Annonsera med oss

Vantage Trade Expertkommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Vantage Trade Expert (kallas även av namnet: vantagetradexpert.com), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Vantage Trade Expert verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Vantage Trade Expert ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Vantage Trade Expert ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Vantage Trade Expert nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på USA, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, vi ser att han nämner förordningen från olika organ som IFSC, CFTC och CySEC, men allt detta är helt falskt eftersom det inte visas i myndigheterna.

 

UPPMÄRKSAMHET: Vantage Trade Expert är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Vantage Trade Expert, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Bronskonto, silverkonto och guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/7 support, obegränsade signaler, 3 uttag per vecka.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $1.600, 24/7 support, obegränsade signaler, 7 uttag per vecka.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $4.000, 24/7 support, obegränsade signaler, 14 uttag per vecka.

 

Kontotyper för Vantage Trade Expert
Kontotyper för Vantage Trade Expert

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Vantage Trade Expert erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Vantage Trade Expert tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Vantage Trade Expert webbplats
Vantage Trade Expert webbplats

Vantage Trade Expert ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, lite information om de tjänster du erbjuder, några artiklar, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Vantage Trade Expert 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: vantagetradexpert.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Vantage Trade Expert. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Vantage Trade Expert ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Vantage Trade Expert är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

Efter att ha analyserat detta företag, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" som försöker lura besökare med falsk information; Det är inte registrerat där det nämns (eller det är registrerat i ett skatteparadis) och saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Vantage Trade Expert? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Vantage Trade Expert: Betyg och kommentarer»

 1. Jesus svar

  Jag påverkas av denna bedrägeri, jag letar överallt efter en lösning och jag kan inte hitta, jag vet inte vad jag ska göra

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Vantage Trade Expert. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *