✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Unity Global Banking Group. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Unity Global Banking Group och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsurbanglobalbankinggroup.com
???? företaget*Unity Global Banking Group
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformUnity Global Banking Group
📌 Adress32 London Bridge St, London SE1 9SG, Storbritannien

⚠️ Unity Global Banking Group ägs av Unity Global Banking Group, företaget ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som erbjuds av Unity Global Banking Group i det här fallet, vi observerar att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Unity Global Banking Groups webbplats

Unity Global Banking Group ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, live-diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

+44 20 7099 9000

???? Slutlig värdering av Unity Global Banking Group ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Unity Global Banking Group.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Unity Global Banking Group:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023Klagomål mot Unity Global Banking Group finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”7508″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Unity Global Banking Group.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Unity Global Banking Group

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Unity Global Banking Group

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Unity Global Banking Group?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Unity Global Banking Group en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Unity Global Banking Group är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Unity Global Banking Group pålitlig?

Nej. Unity Global Banking Group är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Unity Global Banking Group?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Unity Global Banking Group?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.