✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att utvärdera om WDC Quantify-företaget är säkert eller opålitligt. Läs hela vår recension för att få reda på alla detaljer!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om WDC Quantify och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswdcagigpt.top
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress Han nämner inte sin mejl
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-02-20
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag:⚠️ WDC Quantify nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️ WDC Quantify nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan berätta att flera egenskaper hos detta företag orsakar oss oro.

Vad är WDC Quantify?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det WDC Quantify är en: mäklare som påstår sig vara ett ledande intelligent system inom området global blockchain-handel med kryptovalutor.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

WDC hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av WDC Quantifys webbplats, som är wdcagigpt.top. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Detta företag erbjuder ingen kontaktinformation, vare sig e-post eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

* WDC Kvantifiera reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? WDC Quantify Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i WDC Quantify och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företagets placering är inte specificerad.

reglering: Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att det är ett oreglerat företag, vilket tyder på bristande transparens och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Dessutom tillhandahåller företaget inga kontaktmöjligheter, vilket väcker oro över hur kunderna kan nå dem i brådskande fall. Var försiktig när du överväger denna brist på transparens.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder automatiserade investeringar, vilket vi anser är mycket osäkra. Var väldigt, väldigt försiktig.

WDC Quantify presenterar sig som en ledande mäklare inom global handel med kryptovalutor i blockkedje, men det finns skäl att ifrågasätta dess tillförlitlighet. Bristen på specifikation om dess plats och frånvaron av information om dess reglering tyder på ett oreglerat företag, vilket ger upphov till oro över dess transparens och allvar. Dessutom har företaget rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, såsom Storbritanniens FCA, som understryker behovet av extrem försiktighet när man överväger alla typer av transaktioner med det.

Förutom bristen på reglering och ospecificerad plats, tillhandahåller WDC Quantify inga kontaktmöjligheter, vilket väcker frågor om hur kunder kan kontakta dem vid behov. Denna brist på transparens, tillsammans med frånvaron av detaljer om moderbolaget, återspeglar en tydlig brist på seriositet och transparens. Att erbjuda automatiserade investeringar ger dessutom ytterligare ett lager av oro för säkerheten för investerarnas medel.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Det är viktigt att investerare iakttar stor försiktighet när de överväger alla typer av affärsrelationer med detta företag. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om WDC Quantify:

datum Uppdatering – nyheter
maj 2024Klagomål mot WDC Quantify finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av WDC Quantify.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av WDC Quantify

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Procedur för att rapportera WDC Quantify

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill rapportera den av någon anledning, nedan i FAQ-sektionen kan du hitta det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till WDC Quantify?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera WDC Quantify?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är WDC Quantify pålitlig?

Nej. WDC Quantify är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: Det är oroande att notera att företaget inte ger information om sin verkliga plats, dess reglering eller företaget det tillhör. Dessutom är det ännu mer oroande att veta att det har rapporterats av tillsynsmyndigheten FCA.

Hur får man tillbaka pengar från WDC Quantify?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «WDC Quantify: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Diego Albert svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diego Alberto, tack för att du skrev om WDC Quantify. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *