Urustrade kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Urustrade (även kallad urustrade.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Urustrade verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Urustrade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är urustrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: UTIS International Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på: okänd. Uppdaterad: vi har fått meddelanden som försäkrar att Urustrades riktiga adress är; Tennesee 6, Napoles, Benito Juárez, 03840 Mexico City, CDMX, Mexiko. Rekryteringen av arbetare till företaget genomförs med H & M -konsulter i insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, och Urustrade kallar sig Cupra center

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Urustrade, vi noterar att sidan inte erbjuder någon information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Urustrade erbjuder är: plattformarna MT4 och MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Urustrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Urustrades webbplats
Urustrades webbplats

Urustrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp, information om företaget, nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Urustrade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: urustrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Urustrade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Urustrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Urustrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: denna mäklare regleras inte av något organ och avslöjar inte var dess huvudkontor är; och när du letar efter recensioner om Urustrade Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Urustrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CNMV

Uppmärksamhet: mäklaren Urustrade är kopplat till Black Core, 1000extra, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Urustrade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

95 kommentarer om «Urustrade: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Urustrade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Gonzalo Benitez svar

   hej, god eftermiddag, jag har mitt konto med pengar och jag kan inte ta ut det, och ingen ger mig information, kan du råda mig att kunna ta ut mina pengar, tack på förhand

 2. ruben lopez marquez svar

  De ringer dig och ger dig strategin, i början gör det att du vinner en, två, tre gånger senare pressar de dig att sätta in mer pengar, de säger till dig att ju mer du investerar desto mer tjänar du och det är där ambitionen kommer in. och du börjar sätta in mer pengar tills de får dig att förlora lite i taget, problemet är att de inte tillåter dig att gå i pension förrän du förlorar allt, i mitt fall informerade de mig om att personen som deltog i mig hade drabbats av en maktkris där hon ville alltid vinna mer och mer och det slutade med att jag förlorade allt men om jag ville ha tillbaka mina pengar var jag tvungen att sätta in mer pengar för att kunna fungera bra igen och att de skulle hjälpa mig att det jag satte in URUS TRADE skulle ge mig 150 % mer av min insättning, jag försökte säga till dem ja på vad jag hittade ett sätt att kunna stämma dem men hittills har jag inte hittat vägen om någon kunde vägleda mig skulle jag uppskatta det

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ruben, du måste få tillbaka dina pengar, läs nedan. De är bedragare men vi har redan deras adress, nu kan alla som blivit lurade av dessa brottslingar och polisen gå till dessa adresser för att be om förklaringar och deras pengar, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner och manipulationer, operationerna är inte verkliga, de lägger inte pengarna på marknaden, de får dig bara att se det och i slutändan berättar de dig som du har förlorat och de behåller den.
   KOMMERSIELLT KONTOR / SCAMS: Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez, Mexico City, Mexiko. (se adressen HÄR)
   NYA KOMMERCIAL- / SCAMMERS RECRUITMENT OFFICE: Insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, Mexiko (H&M konsulter). (Se kontor här)

   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

   Du kan se andra alternativ här: Rankning
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Wilfredo svar

  urustrade.com
  Jag fuskade också.
  De ringer dig och ger dig strategin, i början gör det att du vinner, sedan pressar de dig att sätta in mer pengar, sedan gör det att du förlorar allt och ber sedan om att sätta in för att återvinna investeringen och de blockerar all verksamhet på urustrade plattform och ingenting kan göras.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilfredo, de är bedragare men vi har redan deras adress, nu kan alla de som blivit lurade av dessa brottslingar och polisen gå och be om förklaringar och deras pengar på dessa adresser, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte verkliga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   KOMMERSIELLT KONTOR / SCAMS: Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez, Mexico City, Mexiko. (se adressen HÄR)
   NYA KOMMERCIAL- / SCAMMERS RECRUITMENT OFFICE: Insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, Mexiko (H&M konsulter). (Se kontor här)

   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

   Du kan se andra alternativ här: Rankning
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alexander svar

  Det är definitivt ett bedrägeri. De är skrupelfria kriminella och de har allt perfekt organiserat. De samlar in pengar olagligt genom mycket genomarbetade bedrägerier som de har mycket väl förberett. De säljer dig tanken på ett ackompanjemang för att utföra lageroperationer som lovar att vara mycket effektiva men allt visar sig vara ett mycket väl förberett manus för att övertyga dem som tror att de kan komma ut ekonomiskt tack vare dem. För närvarande har jag identifierat tre medbrottslingar som använder följande namn: Bladimir Marquez, Fernanda Beltrán och Leonardo Barriga (jag kommer inte ihåg namnet på den sistnämnde så väl) som utger sig för att vara manager.

  För att samla in pengarna med TC använder de en plattform från Panama som också är bedräglig, kallad PayPan.

  De lämnar inte tillbaka pengarna och när de inser att du redan vet om bedrägeriet slutar de ringa dig och försvinner.

  Tyvärr blev jag lurad på 340 euro eftersom jag inte kunde göra den sista betalningen på 160, för att slutföra 500 euro, vilket är vad de kräver av dig.

  De visar falska identiteter som godkända handlare, säkert även namnen är falska, så att du tror på allt bedrägeri.

  Priserna som de publicerar på sidan är falska (jag har verifierat det personligen) och de har ingen reglering av de som de nämner.

  Förhoppningsvis läs detta innan du faller.

  MYCKET FÖRSIKTIGT. DE TAR FÖRDELAR AV MIG FÖR BEHOVET, HOPPAS DENNA TEXTEN KOMMER ATT vara användbar så att ingen annan faller

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alejandro, de är bedragare men vi har redan deras adress, nu kan alla de som blivit lurade av dessa brottslingar och polisen gå för att be om förklaringar och deras pengar på dessa adresser, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte verkliga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   KOMMERSIELLT KONTOR / SCAMS: Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez, Mexico City, Mexiko. (se adressen HÄR)
   NYA KOMMERCIAL- / SCAMMERS RECRUITMENT OFFICE: Insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, Mexiko (H&M konsulter). (Se kontor här)

   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

   Du kan se andra alternativ här: Rankning
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Juan Diaz svar

  God morgon, vad synd jag heter Juan och de rånade mig också, de gav mig falsk information så att jag kunde falla och erbjöd mig ett antal saker att falla och ge dem pengar, vad gör jag, hjälp mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, de är bedragare men vi har redan deras adress, nu kan alla som lurats av dessa kriminella och polisen gå för att be om förklaringar och deras pengar på dessa adresser, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   KOMMERSIELLT KONTOR / SCAMS: Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez, Mexico City, Mexiko. (se adressen HÄR)
   NYA KOMMERCIAL- / SCAMMERS RECRUITMENT OFFICE: Insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, Mexiko (H&M konsulter). (Se kontor här)

   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

   Du kan se andra alternativ här: Rankning
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Miguel svar

  Jag sökte ett jobb i detta företag som telefonagent, de ringer från ett provisoriskt hus som ett kontor i Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez Mexico City. Rekryteringen utförs med H & M -konsulter i Insurgentes sur 753 piso 2, Ciudad de México. Företaget kallar sig cupra center. Träningen ges av en Manuel Valdezy en viss Alfonso i utbildningen de berättar för dig att du kommer att tjäna mycket pengar de ger dig en databas med nummer från Guatemala, Colombia, Peru och Mexiko, behandlingen är respektlös och oärlig. allt de gör är att ljuga för människor både för sina kunder och samarbetspartners. Alfonso sparkade mig omotiverat och det var bara slöseri med tid eftersom de inte betalade mig ett öre. Alfonsos personnummer är 5545032167

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, DIN INFORMATION ÄR MYCKET BRA !!!, Nu kommer alla som lurats av dessa kriminella och polisen, att kunna gå och be om förklaringar och deras pengar på dessa adresser, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   KOMMERSIELLT KONTOR / SCAMS: Tenesse 6, Napoles, Benito Juárez, Mexico City, Mexiko. (se adressen HÄR)
   NYA KOMMERCIAL- / SCAMMERS RECRUITMENT OFFICE: Insurgentes sur 753 piso 2, Mexico City, Mexiko (H&M konsulter). (Se kontor här)

   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

   Du kan se andra alternativ här: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. monabella svar

  Hej god eftermiddag, rekommenderar du den här mäklaren att driva?

 8. katherine svar

  De sa att jag skulle lägga 500 och sedan 2000 för lån, avbryta lånet och magiskt sett gick de in på ett högre parti och kontot blev rött, sedan försökte jag återställa kontot med några poster och det var 900 euro kvar. När jag frågade att jag ville hålla tillbaka pengarna sa de till mig att de visar så mycket att vi kan fortsätta arbeta och att det tar tid, då gjorde de en operation. Det satte det igen i rött och den enda lösningen de ger dig är att sätta kapital igen, jag föredrog att förlora det jag redan var tvungen att följa. Det var den 25.05
  I dag 30.06 ringde en annan tjej till mig och berättade för mig att de ropade på mig för återhämtningsområdet och att min analytiker Antonio Beltran utreds men att nu om de ska få tillbaka pengarna men åtminstone måste jag placera 1000 tusen euro mer för att kunna återställa kontot.
  De vill lura människor igen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Katherine, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.
   ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • monabella svar

   Hej god eftermiddag, rekommenderar du den här mäklaren att driva?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Monabella, tack för att du delar din erfarenhet med Urustrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

    ⛔ Uppmärksamhet ⛔ i mars 2021 lade CNMV till Urustrade i sin lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔ (se länk)

    Du kan se andra alternativ här: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 9. Alamar svar

  För ett tag sedan talade en rådgivare från Urustrade till mig som försökte sälja tjänsten till mig, först berättade han att han hette Juan Manuel och sedan José Manuel och att hans huvudkontor var i London. Med en gång började han prata med mig om hävstångskapital, när jag sa till honom att jag inte investerar med hävstångskapital och hans joviala röstton förändrades och han började mer aggressiv,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alamar, det stämmer, när saker inte går som du vill, kommer de att förringa dig och till och med förolämpa dig på ett förödmjukande sätt, i själva verket är de människor som inte ens har grundskola och lever med frustrationen att bara kunna tjäna pengar genom att stjäla från andra människor.

   Hälsningar.

 10. urusestrade svar

  De vill få dig att acceptera lånet, gör inte det, det är fusk, då säger de att du är skyldig dem pengar.

  du slutar alltid förlora allt

  tjuvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.