Kommentarer till VirtualStocks

I denna avdelning Vi analyserar VirtualStocks-mĂ€klaren (Ă€ven kallad virtualstocks.co), Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen VirtualStocks för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar VirtualStocks. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det bör noteras att VirtualStocks webbplats inte har en spansk version, vi har ocksÄ fÄtt meddelanden frÄn spansktalande kunder.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det. Uppdatering mars 2020: NÀmner att vara en del av Kleinman Enterprise Ltd och Kleinman Services OU.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: nĂ€mner inte det. Uppdatering mars 2020: nĂ€mner att vara baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av VirtualStocks, mĂ€rkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinakonto, Premiumkonto, VIP-konto och Företagskonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 250 $, support dygnet runt, dedikerad kontoansvarig upp till 24 veckor, introduktionssession, upp till 5: 2 hÀvstÄng.

Standardkonto- Minsta 5.000 24 $ första insÀttning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, introduktionssession, upp till 200: XNUMX hÀvstÄng.

Platinakonto- Minsta 25.000 24 $ initial insÀttning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 350: XNUMX hÀvstÄng, full tillgÄng till akademin.

Premiumkonto- Minsta 50.000 24 $ initial insÀttning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 500: XNUMX hÀvstÄng, full tillgÄng till akademin.

VIP-konto- Minsta 250.000 24 $ initial insÀttning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 750: XNUMX hÀvstÄng, full tillgÄng till akademin.

Företagskonto- Minsta 500.000 24 $ initial insÀttning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 1000: XNUMX hÀvstÄng, full tillgÄng till akademin.

VirtualStocks kontotyper
VirtualStocks kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som VirtualStocks erbjuder Àr: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som VirtualStocks tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

VirtualStocks webbplats
VirtualStocks webbplats

VirtualStocks ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handeln, förklaring av de finansiella produkter som VirtualStocks erbjuder, nÄgra live-diagram, ekonomisk kalender, valutakalkylator och andra verktyg för investerare, verkligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Virtuella aktier |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: virtualstocks.com, virtualstocks.cc y virtualstocks.io

Telefonnummer: + 442080893060

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Virtuella aktier <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att VirtualStocks-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den nÀmner inte var den Àr baserad, den nÀmner inte vilket företag den tillhör, nÀr vi letar efter andra recensioner om VirtualStocks vi mestadels hitta negativa recensioner har CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) flaggat VirtualStocks som möjligt bluff. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2020 tillade CONSOB Virtuella aktier till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning frĂ„n mars 2020 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2020 tillkom CNMV Virtuella aktier till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV maj 2020 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : VirtualStocks, bredvid WiseFunds, AtlasFX, Capital Aktier, RoyaltyFinans y Kreditvis, Ă€gs av det ökĂ€nda företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som Ă€r bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals mĂ€nniskor.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om VirtualStocks? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

45 kommentarer om «VirtualStocks: Betyg och kommentarer»

 1. Tobias svar

  I princip litade jag inte pÄ min Äterkrav men nÀr jag anstÀllde dem om jag kunde fÄ tillbaka mina pengar frÄn virtualstocks-bluffen, gjorde de hÀr killarna ett bra jobb, om du Àr i samma situation gör du försöket, kommer du att se att de kommer att ÄterhÀmta sig .

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tobias, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Jose Vicente svar

  JP
  Jag ocksÄ, jag kan försÀkra, och jag Àr sÀker pÄ att alla dessa tjejer (Livia Berg, Ilina, Flora, Àr mycket professionella bedragare, de Àr vÀldigt snÀlla, de Àr intresserade av dig, de pratar med dig för att lÀra kÀnna dig bÀttre Och bÀst av allt, de De fÄr dig att tro att du tjÀnar mycket, mycket pengar. De fick dig att lps-siffrorna gÄr upp och upp ... tills du börjar be om dina pengar ... ... det kommer problemet ... de sÀga att det inte finns nÄgon likviditet, det Àr mellanhandens fel, du mÄste betala för förskottsprovisioner pÄ 24% (de sÀger att det första uttaget de betalar dig hÀlften), de fÄr dig att fylla i nÄgra dokument, du betalar provisionen ... och pengarna du bad om och provisionerna ... de behÄller allt ... de bedrar dig vÀldigt subtilt ... och du fÄr aldrig dina pengar ... och sedan nekar de Ätkomst att fortsÀtta arbeta, de sparkar dig ut ... du ringer till dem och de ger dig lÄnga ursÀkter, ursÀkter och fler ursÀkter ... om de ens skrattar Ät dig, och all den vÀnlighet som de först hade försvinner ... Satsa aldrig pÄ Virtualstocks, de Àr mycket bra bedragare,bra snarare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Alla de betalningar som de ber dig uppfanns, allt Àr falskt, betal inte nÄgot annat det Àr en bluff. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. PETRE svar

  Hej, jag Àr PETRE, den hÀr tjejen har stulit 1000 euro frÄn mig, hon har allt under kontroll .. Jag sÀger till hennes företag att jag mÄste rapportera till Civil Guard

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Petre, sÀkert Àr namnen pÄ dessa mÀnniskor du nÀmner falska, de tenderar att ljuga om allt.

   HĂ€lsningar.

 4. EMMA JONES svar

  Hej, jag Àr EMMA JONES, en jÀvla bedragare som arbetar i kapitalaktierna och företaget kleinman Entreprise ltd Àr en offsor som stjÀl dina pengar..du kan investera utan att förlora ... för att inte förlora pengar, brist pÄ investeringar i kryptovalutor , enligt dÄrar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Emma, ​​tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra mĂ€nniskor att investera i det hĂ€r företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. José Fonte Villar svar

  Hej igen, jag Àr Jose Fonte igen och jag har ett telefonnummer som de kontaktade mig med Àr 447448949726 och den som lurade mig heter Emily Dien.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 6. Encarnita svar

  Jag började handla pĂ„ status.virtualstocks.cc-plattformen i februari och nĂ€r jag redan hade nĂ€stan 5,000 euro pĂ„ mitt konto och jag ville samla in kunde jag inte lĂ€ngre komma in pĂ„ mitt konto, jag fick obehörig Ă„tkomst, förutom att deras plattform inte gör det har möjlighet att ta ut pengar. Först talade en viss Evelyn till mig pĂ„ WhatsApp och en annan som jag inte kommer ihĂ„g hennes namn. Totalt gick jag in pĂ„ en skadesida och nĂ€r jag klickade pĂ„ lĂ€nken kontaktade en som heter Livia Berg mig, jag pratade med henne och hon sa till mig att innan de skickar pengarna till mitt konto mĂ„ste jag sĂ€tta in € 750.00 mer. Jag föll inte i början men det Ă€r samma röst som jag pratade med nĂ€r jag öppnade virtualstocks-plattformen. Jag vet inte vad jag ska göra, kan nĂ„gon berĂ€tta för mig vad jag ska göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Encarnita, betal inte mer pengar, du kommer att förlora dem. du mÄste skapa en plattform för dem som berörs för att demontera dessa bedrÀgerier.

   HĂ€lsningar.

 7. JOSE MANUEL AMADOR svar

  GOD MORGON
  MIG har varit vĂ€ldigt sĂ€llsynt, jag investerade 1200 € innan jag lĂ€ste nĂ„gonting den 29 januari, nĂ€r jag lĂ€ste allt detta försökte jag dra tillbaka pengarna och de Ă„terstĂ€lldes mina nycklar och det Ă€r allt att sĂ€ga att jag inte kunde komma in, jag sekreterade OCH BERÄTTADE ATT DE HAD HADE EN TROPP AV LINJER, JAG HAR FUNGERAT BÅDT MÄLKARE OCH PÅ MITT KONTO OCH ALLT VAR BRA, KONTOEN VAR 10.000 1600 €, KÄNNER jag EN SPECIALIST SOM ALLA VERKSAMHETEN JAG GJORTE POSITIVA, SÅ JAG BESLUTADE ATT BEGÄRA EN UTRYCKNING AV 500 € TILL VILKEN DE SVARA ATT DE NU INTE HAR LIKVIDITET, OCH ATT DE ENDAST BETALADE I BITCOINS, ATT JAG MÅSTE BETALA SKATTER OCH ATT DE VILL FÖRBEREDA DET FÖR MIG , MEN DET RESULTATADE ATT JAG LATTADE TRE VERKSAMHETER ÖPPNA FÖR ATT DE VAR NEGATIVA (LÅTT GÅ UPP TILL DATUM) OCH NÄR jag vaknade pĂ„ morgonen HADDE JAG UT PENGAR, ÅTGÄRDERNA STÄNGD MED EXAGGERERADE TAP, SÅ JAG KAN INTE JAG KAN FÅ TILLBAKA PENGAR ELLER INTE, FALLEN ÄR ATT NU SÄGER MIG ATT GÖRA INKOMST FÖR ATT ÅTERVINNA ALT, ATT MED 1.000 € PLUS BONUSEN HÄNDAR DET NÄR FÖRSTA GÅNGEN HAN BERÄTTAR MIG ATT DET KAN INTE VARA MINDRE ÄN XNUMX € FÖR DET VAR INTE MARGIN FÖR ATT FUNGERA.
  ÄNNU ETT NYKTIGT SÄTT ÄR ATT MÄLKARENS VERKSAMHET HAR INTE SENAST ÄN 10 SEKUNDER MELLAN DEN ÖPPNA OCH STÄNGD OCH JAG TJÄNADE ALLTID PENGAR ETT GENOMSNITT PÅ 500 €, NÄR JAG FUNGERADE JAG HAR ALDRIG INTE MINDRE PENGAR TILL ATT JAG HAR FÖRNÅTT ATT JAG HAR FÖR MIN MIN TAL INTE.
  Slutligen kommer jag inte att lÀgga mer pengar och jag tar lektionen för lÀrda

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om VirtualStocks lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 8. John svar

  KAN JAG ÅPNA MIN MULLER T4-PLATTFORM OM MIN VIRTUAL LAGER MÄLKARE. CO stĂ€nger mig och drar tillbaka insĂ€ttningar med ett totalt förlust pĂ„ 4750 euro utan min tillĂ„telse och per sĂ€tt för egen anslag (Hennes). TAL BROKER IRENE SERGEEV GÖR ALDRIG MIG TILLGÅNGSNÖCKEN OCH TILLGÅNGT AKTIVITETEN HELT MED FÖRDELAR PÅ DENNA PLATORM. E-POST [e-postskyddad] och eventuellt intresserade av frĂ„gor som detta. OM IRENE LÄSER DETTA MEDDELANDE KAN DU INTE SPARA SÄKERHETSSKADOR OCH MÖJLIGA ANDRA RÄTTSLIGA SKADOR, DET ÄR EN LJUS I SLUTET AV DÅLIG VÄG, MEN AVGÅNG I SISTA MINUT: ÅterlĂ€mna mig 4750 till ett minimum. OM DET HAR HAR EN TREDJE PERSON som ORSAKAR SÅDAN UTTAGNING FRÅN MITT INSÄTTNING SOM PUBLICERAR DET HÄR OCH RÄDDAR HANS ÄRBARHET, HAR JAG SÄKERT OCH DEFINITIVT BEVIS OM ATT DET VAR SÅ. TACK-

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om VirtualStocks lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 9. Corina svar

  God morgon till min mamma, vad som hÀnde med er alla jag gjorde investeringen och dÄ svarar du inte eller ringer eller tappar vad jag vill veta Àr om vi kan göra nÄgot mot dessa tjuvar sÄ att de ger oss pengarna tillbaka.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Corina, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Vad hÀnder nÀr du försöker kontakta VirtualStocks?

   hÀlsningar

 10. IVL svar

  God eftermiddag till forumet, jag vill tacka dig för detta utrymme som jag tycker Àr mycket viktigt. I mitt fall hade jag kontakt med tvÄ tjuvar som jag misstÀnker Àr samma person som förmodligen heter Olivia och Sara. Hur som helst tog de pengar frÄn mig och nÀr jag bestÀmde mig för att ta ut ingenting. De tillÀt mig aldrig att ta ut ett öre. Det Àr för dem som funderar pÄ att investera i denna typ av företag att ta hÀnsyn till det. Att jag rekommenderar att du inte gör det.

  Innan du investerar i den hÀr typen av företag, bör du undersöka företaget vÀl, som herrarna frÄn de rekommenderade mÀklarna sÀger, de regleras inte, det betyder att jag Ätminstone i mitt fall har gÄtt till polisen och allt och ingen vet var de Àr, det finns inte mycket de kan göra för mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej IVL, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 11. dulce svar

  Hej, jag har blivit lurad av dessa skurkar. Vi kan lĂ€mna in ett gemensamt klagomĂ„l för att göra mer kraft, för om vi gör det var för sig samlar de dem och de tar inte hĂ€nsyn till dem. Vem som helst gĂ„r med pĂ„ att göra en gemensam klagomĂ„l, mĂ„ste du godkĂ€nna oss att göra det. Om vi ​​gör mer styrka.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dulce, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 12. FERNANDO svar

  Jag mÄste ta ut pengar frÄn ett kapital som jag lÀgger i virtualstocks.co rÄdgivarens namn Àr Illina Sergev vÀgrar att tillÄta mig att ta ut mitt kapital

  VÄNLIGEN FRÅGER DU DIN HJÄLP SEDAN ILINA SERGEEV, SOM ÄR MIN RÅDGIVARE, LÅT INTE MIG GÖRA TILLBAKA, POSTEN SVAR INTE OCH WASAPEN ÄR FRÅN CYPERN OCH HÄNAR ATT DET ÄR I LONDON. GENIO SVAR MYCKET DÅLIGT ATT FAVORERA DIN HJÄLP FÖR ATT RINGCENTRUM INTE SVAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 13. MARIA ESTER svar

  HEJ, JAG GJORT OCKSÅ EN INVESTERING I VIRTUALSTOCKS.CO MED IRINA SERGEEV OCH HON sĂ€ger till mig att jag inte kan fĂ„ pengarna tills hon bestĂ€mmer sig för det och i fall det var lite som frĂ„gade mig att tala mer och nĂ€r jag insĂ„g att jag skrattade till mig och nĂ€r jag skrattade till mig och skrĂ€mde mig och skrĂ€mde mig och skrĂ€mde mig och skrĂ€mde mig i skrik DÅLIGA HUMMAR DET ÄR MYCKET PREPOTENT
 VEM KAN HJÄLPA MIG MED DETTA?
  IRINAS WASAP ÄR +35797766927

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Varför ska du inte ta ut pengarna? Allt detta lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 14. JOSE svar

  Hej, jag Àr Jose igen, min kontakt var och jag sa att det var för att de redan blockerade mitt lösenord var Emily Dien och kontaktnumret var 35796839491, men som kontaktade mig och drog ut pengarna frÄn mitt konto var Olivia.
  Jag Àr intresserad av att Alexandre om jag kan göra detsamma

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 15. JOSE svar

  Jag Ă€r Jose Fonte. Jag Ă€r en virtualstoks-klient med en investering pĂ„ 500 € och för nĂ€rvarande har jag 784 men Emilly Dien som var den som deltog i mig sĂ€ger att hon inte kan returnera dem till mig eftersom mitt konto Ă€r blockerat och om jag vill lĂ„sa upp det mĂ„ste jag gĂ„ in ytterligare 500, och om inte returnerar jag dem inte till mig. Det verkar som en fullstĂ€ndig bluff för mig.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr det gÀller vad du nÀmner om att sÀtta in mer pengar Àr det ett mycket dÄligt tecken pÄ att de ber dig om pengar att ta ut, Ànnu mer med tanke pÄ att vi pratar om en mÀklare

   hÀlsningar

 16. ANI svar

  Hej, jag kommer i kontakt med dig eftersom jag gjorde en investering pÄ 250 euro och den har försvunnit. Jag har kontot pÄ 0. Jag skickar meddelanden till dem och de svarar inte pÄ mig. Kan du hjÀlpa mig med de hÀr skurkarna? Det heter VirtualStoks. Tack sÄ mycket

  Jag skulle ocksÄ vilja veta hur denna typ av bedrÀgerier Àr möjlig och att polisen inte gör nÄgot. Och de Àr sÄ lugna tills de skrattar Ät en, i mitt fall har de skrattat och bokstavligen sagt till mig att de inte kommer att skicka tillbaka ett öre till mig. De Àr sÄ lugna och ostraffade att det fÄr en att kÀnna sig hjÀlplös. Det förvÄnar mig verkligen, som man sÀger, verkligheten Àr konstigare Àn fiktion, för det hÀr ser ut som nÄgot ur Scorseses Wolf of Wall Street-film.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ani, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Det Àr synd men det finns mÄnga företag av denna typ, och ja, lagen verkar inte gÀlla, vi förstÄr dig.

   hÀlsningar

 17. Carlos svar

  Jag ser att det som fördöms hĂ€r Ă€r allmĂ€nt. ”SĂ„ snart vi vill Ă„terstĂ€lla vĂ„r investering försvinner vĂ€nligheten, kommunikationen avbryts och sĂ„ vidare. etc. ”Och till och med absurditeten nĂ„r en sĂ„dan ytterlighet att personen som fram till det ögonblicket deltog i dig blir arg pĂ„ dig för att du inte vill göra en viktigare investering. Det Ă€r höjden pĂ„ det hĂ„rda ansiktet !!
  Förresten, jag vet inte vad jag ska kalla henne, "brokesr" sa att hon hette Emily.
  I slutet av februari kommer jag att göra klagomÄlet mot dem effektivt, Àven om polisen redan har övervakat vad som hÀnder mig i cirka 15 dagar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? NÀr du blir arg pÄ dig för att du inte vill investera mer, lÄter det riktigt dÄligt, vi rÄder dig att vara mycket försiktig.

   hÀlsningar

 18. VIRVEL svar

  Jag har arbetat i flera mÄnader med virtualstocks.co, med den ekonomiska rÄdgivningen Sara och för mer Àn 15 dagar sedan begÀrde jag att ta ut pengar och sedan dess har ingen svarat pÄ telefon, WhatsApp eller e-post. Detta indikerar en bedrÀgeri för mig och jag kommer att utföra ett rÀttsligt förfarande för bedrÀgeri.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eddy, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 19. angela svar

  Jag tog inte 3 dagar pÄ att fördöma en viss Rebeca Jhonson och en annan som sÀger att hon heter Irina Serguev

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angela, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 20. GERARD PARDO svar

  INGEN ELLER REKOMMENDERAR FÖR NÅGOT, JAG HAR SATT LITTLIGA PENGAR SOM JAG HAR OCH DE INTE SVARAR MIG, JAG UTFÖRAR HUR DU GÖR FÖR ATT KLAGA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gerard, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Hur lÀnge har du inte kunnat kommunicera med dem?

   hÀlsningar

 21. KO svar

  Hej, Ă€ven jag, eftersom jag har begĂ€rt Ă„terkallandet har helt enkelt all kommunikation avbrutits. De bryr sig inte ens för att förhindra att det ser ut som en bluff, de bryr sig inte. Jag studerar vad jag ska göra för att fĂ„ tillbaka pengarna, fram till nu tror jag att jag kommer att rapportera dem. Åtminstone för att skapa ett prejudikat mot denna massa bedragare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej KO, tack för att du delar din erfarenhet med Virtual Stocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 22. Ejder alexander svar

  Eftersom jag bestÀmde mig för att ta ut pengar svarar inte min finansiella assistent mig eller svarar pÄ mina meddelanden. Jag skrev till kundtjÀnst och de svarade mig första gÄngen nÀr jag gjorde ansprÄket. De svarar inte lÀngre pÄ mina e-postmeddelanden eller mina samtal. De Àr en bluff och det Àr dÀrför jag inledde en rÀttslig process mot dem.

  • KO svar

   Hej Alexandre, har du lyckats fÄ tillbaka nÄgot? Jag Àr ocksÄ intresserad av att stÀmma er för bedrÀgliga lögnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eider, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *