Bux mäklare
vibeinvest recensioner

Analys på Vibeinvest

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Vibeinvest (kallas även med namnet: vibeinv.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Vibeinvest verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Vibeinvest ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Vibeinvest en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Vibeinvest nämner att vara en del av Vibeinv Invest LIMITED.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Islas Marshall enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Vibeinvest inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Vibeinvest är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av VibeinvestI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto Grön: minsta initiala insättning € 5.000.
 • Konto Premium: minsta initiala insättning € 50.000.
 • Konto : minsta initiala insättning $5.000.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning € 100.000, 24/6 support, utbildningscenter, daglig marknadsgranskning, professionella webbseminarier, prisvarningar och mer.
 • Konto President: minsta initiala insättning  € 250.000.

La plattform att fungera som Vibeinvest använder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Vibeinvest tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Vibeinvest webbplats
Vibeinvest webbplats

Vibeinvest tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite information om produkterna den erbjuder, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Vibeinvest

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: vibeinv.com | vibeinv24.com

Du kanske undrar varför vi recenserar Vibeinvest. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Vibeinvest

Avslutningsvis med detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Vibeinvest-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

⛔ Observera ⛔ : i juli 2021 lade CONSOB till Vibeinvest på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juli 2021 ⚠️

⛔ Observera ⛔ : i augusti 2021 lade FCA till Vibeinvest på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

⛔ Observera ⛔ : i oktober 2021 lade CONSOB till Vibeinvest på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021

⛔ Observera ⛔ : i november 2021 lade CONSOB Vibeinvest till sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2021

⛔ Observera ⛔: I december 2021 lade CNMV till Vibeinvest på sin lista över bedrägliga finansiella företag för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CNVM december 2021-varningen ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Vibeinvest? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

42 kommentarer om «Vibeinvest: Betyg och kommentarer»

 1. AAA svar

  Du kan kommunicera med vibeinvest för piacere öde vet Javier Fernandez di contattarmi. Det är viktigt.
  Vittoria

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AAA, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANONYM, tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. AAA svar

  Problemet med le truffe online är ett grundläggande problem. Chiamano papegoja med numeri "insistenti" cioè che tu non li puoi chiamare. Il vero nome e cognome non te lo danno, Quindi non sono rintracciabili. I början höll jag inte med om denna imbroglio eftersom jag ofta chiamano och jag har ingen finchè finchè tutti i soldi che possono ottenere. Poi quando non li soddisfi ti ricattano minacciandoti di non chiamarti più. E se non "ubbidisci" non sentono ragione e non ti chiamano più, cioè SPARISCONO con tutto quanto. Och jag kommer inte att kunna hävda giustizia med nessuna autorità perchè non c'è nessuno che può rispondere por loro, inte essendo certi- ficati con nessuna autorità di control nonostante siano a clone di azienda certifierad. Ett ondskefullt, kriminellt system. Così è la vibeinvest. Min uppmärksamhet…..

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AAA, det som är bra är att det finns sätt att få tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. AAA svar

  Antonella har kommit till che fare med en certo Javier Fernandez Alonso di Vibeinvest?

 4. Vittoria svar

  Javier mi hai fatto stare molto hane, credimi. I närheten di riscattare il tuo nome e dignità personal. Jag förlorade min värdighet och min självkänsla med förlusten av 245500 XNUMX € i en investering sconsigliatomi da tutti. Nu när den här personen tror att jag är fatta imbrogliare ät en "scema", som har detto il tuo direttore Marco. Ti prego ridonami il mio senso di självkänsla och il rispetto degli altri. Dammi quello che mi spetta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vittoria, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. dulce svar

  Sono stata truffata da vibeinv. Potete mettermi i kontakt med Antonella?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Dulce, du kan skriva här i detta forum och vill du fråga kan du göra det fritt, vill hon svara så får hon göra det.

   Hälsningar.

 6. Antonella svar

  Ho perso i miei risparmi por la pensione, sono truffatori, ladri, no ti lasciano mai ritirare i soldi, dovrebbero andare in galera.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Antonella, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. dulce svar

  Javier ho creduto nelle tue promesse e ti ho concesso la mia fiducia, mi sono fidata di te. Kom hai potuto ingannarmi så mycket? Kom hai potuto farmi così så mycket hane? Det finns mycket distrutto della mia vita. Det finns inget hjärta

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Dulce, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Maretto svar

  Jag har inga sålda tutti och kunder, jag ger inte tillbaka, jag tror inte på alla papegojor, jag är truffator…..

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maretto, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. SÖT svar

  JFA kommer hai potuto farmi così så mycket manlig?
  I distrutto tutte, TUTTE, le mie finanze, TUTTI y miei rapporti con la famiglia, il mio FULLSTÄNDIG känsla av värdighet och självkänsla.
  Mi ha disstrutta.
  Nära att hitta en briciolo di buona volontà nella tua coscienza, se ce l'hai: ti auto-chiamavi Angelo ti ricordi? E così ti chiamavano i tuoi compagni truffatori, e aiutami. Le ricchezze ti possono rendere potente, ma rimarrai un povero di spirito e il male che semini l'avrai sulla coscienza per semper.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej SWEET, alla är manipulativa och använder falska namn, allt är fiktivt. Tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. AAA svar

  Jag känner alla som kan italienskan fra di voi, por favore tolga tre commenti che sono chiaramente a prey in giro dei commenti dell'autore.
  Jag äter där potuto farmi så mycket hane? E con te gli altri di Vibeinest speciellt Marco, il cosiddetto direttore. Sju esseri criminali senza pietà.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AAA, alla är manipulativa och använder falska namn, allt är fiktivt. Tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. N:N: svar

  Mitt är ett kallt samtal från en viss Angelo. Ogni volta che rifiutavo e chiudevo la telefonata è bloccavo il no., mi chiamava med en altro no. Siamo andati avanti così i en månad. Ho chiesto ai Carabinieri di rintracciarlo e bloccarlo. Hanno detto che non potevano fare niente. Alla fina con un trucco mi ha fregato e mi ha passato Il miglior consulente che avevano il finto Juan Antonio Pons direttor di Importaco, per niente a fotografo, tratta frutta secca: JF A. Aveva una maniera di fare da "benefattore". Det var hennes natur volere aiutare le persone. Aveva persino nesso ger del €500.000 XNUMX per skratt som förlorade allt i handel. Una voce accattivante affettuosa gentile e persino älskvärd scherzosa. En skatt. Poi però när ho perso tutto è sparito. Fantomen på operan

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej N:N, alla är manipulativa och använder falska namn, allt är fiktivt. Tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. Robert Pisani svar

  Saluti, a tutti, ho investito con loro fin a ieri när min konsult har chiuso il conto.
  Ho investerade 12000 35000 och "guadagnato" XNUMX XNUMX ma också chiuso operazioni in perdita.
  Per il ritiro mi hanno chiesto di fare en bonus på 5863 euro per skattebetalning. Chiamanos administrativa regim.
  Bortsett från det vet jag inte riktigt min daranno i soldi.
  Min konsulterar om Chiama Melissa
  Vilken är rätt att segra?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Roberto, BETALA INTE NÅGOT, DINA PENGAR KOMMER INTE ÅTERBETALAS, du måste försöka få tillbaka de pengarna. Tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Ramada Angiani svar

  Den här mäklaren är en riktig truffa, jag kommer inte att investera men jag kommer att förlora allt och allt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ramada, det stämmer, de är en bedragare, tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Tutone Vittoria svar

  Jag är Tutone V. Jag ser att min första recension är stata transcritta riportando a sacco di errori di lingua. äta mamma? Kommunicera vorrei aggiungere alcune cose.
  E' stata la vibeinv a contattarmi da un ufficio di introduzione, un certo Angelo. Min chiamava i går kväll vände till dagen med ogni vände till ett annat nummer. använd inget nummer
  detti inessistenti, som fungerade i en enda riktning, papegojan; così tutti gli operativ della società e la società stessa rimane irreperibile. Dopo un anno chiudono e compare tutto. Poi riaprono med en annan webbplats och en annan imbroglio. Gli operatori sanno recitare e ingannare molto abilmente, qualche volta gli scappa qualche verità, hanno charme e agiscono med en svindlande uthållighet och din finisci col sorvolare su certe enormi incongruenze e cadere nella trappola. Under hela processen av investeringen de har använt detta antal obefintlig, värdelös vem darli perché utbyte av kontinuerlig finché jag förvärvade bytesdjur papegojan, för en liten stund jag håller 2 eller 3 för det faktum att jag har också spariscono. Altri nomi della Vibeinv che ho conosciuto oltre a Javier Fernandez Alonso (que sarebbe morto a detta dei colleghi) sono Aldo e Marco, il direttore, nessun cognome. Först sår du siamo tutti amici, invece è como un setta segreta. eppure
  vai avanti med fin papegoja all'autodistruzione. Pazzesco.
  Sono tutti spagnoli och operano da Cipro.
  Jag skickar bara ett e-postmeddelande som används en gång, en gång till: [e-postskyddad], närvarande också i loro sito där sono dichiarate le loro credenziali como società registrata nelle Isole Marshall. Till mig har de ingannato som säger att papegojan inte har sagt till mig att göra något med den ön och jag har inte visat CySec-certifieringen, förmodligen en usurperare av företaget som var (eller är) klonen.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tutone, du kan granska din kommentar och recension på italienska HÄRVi hoppas att du kan få tillbaka dina pengar och tackar för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Tutone Vittoria svar

  Vänligen ge information till din finansiella rådgivare att om du har namnet på Dr. Javier Fernandez Alonso med ett spanskt identitetskort som har ett fotografi av en annan person, en stor spansk entreprenörschef för IMPORTACO, lättillgänglig på Google, Juan Antonio PONS. Säg att den här personen har använt ett varierat foto, inklusive det om han sliter av sin "profil". Identitetskortet var fatta passare som gavs till en kollega, medbrottsling, och jag fick se min ero accorta dell'imbroglio. Födelsedatum 13/08/78. Han insisterade på att det var lui quello della foto.
  Vem har handlat med denna JFA?
  I slutet av investeringen den 23 juli kommer jag att se ett saldo på 637.537,80 245.000 EUR, men det beror inte på att dra nytta av mitt konto. Jag subventionerade wereo stati versati hans COINBASE-antal för beloppet 23 20.000 EUR. Säg att du var där Coinbase Irl. till Dublino per risolvere l'intoppo. Pochi giorni dopo mi arriva nyheten från en kollega som hade en incident med maskinen. Prima di andare i koma mi ha fatto avversióne da un collega del fatto. E' rimasto i en ospedale di Dublino i fin koma runt il XNUMX setembre e poi i colleghi mi danno the notizia della sua morte. Ma potevo avere tutti i miei soldi betalade XNUMX XNUMX EUR di tasse. J. mi aveva fatto investire tutto quello che avevo, quindi anche volendo non li avevo e ho perso tutto. Under koman my chiedevano un'offerta per aiutare Javier till fare an intervention che gli avrebbe salvato la vita. J var en mästare i konsten att accalapparsi förtroendemannen för ett företag som var fullfjädrad i handelns värld och aveva bisogno di soldi. Faceva pressione perché agissi snabbt senza avere il tempo di riflettere. När vi öppnade projektet, första april, hade vi inte sett en negativ recension och min uppfinningsrikedom misstänkte att jag presenterade lite alla volta.
  Questa maledetta avventura mi è costata in salute e vorrei fargli arrivare il messaggio. v

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tutone, vi hoppas att du kan få tillbaka dina pengar och tack för att du kommenterar Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. Xavier svar

  Den 20 december gjorde jag en överföring till myntbasbanken på 26000 45000 euro och företaget vibeinvest lade dem på sin plattform för att investera och jag såg att kontot hade stigit till 20000 18 och jag ringde mäklarna för att få de XNUMX XNUMX en gång rabatterade XNUMX% av hans provision och han sa till mig att han inte kunde få ut dem nu förrän nästa vecka i januari.Med allt jag har läst om det här företaget är jag dödligt rädd för det värsta.Kan någon berätta för mig om jag kan få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javier, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. GR svar

  En CONSOB-varning har precis kommit ut också, och de fortsätter att handla och bedrägera som inget annat. Jag behöver få tillbaka pengarna som har stulits från mig, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej GR, tack för din kommentar om Vibeinvest. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. Matt H. svar

  FCA har gett ut en varning om denna grupp tjuvar, tyvärr måste du vara mycket försiktig hela tiden

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matt H., tack för din kommentar om Vibeinvest. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. John svar

  Hej god eftermiddag
  Ja, de har kontaktat mig via ett annat nummer som är ett Milan -nummer
  Det börjar med 0039

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om Vibeinvest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. Serge Maroni svar

  JAG HAR BLITT FÖR MIG OCH FLERA KÄNNANDE, KONSOBBEN HAR GJORT DETTA OCH ÄR DENNA MÄKLARE ALLTID DEMOKATERAD FÖR SVINDELAR OCH VÅRA PENGAR?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Vibeinvest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.