Kommentarer om UW Investment

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren UW Investment, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen UW Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av UW Investment ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Det bör noteras att UW Investment-webbplatsen är på engelska och inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande personer kommer vi också att göra en översyn av företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: UW Investment Partners

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Danmark. Även om vi tvivlar på detta, eftersom det, om det är sant, borde ha regleringen av Danmark (FSA), vilket verkar inte hända, så vi tror att basen för UW Investment i Danmark kanske inte är verklig. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: som vi nämnde, eftersom det förmodligen är i Danmark, bör det vara en mäklare som regleras av danska Finansinspektionen, vilket inte är fallet. De nämner en förmodad reglering av VUT i Danmark, men det är inte den danska tillsynsmyndigheten. Allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av UW Investment noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, 3,75% vinst per månad garanterad, 24-timmars kundsupport, videohandledning och e-böcker, marknadsnyheter och recensioner.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 4,15, garanterad 24% vinst per månad, XNUMX-timmars kundsupport, videohandledning och e-böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontohanterare, handelssignaler, premium daglig analys.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 5,5 dollar, garanterad 24% vinst per månad, kundsupport dygnet runt, videohandledning och e -böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontoansvarig, handelssignaler, daglig daglig analys, handelsalgoritm, privata konsultationer.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 2000.000 6,5 24, garanterad XNUMX% vinst per månad, XNUMX -timmars kundsupport, videohandledning och e -böcker, marknadsnyheter och recensioner, dedikerad kontohanterare, handelssignaler, daglig daglig analys, handelsalgoritm, privata konsultationer, exklusiva kampanjer , premium handelsvillkor.

UW investeringskontotyper
UW investeringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att UW Investment erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som UW Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

UW Investment webbplats
UW Investment webbplats

UW Investment ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om produkterna som UW Investment erbjuder, förklaring av några inledande begrepp i handelsvärlden, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om UW Investment

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: uwinvestments.com/en_US/

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på UW Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att UW Investment Company är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: vi tror att det inte är baserat i Danmark, det är en oreglerad mäklare, det garanterar vinster som är omöjliga att garantera när vi letar efter andra recensioner eller betyg på UW Investment, vi hittade väldigt få (och mycket nya), vilket får oss att tro att det är ett ”nytt” företag och mestadels negativa utvärderingar, CONSOB och DFSA (tillsynsmyndigheter i Italien och Danmark) har utfärdat en varning mot företaget.

Av dessa skäl anser vi att UW Investment inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om UW Investment? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «UW Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Hector svar

  Det är en total bluff, jag letade efter en plattform att investera, så jag lämnade min e -postadress och nummer på några sidor, de kontaktade mig via whatsapp. Från den första insättningen stoppade min bank det för att det var ett "konstigt" konto, trots att jag bestämde mig för att ta en risk och ringde banken för att godkänna insättningen. Men varje dag krävde de att jag skulle "investera" mer, till slut försvann de med pengarna de lyckades få mig ur det. Jag förlorade pengar och lärde mig hur viktigt det är att reglera en mäklare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hector, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av UW Investment. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 2. CARLOS EDUARDO svar

  JAG REKOMMENDERAR DET INTE TOTALT, DET ÄR EN SCAM SOM SIDAN, DE FÅR DIG INVESTERA MER OCH MER ENLIGT DEM ATT NÅ EXORBITANTA VINSTER, MEN EFTER ATT DU FRÅGER DEM FÖR ATT TÄNKA PÅ ATT DE BLOCKERAR DIG FRÅN MEDELEN SOM DE KOMMERAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av UW Investment, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.