Annonsera med oss

Kommentarer om UW Investment

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren UW Investment, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas verkligen UW Investment för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av UW Investment ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Det bör noteras att UW Investment-webbplatsen Àr pÄ engelska och inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande personer kommer vi ocksÄ att göra en översyn av företaget.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: UW Investment Partners

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klare nĂ€mner att de Ă€r baserade i: Danmark. Även om vi tvivlar pĂ„ detta, eftersom det, om det Ă€r sant, borde ha regleringen av Danmark (FSA), vilket verkar inte hĂ€nda, sĂ„ vi tror att basen för UW Investment i Danmark kanske inte Ă€r verklig. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: som vi nĂ€mnde, eftersom det förmodligen Ă€r i Danmark, bör det vara en mĂ€klare som regleras av danska Finansinspektionen, vilket inte Ă€r fallet. De nĂ€mner en förmodad reglering av VUT i Danmark, men det Ă€r inte den danska tillsynsmyndigheten. Allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av UW Investment noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 5.000, 3,75% vinst per mÄnad garanterad, 24-timmars kundsupport, videohandledning och e-böcker, marknadsnyheter och recensioner.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000 4,15, garanterad 24% vinst per mÄnad, XNUMX-timmars kundsupport, videohandledning och e-böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontohanterare, handelssignaler, premium daglig analys.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 5,5 dollar, garanterad 24% vinst per mÄnad, kundsupport dygnet runt, videohandledning och e -böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontoansvarig, handelssignaler, daglig daglig analys, handelsalgoritm, privata konsultationer.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 2000.000 6,5 24, garanterad XNUMX% vinst per mÄnad, XNUMX -timmars kundsupport, videohandledning och e -böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontohanterare, handelssignaler, daglig daglig analys, handelsalgoritm, privata konsultationer, exklusiva kampanjer , premium handelsvillkor.

UW investeringskontotyper
UW investeringskontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att UW Investment erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som UW Investment tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

UW Investment webbplats
UW Investment webbplats

 

UW Investment ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som UW Investment erbjuder, förklaring av nÄgra inledande begrepp i handelsvÀrlden, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om UW Investment

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: uwinvestments.com/en_US/

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ UW Investment <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att UW Investment Company Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: vi tror att det inte Ă€r baserat i Danmark, det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det garanterar vinster som Ă€r omöjliga att garantera nĂ€r vi letar efter andra recensioner eller betyg pĂ„ UW Investment, vi hittade vĂ€ldigt fĂ„ (och mycket nya), vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett ”nytt” företag och mestadels negativa utvĂ€rderingar, CONSOB och DFSA (tillsynsmyndigheter i Italien och Danmark) har utfĂ€rdat en varning mot företaget.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att UW Investment inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om UW Investment? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «UW Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Hector svar

  Det Àr en total bluff, jag letade efter en plattform att investera, sÄ jag lÀmnade min e -postadress och nummer pÄ nÄgra sidor, de kontaktade mig via whatsapp. FrÄn den första insÀttningen stoppade min bank det för att det var ett "konstigt" konto, trots att jag bestÀmde mig för att ta en risk och ringde banken för att godkÀnna insÀttningen. Men varje dag krÀvde de att jag skulle "investera" mer, till slut försvann de med pengarna de lyckades fÄ mig ur det. Jag förlorade pengar och lÀrde mig hur viktigt det Àr att reglera en mÀklare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hector, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av UW Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 2. CARLOS EDUARDO svar

  JAG REKOMMENDERAR DET INTE TOTALT, DET ÄR EN SCAM SOM SIDAN, DE FÅR DIG INVESTERA MER OCH MER ENLIGT DEM ATT NÅ EXORBITANTA VINSTER, MEN EFTER ATT DU FRÅGER DEM FÖR ATT TÄNKA PÅ ATT DE BLOCKERAR DIG FRÅN MEDELEN SOM DE KOMMERAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av UW Investment, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *