✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

wewe kommentarer

Analys om Wewe

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Vi vi (kallas även med namnet: wewe.global), A Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas Wewe verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Wewe ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Wewe en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Wewe nämner att vara med DIGITECH WORLDWIDE INC. Företaget kom till Peru tack vare Renzo Martos, en tidigare promotor för Xifra.
 • Angående din plats företaget är baserat på Seychellerna.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Wewe inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Wewe är mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Wewe erbjuder, i det här fallet har vi inte hittat information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Wewe erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Wewe tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbsida för Wewe
Webbsida för Wewe

Wewe tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Vi vi

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: wewe.global
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar wewe. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Vi vi

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Wewe-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

¡UPPDATERING!: Wewe företag är kopplat till Xifra Group y Genesis företag med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

[demokrati id=”4316″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Wewe: Betyg och kommentarer»

 1. McLovin svar

  WeweGlobal Peru-Trujillo-Lima

  Weweglobal anlände till Peru tack vare en före detta Xifra-promotor vid namn Renzo Martos, som under det första kvartalet 2021 hade för avsikt att sluta marknadsföra Xifra på grund av den förestående kollapsen av verksamheten.
  Vid den tiden tillkännagav Jaime Cifuentes, xifras huvudchef, hårda åtgärder för dem som lämnade Xifra, så Renzo skulle inte avgå från Xifra i praktiken, men han skulle för sina planer på medellång sikt, för att hålla avkastningen fryst i sin räkningen.

  Under Xifras nedgång bestämde sig Renzo för att ta en semester med sina investerares pengar till städerna Mexiko och El Salvador med sin flickvän, men tillbaka i Peru hade Renzo en affär med en värdinna från Trujillo, som alltid väntade på henne av en bekant boende nära flygplatsen. Efter det bestämde han sig för att åka till Dubai för ett nytt äventyr, en ny pyramidverksamhet som heter Weweglobal.
  Renzo såg möjligheten att tjäna lätta pengar som i Xifra, men den här gången skulle han bli den förste i pyramiden i Peru, så han började marknadsföra Weweglobal genom sin molnbrytning. Molnbrytning i form av en teknisk bluff social, sedan många experter indikerade att det var omöjligt att uppnå hög avkastning för tusentals människor så snabbt, inte heller skulle Bukele med sin gruvdrift på sluttningen av en vulkan uppnå en sådan mängd. För närvarande tjänar Bukele mer pengar på handel än molnbrytning.
  Renzo, tillsammans med några medlemmar i sitt första Xifra-team kallad "Wolf", bestämde sig för att marknadsföra Weweglobals Lyopay-tjänst. Den mest framstående medlemmen för detta uppdrag var Roxy Malca.
  Roxy bjöd in mer än 10 personer i Xifra-pyramiden och nu är hon stolt över att få
  50,000.00 XNUMX $ av dem främjar dessutom en digital marknadsföringsplattform där den bjuder in fler oförsiktiga människor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mc Lovin, utmärkt information, tack för din kommentar om Wewe. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Florentino Castro svar

  De är bedragare de har stulit pengarna jag anger

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Florentino Castro, tack för din kommentar om Wewe. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Fco Javier Marines Talavera svar

   Flera Wewe-promotorer marknadsförde också Genesis där de skickade signaler till oss från några Gesflusd- och Nikkei50-indikatorer där ett genomsnitt på 2.5 % tjänades in från söndag till torsdag och cirka 1.5 % på fredag ​​och lördag, men det visar sig att du inte kan få pengarna de be dig att ha Du måste sätta in 10 % av ditt kapital först för att möjliggöra uttag, så personer som redan hade uttag på gång avvisade sina uttag och dessa pseudoledare är de som marknadsför denna nya globala wewe-plattform

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Fco Javier, tack för din kommentar om Wewe. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *