✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att informera dig om vi anser att WealthBloom-företaget är säkert eller opålitligt. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om WealthBloom och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswealthbloom.net
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 47 Halkin St London SW1X 8QR, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-06-12
FöretagstypFastighets-, kryptovaluta- och valutamäklare

Företag: ⚠️ WealthBloom nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i USA och Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vi kan nu informera dig om att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är WealthBloom?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det WealthBloom är en: fastighets-, kryptovaluta- och valutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
STARTPLAN$100 
PREMIUMPLAN$1000 
AVANCERAD PLAN$5000 
VIP-PLAN$10000 
PROMOPLAN$1000

Information på webben

Wealthbloom webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av WealthBlooms webbplats, som är wealthbloom.net. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

1) Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +447-851-879-956

– Vi har hittat följande mejl:  [e-postskyddad]

WealthBloom förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Tänk noga innan du skickar pengar! Du överväger att skicka pengar till ett företag utan någon reglering eller skydd. Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag.

???? WealthBloom slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos WealthBloom och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder investeringar med spjutspetsintelligens, vilket vi anser är mycket osäkert. Var väldigt, väldigt försiktig.

Den nämner att genom att investera med WealthBloom får du 2,0 % daglig vinst på vardagar (måndag till fredag) och 1,0 % daglig vinst på helger (lördag och söndag). Detta företag erbjuder så hög avkastning att vi tror att de kan vara falska.

WealthBloom presenterar sig själv som en fastighets-, kryptovaluta- och valutamäklare, som påstår sig vara belägen i Storbritannien, även om denna information väcker tvivel om dess sanning. Dessutom tyder bristen på insyn i dess reglering på en oreglerad och bristande seriös verksamhet.

Frånvaron av detaljer om moderbolaget och otydligheten kring dess verksamhet ger anledning till oro. Dessutom väcker dess löften om en daglig inkomst på upp till 2,0 % på vardagar och 1,0 % på helger allvarliga tvivel om äktheten av dess påståenden.

🚨🚨 Slutsats: Försiktighet och extrem försiktighet rekommenderas när du överväger någon investering med WealthBloom, med tanke på bristen på allvar och transparens som det ger. 🚨🚨

uppdateringar

WealthBloom Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot WealthBloom finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med WealthBloom.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man återställer lurade medel med WealthBloom

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar WealthBloom

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till WealthBloom?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera WealthBloom?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är WealthBloom pålitlig?

Nej. WealthBloom är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: även om det påstår sig vara lokaliserat i det säkra Storbritannien, tvivlar vi på sanningshalten i denna information och misstänker att den kan vara vilseledande. Bristen på information om dess reglering tyder på att företaget inte är föremål för någon officiell tillsyn, vilket ger anledning till oro på grund av bristen på tydlighet och allvar. Dessutom tillhandahålls ingen information om moderbolaget eller anknytningar, vilket tyder på bristande transparens som bör hanteras med försiktighet. De lovar investeringar med "spetsad intelligens", vilket vi anser vara riskabelt. Löftet om dagliga vinster så höga som 2,0 % på vardagar och 1,0 % på helger väcker skepsis kring äktheten av dess avkastning, vilket tyder på att de kan vara vilseledande.

Hur får man tillbaka pengar från WealthBloom?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «WealthBloom: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. dana svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola dana, gracias por escribir sobre WealthBloom. En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *