wewe kommentarer

Analys om Wewe

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Vi vi (kallas även med namnet: wewe.global), A Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas Wewe verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Wewe ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Wewe en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Wewe nämner att vara med DIGITECH WORLDWIDE INC. La empresa llegó a Perú gracias a Renzo Martos, ex promotor de Xifra.
 • Angående din plats företaget är baserat på Seychellerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Wewe inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Wewe är mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Wewe erbjuder, i det här fallet har vi inte hittat information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Wewe erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Wewe tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbsida för Wewe
Webbsida för Wewe

Wewe tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Vi vi

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: wewe.global
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar wewe. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Vi vi

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Wewe-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

¡UPPDATERING!: La empresa Wewe está vinculada con Xifra GroupEtt företag med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Wewe? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Wewe: Betyg och kommentarer»

 1. Mc Lovin svar

  WeweGlobal Perú-Trujillo-Lima

  Weweglobal llegó a Perú gracias a un ex-promotor de Xifra llamado Renzo Martos, quien en el primer trimestre del año 2021 tuvo la intención de dejar de promover Xifra debido a la inminente caida del negocio.
  En aquel entonces, Jaime Cifuentes, el jefe mayor de xifra, anunció duras medidas quienes abandonaran Xifra, así que Renzo no renunciaría a Xifra en la práctica, pero sí para sus planes a mediano plazo, con el fin de mantener las rentabilidades congeladas en su cuenta.

  Durante el ocaso de Xifra, Renzo decidio tomar unas vaciones con el dinero de sus inversionistas a las ciudades de México y el Salvador con su novia, pero de regreso a Perú, Renzo tuvo un affair una anfitriona trujillana, quien la esperaba siempre el un conocido hospedaje cerca del aeropuerto. Luego de ello, él decidio partir a Dubai a una nueva aventura, a un nuevo negocio piramidal llamado Weweglobal.
  Renzo vio la oportunidad de ganar dinero fácil como en Xifra, pero esta vez iba ser el primero de la pirámide en Perú, así que empezo a promover Weweglobal através de su minería en la nube.La minería en la nube en forma de estafa de ingeniería social, ya que muchos expertos indicaron que era imposible conseguir alto rendimiento para miles de personas tan rápido, ni Bukele con su minería en la pendiente de un Volcán lograría tal monto. En la actualidad, Bukele gana más dinero haciendo Trading que en minería en la nube.
  Renzo acompañado de algunos miembros de su primer equipo de Xifra llamado “Wolf” decidio promover el servicio de Lyopay de Weweglobal. La miembro más destacada para esta misión fue Roxy Malca.
  Roxy invito a más de 10 personas en la piramide de Xifra y ahora esta orgullosa de conseguir
  $ 50,000.00 de ellos, además, promueve una plataforma de marketing digital, en donde invita a más incautos.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Mc Lovin, excelente información, gracias por escribir sobre WeWealth (están vinculados con la estafa de Xifra). En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Florentino Castro svar

  De är bedragare de har stulit pengarna jag anger

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Florentino Castro, tack för din kommentar om Wewe. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.