Annonsera med oss

Vantage Fx kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Vantage Fx (även kallad med namnet: vantagefx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Vantage Fx verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Vantage Fx ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det utsiktsfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Vantage Fx nämner att vara en del av: Vantage Group.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att vara baserad i Australien, Caymanöarna, Storbritannien och Vanuatu.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, vi ser att den är reglerad i alla jurisdiktioner där den är registrerad, den har regleringen av CIMA, ASIC, VFSC och FCA.

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Vantage Fx, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standard STP -konto, Raw ECN -konto och Pro ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standard STP-konto: minsta initiala insättning på $200, TMinsta handelsstorlek 0.01 lots, hävstång upp till 1:500, spridningar från 1.4 pips.

Rått ECN-konto: minsta initiala insättning på $500, minsta handelsstorlek 0.01 lots, hävstång upp till 1:500, spridningar från 0.0 pips, provision $ 3 per lot per sida.

Pro ECN-konto: minsta initiala insättning på $20.000, minsta handelsstorlek 0.01 lots, hävstång upp till 1:500, spridningar från 0.0 pips, provision $ 2 per lot per sida.

 

Vantage Fx kontotyper
Vantage Fx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Vantage Fx erbjuder är: MT4-plattformar y MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Vantage Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Vantage Fx webbplats
Vantage Fx webbplats

Vantage Fx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: livediagram, nyheter, ekonomisk kalender, information om de tjänster och produkter som den erbjuder, välkomstbonus, demokonto, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Vantage Fx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: vantagefx.com

📞 Telefonnummer: +44 2080 363 883

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Vantage Fx. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera i ett investeringsbolag eller inte.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Vantage Fx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Vantage Fx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

Efter att ha utfört en uttömmande analys av denna mäklare kan vi säga att det är en pålitlig mäklare, eftersom: det är en reglerad mäklare i olika jurisdiktioner och är mycket populär bland handlare, har vi sett en stor mängd positiva recensioner och kommentarer från människor som rekommenderar användningen.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Vantage Fx? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Vantage Fx: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Denna information har varit till stor hjälp för mig, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Vantage Fx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *