Kommentarer om VictoriaCoins
I denna avdelning vi analyserar mäklaren VictoriaCoins (kallas även av namnet: victoria-coins.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen VictoriaCoins att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om VictoriaCoins ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det VictoriaCoins ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ VictoriaCoins nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: VictoriaCoins är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av VictoriaCoins, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Testkonto: minsta initiala insättning på $250, utnyttja upp till 1: 100, instruktioner för e-böcker och videor, spridningar från 1,6 pips, marknadsdata i realtid, snabba uttag.

Passivt inkomstkonto: minsta initiala insättning på $10.000, dedikerad senior account manager, hävstångseffekt upp till 1: 200, spridningar från 1,5 pips, accelererad uttagsprocess, månatlig 1-i-1 analytikersession.

Portföljförvaltningskonto: minsta initiala insättning på $50.000, hävstång upp till 1: 300, spridningar från 0,5 pips, prioriterad uttagsprocess, avancerade handelsverktyg, månatliga 1 till 1 analytikersessioner.

Pensionskonto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1: 400, spridningar från 0.0 pips, veckovisa webinarier, full tillgång till webinarier, tillgång till 1 VIP -evenemang, insättning och VIP -term arbitrage.

Pensionskonto: minsta initiala insättning på $250.000, för operatörer med hög volym.

 

VictoriaCoins kontotyper
VictoriaCoins kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som VictoriaCoins erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som VictoriaCoins tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

VictoriaCoins webbplats
VictoriaCoins webbplats

VictoriaCoins ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, ordlista, e-böcker, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om VictoriaCoins 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: victoria-coins.com

📞 Telefonnummer: Australien + 61283176252 | Förenade kungariket +442039877747

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar VictoriaCoins. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på VictoriaCoins ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget VictoriaCoins är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - ”offshore”, inte särskilt transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom FMA VictoriaCoins till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen augusti 2021 ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om VictoriaCoins? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «VictoriaCoins: Betyg och kommentarer»

 1. Andrea svar

  Hjälp med att begära uttag av mina pengar och de vill inte ge dem till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, tack för din kommentar om VictoriaCoins. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *