Kommentarer till Veda Financial

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Veda Financial (även kallad vedafinancial.com), är en fondförvaltningsmäklare / ETF: er och aktier. Rekommenderas Veda Financial verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Veda Financial. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: webbplatsen nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner baserat på: webbplats nämner inte.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Veda Financial noterar vi att det inte ger information om förekomsten av olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera att Veda Financial -erbjudanden är: det nämns inte, det är troligt att de använder sin egen plattform ..

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Veda Financial tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Webbplatsen för Veda Financial
Webbplatsen för Veda Financial

Veda Financial tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Endast finansiella nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Veda Finans |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: vedafinancial.com

Telefonnummer: +213 538 8664 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Veda Finans <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Veda Financial är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare som döljer många mycket viktiga data som alla mäklare bör lämna ut för vår säkerhet, vi vet inte vilket företag det tillhör och det nämner inte ens var huvudkontoret ligger när vi letar efter recensioner om Veda Finans Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Veda Financial? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *