Kommentarer till VFX Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren VFX Capital, Àr en forex- och CFD-mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av TW capital LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ Marshallöarna.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren nĂ€mner att vara registrerad (inte reglerad) av en finansiell tillsynsmyndighet pĂ„ Marshallöarna.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som VFX Capital erbjuder, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 2.500, fördelad bÄde fast och flytande, fast frÄn 1 pip och variabel frÄn 0,5 punkter, hÀvstÄng upp till 1: 400, minsta handelsstorlek pÄ 0,1 parti, uttag med fördröjning pÄ 3 till 5 dagar.

Detta följs guldkontot: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 10.000 0,7, bÄde fast och flytande spread, fast frÄn 0,5 pip och variabel frÄn 0,1 punkter, minsta handelsstorlek pÄ 3 parti, uttag med en fördröjning pÄ 5 till XNUMX dagar.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: den minsta initiala insÀttningen Àr $ 25.000 0,4, bÄde fast och flytande spread, fast frÄn 0,3 pip och variabel frÄn 0,1 punkter, minsta handelsstorlek pÄ 2 parti, uttag med en fördröjning pÄ XNUMX dagar.

Du kan se Ànnu fler egenskaper om kontotyperna för VFX Capital-mÀklaren i följande bild (tydligen hade VFX Capital-personal inte tid att översÀtta sin webbplats helt):

Vissa specifikationer om VFX Capital-kontotyper
Vissa specifikationer om VFX Capital-kontotyper

den plattformar att fungera som VFX Capital erbjuder Àr: MetaTrader 4 (MT4).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som VFX Capital tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

VFX Capital webbplats
VFX Capital webbplats

VFX Capital ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaringar om de olika instrument som kan handlas och hur de fungerar, kort förklaring om den roll som teknisk analys spelar i handeln, kort förklaring om den roll det spelar grundlÀggande analys i handelsvÀrlden, ett slags ekonomisk kalender och ett videobibliotek som inte fungerar. Det bör noteras att en stor del av mÀklarens verktyg och resurser Àr pÄ engelska.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om VFX Capital

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.vfxcapital.com/en/

Telefonnummer: + 34 910 479 740

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vĂ„r Ă„siktVi tror att VFX Capital-företaget Ă€r pĂ„litligt? Vi Ă€r inte sĂ€kra. Varför? Även om det inte verkar ha nĂ„got rykte pĂ„ internet (vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare), Ă€r det en OREGULERAD mĂ€klare och baserad pĂ„ Marshallöarna, vi föreslĂ„r försiktighet.

 

Uppdatering december 2017: eftersom vi mÀrkte att VFX Capital tillhör samma företag (TW capital LTD) att YFX Capital, som Àr en mÀklare med ett mycket negativt rykte, vi rekommenderar det inte. Du kan lÀsa hÀr information om YFX Capital.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om VFX Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

41 kommentarer om «VFX Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Jonas svar

  Jag slutade med att pröva de Ă„terbetalningstjĂ€nster som föreslĂ„s hĂ€r eftersom jag inte lĂ€ngre hade nĂ„gra alternativ och det har gĂ„tt bra för mig! Processen kan ta lĂ„ng tid men om du agerar snabbt Ă€r det bĂ€ttre. Jag blev lurad av € 7.000 och kunde Ă„terhĂ€mta nĂ€stan alla. Ge det ett försök.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JOnas, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Nicholas svar

  Hej vfx jag har blivit lurad !!
  Finns det mÀnniskor som vill gruppera sig för att vÀcka en grupptalan?
  VarifrÄn arbetar de?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nicolås, tack för informationen om VFX Capital, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... BerÀtta mer om din upplevelse tack.

   HĂ€lsningar.

 3. Nicholas svar

  Hej vfx kapital returnerar inte de pengar jag investerade. Jag har gÄtt till polisen men de har avslutat Àrendet. FÄr jag veta om nÄgon vill gruppera sig för att vÀcka en grupptalan mot dem?
  Vet nÄgon var de verkar frÄn?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laureano, tack för informationen om VFX Capital, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... BerÀtta mer om din upplevelse snÀlla. Var kommer du ifrÄn? Du kanske borde kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land.

   HĂ€lsningar.

 4. ANTONIETA JIMENOA svar

  DET Ă€r DÅLIGT Jag har 50 tusen euro och jag har bara dragit tillbaka 40 tusen och de vill inte skicka mig efterfrĂ„gan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonieta, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med VFX Capital med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

  • Mary svar

   Hej Antonieta, jag heter Maria, samma hÀnde mig men jag sökte hjÀlp och de returnerade alla mina pengar, fortsÀtt att insistera ...

 5. Carlos R svar

  Kan nÄgon snÀlla berÀtta för mig om VFX Capital slutade fungera, jag skickar mejl och ringer och ingenting, de har inte svarat mig pÄ mer Àn en mÄnad. De aktiverade mitt konto pÄ MT4 riktiga konto, hur kan jag fÄ tillbaka mina pengar via denna plattform om de inte visas.

  Jag hoppas kommentarer, tack!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, det Àr verkligen synd att lÀsa din kommentar, av den anledningen rekommenderar vi att du alltid arbetar med reglerade företag, för om de gör vad VFX Capital gör mot dig (plocka inte upp telefoner eller svara pÄ e-post) ... Du kan göra lite ... Försök att kontakta dem med ett nytt telefonnummer eller ett nytt e-postmeddelande.

   En hÀlsning.

  • Mary svar

   Hej Carlos, jag heter Maria, jag sÀger att de inte tar samtal eller svarar pÄ e-post för att se om du ger upp och inte gör ansprÄk pÄ dina pengar, fortsÀtt insistera

   Jag stÄr till din tjÀnst
   [e-postskyddad]

 6. Tveksam svar

  Hej, hur kan jag veta om ett företag Àr reglerat? Finns det en lÀnk dÀr jag kan kontrollera den? FrÄn redan tack sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Tvivelaktigt", för vanligtvis visar mÀklarna det pÄ hemsidans hemsida eller i ett avsnitt, om de inte nÀmner det Àr det för att de inte har nÄgon reglering, om du tittar pÄ recensionen kommer du att se att vi nÀmner att de Àr ett företag som inte Àr reglerat.

   En hÀlsning.

 7. Paloma svar

  De lurade mig 200 euro och de returnerar dem inte till mig !! Jag ringer och hela tiden kommer en musik ut och nu hur kan jag göra för att fÄ tillbaka pengarna, som jag mÄste rapportera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paloma, tack sÄ mycket för att du delar dina kommentarer om VFX Capital med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. NÀr du Ätervinner dina pengar Àr det svÄrt i dessa fall eftersom det Àr ett oreglerat och verkligt baserat företag som vet var ... Var Àr du ifrÄn? Du bör kontakta det finansiella tillsynsorganet i ditt land.

   En hÀlsning.

 8. Carlos svar

  Och kan du berÀtta för mig hur tar du ut vinster? Eftersom jag försöker göra det sjÀlv och du inte kan göra nÄgot att de sa till mig att jag kunde göra det nÀr jag vill ha nÄgot som inte Àr sÄ! BerÀtta hur du mÄr för jag vet inte om jag Àr dum och jag har ett litet huvud !!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för din kommentar, berÀtta vad som hÀnder nÀr du försöker dra tillbaka eller begÀra uttag ...

   En hÀlsning.

 9. greivin svar

  Jag gjorde en investering med vfx-kapital och kontot Àr positivt men de lÄter mig inte ta ut pengar
  det har gÄtt mer Àn tre mÄnader och det finns inget sÀtt att se pengarna tillbaka försiktiga VFX TOTAL FRAUD

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Greivin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med VFX Capital med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kan du utöka din upplevelse lite? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

  • Mary svar

   HallÄ

   du kan söka hjÀlp för att göra ansprÄk pÄ dem

 10. Carlos svar

  Jag vill ta ut alla mina inkomster och de ringer mig och sÀger att jag mÄste göra fler investeringar och jag vÀgrar att göra det. Förmodligen kan du dra ut nÀr du vill inte nÀr de vill. Till dem som sÀger att de skickar inkomster för att vÀnta senare för att se om det Àr sant, skickar de dig lite för att fÄ ut mer av dig. Du kommer att fÄ problem inom en tid.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med VFX Capital med oss, eftersom vi inte rekommenderar att du arbetar med VFX Capital heller.

   En hÀlsning.

 11. Jose Torres platshÄllarbild svar

  Just nu förlorar de 5000 dollar med dem, jag har gÄtt nÀstan en mÄnad utan att se resultat, de lovade mig nÄgot som inte hÀnder, jag Àr extremt besviken

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, det Àr synd att lÀsa dina kommentarer pÄ VFX Capital, kan du berÀtta lite mer om din upplevelse? Med vÀnliga hÀlsningar.

  • Mary svar

   de vÀntar tills ditt konto Àr noll och du kan inte göra nÄgonting, slösa inte tid, söka hjÀlp

 12. Wilfredo svar

  Hej, jag förlorade och anmÀlde det till den nationella polisen, de kommer att ta reda pÄ hur företaget Àr, jag investerade pengar, det finns inget resultat, inte heller hade jag en mÀklare, de Àr lögnare, men jag har redan förlorat det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wilfredo, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med VFX Capital med oss, det Àr synd att listan över de drabbade fortsÀtter att vÀxa ... Kommer du ihÄg hur du hittade VFX Capital?

   En hÀlsning.

 13. edgar avila svar

  Jag vill veta om VFX -kapital Àr en helt tillförlitlig anvÀndare för att kunna skriva in mer kapital eftersom jag för nÀrvarande har angett 200 usd ger deo ett konkret svar tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edgar, om du lÀser recensionen kommer du att mÀrka att i slutÀndan sÀger vi att den inte Àr tillförlitlig och att vi inte rekommenderar den, hÀlsningar.

 14. edgar avila svar

  Jag har ett öppet konto men jag har inte kunnat börja fungera pÄ grund av brist pÄ mobilapplikation av cerda ett vÀlbehövligt om företaget vfx capital kan Hej att samarbeta med det hÀr verktyget skulle vara till stor hjÀlp tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Edgar, vi har verkligen inte förstÄtt din kommentar om VFX Capital, hÀlsningar.

 15. VerkstÀllande svar

  KundtjÀnst lÀmnar mycket att önska och de av er som idag Àr glada över att ha tjÀnat pengar nÀr ni gÄr med i forum och lÀgger in mer pengar kommer att sÀtta ditt konto till 0 frÄn deras manipulerade virtuella maskiner.

  Sluta vara en förtroende hallick eftersom de Àr desamma enligt uppdateringen frÄn december 2017: för att vi mÀrkte att VFX Capital tillhör samma företag (TW capital LTD) som YFX Capital, som Àr en mÀklare med ett mycket negativt rykte, nej Vi rekommenderar den och lÀs informationen om YFX Capital.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej “verkstĂ€llande”, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, kommer du ihĂ„g hur du hittade VFX Capital?

   En hÀlsning.

 16. ricardo svar

  Sanningen Àr att jag öppnade ett konto för tvÄ veckor sedan och jag gillade verkligen att de Àr mycket experter haha, min assistent som berÀttar för mig hur man gör det och jag lÀgger ett högre belopp och jag har redan fÄtt mina inkomster, jag hade min tvivel innan jag öppnade kontot för att jag redan förlorat pengar vid ett tidigare tillfÀlle i andra företag och med dem hittills med de pengar jag har gÄr jag bra, jag rekommenderar dem verkligen. ATT: Ricardo Castellon

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med VFX Capital med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

   • ricardo svar

    Sanningen Àr att jag hade sett en annons pÄ fb om valutor och dessa rullar och jag registrerade mig av ren nyfikenhet och sedan ringde de mig och förklarade alla killarna, idag fick jag bara pengar till mitt konto frÄn dem. ATT; Ricardo Castellon

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Ricardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med VFX Capital med oss, hÀlsningar.

    • Mary svar

     Jag förestÀller mig att du tillhör dem, du kommer in i dessa forum för att försöka hjÀlpa de skurkar med dÄligt rykte, dra inte nytta av andras smÀrta ...

 17. michael svar

  Jag gjorde en investering dÀr med den vfx-mÀklaren och hittills ger de mig bra resultat, jag tar redan ut vinster och hittills Àr deras sÀtt att fungera enkelt och det hjÀlper mig mycket med min dag till dag i tuffa tider

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Michael, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med VFX Capital med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *