Annonsera med oss

Viva Plånbok Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Viva plånbok (kallas även av namnet: vivawallet.com), är en betalningsprocessor. Rekommenderas verkligen Viva Wallet för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Viva Wallet ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Viva plånbok ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det väl övervakat?

✅ Viva Wallet nämner att vara del av: Viva Payment Services Single Member SA 

 

✅ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Grekland.

 

✅ Om vi ​​analyserar din reglering, vi ser vad det är godkänt och övervakat av Bank of Greece.

 

 

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Viva plånbok, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Viva Wallet erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Viva Wallet tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Viva Wallets webbplats
Viva Wallets webbplats

Viva plånbok ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en komplett guide om tjänsterna, bland annat vanliga frågor.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Viva plånbok 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: vivawallet.com

📞 Telefonnummer: +34 910602291 Spanien | +44 20 37347770 Storbritannien | +39 0287369240 Italien | +33 187650765 Frankrike | +351 300509059 Portugal | +49 30 700141401 Tyskland

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Viva Wallet. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Viva Plånbok ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Viva plånbok är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

✅ Efter att ha analyserat det tror vi att det är ett säkert företag, eftersom det är ordentligt övervakat i olika delar av planeten, det har ett gott rykte bland användare, lätt att använda och enkelt gränssnitt, vi har sett ett stort antal positiva kommentarer av människor som rekommenderar dess användning.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Viva Wallet? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Viva Plånbok: Betyg och kommentarer»

 1. Camila svar

  Tack så mycket för det här omdömet, det har hjälpt mig mycket

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Camila, tack för att du kommenterar Viva Wallet. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *