Bux mäklare

Kommentarer om VT Markets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren VT-marknader (kallas även vtmarkets.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen VT Markets för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på VT Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Vantage International Group Limited och Vantage Global Prime Pty Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på Caymanöarna och Australien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CIMA på Caymanöarna och av ASIC i Australien.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av VT Markets, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Rått ECN -konto och standard STP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Rått ECN-konto: minsta initiala insättning på $200, ECN -exekveringstyp, spridd från 0.0 pips, handelsbonus tillgänglig, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Standard STP -konto- Minsta initiala insättning på $ 500, STP-exekveringstyp, spridd från 1.2 punkter, handelsbonus tillgänglig, minsta handelsstorlek 0.01 partier.

Kontotyper för VT Markets
Kontotyper för VT Markets (1)
Kontotyper för VT Markets
Kontotyper för VT Markets (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek


La plattform att fungera som VT Markets erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som VT Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

VT Markets webbplats
VT Markets webbplats

VT Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om VT-marknader |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: vtmarkets.com | vantagemarkets.com.ky

📞 Telefonnummer: + 44 2080 363 883

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på VT-marknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget VT-marknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter (Caymanöarna), dessutom när vi letar efter recensioner om VT Markets vi hittar massor av negativa kommentarer om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV VT-marknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om VT Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «VT Markets: Betyg och kommentarer»

 1. sonia svar

  VT Market är värst, det är en bluff, var mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sonia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet med VT Markets. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Hernan svar

  De låter mig inte ta ut mitt kapital. Finns det ett sätt jag kan dra tillbaka det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hernan, tack för att du delar din erfarenhet med VT Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.