyckliga upplevelse föreslog min "mÀklare" Antonio Carrera, som ocksÄ skrev till mig via e-post med sin signatur och andra, en testperiod pÄ tio dagar, med en större investering, i det hÀr fallet 5.000 423640010000000134 euro., vars insÀttning görs genom överföring till ett bankkonto i namnet pÄ ett företag baserat i Litauen; bankkontot var pÄ följande bank: INTERNATIONAL FINTECH VAB; IBAN: LT21, med SWIFT-kod: INHULTXNUMX.
  Jag mÄste erkÀnna att processen för att göra insÀttningen eller banköverföringen var vÀldigt komplicerad och förmodligen laddad med garantier och sÀkerhetsreserver, eftersom jag var tvungen att göra en registrering, tillhandahÄlla mitt skannade ID och bevis pÄ adress eller vistelse med ett leveranskvitto Senare upptÀckte jag att de alla var teatraliska manövrer för att ge ett seriöst och pÄlitligt intryck, vilket de verkligen inte hade.
  Jag fick intÀktsbevis via e-post och genom reflektion i profilen för min registrering pÄ plattformen, och det förklarades för mig att eftersom jag hade beslutat att investera i bitcoin, via XCHANGEPRO-webbplatserna och KRAKEN.COM "plÄnböcker", och BITSTAMP.NET, pÄ vars webbsidor jag var tvungen att göra separata poster med lösenord och nycklar, investerade jag i att köpa bitcoins.
  NĂ€r jag köpte bitcoins, och efter ungefĂ€r tio dagar erbjuds jag utbetalning av förmĂ„ner som jag lovades, det vill sĂ€ga ersĂ€ttningen för de förmĂ„ner som cirka 10% rĂ€nta skulle ge mig min första inkomst; Och sĂ„ var det, efter ungefĂ€r tvĂ„ veckor fick jag 3 € pĂ„ mitt bankkonto, ett positivt resultat av min första investering.
  Med kroken redan biten föreslÄs en stor investeringsplan för mig, det vill sÀga att bli ett platinkonto, för vilket jag var tvungen att investera minst 80.000 50 euro och gÄ med i ett drag eller en grupp investerare frÄn 4 medlemmar, som tillsammans kommer 15 miljoner euro till gemensamma investeringar. Denna grupp erbjöds en ersÀttning pÄ XNUMX% per mÄnad och det sÀgs att endast sex mÄnader, det vill sÀga till slutet av Äret, för dÄ fick jag veta att en förordning helt klart skulle komma frÄn den globala finansiella myndigheterna och det kunde inte lÀngre fortsÀtta pÄ samma sÀtt.
  Jag bad min tid att tÀnka och bekrÀfta och argumenterade för att jag var tvungen att rÄdgöra med en partnervÀn om nÀmnda investering, men trycket att göra intÀkterna och den viktiga investeringen var övervÀldigande och desperat, med samtal flera gÄnger varje dag vid olika tidpunkter.
  Slutligen och med ursÀkten att jag sjÀlv inte kunde komma in i den investeringsgruppen och att det berodde pÄ min vÀnpartner, begÀrde jag ett bevis pÄ sanning, det vill sÀga att om jag bad om en Äterbetalning av kapital skulle det genomföras utan problem inom högst 7 dagar, vilket plattformen hade faststÀllt i sina interna regler.
  HÀr började problemen och tortillan vÀnde, eftersom de gav ursÀkter, och de sa helt enkelt till mig att det inte var möjligt, eftersom det innebar att man skulle likvidera mitt konto; PÄ mitt insisterande förde de mig vidare till den stora platina- och diamantkontohandledaren, en viss Mathew, som talade pÄ spanska med svÄrigheter, eftersom han verkar spansk men bosatte sig i USA, pressade mig pÄ ett mycket grovt och torrt sÀtt att göra investeringen. eller ingenting, för jag förlorade mitt livs stora möjlighet. Innan mina ursÀkter och min fasthet i att ha bevis för att kapitalet ÄterlÀmnades, för att kunna bestÀmma mig för att fortsÀtta investera, eftersom de fick mig att ta bort mig sjÀlv frÄn min mÀklares portfölj och förflytta mig till juniorinvesterarnas, eller lite viktiga , gÄ.
  Jag försökte göra ett kapitaluttag via plattformens egen webbplats, men de gav mig aldrig svar; Vad mer, min mÀklare gick till wasap igen och berÀttade för mig att som sÄdan hade intrÀffat mig, att jag skulle ta ut spreadar, det vill sÀga utgifter eller provisioner, för att avbryta de pÄgÄende operationerna, och det i alla fall , kapitalförlikningar gjordes av dem.
  Naturligtvis vid denna tidpunkt var kontakten bara om jag ville veta mer om mina pengar, samtalen, wasaps eller e-postmeddelanden Àr över.
  Mer Àn tvÄ veckor till passerar, och ingenting alls, varken svar eller information, sÄ jag skickar e-postmeddelanden och varap som redan hotar att de antingen returnerar mitt kapital eller klart fördömer saken genom bedrÀgeri och bedrÀgeri. NÀsta dag ringer en annan medlem av plattformen till mig, pÄ ett Spanglish som knappt förstÄr nÄgonting, till vilket jag uttryckligen berÀttar för honom att kontakta mig via e-post för att spela in kontakterna, och till vilken jag tydligt sÀger till mig att returnera mina pengar eller rapportera till polisen, Interpo, etc.
  Det ÄterstÄr att ringa mig till nÀsta dag med ett svar, och. . . . . Fram till idag den 9 augusti 2019, dÀr jag inte vet nÄgot annat, och jag har hotat att rapportera frÄgan pÄ alla möjliga platser och till och med Äka till Litauen för att se om polisen dÀr kommer att lyssna pÄ mig, eftersom jag fördömde det hÀr i Spanien Àr det nÀstan dött papper.
  Med andra ord, jag Ă€r förmodligen med ett tak pĂ„ mer Ă€n 5.500 euro, som jag inte kan Ă„terhĂ€mta mig frĂ„n vilket denna mob har anlitat, och jag tror uppriktigt av de lĂ€sta kommentarerna, att denna UproFX inte Ă€r annat Ă€n en strandbar för att lura den intet ont anande som jag, och SCAM antingen i större eller mindre utstrĂ€ckning, eftersom de inte bryr sig om att 300 € Ă€r pantsatta Ă€n för 5.000 €
  Jag skulle sÀrskilt vilja kommentera min erfarenhet av Marcos, om han lÀser mig, pÄ grund av alla som lÀmnar kommentarer, Àr han den enda som nÀmner att de har returnerat pengarna, för att veta hur han har gÄtt.
  Jag skulle mycket uppskatta all information, förslag eller hjÀlp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ...

   Som du kommer att se Àr du inte den enda personen med problem nÀr du drar dig tillbaka med UproFX, vad du ska göra, eftersom det Àr en mÀklare utan nÄgon reglering, inte ens en inte sÄ allvarlig reglering, för allt Àr mycket komplicerat, om du reglerar det har var du kan lÀgga fram dina klagomÄl till exempel. Vi kan bara rekommendera att du kontaktar tillsynsmyndigheten i ditt land och kanske en expertadvokat i Àrendet.

   Om du har nÄgon annan information om UproFX, t.ex. namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden, ber vi dig att dela dem.

   HĂ€lsningar.

  • marcos svar

   Hej Juan, jag har lÀst din kommentar, Àven om jag mÄste sÀga att det i mitt fall kan ha varit mer tur Àn nÄgonting annat.

   Till att börja med var det investerade beloppet € 250 (lĂ€gsta om jag minns rĂ€tt). Det enda jag gjorde var att jag hotade att rapportera (Ă€ven om jag visste utmĂ€rkt att det inte skulle uppnĂ„ nĂ„gonting), faktum Ă€r att det fungerade och om jag kunde fĂ„ tillbaka pengarna. Jag antar att den mĂ€klare som de tilldelade mig inte hade tillrĂ€ckligt med erfarenhet och slutade ge upp för hotet om uppsĂ€gning.

   Detta Àr ett utdrag frÄn e-postmeddelandet som jag skickade till den tilldelade mÀklaren:

   Judit Guerra

   ”Avslutningsvis, fru Judit (om det Ă€r ditt namn), informerar jag dig om att om jag inte löser uttaget av medel inom tio dagar, kommer jag att lĂ€mna in motsvarande klagomĂ„l till civiltjĂ€nsten och tillhandahĂ„lla alla bevis och fakta som ligger i min makt. Jag kommer ocksĂ„ att avslöja Ă€rendet i sociala nĂ€tverk, forum och opinionssidor dedikerade till Forex, sĂ„ Ă„tminstone kommer jag att hjĂ€lpa andra att inte falla för sin bluff. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Marcos, tack sÄ mycket för informationen hÀr Marcos verkar ha hittat ett sÀtt att ta ut huvudstaden.

    HĂ€lsningar.

 19. MAMAMANI34 svar

  Det Ă€r helt enkelt omöjligt att dra ut, de övertygar dig om att investera pengar och de talar under, de sĂ€ljer dig himlen och stjĂ€rnorna, som man sĂ€ger. Vilka snabba uttag, vilka VIP-uttag, vilka omedelbara uttag, vilka uttag utan avgift. MEN DET ÄR OMÖJLIGT ATT TA BORT. Allt som investeras slutar i UPROFX-ÄGARENS BÅGOR.

  BLUFF I ALL REGEL. VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MAMANI34, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

   • gerardo svar

    Jag trĂ€ffade UproFx pĂ„ TV-programmet antena3 Espejo PĂșblico, dĂ€r en spansk kock rekommenderade det, jag kommer inte ihĂ„g namnet dĂ€r de rekommenderade alla att investera och gjorde en live demonstration. Jag Ă€r investerad och vĂ€ldigt rĂ€dd men jag vet att jag inte kan göra nĂ„got annat, jag började misstĂ€nka förra veckan nĂ€r plattformen hĂ€nde och jag ser att jag kommer att förstöras.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Gerardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post eller telefonnummer?

     Vad menar du med vad som hÀnde pÄ plattformen?

     HĂ€lsningar.

     • gerardo

      Jag Àr fortfarande pÄ plattformen för att jag Àr rÀdd att sÀga nÄgonting Ànnu, för jag har inte sagt nÄgot om att ta ut pengar. Men som jag sa att jag fick reda pÄ henne genom ett prestigefyllt medium, affÀren har varit bra, men nÀr plattformen misslyckades blev jag orolig, det var dÄ jag började leta och sÄg alla kommentarer. De sÀger till mig att tÀvlingen Àr tuff och att det finns mÄnga falska kommentarer frÄn tÀvlingen. Jag sÀger till dem att ge mig en betalningsgaranti, men de sÀger ingenting, min kontoansvariga (som heter hÀr) sÀger att folk inte vet att det hÀr Àr en högriskprodukt pÄ grund av dess höga volatilitet, vilket jag vet . Men jag Àr vÀldigt rÀdd för att sÀga att nu vill jag ta ut pengarna frÄn kontot och se ingenting. Jag föredrar nÀstan att hoppas ha om de korrigerar eftersom jag sÄg en artikel i januari dÀr de lade dem vÀldigt bra och jag har riktat mig till Espacio Publico sÄ att de Ätminstone undersöker eftersom de rekommenderade det. Har de sagt att om jag har tappat föredrar jag att vÀnta.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Gerardo, tack för att du delar din erfarenhet med UproFX, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

      Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

      Om att inte be om tillbakadragande av rÀdsla för att du inte kommer att kunna dra tillbaka, ja, vi förstÄr det men det Àr hemskt att du mÄste vidta dessa ÄtgÀrder. NÀr det gÀller kommentarerna kan du utan att ta hÀnsyn till kommentarerna pÄ denna sida kontrollera fakta, som att de byter webbplats utan varning, att de inte har regler, att de Àr baserade i osÀkra lÀnder. Vi vet tyvÀrr inte vad vi ska rekommendera.

      hÀlsningar

     • gerardo

      Jag glömde, den sista insÀttningen var via en ungersk bank, de Àr inte lÀngre hos estniska.

     • gerardo

      Media dĂ€r jag trĂ€ffade dem var pĂ„ antenn 3 i Espejo PĂșblico-programmet, de gjorde en intervju med Sergi Arola dĂ€r han sa att tack vare dem hade han kommit ur ruin och rekommenderat det. De gjorde en live demonstration och med 250 euro fick de lite mer Ă€n dubbelt. Jag har kontaktat dem pĂ„ facebook för att genom att göra detta, Ă€ven om det Ă€r mitt fel för att göra investeringen, anser jag att det Ă„tminstone förtjĂ€nar en utredning frĂ„n deras sida. Jag fortsĂ€tter att se alla typer av kommentarer online, jag har skrivit in fi.ee och jag har bara hittat CNMV-anteckningen, men ingen frĂ„n deras sida. Jag tvivlar inte sĂ„ mycket eftersom de Ă€r lĂ€nder som tillhör EU men inte till euroomrĂ„det, men jag Ă€r vĂ€ldigt rĂ€dd.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tack för all denna information om UproFX Gerardo.

 20. STEPHANIA svar

  ÄR EN GOTCHA. Allt gĂ„r vĂ€ldigt bra tills du försöker ta ut pengar, sedan avvisar de alla uttagsbegĂ€randen och om du klĂ€mmer dem mycket vad de gör Ă€r att "förlora allt" pĂ„ nĂ„gra timmar lĂ€mnar de kontot pĂ„ € 0 sĂ„ att du inte kan ta ut, men de de hĂ„ller alla dina pengar. De Ă€r bedragare. Min rĂ„dgivare till en början var Antonio Carrera, sedan över natten bytte de honom för Felipe.
  INVESTERA INTE PÅ DENNA SIDA, annars förlorar du dina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Estefania, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 21. Jaime svar

  de ger inte vad de lovar eller respekterar avtalen, de bryr sig inte bra

  Om dina pengar gÄr förlorade tar ingen frÄn företaget ansvar, jag rekommenderar dem inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 22. MAYELIN svar

  I DAG RINGADE EN SOM ÖVERVAKARE FELIPE MIG PÅ 911 23 48 11 uprofx .com / online-fx-trader /? Lang = es # / OCH JAG KOMMENTERAR TILL DET ATT HAN BERÄTTE MIG ATT JAG ENDAST HAR 452 EUR OCH ATT JAG INTE KAN BORT BORT dem , Slutligen gav mig Ă„tkomst till mitt konto, men bara för att se hur de fungerar med mina pengar, genom att skriva in underskriftshistorien som de hade avbrutit begĂ€ran om borttagning av 1127 euro och de stĂ€llde pĂ„ kundens begĂ€ran, DATASKYDD FÖR ATT GÖRA SÅDAN FACHORY DE ÄR BEDRÄGER, ALLA AV DETTA HAR INAKTIVERAT MÖJLIGHETEN TILL AVLÄGGNINGSFONDER. DET ÄR synd att jag inte kan ladda upp bilder sĂ„ att de ser att det inte Ă€r en lögn, de Ă€r en bedrĂ€geri, ett totalt bedrĂ€geri och sĂ€ttet som jag behandlade dig, som om det var en DON INGEN.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mayelin, tack för all information, det Àr synd för det du gÄr igenom, vi Àr ledsna. Naturligtvis kan du ladda upp foton och sedan dela lÀnken till fotona med oss, till exempel kan du ladda upp dem till webbsidor som imgur .com /.

   HĂ€lsningar.

 23. MAYELIN svar

  [e-postskyddad] LÅT INTE LEKAS AV DENNA uprofx .com /online-fx-trader /? Lang = es # /, DE ÄR ETT BEDRÄFTER, SEDAN 22 APRIL JAG BÖRJADE ÅTGÄRD AV MINA PENGAR OCH IDAG 26 MAJ JAG HAR INTE PENGAR PÅ MIG BANK KONTO, DEN 15 maj kunde jag prata med tvĂ„ killar genom en annan telefontjĂ€nst och den 17 maj deponerade de endast 104 euro, jag skrev dem genom min e -post och genom en annan person [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] NET, [e-postskyddad] NET, [e-postskyddad] .NET OCH JAG HAR INTE SVAR ELLER MOTTAGER MINE PENGAR, LÅT INTE LÅDA DE ÄR EN BEDRÄG, DE BERÄTTER ATT DU BETALAR SNABBARE ATT DU INSÄTTER MER OCH NÄR DU VILL TÄNKA DERA FÖR ATT DU SÄGER ATT DETALIEN ÄR SENAD ... LJUGER OCH STALEN, VAR FÖRSIKTIG OM DU ANVÄNDER ELLER TÄNKER ATT ANVÄNDA DENNA PLATTFORM: uprofx .com / online-fx-trader /? Lang = es # /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mayelin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Vi Àr mycket ledsna för din situation.

   HĂ€lsningar.

 24. J Mendez svar

  Jag behöver hjÀlp för att dra tillbaka och göra ansprÄk, skriv till mig, vad kan jag göra och var kan jag göra ansprÄk?

  Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej J, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Varför sÀger du att de Àr samma mÀnniskor som Obsbit? Om du vill göra ansprÄk bör du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 25. Mayelin svar

  IgÄr den 17 maj lade uprofx .com / online-fx-trader /? Lang = es # / de 104 euro pÄ mitt konto som Returköp I Benjiebj, Peking, av de 1127 euro som de har mina och som de inte just har satt in. dem till mig sedan den 22 april att jag begÀrde uttag. De leker med dina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej MAyelín, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, det Àr otroligt vad du nÀmner om UproFX.

   HĂ€lsningar.

 26. Mayelin svar

  Jag offrade av nödvÀndighet och gjorde en första insÀttning pÄ 250 euro via plattformen uprofx .com /online-fx-trader /? Lang = es # /, omedelbart satte de mig med den automatiska roboten jag uppfattade tillvÀxten med den första administrativa Javier Martínez [e-postskyddad] .net, men de olika administratörerna började stÀndigt be mig att göra en större insÀttning sÄ att jag skulle öka mina intÀkter mycket snabbare, jag gjorde en andra insÀttning pÄ 500 euro och satte min ekonomiska situation i en grÀns men med hopp om att förbÀttra, vilket till slut blev de 544,75 euro enligt dem för valutavÀxlingar ... Jag började tvivla och gjorde ett uttag pÄ 100 euro den 4 april och samma dag sa jag till Carlos Gaber min andra administratör att de inte skulle utföra fler operationer med mina pengar eftersom jag skulle ta ut allt av ekonomisk nödvÀndighet; Jag fick 100 euro pÄ mitt kort den 22 april, och samma dag begÀrde jag resten av mina pengar 1127 euro, samtidigt ringer en viss Eduardo Blanco mig som identifierar mig som min nya administratör och den 8 maj ringer min nya administratör jag Eduardo Blanco [e-postskyddad] .net och han berÀttar att det var en bra dag att utföra operationer, jag hade nÄgra ord med honom, eftersom det antas att han redan hade kommunicerat via e -post och telefon frÄn den tidigare administrativa Carlos Gaber [e-postskyddad] .net att jag tog ut mina pengar eftersom jag inte skulle utföra nÄgra fler operationer ... avslutningsvis, efter att ha pratat med Eduardo Blanco den 8 maj, hade jag inte lÀngre tillgÄng till mitt konto pÄ plattformen med min anvÀndarnamn och lösenord, jag vet inte hur mina pengar gÄr och jag har ringt kundtjÀnst +442080897635, Eduardo Blancos mobil +447393531011 och skrivit med alla medel [e-postskyddad] .info,
  [e-postskyddad] .info,
  [e-postskyddad] .info, [e-postskyddad] .info och jag har inte fÄtt nÄgra svar frÄn nÄgon, inte heller fÄr jag pengarna pÄ mitt kort och jag har bara 17 euro för tillfÀllet. De har 1127 euro som motsvarar mig. De Àr en bluff som utnyttjar alla i nöd som jag, de bryr sig inte om att vi Àr kvinnor, inte heller de personliga berÀttelser som vi anförtror dem pÄ jakt efter en möjlig vÀg ut ur vÄra ekonomiska behov.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mayelín, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, det Àr verkligen synd allt du nÀmner ... Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post ...

   HĂ€lsningar.

 27. Manuel svar

  TyvÀrr Àr jag en annan som har fallit in i plattformens nÀtverk, och jag Àr ganska rÀdd, för jag har investerat mina besparingar nÀstan mer Àn 3000 euro.
  Det hela började med det meddelandet av Amancio Ortega, att öppna kontot, jag var tvungen att ange 250 euro, först kontaktade en viss Louis Goldstein mig, han började övertyga mig om att med det beloppet skulle det inte vara nÄgra stora fördelar, att om jag anstrÀngde sig för att gÄ in 1000 fler, saken skulle fungera bÀttre, han övertygade mig och snart sa han att en annan person skulle ta hand, eftersom han opererade med större konton.
  Strax efter att en viss Hugo Orsini tog kontakt, höll han mig ett annat tal och gav mig örat att jag var tvungen att försöka höja bidraget eftersom det skulle öka fördelarna, med 1250 euro av mitt första bidrag, enligt fördelarna, min kontot var 1927 euro. Som sagt övertygade han mig om att höja bidraget, jag gÄr för nÀstan 4000 euro, jag har mitt bankkonto vid grÀnsen, jag kontaktar honom och kommenterar situationen och han berÀttar att han kommer att göra en första leverans , men för det mÄste jag be en annan kredit och bidra till kontot sÄ att han kan ge mig det förmodade första bidraget, uppenbarligen, som jag sa tidigare, har jag mina konton vid grÀnsen och han ger mig det inte. Han lÄter mig berÀtta att han i sÄ fall inte kan göra nÄgonting, eftersom pengarna pÄ mitt konto med uprofx pÄgÄr och inte kan beröras. Och nu upptÀcker jag den hÀr sidan med alla dessa kommentarer, du kommer att förstÄ att just nu Àr jag livrÀdd, för jag vet inte vad jag ska göra. Som jag sa investerade jag mitt sparande.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du mejl eller telefonnummer?

   Det Àr verkligen synd vad du nÀmner, en mÀklare som ber om mer pengar att ta ut eftersom det redan Àr en mycket dÄlig signal, förutom de andra negativa funktionerna i UproFX som vi nÀmnde i granskningen-

   HĂ€lsningar.

  • Manuel svar

   Om jag har e-post och telefonnummer svarar de fortfarande pÄ e-post, men telefonnummer finns det inget sÀtt.

 28. MIGUEL svar

  Hej, jag Àr en annan som har fallit för Uprofx -bluffen. Det Àr mÄnga som har kontaktat mig via e -post och samtal. De öppnade plattformen utan mitt samtycke och opererade med den utan att förklara eller vÀgleda mig om dess funktion. En dag en viss JAVIER MARTINEZ ([e-postskyddad] ) Han gav mig tillgÄng till plattformen och det fanns nÀstan inga pengar pÄ de 250 euro som jag kom in, för nÀrvarande gjorde han nÄgot som returnerade pengarna men de gick inte in igen. Senare ringde en dam och bad om mina bankuppgifter för att göra insÀttningen men hon har inte gjort nÄgonting och nu Àr jag rÀdd att de ocksÄ har mina uppgifter pÄ det sÀttet. Andra som tidigare kontaktat och försvunnit, MELANIE TOMKINS ([e-postskyddad],) den första förmodade chefen för mitt konto, som det visas i e -postmeddelandet, CARLOS GABER ([e-postskyddad]) att han lurade mig genom att fÄ mig att ge honom dokumentation som han trodde var att lÀmna tillbaka mina pengar och det tjÀnade honom att öppna plattformen utan tillstÄnd, han talade flera gÄnger i telefon med mig som en överlÀgsen och ber om ursÀkt för att hans anstÀllda var ovana. , en annan lögnare, ROBERTO HERNÁNDEZ ([e-postskyddad]), han hade bollarna att lÀgga pÄ telefonen nÀr jag berÀttade vad jag hade att sÀga, nÀr de ringer sÀger de att de ringer frÄn London, nu lÀste jag hÀr att det inte Àr sÄ. Jag ber om hjÀlp och vÀgledning för att fördöma dessa oförutsÀgbara, jag har varit sÄ sedan 8-2-2019. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   NÀr du rapporterar, vilket land kommer du frÄn? Du kanske borde kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land.

   HĂ€lsningar.

 29. picola svar

  Jag Ă€r ocksĂ„ registrerad pĂ„ den plattformen i "UPROFX.COM", i början var jag lyckligare Ă€n med andra. Tills flickan slutade kommunicera med mig. Det luktade inte bra för mig och jag har dragit ut mina pengar. Noperacionen bearbetades nĂ€r en pojke ringde till mig, det presenteras att han frĂ„n och med nu kommer att vara den som kommer att styra operationerna, han har bett mig lĂ€mna pengarna för tillfĂ€llet och om jag inte gillar det, dĂ„ tar jag ut . Jag har gĂ„tt, för nu vĂ€xer mĂ€ngden, men vad jag Ă€r rĂ€dd Ă€r att nĂ€r jag drar mig ut, hur kommer det att fungera för mig 🙁 🙁

  • picola svar

   SnÀlla, om nÄgon har nÄgra rÄd, skriv det till mig, tack

 30. picola svar

  God morgon!

  Jag har lÀst alla dessa kommentarer och det Àr en mycket vÀlkÀnd situation, men pÄ en annan plattform kallas den "CREX24". Det Àr en kryptovalutaplattform, de kontaktade mig, jag vet inte hur, men de har lyckats fÄ mig att sÀtta in pengar, observerade jag och flyttade inte de pengarna mycket. Jag har gjort ansprÄk pÄ dem och jag har sagt att jag ville dra mig tillbaka, sedan började det stiga lite efter lite. Jag vet inte varför, men jag försökte gÄ av den plattformen ÀndÄ. Jag försökte göra den retrÀtten ensam, men jag kunde inte. Flickan hjÀlpte mig, jag vet inte vad hon har gjort, men hittills har de inte deponerat nÄgonting. Sedan dess har de blockerat mig frÄn whatsap och de svarar mig inte per post. Försök sedan att kontakta ett annat nummer. De har pratat med mig och nÀr jag har berÀttat allt för dem har de avskÀrat det och jag kunde inte tala lÀngre. Just nu har jag skrivit ett e-postmeddelande till dig som hotar att om pengar inte visas pÄ mitt konto inom 24 timmar kommer jag att rapportera dem, men jag kommer att göra det pÄ riktigt.

  • picola svar

   Jag glömde att sÀga att jag har dina e-postmeddelanden, numret. telefonnummer och namn, men de Àr inte riktiga eller falska

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Picola, den avsnitt om CREX24Vi rekommenderar att du lÀmnar din upplevelse dÀr för att göra ditt budskap mer synligt.

   HĂ€lsningar.

 31. Pablo Martinez svar

  Hej, de kallar mig Pablo och jag har ocksĂ„ blivit lurad av uprofx, för en och en halv mĂ„nad sedan tog jag hand om att ta ut pengarna frĂ„n mitt konto, som för lĂ€nge sedan jag hade lagt in, plus vinsten, totalt 306 €, efter en mĂ„nad och jag har Ă€nnu inte fĂ„tt tillbaka pengarna, efterĂ„tgĂ€rden Ă€r i vĂ€ntelĂ€ge i mer Ă€n en mĂ„nad.
  En upprörd tjej ringer till mig för att jag vill ta ut pengarna frÄn mitt konto men hon gör ingenting för att returnera dem, hon lÀgger bara pÄ att hon kommer att skriva till dig ett e-postmeddelande eller att hon ringer igen senare, inte heller ringer hon igen och det finns ingen post. Kort sagt, en bluff, jag har aldrig bluffats och jag skÀms över att jag skulle vilja veta och veta hur man kan rapportera denna typ av bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Kan du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land angÄende klagomÄlet, vilket land kommer du frÄn?

   HĂ€lsningar.

 32. Esteban svar

  De Àr inte samma sak frÄn kontofx ?? Webbsidorna Àr mycket lika ... HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, vi hade inte tÀnkt pÄ det, det kan vara möjligt, vi vet inte om det Àr sÄ eller inte, men det Àr sÀkert möjligt.

   HĂ€lsningar.

 33. XENIA svar

  Hej,
  Precis som Marcos,
  Jag investerade 250 € och har vĂ€ntat i mer Ă€n en mĂ„nad pĂ„ att returnera investeringen med eller utan vinst,
  i teorin € 350 av anancia, men om de returnerar € 250 Ă€r jag nöjd.
  Det uppmuntrar mig att veta att Ätminstone de kommer att returnera det, hur lÄng tid har Marcos tagit?
  Min mÀklare svarar inte lÀngre pÄ mina e-postmeddelanden och bara en tjej ringer mig insisterande och förolÀmpad för att jag ska dra mig tillbaka, vÀrre skickar de ingenting. De sÀger till mig att jag inte kan ÄtervÀnda till kortet och Àven till mitt konto,
  De ville göra avkastningen genom Coinbase, dÀr jag motstod, men min bank sa till mig att inte nÀmna att det var en bluff och de hade blockerats av flera kundögonbryn med Coinbase.
  Hur som helst, min första upplevelse, en katastrof ..

  • Esteban svar

   Hur Ă€r de förolĂ€mpade av tillbakadragandet ??? Vilken skam


  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej XENIA, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 34. Alfred svar

  Tjena,
  Jag investerade 2450 euro, vilket efter nÀstan tvÄ mÄnader blev 2 euro.
  Jag hoppas att de returnerar dem till mig.
  Jag ska försöka göra som Marcos och berÀtta för dem att jag kommer att rapportera dem för att se om de genom att sÀtta press kommer att ge mig tillbaka varje sista öre.

  Ingen svarar pÄ det engelska kundservicenumret och de avbryter samtalet.

  VÀnligen meddela mig om nÄgon annan fick pengarna tillbaka.

  BÀsta hÀlsningar,

  Alfred

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser? Vi Àr kvar i mörkret om huruvida du kan ta ut ditt kapital eller inte.

   HĂ€lsningar.

 35. Silvia svar

  God eftermiddag,
  Det hÀnde mig.
  Det Àr första gÄngen jag litar pÄ.
  Jag sÄg reklamen i onlinetidningen, som sÀger att miljonÀren AMANCIO ORTEGA, Àgare av inditex, var den som hade skapat denna plattform.
  Det visar sig att det inte Àr, de anvÀnder det för att bygga förtroende.
  Min bank var orolig eftersom uttaget inte ens var i euro, det var i en annan valuta. Och de bÄda klagade över att allt var i euro nÀr UproFX ringde till mig
  Förfarandet Àr det du berÀttar ovan.

  Nu skickade jag dem bara ett mejl för att fÄ tillbaka pengarna, som inte heller var 250 euro, det var 266,32 euro, för de har till och med debiterat en provision som sÀkert beror pÄ deras valuta.

  Totalt: Min bank ber mig att lÀmna in ett klagomÄl till polisen sÄ att detta registreras och att det inte hÀnder igen, och de har ansvaret för att göra dÄlig publicitet och att allt Àr en bluff och de laddar upp det till nÀtverken.

  Just nu har jag mycket arbete och jag har inte kunnat gÄ till polisen.
  Jag vill tro att de kommer att Ă„terbetala mina pengar.
  Även om :

  Hur kan de returnera mig om mitt kort har annullerats av banken?
  Om de ber mig om ett kontonummer? Ger jag dem?

  Tack och god eftermiddag.

 36. lurad av uprofx svar

  bluff vart du Àn tittar, enkla insÀttningar men omöjliga uttag

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lurad", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 37. Antonio svar

  Jag skulle vilja komma i kontakt med MARCOS eftersom jag befinner mig i exakt samma situation och med uttag pÄ "vÀntar"

  • marcos svar

   Hej Antonio, tillbakadragandet "vÀntar" eftersom mÀklaren i tjÀnst inte vill slÀppa pengarna. I mitt fall har jag tvingats gÄ den hÄrda vÀgen och hotat att rapportera och avslöja Àrendet i nÀtverken.

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, kan du berÀtta mer om din upplevelse med UproFX?

 38. andres svar

  Jag tror UPROFX ÄR EN LUR. Du gör förhandsregistreringen och de ringer dig omedelbart.
  Men om du tjÀnar inkomsterna finns inkomstbasen i staden ACCRA (GHANA), och i denna inkomst finns det ingen hÀnvisning till det företag som tar emot den.
  Jag har begÀrt uttag av pengarna utan att lyckas just nu.

  Jag har rÄdfrÄgat polisen och kommer att försöka blockera mina inkomster hos min bank, förutom att lÀmna in ett klagomÄl.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andrés, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Vad hÀnder nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   HĂ€lsningar.

 39. marcos svar

  LÀnk för att registrera sidan, du kan göra testet med uppfinningsdata.

  trkprofit .com / click.php? lp = 1 & uclick = 6jfvb4dz

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, vi fortsÀtter att lÀgga till denna bedrÀgliga reklam i analysen om UproFX, tack för informationen om företaget, om du har mer information, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 40. marcos svar

  Hej, i princip har pengarna redan överförts till mig, men i nÄgra dagar kan jag inte försÀkra mig om nÄgot, eftersom min bank alltid tar nÄgra dagar att komma in.

  Det hÀr Àr annonsen som ledde mig till denna plattform, de publicerar kontinuerligt den igen

  rainmakerbeauty .com/meet-the-mysterious-retail-guru/?Ad=1&d=4_lead_desktop_only_7.2&utm_source=rainmakerbeauty.com&utm_medium=570547813414087&fbclid=IwAR0iaZaOV4sSofIikio5WkpXYq20MQeYl3ejxvuPADcvKPpeEpSrZOLypfA

  Det Àr tydligt att det Àr ett lur, sÄ jag skÀms för att ha fallit för detta.

  • marcos svar

   LÀnken leder inte till sidan, sÄvida det inte görs via facebook har jag en sparad kopia av sidan sÄ att du kan se annonsen.

   mega .nz/#!apI0AKiS!ds-U45jq53O-8RTCathmGn0qpSe3xA-ChVJ9J6g9mV4

   hÀlsningar

 41. marcos svar

  Hej, jag berÀttar om min erfarenhet av denna plattform. Jag ber om ursÀkt om jag strÀcker mig för lÀnge.

  Jag kontaktade henne via en falsk facebook-annons (som inte lÀngre finns).

  Jag gjorde minsta initiala investering (€ 250) sedan fick de mig att gĂ„ igenom en dataanvĂ€ndningsprocess för att validera kontot, hittills allt normalt.

  NÄgra dagar senare bestÀmde jag mig för att ta ut pengarna, för efter att jag insett att annonsen var falsk och lÀrt mig lite mer om hur forex- och mÀklarfrÄgan fungerar verkade det för mig att det inte var en sÀker plats att investera pengarna.

  Jag undvek telefonkontakt med min mÀklare och skickade honom e-post, sÄ Ätminstone det vi pratade om skulle spelas in.

  Jag bestÀllde att ta ut pengarna via webbplatsen och kontaktade mÀklaren för att berÀtta för dem att jag inte var intresserad av att investera just nu och skulle ta ut pengarna. Hans svar var som följer:
  "Hej marcos,

  UrsÀkta mig, men det hÀr Àr ingen bankomat. Det Àr en investering.

  Jag förstÄr att du Àr vÀldigt upptagen, men du kommer sÀkert att hitta 10 lediga minuter att prata. "

  FörvÄnad efter att ha lÀst detta gÄr jag tillbaka till webben och ser att jag Äter har de tillgÀngliga pengarna att investera och uttag av pengar i "vÀntande" status.

  Jag fortsÀtter att insistera pÄ att jag fÄr tillbaka pengarna, men jag fortsÀtter att fÄ ursÀkter.

  NÀr mitt tÄlamod Àr över skickar jag dig ett e-postmeddelande som berÀttar att om du inte returnerar pengarna kommer jag att lÀmna in ett klagomÄl till Civil Guard och att jag kommer att avslöja Àrendet pÄ sociala nÀtverk, forum och andra informationswebbplatser (som den hÀr ).

  Just nu har jag inte fÄtt nÄgot skriftligt svar, men jag sÄg bara pÄ webben att uttaget av pengar Àr godkÀnt, sÄ jag vÀntar nÄgra dagar för att se om jag har tur och kan fÄ tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med UproFX, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Otroligt vad de nÀmner för dig om att inte vara bankomat, vilket seriöst företag som helst ger dig uttaget pÄ dagar, dessa förutom att de vÀgrar att de inte Àr en bankomat, för verkligen otroligt ... Av dessa skÀl rekommenderar vi aldrig företag utan reglering och erfarenhet, om det vore en reglerad mÀklare, kunde du nu kontakta tillsynsmyndigheten och de skulle förmodligen lösa allt mycket lÀttare.

   Vi ser fram emot dina kommentarer, lÄt oss veta om du kan eller inte kan dra tillbaka.

   HĂ€lsningar.

   • marcos svar

    Hej, i princip har pengarna redan överförts till mig, men i nÄgra dagar kan jag inte försÀkra mig om nÄgot, eftersom min bank alltid tar nÄgra dagar att komma in.

    Det hÀr Àr annonsen som ledde mig till denna plattform, de publicerar kontinuerligt den igen

    rainmakerbeauty .com/meet-the-mysterious-retail-guru/?Ad=1&d=4_lead_desktop_only_7.2&utm_source=rainmakerbeauty.com&utm_medium=570547813414087&fbclid=IwAR0iaZaOV4sSofIikio5WkpXYq20MQeYl3ejxvuPADcvKPpeEpSrZOLypfA

    LÀnken leder inte till sidan, sÄvida det inte görs via facebook har jag en sparad kopia av sidan sÄ att du kan se annonsen.

    mega .nz/#!apI0AKiS!ds-U45jq53O-8RTCathmGn0qpSe3xA-ChVJ9J6g9mV4

    Och hÀr registreringsformulÀret

    trkprofit .com / click.php? lp = 1 & uclick = 6jfvb4dz

    Det Àr tydligt att det Àr ett lur, sÄ jag skÀms för att ha fallit för detta.

   • marcos svar

    TyvÀrr har jag förstört kommentarerna, kan du ta bort dem och kommer jag att lÀgga upp dem igen som svar? sÄ det blir nÄgot mer lÀsbart, tack.

   • marcos svar

    Jag har precis kollat ​​kontot och jag har fĂ„tt pengarna.

    Även om jag har fĂ„tt tillbaka pengarna har behandlingen de gett mig varit hemsk, sĂ„ jag rekommenderar inte den hĂ€r webbplatsen alls.

    hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Marcos, tack sÄ mycket för informationen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *