Kommentarer om VETOROBANC

I denna avdelning vi kommer att analysera VETOROBANC -mäklaren (även kallad vetoro.io), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen VETOROBANC att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på VETOROBANC. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Storbritannien, även om de inte nämner reglerna från Storbritanniens regulator som de borde ha, vilket får oss att tro att deras bas i Storbritannien inte är verklig. 

 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: eftersom de nämner att vara en reglerad mäklare, men de anger inte regleringsnumret för att kunna verifiera det, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av VETOROBANC noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: det ursprungliga poängkontot, det progressiva kontot, det nya Discovery -kontot, Classic Choice -kontot, det erfarna handelskontot och premiumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Initial Point Account- Minsta insättning på $ 250, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, gratis signaler i en månad.

Progressivt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, kontoförsäkring upp till 20%, gratis signaler i en månad.

Nytt Discovery -konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, kontoansvarig 24 timmar 5 dagar i veckan, kontoförsäkring upp till 35%, gratis signaler i en månad.

Classic Choice -konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, 5/50 kontoansvarig, upp till 75% kontoförsäkring, XNUMX% insättningsbonus, riskhanterare, VIP -varningar.

Erfaren handelskonto- Minsta initiala insättning på 45.000 24 dollar, kontoansvarig dygnet runt, upp till 5% kontoförsäkring, VIP -analytiker, riskchef, VIP -varningar.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 90.000 24, 5/75 kontoansvarig, upp till XNUMX% kontoförsäkring, VIP -investeringsanalytiker, avancerad riskhanteringsteknik, VIP -varningar.

VETOROBANC kontotyper
VETOROBANC kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som VETOROBANC erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som VETOROBANC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

VETOROBANC webbplats
VETOROBANC webbplats

VETOROBANC tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, grundläggande förklaring om de finansiella produkter som VETOROBANC erbjuder, några nyheter om finansiella händelser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om VETOROBANC |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: vetoro.io y vetoro.cc

Telefonnummer: +44 203 769 och +2844

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på VETOROBANC <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att VETOROBANC -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, när vi letar efter andra recensioner om VETOROBANC kunde vi inte hitta någon, vilket får oss att tro att den är ett företag "nytt", har CNMV, finansinspektören i Spanien, utfärdat en varning mot VETOROBANC. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppdatering februari 2020: VETOROBANC har varnats av CONSOB

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om VETOROBANC? Vad har du haft för erfarenhet?


 

Annonsera med oss

27 kommentarer om «VETOROBANC: Betyg och kommentarer»

 1. Nicholas Scott Rutherford svar

  Jag blev lurad av detta företag dåligt tog alla mina pengar de är en bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nicholas, tack för din kommentar om VETOROBANC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Isabel Rubio Perarnau svar

  Denna plattform tillhör samma investeringsaktiva io är samma personer bytte namn Ami man lurade 6500 2000 € 4500 € investering och XNUMX € i skatter och utan ett öre i banken? Dessa alla samma cannabis hanterar bedragare

 3. jessica svar

  Fler bedragare av samma, samma som Terra finance, samma hundar med olika halsband ...
  Du måste rapportera, denna mob har dina data och använder den för att fortsätta lura människor.
  Ingen ger hårt för pesetas och de lovar mycket hög lönsamhet.
  De byter namn när de jagas.
  Om du inte vill att denna rabbla ska försvinna, rapportera dem för tillsammans kan vi stoppa dem.
  Jag har flera grupper av drabbade människor från olika finansiella barer och det är så vi kan stoppa dem.

 4. katherine svar

  Vetorobank är en bluff, den ber om 5% av det totala beloppet du har på kontot för att kunna ta ut och när du säger att du till och med vill återställa ditt kapital tar de bort allt från kontot de säger till dig att de redan kommer få det till din digitala plånbok. En lögn 🤥, och de kräver att du betalar för om de inte framstår som en skatteflyktare, ger en total bedrägerirådgivare Alexa +357 96 950364 och Jorge Zambrano +357 96 950072

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Katherine, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Att bli ombedd att ta ut pengar är ett mycket dåligt tecken, GÖR INTE DET!

   hälsningar

 5. EMS svar

  Hej alla och tack för att du lämnar information om företag i det här fallet vetorobanc.

  Jag har ett stort problem med dem att jag skulle vilja veta din åsikt om vad som kan göras, för med företaget i fråga vill jag för min del ta ut en del av mina pengar, av de pengar jag har med dem MEN DE GÖR LÅT INTE MIG. DET ÄR INTE MÖJLIGT. För enligt dem gick mina pengar till en bank som är i England och de ber mig att betala en procentandel av mina pengar för att kunna ta ut och det låter väldigt konstigt för mig, och de ger mig också 3 dagar, men jag har redan undersökts i andra företag och Betalning av sådan skatt krävs inte, sa jag till dem och de vill inte lämna tillbaka mina pengar. Sedan. Jag skulle vilja veta om jag kan göra något eller om jag redan måste ta mina pengar för givet, jag hoppas inte för att det är en mycket viktig summa för mig och för hela min familj.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej EEM, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Tyvärr är det du nämner väldigt vanligt hos oreglerade mäklare, att de ber dig om pengar för att ta ut dina pengar är något mycket normalt, vi skulle inte göra det i ditt ställe, ingenting garanterar att du kommer att få tillbaka dina pengar efter att du skickat dem dessa pengar.

   hälsningar

 6. José svar

  Jag investerade 100 euro i vetorobanc och efter att ha drivit enligt dem har jag en vinst på mer än 10.000 1.000 euro. Men jag litar inte riktigt eftersom de ber mig att betala 10 XNUMX euro i skatt för att kunna samla in XNUMX procent av beloppet. Kan du berätta hur jag får tillbaka mina pengar och ett riktigt sätt utan bedrägerier?

  Hur får jag tillbaka pengarna? Jag tycker att det är en stor bluff att de ber mig om pengar så envis

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Att bli ombedd att ta ut pengar är ett mycket dåligt tecken, och om vi lägger till egenskaper som att VETOROBANC är en oreglerad mäklare och varnad av europeiska tillsynsmyndigheter, ja, vi skulle aldrig skicka pengar till dem. När det gäller att återkräva pengarna är det mycket svårt just eftersom vi pratar om en oreglerad mäklare, vi är ledsna att vi inte kan hjälpa dig mer.

   hälsningar

 7. Philip Carbajal svar

  Hej alla, jag är också lurad, de bad mig att sätta in för att vinna och när jag satte in hände ingenting och jag påstod att de sa att vi ska jobba och de bad mig om mer pengar för att tjäna mer och jag gav inte det men nu de svarar inte på mig eller ringer mig, det där samtalet till Adan Sierra är galet, han ignorerar dig men hans wusap är aktiv, så låt oss inte falla ner längre och rapportera snart.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Felipe, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Vetorobanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Har du försökt att kontakta honom från ett annat nummer eller mejl?

   hälsningar

 8. helio mendoza svar

  Jag har en dålig erfarenhet av detta företag som heter vetotbanc de är bedragare som ber och ber om mer pengar 10% plus 10% det vill säga att få mer pengar från dig än alla Adam Sierra som är mäklaren som var med mig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Helio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Vetorobanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • helio mendoza svar

   Om jag har WhatsApp -numret +35796950366 och din e -post [e-postskyddad] detta är bedragaren som lurade många människor och jag inkluderar snälla gör något detta kan inte bli ostraffat mitt nummer är 960108982 Jag är från Peru.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej igen Helio, tack för all denna information om VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Från Peru är det kanske en bra idé att kontakta honom Peruansk finansiell tillsynsmyndighet, SMV.

    hälsningar

 9. en annan lurad på listan svar

  God eftermiddag alla, jag skriver för att nämna att jag blev lurad av detta pseudo disque -investeringsbolag som heter vetorobanc, de är eländiga tjuvar och bedragare. I mitt fall höll jag kontakten med personer med namn, även om jag studerade allt som hände mig och hur det hände mig, tror jag att det måste vara falska namn, pseudonymer, namnen är Adan Sierra och Isabela. Jag hoppas att du tar hänsyn till min kommentar om du funderar på att investera med dessa bedragare som heter VETOROBANK, DE ÄR Tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej en annan bedragare, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 10. Anthony Montilla svar

  Jag väntar på mina pengar tillbaka. Mäklaren Adan Sierra är online i tvätten och han ignorerar mig, en gång laddad, vad en annan drabbad person kommenterar. Betalning av penningtvättsförsäkring och sedan 10% av provisionen. Sinnesrubbande

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Har de bett dig att betala mer innan du drar dig tillbaka och nu svarar de inte?

   hälsningar

 11. Christian Arms svar

  Hej bra, jag är en investerare i vetorobank i början allt går bra då har jag fått många tvivel, telefonerna eller mejlen svarar på frågorna och att ta ut kapitalet är genom mäklaren inte direkt med plattformen även om det är min chef och sedan gör du betalningen Av policyn förmodligen yelmo samma mäklare säger att allt redan är betalt ringer plattformen dig med ett privat nummer och ber dig om 9% mer för penningtvätt och mot terrorism
  Och jag investerade 6450 och jag kan inte få tillbaka mina pengar eller något

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristian, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Det här att de ber dig om penningtvätt och mot terrorism, i allmänhet att de ber dig om pengar att ta ut är ett mycket dåligt tecken.

   hälsningar

 12. Segrare svar

  Varför rekommenderas dessa brokerz om de flesta är bedrägerier och rådgivarna tydligen använder samma knep, skänker 250 euro och efter tre dagar för att tjäna tillräckligt och leva bra erbjuder jag dig kontot på 5000 euro eller dollar eftersom du har tjänat så mycket pengar och med min hjälp ruttnar du i euro och i slutändan ett antal bedragare som stjäl dina pengar vad? Det kan göras för att sätta stopp för dessa vithalsade kriminella, varför de flesta av oss lurade har skickats eller tilldelats dessa mäklare på grund av att de erbjuder oss några summor pengar men i verkligheten är de medbrottslingar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack för att du delar din erfarenhet med VETOROBANC. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Om att rekommendera VETOROBANC, om du läser recensionen noggrant ser du det Vi nämner det motsatta, att vi INTE rekommenderar dem.

   hälsningar

 13. nubia svar

  Telefonerna fungerar inte, mejlen ger inga pengar och vi återbetalar inte dina pengar eller dina intäkter. Det är en bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Nubia, tack för att du delar din erfarenhet med Vetorobanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *