Kommentarer om WAM-Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren WAM-Capital (kallas även wam-capital.co), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas WAM-Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om WAM-Capital ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det WAM-Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Gabioni Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Australien, men vi fann att detta inte är sant.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att de nämner regleringen av ASIC, men än en gång är detta inte sant.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av WAM-Capital noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ / € 250, 1 pipspread, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 500, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handel 40 partier, call / stop -marginalnivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 2.500, 1 pipspread, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 300, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handel 60 partier, call / stop -marginalnivå 50% / 20%.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € 25.000, 1 pipspread, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 100, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handel 60 partier, telefonhandel, samtal / stoppmarginal 50% / 20%, provision på $ 6 / € 5 per standard mycket tillbaka, fondförvaltning tillgänglig.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ / € 100.000, 1 pipspread, femte decimal, hävstångseffekt upp till 1: 100, minsta handelsstorlek 0.1 partier, maximal handel 80 partier, telefonhandel, samtal / stoppmarginal 50% / 20%, provision på $ 6 / € 5 per standard mycket tillbaka, fondförvaltning tillgänglig.

WAM-Capital kontotyper
WAM-Capital kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som WAM-Capital erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som WAM-Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

WAM-Capital webbplats
WAM-Capital webbplats

WAM-Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: live-diagram, information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om WAM-Capital |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: wam-capital.co

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på WAM-Capital. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på WAM-Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget WAM-Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare när vi letar efter recensioner om WAM-Capital. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV WAM-Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om WAM-Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

22 kommentarer om «WAM-Capital: Betyg och kommentarer»

 1. nicoletta svar

  Dopo ett år av samarbete ho capito di essere stata truffata perche 'ho chiesto di avere il mio guagdagno di 45200 med ett ivestimento på 25000 och min hano chiesto provisionen på 21 procento da betala i förskott chiamente, io my sono rifiutatessereche stata Truffata da un'altra piattaforma che si chiama winhycm.com, ho capito che not funziona cosi '... ladri maledetti... vorrei poter Jag kommer att rädda tutte honom som kommer att scopriranno inom kort när sara' ora di ritirare och papegoja guadagni !!!
  Sono persone spregevoli och io sono stata en dum till fidarmi, alcuni di loro sono molto bravi ... Jag använder psykologi per arrivare ai tuoi punti deboli ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nicoletta, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de returnerar dem aldrig men tack för att du delar med dig av din upplevelse med WAM-Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Jonas svar

  Hej bra, jag blev också rånad för € 200, en tjej har ringt i mer än 8 månader i slutet han har skrivit 200 just nu har det varit mer än två månader han har inte ringt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jonas, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. STEFANIA svar

  ciao, ren io ho investerade cirka 1050.00 euro och icke Riesco till riprenderli.
  io ora intanto li fördöma
  Till datorn il sito no si apre, ma nel phone
  ho ancora possibilita 'di vedere il mio konto.
  da qui sembra che i soldi ancora ci sono ma non Riesco a prelevare.
  ÄT DEVO FARE?
  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej STEFANIA, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. juli svar

  Yamila, god morgon. Jag är Julio precis som du lurats av Wam capital. Kallade tjejen dig Ana ??
  De berättade att de var i Italien och att de planerade att komma till Spanien.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. juli svar

  Efter många uppmaningar att investera minst 200 € i Amazon gjorde jag det. En vecka hade jag 90 euro. En viss Jordi ringde mig, det enda han frågade mig var att jag skriver in mer pengar. Jag ignorerade honom, han var oförskämd och till slut skickade han mig till helvetet ... Ana kontaktade mig, hon ringde mig varje dag, jag köpte valuta och på kort tid fick jag tillbaka 190 euro. För några veckor sedan hade jag flera negativa valutor, jag köpte dem med Ana's råd. Jag gick in varje dag för att se hur de var och en dag såg jag att alla valutor jag hade försvunnit och att jag hade 0,15 € kvar på mitt konto. De ringde mig från Italien som de berättade för mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Maria Carmen svar

  Hej, jag har investerat 18000 2 euro med dem i princip allt gick bra, en rådgivare ringde mig nästan varje dag för att utföra operationer. Jag gjorde 17 uttag på tusen-udda euro och allt var bra. Men det har gått XNUMX dagar sedan han ringde mig, jag har försökt ta ut pengar och det har inte gjorts. Ingen svarar på mejlen. Kan någon berätta om jag kan få tillbaka mina pengar? Eller har jag definitivt tappat mitt sparande

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Luis svar

  Hej, jag har varit med dem i några månader och jag får 10% vinst men jag är orolig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, du kommer att få problemet när du tar ut dina pengar, de skickar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Camilo svar

  Wam -kapital är inte reglerat, de har stulit € 239 som jag redan anser vara förlorad. Om du kan hjälpa mig att återställa dem, tackar jag dig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Camilo, tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Pepe svar

    Min erfarenhet är följande,
    - Ange 10.000 XNUMX €
    - I de första operationerna vann jag € 400, jag bad om återbetalning och det skrevs in på mitt konto
    - Efter flera misslyckade operationer hade jag 6.999 XNUMX euro kvar, jag har begärt att få ut det beloppet och jag får inget svar, det finns ingen telefon och de svarar inte på mejlen, de är professionella bedragare och jag är en juck

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Pepe, du kan få tillbaka det, problemet kommer alltid när du tar ut dina pengar, de lämnar aldrig tillbaka dem men tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

  • Yamila svar

   De är bedragare och lögnare. Jag vill bara att du investerar mycket kapital, jag förlorade bara 200. Men det finns ingen rätt att fortsätta lura människor som investerar alla sina besparingar. Lita inte på mig. Jag kontaktades av en till synes mycket söta tjejen jag investerade. Och till slut gjorde jag det. Jag förlorade allt och de garanterar att du aldrig kommer att förlora investeringen. Ljug snälla gör inte mitt misstag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepe, tack för att du delar din erfarenhet med WAM-Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *