Westwoodofe kommenterar

I denna avdelning vi kommer att analysera Westwoodofe -mÀklaren, Àr en forex- och CFD -mÀklare. Rekommenderas Westwoodofe verkligen för en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: CGO Markets, Inc, som i sin tur Àr en del av SolutionsCM LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: De nĂ€mner ingenting om dess reglering, det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Westwoodofe, noterar vi att det erbjuder 6 typer av konton: Mikrokonto, Minikonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 500 dollar, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, upp till 10% lÄn, mÄnatliga marknadsöversikter.

Det följs av Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 2.500, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, upp till 25% lÄn, mÄnatliga marknadsrecensioner, veckovisa handelsseminarier.

Den tredje typen av konto Àr Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 1, upp till 200: 35 hÀvstÄngseffekt, upp till XNUMX% lÄn, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, personlig kontohanterare.

Den fjÀrde typen av konto Àr Guldkonto-Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 1, upp till 200: 50 hÀvstÄngseffekt, upp till XNUMX% lÄn, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, personlig kontohanterare, personlig mÀklare, veckovisa övningar.

Den femte typen av konto Àr Diamons -kontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250.000 1, hÀvstÄng pÄ upp till 300: 75, upp till XNUMX% lÄn, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, personlig kontohanterare, personlig mÀklare, handelspass. en-till-en-övning, inbjudan till VIP-evenemang.

Den sista kontotypen Àr VIP -kontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500.000 1, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 400: 100, lÄn upp till XNUMX%, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, personlig kontohanterare, personlig mÀklare, övningar varje vecka -till-en, inbjudan till VIP-evenemang, mycket fina uppslag.

Du kan se Ànnu fler funktioner om Westwoodofe -mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Westwoodofe kontotyper
Westwoodofe kontotyper

den plattformar att fungera som Westwoodofe erbjuder Àr: vi tror (eftersom det inte specificerar) att Westwoodofes egna.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Westwoodofe tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Westwoodofes webbplats
Westwoodofes webbplats

Westwoodofe tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring om de olika instrument som kan handla, förklaring av grundlÀggande begrepp för investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

Westwoodofe och CarterFS: samma företag?

 

PÄ grund av likheten mellan webbsidorna tror vi att Westwoodofe och CarterFS tillhör samma personer. Vi kommer nu att presentera en serie bilder som jÀmför Westwoodofe och CarterFS webbsidor, med Westwoodofe till vÀnster och CarterFS till höger, sÄ att du sjÀlv kan bedöma.

Westwoodofe och CarterFS
Westwoodofe och CarterFS
 • 2. HĂ€r kan du se, Ă€ven hemsidan, lite lĂ€ngre ner, logotyperna, kontaktformulĂ€ret, till och med bakgrundsbilden ... HĂ€r kan du se bilden i full storlek
Westwoodofe och CarterFS
Westwoodofe och CarterFS
 • 2. Slutligen, avsnittet "Om oss" pĂ„ bĂ„da webbsidorna, texten Ă€r densamma, bakgrundsbilden, designen ... HĂ€r kan du se bilden i full storlek
Westwoodofe och CarterFS
Westwoodofe och CarterFS

 

Tja, dÄ kan du mÀrka likheterna pÄ webbsidorna, det dÄliga med det hÀr Àr att CarterFS har ett mycket negativt rykte och mÄnga klagomÄl, vi rekommenderar att du lÀser avsnittet om CarterFS innan du funderar pÄ att investera med Westwoodofe.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Westwoodofe

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.westwoodofe.com/?lang=es

Telefonnummer: de ger det inte

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Westwoodofe -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att Àven om vi inte har hittat negativa kommentarer eller betyg om Westwoodofe, det Àr en oreglerad mÀklare, baserad i Bulgarien, tror vi att det Àr en "ny" mÀklare, eftersom vi inte har kunnat hitta mÄnga recensioner eller betyg av internetföretaget ... Vi föreslÄr försiktighet.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Westwoodofe? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

17 kommentarer om «Westwoodofe: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel av vĂ€lgörenhet svar

  [
 ”Allt Ă€r anslutet” (LS 16, 91, 117, 138, 240)]
  I DAG HAR FÖRHANDLINGSPLATTFORMEN ”WESTWOODOFE” OCH VÅRA PENGAR MISSAT av detta gĂ€ng Ă€lskvĂ€rda-dĂ„rar-fördömda tjuvar alltsĂ„ stavningen mot detta organiserade kriminella gĂ€ng som en efter en engagerade sig ‱ assisterande sekreterare ‱ Bara obeveklig · naken fromheten förödmjukad och sjunkit dĂ„ ...
  ... Precis som orena mĂ€nniskor grep en sĂ„dan smuts som drabbades av lidande i deras elĂ€ndiga kassa ”Alla som fick det kommer att sakna vĂ€lstĂ„nd och kommer att bli frĂ„ntagna sin rikedom och deras liv kommer att översvĂ€mmas av smĂ€rta och sorg. "De kommer inte att dö utan plĂ„ga." Och innan de dör kommer de att börja lida och deras sjĂ€lar kommer att vandra genom de mörkaste och mest skadliga platserna innan de kan blunda. "
  Enligt den shamanska traditionen lanserades Dabucurí ritualiserad i form av en förbannelse i brödraskapet för den enade godheten i den univokala enheten av det gemensamma godet och den globala skapelsen som skyddar sanningar och höger.
  * HĂ©ctor TRAGEDIEN ANVÄNDER MIG I DIN INFAMI *
  planetdelibros .com / book-towards-a-general-theory-about-sons-of-bitches / 171343

 2. Ängel av vĂ€lgörenhet svar

  Utan tvekan antar börsmÀklare hos en förmodad mÀklare som med handelsplattformen WESTWOODOFE (tidigare 312 investeringar) anta att hantera de fÄ besparingar som jag lÀmnade i deras hÀnder frÄn en livstid Àr helt klart ett organiserat gÀng för stöld och bedrag. Jag anförtrodde nÀstan 10.000 625052651 euro till en viss Hector (mÄ Gud lÀmna honom en paraplegiker), en mycket vÀnlig person och en riktig skurk (skurkar Àr de som medvetet begÄr ondska). Eftersom jag var och befann mig i en desperat ekonomisk situation, övertygade han mig och ledde mig i handen och bad till och med om ett lÄn för att kunna handla frÄn en bra penningposition. Allt verkade perfekt, pÄ ett Är multiplicerade de din investering med Ätta med de första triumferande aktierna pÄ aktiemarknaden, sedan slappnar de av och ringer dig inte ens under lÄnga perioder förrÀn ett Är som Hector försvinner och de tilldelar dig en annan skurk som försöker göra riskfyllda poster pÄ aktiemarknaden för att förlora allt och dÀrmed klippa av dekonrot med de förhandlade. Han lovade mig och vi kom överens om att kunna ta ut euro bara för att ersÀtta de lÄnade pengarna och investeringen och gör aldrig nytta eftersom dessa skulle vara lÄngsiktiga (minst ett Är). Nu kan jag inte klara av mina skulder för bedrÀglig handel. Alla lögner, trots att de vet om mina svÄrigheter och ekonomiska behov, lÀmnar de dig strandad och förstörd. Hector (fan du) avbryter sin telefon 722546558 och de lÀmnar en telefonsvarare XNUMX som de redan har avbokat ocksÄ. SÄ pengarna försvinner frÄn den första dagen och Westwoodofes handelsplattform Àr en vÀrdelös demo med alla öronmÀrken för ett riktigt konto men helt falskt och bedrÀgligt. Det har gÄtt tvÄ Är sedan det hÀr och de sönderslagna timmarna av sömn, depression, hat, ilska och mina ekonomiska svÄrigheter gör ingenting annat Àn att konspirera varje dag mot dessa elÀnde sÄ att de möter ansikte mot ansikte med sitt onda nonsens och betalar sina pengar. Samvete med hans demoniska karma för sÄ mycket ont. Den som stjÀl frÄn de fattiga medvetet förtjÀnar de vÀrsta konsekvenserna för sin elÀndiga existens. Mammondyrkare, förbannade och olyckliga intrÄngare. (PDDSM)

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Angel", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Westwoodofe ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Det Àr verkligen synd vad du nÀmner om mÀklaren, vi Àr vÀldigt ledsna.

   HĂ€lsningar.

   • Ängel av vĂ€lgörenhet svar

    Det visar sig att mina uppgifter, telefonnummer och namn mÄste visas i en lista som en möjlig "profil" för en intet ont anande person för att övertyga för den förmodade förhandlade handel som cirkulerar mellan kriminella-bedragare sedan de kontaktade mig utan att jag visste var de fick min telefon frÄn, Listor som bland dessa kriminella gÀng sÀljs som jag har sett pÄ facebook dÀr ytterligare en skurk annonseras som ocksÄ föreslÄr att man anvÀnder Westwoodofe -plattformen
    (facebook .com / pg / FinancialTradeOne / posts /) och (facebook .com / pg / lallylovel / posts /).
    Dessa skrupelfria individer anvÀnder affektivitet i affÀrer för att bygga upp förtroende, vÄra ekonomiska behov för att locka oss med löften om framgÄng, vaga kunskaper om finansiell teknik för att skapa hÄnfulla illusioner och bedrÀgliga handelsplattformar som aldrig faktiskt handlar pÄ marknaden. Àr simuleringar av datorprogram som mer liknar onlinecasinon för att simulera riktiga konton, vinster eller förluster efter behov, universitetsstudenter i ekonomi och akademiker bland andra.
    De ringer dig och erövrar dig med löften om ett sÀkert företag pÄ aktiemarknaden, en frÄga som faktiskt Àr helt falsk som förklaras av "TopoBinario", en mÀklarkaraktÀr som var en av dem och jag rekommenderar alla att lÀsa och besöka deras blogg (topobinario .org /, nu pÄ facebook) dÀr han maskerar bort allt detta falska system av mÀklare och aktiemÀklare som Àr angelÀgna om att fÄ bra skivor pÄ bekostnad av goodwill och besparingar för nÄgon person, vare sig de Àr fattiga, fattiga eller rika.
    Jag har kunnat bekrÀfta det igen efter att ha fÄtt ett nytt samtal den hÀr gÄngen frÄn ett reglerat spanskt företag som heter CFD-GLOBAL nu med det nya namnet CAPEX. En viss Pedro Carrillo (vÀnlig tvÄngssannad lögnare demonstrerad, rökförsÀljare) kallar mig vÀldigt intresserad av att bli kund men framför allt intresserad av att visa mig och visa mig att de verkligen har en mycket tydlig och ren tillgÄng till betalningar nÀr kunden pÄ ett konto real krÀver det, insisterar mycket pÄ det som om de redan visste att jag blivit lurad och lurad? Jag blir sedan misstÀnksam och ringer hans chef (en ÀlskvÀrd Granada -man som blir arg pÄ mitt misstro) och ber honom förklara var han fick mina uppgifter ifrÄn utan att ge mig ett fult och trovÀrdigt svar. I denna situation och av skÀl för min desperata ekonomiska situation gÄr jag med pÄ att ge mitt förtroende till den andalusiska Pedro frÄn Jaén med juriststudier och en examen, förklarar min mycket dÄliga och kritiska ekonomiska situation efter förskingringen som Hector har gjort mig (Gud lÀmna honom paraplegic snÀlla) och han erbjuder att hjÀlpa mig personligen genom att ens följa upp min nya handel med dem (falskhet och lögn) genom att öppna ett konto hos dem för 300 euro.
    Jag tilldelas en kÀrleksfull mÀklare i RumÀnien och vi börjar bli offentliga. Min Àr en överraskning nÀr jag ser att den hÀr Pedro försvinner utan att visa sitt ansikte igen nÀr vi hade gÄtt med pÄ nÄgot annat och en ny överraskning nÀr han om knappt tvÄ mÄnader och pÄ vÀg att förlora 300 euro med investeringar som pendlar till totala förluster, uppmuntrar han mig att Jag lÀgger in mer pengar för att inte bli kvar med kontot skakande, jag fÄr 100 euro sÄ illa jag kan och jag inser i min oerfarna kunskap om handel att den tillgiven rumÀnska agenten inte ens har kunnat föreslÄ att jag aktiverar en "stoploss" för att undvika att förlora min desperata och sista dÄliga investering (Vad handlar dessa Capex -killar om?).
    Den kĂ€rleksfulla rumĂ€nen sĂ€ger med hela hennes ansikte att mina ekonomiska svĂ„righeter inte intresserar nĂ„gon och jag inombords sĂ€ger till mig sjĂ€lv att vad kommer studierna att göra med den hĂ€r Pedro frĂ„n CAPEX nĂ€r de försummar utan att försöka övervaka min desperata investering och varför lurar du igen lita pĂ„ i denna Ă€lskvĂ€rda och stygga rabble. Nu vet jag att om jag söker pĂ„ internet efter orden "merchant westwoodofe transaktion" sĂ„ dyker de ocksĂ„ upp, CFD-GLOBALs, CAPEX. FANNA, dessa mĂ€nniskor jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att de har nĂ„got att göra med det organiserade gĂ€nget till denna Hector (paraplegic jag trollar det) som Ă„ andra sidan misstĂ€nker att han kan bli Ă„talad av polisen för nĂ€r de demonterade den finansiella baren i Malaga och Madrid om maj mĂ„nad Årets datum sammanfaller med att hans telefonnummer avbokas och den andra börsmĂ€klaren tilldelas en ny telefon "vĂ€xel" som redan Ă€r instĂ€lld.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Angel de Caridad, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Westwoodofe, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

     För större synlighet rekommenderar vi ocksÄ att du lÀmnar din erfarenhet i avsnitt om CAPEX och ungefÀr Global CFD.

     HĂ€lsningar.

 3. Alberto Gomez svar

  hej mina herrar, CNMV (spanska finansregulatorn) har utfÀrdat en varning mot WestWoodofe och har markerat det som en finansiell chiringuito och en möjlig bluff.

  VAR FÖRSIKTIG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för informationen om Westwoodofe.

   HĂ€lsningar.

 4. Pedro Turiel svar

  Hej.
  Du kan inte kontakta dem.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, sanningen Àr att den hÀr typen av mÀklare (inte reglerad) nÀr han inte vill bli hittad, det Àr vÀldigt svÄrt. Har du försökt kontakta dem med ett annat nummer?

   En hÀlsning.

 5. Peter svar

  Hej god dag.
  Jag har försökt i minst tvÄ mÄnader, men ingen svarar.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du uppdaterade oss om din situation med Westwoodofe, sanningen Àr att den praxis du har med dina kunder Àr skamlig.

   En hÀlsning.

 6. Pedro Turiel svar

  Jag pratar inte om 312 investeringar, jag pratar om Westwoodofe som Àr dÀr jag har kontot och jag kan inte kommunicera med dem.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, ja, vi förstÄr vad du sÀger, men om du lÀser artikeln som vi har skickat dig hit kommer du att mÀrka att 312 investeringar inte har ett mycket gott rykte ... Bara sÄ att du vet. Hur lÀnge har du försökt kontakta Westwoodofe?

   En hÀlsning.

 7. Pedro Turiel svar

  Hej god dag.
  Jag hade ett konto hos mÀklaren 312 Investments och jag köpte det Westwoodofe och det Àr dÀrför jag Àr med dem.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Westwoodofe med oss ​​... Pratar du om 312 investeringar> varning-handel. -de ormvarning-handel. com / sv / ta reda pĂ„ / mĂ€klare-undersökningar / 312investments-com-orm-möter-bluff?

   hÀlsningar

 8. Peter svar

  Denna mÀklare Àr inte intresserad av att arbeta med honom, jag har kunnat prata med dem i mer Àn en mÄnad och de svarar inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Westwoodofe med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *