Westfarmers globala kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera West Farmers Global (kallas även med namnet: westfarmersglobal.org)Är en Fondförvaltningsplattform. Rekommenderas Westfarmers Global verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Westfarmers Global ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Westfarmers Global ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

West Farmers Global nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: Australien enligt webbplatsen, även om det faktiskt inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att detta är en falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Westfarmers Global den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Westfarmers Global är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder West Farmers Global, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Silverplan: minsta initiala insättning $50, 2.4% dagligen i 7 dagar.

Guldplan: minsta initiala insättning $1.000, 3.11% dagligen i 5 dagar.

Westfarmers Globala kontotyper
Westfarmers Globala kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Westfarmers Global erbjuder är: en främling.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som West Farmers Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Westfarmers globala webbplats
Westfarmers globala webbplats

West Farmers Global ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information West Farmers Global

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: westfarmersglobal.org

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Westfarmers Global. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på West Farmers Global

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att Westfarmers Global är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Westfarmers Global? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Westfarmers Global: Betyg och kommentarer»

 1. Abraham svar

  Hej hur mår du ? – Jag skulle vilja veta vilken information du har om en investeringsplattform som heter westfarmers global. - Det här är deras hemsida: https: // westfarmersglobal .org / - Jag frågar eftersom de inte har tillåtit uttag på mer än en vecka och därför skulle jag vilja veta hur pålitligt det här företaget är eller om de är bedragare och annan användbar information som de kan ge. - Tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Abraham, tack för din kommentar om Westfarmers Global. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Jose svar

  Westfarmersglobal .org har lurat sina investerare. Jag har jobbat med företaget i flera tider men i början av november sa de att det skulle gå i underhåll till den 8:e i månaden och att inga uttag eller insättningar kunde göras
  Efter det sista utseendet på uppdateringen har de inte sagt något eller svarat på mejl eller meddelanden på plattformen
  De har dragits tillbaka och lämnat många pågående transaktioner. Jag är i ett team i El Salvador och vi har investerat cirka 30,000 XNUMX $ som vi tydligen har förlorat.
  Men det finns fortfarande hopp om att de ska lämna tillbaka våra pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Westfarmers Global. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *