I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Wealth Ocean. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Wealth Ocean och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswealthocean.us
???? företagetWealth Ocean, LLC
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressokänd

⚠️ Wealth Ocean ägs av företaget Wealth Ocean, LLC nämner inte var den ligger, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en okänd plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som Wealth Ocean erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Wealth Ocean webbplats

Wealth Ocean ger en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Wealth Ocean slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Wealth Ocean.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Wealth Ocean:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Wealth Ocean-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Wealth Ocean? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Wealth Ocean.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Wealth Ocean

Hur man rapporterar Wealth Ocean

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Wealth Ocean?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Wealth Ocean en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Wealth Ocean är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Wealth Ocean pålitlig?

Nej. Wealth Ocean är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Wealth Ocean?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Wealth Ocean?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «Är Wealth Ocean en bluff? 2023 recensioner»

 1. datalondo svar

  Min allra kära.

  Först och främst skulle jag vilja uttrycka mina gratulationer till det arbete du gör för att avslöja ponzi-plan och bedrägerier i allmänhet.

  Fortsätter sagan om Wealth Ocean-bedragarna tack, se följande länk.

  Union Capital Company | FCA

  https://www.fca.org.uk/news/warnings/union-capital-company

  Dessa charlataner skryter med att de regleras av denna enhet, men på FCAs officiella webbplats varnar de för att denna fond inte regleras av dem och de klargör att det är ett obehörigt företag och uppenbarligen är det en bluff.

  Detta lade till varningen som de redan har från Financial Superintendent i Colombia borde vara mer än tillräckligt för att människor en gång för alla ska inse att de kommer att förlora sina pengar om de bestämmer sig för att "investera dem här."

  Som om det inte vore nog, om du tittar på adressen till denna bluff på Google Earth, kommer du att kunna se att det är en tom tomt, och som om det inte vore nog, när du gör en sökning på Google, kommer att kunna se att det finns flera andra spökföretag med exakt samma adress. Äntligen kom sanningen fram!

  1: a våningen, Columbus Center PO Box 2283 Brittiska Jungfruöarna
  Road Town, Tortola, Brittiska Jungfruöarna, VG1110

  Jag hoppas att denna information är användbar för dig och återigen upprepar jag min beundran och framför allt mitt stöd för det arbete du gör.

  Bästa hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Datalondo, tack för ditt stöd och för att du tillhandahåller denna viktiga information till alla användare, tack för att du kommenterar Wealth Ocean. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Antoine svar

  Det är en bluff på flera nivåer, fall inte i fällan...!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antoine, tack för din kommentar om Wealth Ocean. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Carolina ruiz svar

  Hej, jag skulle vilja veta vilka investeringsfonder du rekommenderar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carolina, om du vill investera i en investeringsfond bör du leta efter de som är direkt relaterade till riktiga banker som ger dig uppbackning för dina pengar, inte mäklare som Wealth som är en bluff.

   Du kan kolla denna länk: Bästa mäklare

   Hälsningar.

 4. datalondo svar

  God eftermiddag, med detta vill jag rapportera

  Jag skriver till dig i syfte att rapportera / fördöma företaget Wealth Ocean (tidigare känt som Universal Profits) som hävdar att de har ett avtal med en "investeringsfond" som heter Union Capital, men detta företag har inte stöd från någon enhet finansiell tillsynsmyndighet.

  Detta företag består av ett pyramidspel för att samla in pengar under den falska förevändningen att de är en investeringsfond som investerar i tillgångar som Kryptovalutor, Bitcoin, Factoring, Foreign Exchange Market och vanliga aktier.

  Bland de många falska påståenden de gör är att garantera avkastning mellan 4-8 % i månadsränta under olika "investeringsplaner" när det är känt att ingen investering i finansiella instrument är garanterad.

  Denna organisation säger sig vara reglerad av organisationer som FCA (Financial Conduct Authority) och FSC (Financial Services Council) i England, samt Cab Capital Trust i Stockholm, Sverige. Men när vi gör förfrågningar i dessa respektive portaler kan vi se att de licenser som de anger inte existerar.

  Här lämnar jag din webbsida så att du själv kan se informationen om företaget och i bilagan hittar du material som jag har samlat in från dina förmodade investeringskontrakt.

  https://wealthocean.us och https://www. wealthocean.info/

  datalondo

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Datalondo, tack för din kommentar om Wealth Ocean. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.