Kommentarer om Veracity Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sanningsmarknader (kallas även veracitymarkets.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Veracity Markets verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Veracity Markets ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Veracity Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Sydafrika

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Veracity Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Pro -konto och ECN -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta initial insättning på $ 250, 1,6 pip spridning, upp till 1: 500 hävstång.

Pro-konto- Minsta initial insättning på $ 250, 2 pip spridning, upp till 1: 500 hävstång.

ECN-konto- Minsta initial insättning på $ 250, 0 pip spridning, upp till 1: 500 hävstång.

Veracity Markets kontotyper
Veracity Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Veracity Markets erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Veracity Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Veracity Markets webbplats
Veracity Markets webbplats

Sanningsmarknader ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om några grunder i handelsvärlden, FAQ-avsnitt, vissa utbildningsavsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Sanningsmarknader 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: veracitymarkets.com

📞 Telefonnummer: +27 (0) 87012 5545 XNUMX

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Veracity Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Sanningsmarknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sanningsmarknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag visar det inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om Veracity Markets och vi hittade ett stort antal negativa recensioner . Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Veracity Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Veracity Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Marian svar

  Den här gruppen lurade mig och nu letar jag efter ett sätt att få tillbaka mina pengar, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marian, tack för att du kommenterar Veracity Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *