✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att analysera om Vourteige är ett företag som vi anser vara säkert eller opålitligt. Var noga med att läsa vår fullständiga recension för att få all information!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Vourteige och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsvouteige.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Quintero LLC
⚖️ regleringNämner att regleras i Saint Vincent och Grenadinerna
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner att de ligger på Richmond Hill Road, Saint Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-09-14
FöretagstypCFD, kryptovaluta och valutamäklare

Företag: ⚠️ Vourteige ägs av Quintero LLC.

Plats: ⚠️ Vourteige nämner att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats som absolut INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på detta företag.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Vourteige?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Vourteige är en: CFD-, kryptovaluta- och valutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Vourteige hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Vourteiges webbplats, som är vourteige.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447418353354, +352661547443 och +41215303160

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Vourteige förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att vara reglerad i Saint Vincent och Grenadinerna, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är Vourteige tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Vourteiges slutliga bedömning ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Vourteige och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De indikerar att deras läge är extremt osäkert, i Saint Vincent och Grenadinerna.

reglering: De hävdar att de står under överinseende av en tillsynsmyndighet med låg trovärdighet och säkerhet, särskilt i Saint Vincent och Grenadinerna. Det finns en uppenbar brist i fråga om regelsäkerhet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Vourteige presenterar sig som en mäklare som specialiserat sig på CFD:er, kryptovalutor och valuta, baserat i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats som väcker allvarliga tvivel om säkerheten och skyddet den kan erbjuda sina kunder. Denna region är känd för sitt rykte om låg säkerhet och slapp reglering, vilket kan innebära betydande risker för dem som gör affärer med företaget. Bristen på tydliga detaljer om dess exakta läge i Saint Vincent och Grenadinerna bidrar också till osäkerhet kring Vourteiges affärspraxis och skyddet av investerarnas tillgångar.

I regulatoriska termer nämner Vourteige att vara övervakad av en lokal tillsynsmyndighet i Saint Vincent och Grenadinerna, men denna typ av reglering är ofta mindre strikt och tillförlitlig jämfört med mer etablerade finansiella jurisdiktioner. Denna situation återspeglar en uppenbar brist på transparens och allvar från företagets sida när det gäller regelefterlevnad och engagemang för kundskydd. Med en historia av klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FSMA, rekommenderas extrem försiktighet när man överväger affärsrelationer med Vourteige för att undvika potentiella ekonomiska och juridiska risker.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Vourteige:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Vourteige finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Vourteige.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Vourteige

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man anmäler Vourteige

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Vourteige?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Vourteige?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Vourteige pålitlig?

Nej. Vourteige är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Vourteige rapporterar att det är beläget i Saint Vincent och Grenadinerna, en region med en hög grad av otrygghet. De hävdar att de övervakas av en tillsynsmyndighet med låg trovärdighet i den regionen, vilket tyder på bristande tillsynssäkerhet. Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive FSMA (Belgian Financial Services and Markets Authority). Det är avgörande att träna MYCKET FÖRSIKTIGT när man överväger någon typ av relation eller investering med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Vourteige?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Vourteige: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. dana svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dana, tack för att du skriver om Vourteige. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *