✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget Urbanitae, är det säkert?. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Urbanitae och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsurbanitae.com
???? företagetUrbanitae Fastigheter
⚖️ regleringCNMV
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress23 Castelló Street
28001, Madrid

Urbanitae ägs av Urbanitae Real Estate, företaget ligger i Spanien.

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Urbanitae erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Urbanites hemsida

Urbanitae ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, en utbildningsavdelning, personliga erfarenheter, marknadsnyheter, informativa videor, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • (+34) 911 23 25 22

Slutlig utvärdering av Urbanitae

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: Urbanitae är ett företag där vi inte har märkt tecken på bedrägeri. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om Urbanitae:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7517″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Urbanitae.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till stadsbor

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Urbanitae

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är Urbanitae en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är Urbanitae pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur rapporterar man Urbanitae?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från Urbanitae?

Om du inte kan få tillbaka dina pengar, lämna oss en kommentar så hjälper vi dig. Du kan också besöka den här sidan som förklarar hur du får tillbaka dina pengar.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Är Urbanitae en bluff? Åsikter från 2023»

 1. januari svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du skrev om Urbanitae. För närvarande har denna mäklare inga klagomål.

   Om du bestämmer dig för att ta ut ditt kapital och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket bör du veta att du är kund hos en bluffmäklare och hur mycket du än betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Aline Araújo

    Visst finns det ett påstående, stadspresentationsvideon på YouTube är med kommentarer från funktionshindrade. Det finns inget bedrägeri, det finns inget att dölja. Ja ange detta, företag med kontrakt och webbplats vem som helst kan göra, efter några med våra pengar finns det inget sätt att få tillbaka, med säkerhet bara som samma fynd. Byt endast personer och namn på företaget.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Aline, tack för att du skriver om Urbanitae. Om du bestämmer dig för att ta ut ditt kapital och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och hur mycket du än betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

    Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 2. martin c. svar

  hur är företaget? Den har redan rekommenderats till mig flera gånger.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Martin, tack för att du skriver om Urbanitae. För närvarande har denna mäklare inga klagomål.

   Om du bestämmer dig för att ta ut ditt kapital och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket bör du veta att du är kund hos en bluffmäklare och hur mycket du än betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *