VisTradingOption Kommentarer

I denna avdelning Vi analyserar VisTradingOption-mäklaren (även kallad vistradingoption.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas VisTradingOption verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar VisTradingOption. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: förment London, England

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom de nämner att vara ett reglerat företag och de nämner en falsk reglering av Storbritannien, Vi föreslår extrem försiktighet. Detta får oss också att tro att det är en oreglerad mäklare, det får oss också att tro att basen i London kanske inte är verklig. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av VisTradingOption, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

den plattformar att fungera som VisTradingOption erbjuder är: vi tror att VisTradingOptions egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som VisTradingOption tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

VisTradingOptions webbplats
VisTradingOptions webbplats

VisTradingOption ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av VisTradingOption finansiella produkter, förklaring av grundläggande begrepp om investeringsvärlden, några live-diagram, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Reglering av VisTradingOption

Mäklaren nämner en förordning som vi tror är falsk, jag tror att VisTradingOption försöker utge sig för att vara en brittisk reglerad mäklare. Vi föreslår extrem försiktighet.

Påstådd FCA-reglering av VisTradingOption
Påstådd FCA-reglering av VisTradingOption

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om VisTradingOption |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: vistradingoption.com

Telefonnummer: +44 7537 103061 och 1 (631) 519-4900

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på VisTradingOption <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att VisTradingOption-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, de visar en falsk reglering, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det tillhör när man letar efter andra recensioner om VisTradingOption kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i mars 2020 har CNMV utfärdat en varning mot VisTradingOption

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om VisTradingOption? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «VisTradingOption: Betyg och kommentarer»

 1. Camila Gold svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du skrev om VisTradingOption. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.