Annonsera med oss

Kommentarer om VT Markets

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren VT-marknader (kallas Ă€ven vtmarkets.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen VT Markets för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ VT Markets. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Vantage International Group Limited och Vantage Global Prime Pty Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„ Caymanöarna och Australien.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren ser vi att den regleras av CIMA pĂ„ Caymanöarna och av ASIC i Australien.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av VT Markets, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: RĂ„tt ECN -konto och standard STP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

RÄtt ECN-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $200, ECN -exekveringstyp, spridd frÄn 0.0 pips, handelsbonus tillgÀnglig, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Standard STP -konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, STP-exekveringstyp, spridd frÄn 1.2 punkter, handelsbonus tillgÀnglig, minsta handelsstorlek 0.01 partier.

Kontotyper för VT Markets
Kontotyper för VT Markets (1)
Kontotyper för VT Markets
Kontotyper för VT Markets (2)

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bild 1 i full storlek y Klicka hÀr för att se bild 2 i full storlek


La plattform att fungera som VT Markets erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som VT Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

VT Markets webbplats
VT Markets webbplats

VT Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om VT-marknader |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: vtmarkets.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ VT-marknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget VT-marknader Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en mÀklare som, trots att den Àr reglerad, ligger i ett av de mest osÀkra lÀnderna för dessa aktiviteter (Caymanöarna), dessutom nÀr vi letar efter recensioner om VT Markets vi hittar massor av negativa kommentarer om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV VT-marknader till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om VT Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «VT Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Hernan svar

  De lÄter mig inte ta ut mitt kapital. Finns det ett sÀtt jag kan dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Hernan, tack för att du delar din erfarenhet med VT Markets. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *