Kommentarer till Wexness Banc

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Wexness Banc (även kallad wexness.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Wexness Banc verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Wexness Banc. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Gozala Enterprise LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner inte att de är reglerade. Vi tror att Wexness Banc är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Wexness Banc, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskontot, Trader-kontot, Företagskontot och företagskontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 100, fördelat på 1.3 punkter, hävstång upp till 1: 100, avancerad inlärning, kontoansvarig, bonus, 5 handelssignaler per vecka.

Handelskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, fördelat på 1.1 pips, hävstång upp till 1:75, avancerad inlärning, kontoansvarig, bonus upp till 100%, 10 handelssignaler per vecka

Företagskonto- Minsta initiala insättning på 10.000 0.9 $, fördelat på 1 punkter, hävstång upp till 50:25, avancerad inlärning, individuell kontoansvarig, riskhanteringswebinar, 15% kontoförsäkring, upp till XNUMX handelssignaler per vecka.

Företagskonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, fördelat på 0.9 punkter, hävstång upp till 1:50, avancerad inlärning, specialkontohanterare, riskhanteringswebinar, 25% kontoförsäkring, avancerad analys tillgänglig.

Wexness Banc kontotyper
Wexness Banc kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Wexness Banc erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Wexness Banc tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Wexness Banc webbplats
Wexness Banc webbplats

Wexness Banc tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, nyheter om finansiella händelser av intresse, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Wexness Bank |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: wexness.io

Telefonnummer: +34-98-779-52-12

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Wexness Bank <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Wexness Banc är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om Wexness Bank vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2020 tillkom CNMV Wexness Bank till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) Wexness Bank till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Wexness Banc? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

35 kommentarer om «Wexness Banc: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka pengarna. Tack. Jag följde de angivna stegen och återhämtade mig en stor del, helt tacksam

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. John svar

  god morgon är jag en annan lurad av wexness banc. Rapporterar någon dem? Jag är intresserad av att gå med i en rättegång mot dessa karaktärer.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, DE ÄR BEDRÄGARE, ALT ÄR FIKTITIVT, DE BARA STÅL FRÅN MÄNNISKOR SOM FALL IN I DINA NÄTVERK, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mäklare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behåller det helt enkelt, han stjäl det från det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera någonting, det är en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. laura svar

  Jag har blivit lurad av wexness banc-plattformen, efter att ha besökt deras hemsida och dödligt lämnat mina uppgifter, började jag ta emot pågående samtal från deras reklam som övertygade mig om att göra en minsta investering på 100 euro med garanti på denna webbplats för att få snabba fördelar, blev på några veckor på 14.000 20 euro. Vid den tiden började de kräva av mig genom victoria santander (mäklare) betalning på 0% som skatt som skulle betalas i förskott för att få någon förmån, ett belopp som måste överföras till wexness banc. Genom att inte göra denna betalning har jag informerats av Javier Garcia (mäklare) om att mitt saldo i wexness banc är 100.000 euro och att jag har ensam ansvar för att ha undertecknat villkoren på din webbplats. Jag tror att den här webbplatsen används för att lura och bluffa alla som kan besöka den och mer än när mäklaren Javier Garcia har utmanat mig att skriva in 100 100.000 euro på sin webbplats och garanterar att jag behandlar mig som en BIP-klient och inte lider något krav på ytterligare pengar och efter allt detta reflekterar jag över följande wexness banc kommer att betala till statskassan i sitt land för de XNUMX euro som han har lurat mig eller bara kommer att betala om Javier Garcia lyckas fuska XNUMX XNUMX euro.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, DE ÄR BEDRÄGARE, ALLT ÄR FIKTITIVT, DE SKATTER INTE NÅGONSTANS, DE BARA STÅN FRÅN MÄNNISKOR SOM FALL IN I DINA NÄTVERK, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mäklare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behåller det helt enkelt, han stjäl det från det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera någonting, det är en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Nestor svar

  är en gotcha. De ber mig om pengar som en påstådd skatt uppfunnit av dem (för att stjäla mer pengar) för att ta ut. De säger till mig att jag måste betala 25% av mina pengar för att kunna ta ut. Vad jag kan göra? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nestor, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mäklare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behåller det helt enkelt, han stjäl det från det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera någonting, det är en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Marco Alan Bayona Torres svar

  jag heter Marco .. Jag läste alla dessa kommentarer från lurade människor. Och den kvinnan gjorde samma sak mot mig. Kallas Victoria Santander ... hon har inga skrupler. Jag har en dotter som behöver medicinsk behandling. Och jag använde pengarna från hans behandling eftersom jag trodde att han skulle sätta in det belopp som han sa ... och han bryr sig lite eller ingenting för mig. Och nu svarar han inte att det är en skit av en person ... Karla Figueroa, som påstår sig vara från banken, wexness. en annan en viss Javier García, de är ett nätverk av brottslingar. Den vinsten genom folks behov.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marco, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mäklare lurar investerarna och returnerar inte pengarna, han behåller dem helt enkelt, han stjäl dem från de oförsiktiga som fuskar.

   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. upphör svar

  Förra veckan tog jag ut 50 dollar för att känna till systemet där de arbetade, eftersom de i början berättade för mig att det inte fanns något problem för att i Peru fanns Western Union, Municipal Savings Banks, BBVA BCP att dra sig tillbaka. Och min stora överraskning, jag behöver en IBAN-kod som jag inte visste vad det var, jag sa till honom att min bank bara har SWIFT, till slut berättade han för mig att leveransen skulle ske av WU, för detta tog det 3 dagar. På måndag erbjöd de mig ett paket för $ 500 med bra kapitalisering mellan $ 7 och $ 9 per dag. Så jag gjorde en stor insats och slutförde beloppet med vad jag hade. Förhoppningsvis är allt bra, jag har kontakt med min mäklare, låt oss ha en bra atmosfär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.