✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Wavestrader är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Wavestrader och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswavestrader.io
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att den ligger på General-Guisan-Strasse 6, 6303 Zug, Schweiz
Premium Business Center Uptown AG, 5 våningen, Office 46
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-11-06
FöretagstypCFD och valutamäklare

Företag: ⚠️ Wavestrader nämner inte vilket företag den tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i Schweiz, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Wavestrader?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Wavestrader är en: CFD- och valutamäklare.

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Mikro$2,500
Standard$5,000
Advanced Open water$15,000
VIP$50,000
Elite$250,000
Platinium$1,000,000

Information på webben

wavestraders webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Wavestraders webbplats, som är wavestrader.io. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +41449746765

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Wavestrader förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk efter innan du skickar dina pengar, eftersom du skulle lita på ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Wavestrader slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna hos Wavestrader och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget säger sig vara beläget i Schweiz, en plats som allmänt anses säker. Vi anser dock att denna information är falsk och att de försöker lura kunder.

reglering: De ger ingen information om sin reglering. Det betyder att vi har att göra med ett oreglerat företag, vilket visar på en påtaglig otydlighet och seriositet.

Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Vänligen var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Wavestrader presenterar sig själv som en CFD- och valutamäklare, som påstår sig vara belägen i Schweiz, en plats som allmänt anses säker. Vi anser dock att detta påstående är falskt och att företaget försöker vilseleda kunder. Dessutom lämnar de ingen information om dess reglering, vilket tyder på att det är en oreglerad enhet med en påtaglig otydlighet och allvar.

Det är viktigt att notera att Wavestrader har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV (National Securities Market Commission). Denna brist på reglering och klagomål tyder på att extrem försiktighet bör iakttas när man överväger affärsrelationer med detta företag. Företaget nämner vidare inte vilken enhet det tillhör, vilket är mycket oroande och tyder på en tydlig brist på seriositet och transparens.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Wavestrader:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Wavestrader finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Wavestrader.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Wavestrader

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Wavestrader

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill rapportera den, se avsnittet FAQ nedan för instruktioner om hur du går tillväga.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Wavestrader?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Wavestrader?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Wavestrader pålitlig?

Nej. Wavestrader är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: företaget påstår sig vara beläget i Schweiz, en plats som allmänt anses säker, men vi tror att denna information är falsk och att de försöker lura kunder. De lämnar ingen information om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. Företaget har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV, vilket understryker behovet av extrem försiktighet. Vidare nämner de inte vilket företag de ingår i, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Wavestrader?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Wavestrader: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. dana svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dana, tack för att du skrev om Wavestrader. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *