✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här ska vi undersöka om Jupiter är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår mening. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om VirtualWealthExchange och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsvirtualwealthexchange.co
???? företaget*Nämner att vara en del av Ltd & Lead Capital Global Ltd
⚖️ regleringNämner att regleras i Mauritius, Financial Services Commission 
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att finnas i Mauritius
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad den: 2024-02-25
FöretagstypKryptovaluta, råvaror, aktier, index, forex och metallmäklare

Företag: ⚠️ VirtualWealthExchange ägs av Ltd & Lead Capital Global Ltd.

Plats: ⚠️ VirtualWealthExchange nämner att den ligger i Mauritius, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi har kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är VirtualWealthExchange?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det VirtualWealthExchange är en: kryptovaluta, råvaror, aktier, index, valuta- och metallmäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Bronze€10.000
Silver€25.000
Gold€50.000
Platina€100.000
Diamant€250.000
Premium€500.000
VIP€1.000.000

Information på webben

VIrtualWealth webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen VirtualWealthExchange, som är virtualwealthexchange.co. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Företaget lämnar inga kontaktuppgifter, varken mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att det inte finns något sätt att kontakta dem är ett alarmerande tecken. Om du har ett problem eller behöver göra ett krav, kommer du inte att kunna göra det. Det är verkligen oroande, eller hur?

Reglering av VirtualWealthExchange

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att vara reglerad i Mauritius, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är VirtualWealthExchange tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? VirtualWealthExchange slutlig värdering ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i VirtualWealthExchange och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Mauritius.

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker tillsynsmyndighet, som Mauritius. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

VirtualWealthExchange är en mäklare som erbjuder tjänster inom ett brett utbud av finansiella tillgångar, inklusive kryptovalutor, råvaror, aktier, index, valuta och metaller. Det är dock viktigt att notera att företaget nämner att vara belägen på en mycket osäker plats, som Mauritius.

När det gäller reglering hävdar VirtualWealthExchange sig vara reglerad av ett icke-seriöst och osäkert organ i Mauritius. Denna brist på robust och tillförlitlig reglering väcker oro för säkerheten och säkerheten för klientmedel. Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, såsom den brittiska FCA, vilket tyder på betydande risker när man överväger en relation med VirtualWealthExchange. Det är särskilt oroande att företaget inte tillhandahåller någon form av kontakt, vilket försvårar kommunikationen vid akuta behov.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om VirtualWealthExchange:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot VirtualWealthExchange finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med VirtualWealthExchange.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man får tillbaka pengar efter att ha blivit lurad av VirtualWealthExchange

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar VirtualWealthExchange

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till VirtualWealthExchange?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera VirtualWealthExchange?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är VirtualWealthExchange pålitlig?

Nej. VirtualWealthExchange är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i Mauritius, en plats som väcker oro för dess säkerhet. Även om de nämner att vara reglerad, är det nämnde regleringsorganet föga känt och väcker frågor om dess effektivitet. Bristen på kontaktinformation tyder på bristande transparens och försvårar kommunikationen vid behov. Dessutom har det dykt upp klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som det brittiska FCA, som understryker vikten av att utöva extrem försiktighet när man överväger interaktion med VirtualWealthExchange.

Hur får man tillbaka pengar från VirtualWealthExchange?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «VirtualWealthExchange: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. anni svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anni, tack för att du skrev om VirtualWealthExchange. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *