Kommentarer till VFX Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren VFX Capital, är en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner att vara en del av TW capital LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren nämner att vara registrerad (inte reglerad) av en finansiell tillsynsmyndighet på Marshallöarna.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som VFX Capital erbjuder, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto: den minsta initiala insättningen är $ 2.500, fördelad både fast och flytande, fast från 1 pip och variabel från 0,5 punkter, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek på 0,1 parti, uttag med fördröjning på 3 till 5 dagar.

Detta följs guldkontot: den minsta initiala insättningen är $ 10.000 0,7, både fast och flytande spread, fast från 0,5 pip och variabel från 0,1 punkter, minsta handelsstorlek på 3 parti, uttag med en fördröjning på 5 till XNUMX dagar.

Den sista typen av konto är Platinakonto: den minsta initiala insättningen är $ 25.000 0,4, både fast och flytande spread, fast från 0,3 pip och variabel från 0,1 punkter, minsta handelsstorlek på 2 parti, uttag med en fördröjning på XNUMX dagar.

Du kan se ännu fler egenskaper om kontotyperna för VFX Capital-mäklaren i följande bild (tydligen hade VFX Capital-personal inte tid att översätta sin webbplats helt):

Vissa specifikationer om VFX Capital-kontotyper
Vissa specifikationer om VFX Capital-kontotyper

den plattformar att fungera som VFX Capital erbjuder är: MetaTrader 4 (MT4).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som VFX Capital tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

VFX Capital webbplats
VFX Capital webbplats

VFX Capital ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaringar om de olika instrument som kan handlas och hur de fungerar, kort förklaring om den roll som teknisk analys spelar i handeln, kort förklaring om den roll det spelar grundläggande analys i handelsvärlden, ett slags ekonomisk kalender och ett videobibliotek som inte fungerar. Det bör noteras att en stor del av mäklarens verktyg och resurser är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om VFX Capital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.vfxcapital.com/en/

Telefonnummer: + 34 910 479 740

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsiktVi tror att VFX Capital-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra. Varför? Även om det inte verkar ha något rykte på internet (vi tror att det är en ny mäklare), är det en OREGULERAD mäklare och baserad på Marshallöarna, vi föreslår försiktighet.

Uppdatering december 2017: eftersom vi märkte att VFX Capital tillhör samma företag (TW capital LTD) att YFX Capital, som är en mäklare med ett mycket negativt rykte, vi rekommenderar det inte. Här kan du läsa information om YFX Capital.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om VFX Capital? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

41 kommentarer om «VFX Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Jonas svar

  Jag slutade med att pröva de återbetalningstjänster som föreslås här eftersom jag inte längre hade några alternativ och det har gått bra för mig! Processen kan ta lång tid men om du agerar snabbt är det bättre. Jag blev lurad av € 7.000 och kunde återhämta nästan alla. Ge det ett försök.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOnas, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Nicholas svar

  Hej vfx jag har blivit lurad !!
  Finns det människor som vill gruppera sig för att väcka en grupptalan?
  Varifrån arbetar de?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nicolás, tack för informationen om VFX Capital, vi är mycket ledsna för vad som händer med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse tack.

   Hälsningar.

 3. Nicholas svar

  Hej vfx kapital returnerar inte de pengar jag investerade. Jag har gått till polisen men de har avslutat ärendet. Får jag veta om någon vill gruppera sig för att väcka en grupptalan mot dem?
  Vet någon var de verkar från?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laureano, tack för informationen om VFX Capital, vi är mycket ledsna över vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse snälla. Var kommer du ifrån? Du kanske borde kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land.

   Hälsningar.

 4. Antonieta Jimenoa svar

  DET är DÅLIGT Jag har 50 tusen euro och jag har bara dragit tillbaka 40 tusen och de vill inte skicka mig efterfrågan.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonieta, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med VFX Capital med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

  • Mary svar

   Hej Antonieta, jag heter Maria, samma hände mig men jag sökte hjälp och de returnerade alla mina pengar, fortsätt att insistera ...

 5. Carlos R svar

  Kan någon snälla berätta för mig om VFX Capital slutade fungera, jag skickar mejl och ringer och ingenting, de har inte svarat på mig i mer än en månad. De aktiverade mitt konto på det verkliga MT4-kontot, hur kan jag få tillbaka pengarna via denna plattform om de inte visas.

  Jag hoppas kommentarer, tack!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, det är verkligen synd att läsa din kommentar, av den anledningen rekommenderar vi att du alltid arbetar med reglerade företag, för om de gör vad VFX Capital gör mot dig (plocka inte upp telefoner eller svara på e-post) ... Du kan göra lite ... Försök att kontakta dem med ett nytt telefonnummer eller ett nytt e-postmeddelande.

   En hälsning.

  • Mary svar

   Hej Carlos, jag heter Maria, jag säger att de inte tar samtal eller svarar på e-post för att se om du ger upp och inte gör anspråk på dina pengar, fortsätt insistera

   Jag står till din tjänst
   [e-postskyddad]

 6. Tveksam svar

  Hej, hur kan jag veta om ett företag är reglerat? Finns det en länk där jag kan kontrollera den? Från redan tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "Tvivelaktigt", för vanligtvis visar mäklarna det på hemsidans hemsida eller i ett avsnitt, om de inte nämner det är det för att de inte har någon reglering, om du tittar på recensionen kommer du att se att vi nämner att de är ett företag som inte är reglerat.

   En hälsning.

 7. Paloma svar

  De lurade mig 200 euro och de returnerar dem inte till mig !! Jag ringer och hela tiden kommer en musik ut och nu hur kan jag göra för att få tillbaka pengarna, som jag måste rapportera

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paloma, tack så mycket för att du delar dina kommentarer om VFX Capital med oss, det är verkligen synd vad du nämner. När du återvinner dina pengar är det svårt i dessa fall eftersom det är ett oreglerat och verkligt baserat företag som vet var ... Var är du ifrån? Du bör kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.