Kommentarer till VirtualStocks

I denna avdelning Vi analyserar VirtualStocks-mäklaren (även kallad virtualstocks.co), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen VirtualStocks för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar VirtualStocks. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det bör noteras att VirtualStocks webbplats inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det. Uppdatering mars 2020: Nämner att vara en del av Kleinman Enterprise Ltd och Kleinman Services OU.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. Uppdatering mars 2020: nämner att vara baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av VirtualStocks, märkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinakonto, Premiumkonto, VIP-konto och Företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, support dygnet runt, dedikerad kontoansvarig upp till 24 veckor, introduktionssession, upp till 5: 2 hävstång.

Standardkonto- Minsta 5.000 24 $ första insättning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, introduktionssession, upp till 200: XNUMX hävstång.

Platinakonto- Minsta 25.000 24 $ initial insättning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 350: XNUMX hävstång, full tillgång till akademin.

Premiumkonto- Minsta 50.000 24 $ initial insättning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 500: XNUMX hävstång, full tillgång till akademin.

VIP-konto- Minsta 250.000 24 $ initial insättning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 750: XNUMX hävstång, full tillgång till akademin.

Företagskonto- Minsta 500.000 24 $ initial insättning, 5/1 support, dedikerad kontoansvarig, en-till-en-sessioner, upp till 1000: XNUMX hävstång, full tillgång till akademin.

VirtualStocks kontotyper
VirtualStocks kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som VirtualStocks erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som VirtualStocks tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

VirtualStocks webbplats
VirtualStocks webbplats

VirtualStocks ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, förklaring av de finansiella produkter som VirtualStocks erbjuder, några live-diagram, ekonomisk kalender, valutakalkylator och andra verktyg för investerare, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Virtuella aktier |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: virtualstocks.co, virtualstocks.cc och virtualstocks.io

Telefonnummer: + 442080893060

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Virtuella aktier <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att VirtualStocks-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter andra recensioner om VirtualStocks vi mestadels hitta negativa recensioner har CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) flaggat VirtualStocks som möjligt bluff. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2020 tillade CONSOB Virtuella aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2020 tillkom CNMV Virtuella aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : VirtualStocks, bredvid Wisefunds, AtlasFX, Capital Aktier, RoyaltyFinans y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om VirtualStocks? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

45 kommentarer om «VirtualStocks: Betyg och kommentarer»

 1. Tobias svar

  I princip litade jag inte på min återkrav men när jag anställde dem om jag kunde få tillbaka mina pengar från virtualstocks-bluffen, gjorde de här killarna ett bra jobb, om du är i samma situation gör du försöket, kommer du att se att de kommer att återhämta sig .

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tobias, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Jose Vicente svar

  JP
  Jag också, jag kan försäkra, och jag är säker på att alla dessa tjejer (Livia Berg, Ilina, Flora, är mycket professionella bedragare, de är väldigt snälla, de är intresserade av dig, de pratar med dig för att lära känna dig bättre Och bäst av allt, de De får dig att tro att du tjänar mycket, mycket pengar. De fick dig att lps-siffrorna går upp och upp ... tills du börjar be om dina pengar ... ... det kommer problemet ... de säga att det inte finns någon likviditet, det är mellanhandens fel, du måste betala för förskottsprovisioner på 24% (de säger att det första uttaget de betalar dig hälften), de får dig att fylla i några dokument, du betalar provisionen ... och pengarna du bad om och provisionerna ... de behåller allt ... de bedrar dig väldigt subtilt ... och du får aldrig dina pengar ... och sedan nekar de åtkomst att fortsätta arbeta, de sparkar dig ut ... du ringer till dem och de ger dig långa ursäkter, ursäkter och fler ursäkter ... om de ens skrattar åt dig, och all den vänlighet som de först hade försvinner ... Satsa aldrig på Virtualstocks, de är mycket bra bedragare,bra snarare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med VirtualStocks. Alla de betalningar som de ber dig uppfanns, allt är falskt, betal inte något annat det är en bluff. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.