Kommentarer om VETOROBANC

I denna avdelning vi kommer att analysera VETOROBANC -mäklaren (även kallad vetoro.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen VETOROBANC att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på VETOROBANC. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Storbritannien, även om de inte nämner reglerna från Storbritanniens regulator som de borde ha, vilket får oss att tro att deras bas i Storbritannien inte är verklig. 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: eftersom de nämner att vara en reglerad mäklare, men de anger inte regleringsnumret för att kunna verifiera det, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av VETOROBANC noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: det ursprungliga poängkontot, det progressiva kontot, det nya Discovery -kontot, Classic Choice -kontot, det erfarna handelskontot och premiumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Initial Point Account- Minsta insättning på $ 250, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, gratis signaler i en månad.

Progressivt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, kontoförsäkring upp till 20%, gratis signaler i en månad.

Nytt Discovery -konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, kontoförsäkring upp till 35%, gratis signaler i en månad.

Classic Choice -konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, 5/50 kontoansvarig, upp till 75% kontoförsäkring, XNUMX% insättningsbonus, riskhanterare, VIP -varningar.

Erfaren handelskonto- Minsta initiala insättning på 45.000 24 dollar, kontoansvarig dygnet runt, upp till 5% kontoförsäkring, VIP -analytiker, riskchef, VIP -varningar.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 90.000 24, 5/75 kontoansvarig, upp till XNUMX% kontoförsäkring, VIP -investeringsanalytiker, avancerad riskhanteringsteknik, VIP -varningar.

VETOROBANC kontotyper
VETOROBANC kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som VETOROBANC erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som VETOROBANC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

VETOROBANC webbplats
VETOROBANC webbplats

VETOROBANC tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, grundläggande förklaring om de finansiella produkter som VETOROBANC erbjuder, några nyheter om finansiella händelser, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om VETOROBANC |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: vetoro.io och vetoro.cc

Telefonnummer: +44 203 769 och +2844

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på VETOROBANC <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att VETOROBANC -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, när vi letar efter andra recensioner om VETOROBANC kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att den är ett företag "nytt", har CNMV, finansinspektören i Spanien, utfärdat en varning mot VETOROBANC. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering februari 2020: VETOROBANC har varnats av CONSOB

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om VETOROBANC? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «VETOROBANC: Betyg och kommentarer»

 1. Nicholas Scott Rutherford svar

  Jag blev lurad av detta företag dåligt tog alla mina pengar de är en bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nicholas, tack för din kommentar om VETOROBANC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Isabel Rubio Perarnau svar

  Denna plattform tillhör samma investeringsaktiva io är samma personer bytte namn Ami man lurade 6500 2000 € 4500 € investering och XNUMX € i skatter och utan ett öre i banken? Dessa alla samma cannabis hanterar bedragare

 3. jessica svar

  Fler bedragare av samma, samma som Terra finance, samma hundar med olika halsband ...
  Du måste rapportera, denna mob har dina data och använder den för att fortsätta lura människor.
  Ingen ger hårt för pesetas och de lovar mycket hög lönsamhet.
  De byter namn när de jagas.
  Om du inte vill att denna rabbla ska försvinna, rapportera dem för tillsammans kan vi stoppa dem.
  Jag har flera grupper av drabbade människor från olika finansiella barer och det är så vi kan stoppa dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.