Kommentarer till Wexness Banc

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Wexness Banc (Ă€ven kallad wexness.io), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Wexness Banc verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Wexness Banc. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Gozala Enterprise LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner inte att de Ă€r reglerade. Vi tror att Wexness Banc Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Wexness Banc, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskontot, Trader-kontot, Företagskontot och företagskontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlÀggande konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100, fördelat pÄ 1.3 punkter, hÀvstÄng upp till 1: 100, avancerad inlÀrning, kontoansvarig, bonus, 5 handelssignaler per vecka.

Handelskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, fördelat pÄ 1.1 pips, hÀvstÄng upp till 1:75, avancerad inlÀrning, kontoansvarig, bonus upp till 100%, 10 handelssignaler per vecka

Företagskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 0.9 $, fördelat pÄ 1 punkter, hÀvstÄng upp till 50:25, avancerad inlÀrning, individuell kontoansvarig, riskhanteringswebinar, 15% kontoförsÀkring, upp till XNUMX handelssignaler per vecka.

Företagskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000, fördelat pÄ 0.9 punkter, hÀvstÄng upp till 1:50, avancerad inlÀrning, specialkontohanterare, riskhanteringswebinar, 25% kontoförsÀkring, avancerad analys tillgÀnglig.

 

Wexness Banc kontotyper
Wexness Banc kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Wexness Banc erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Wexness Banc tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Wexness Banc webbplats
Wexness Banc webbplats

Wexness Banc tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live-diagram, nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Wexness Bank |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: wexness.io

Telefonnummer: +34-98-779-52-12

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ Wexness Bank <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Wexness Banc Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder nĂ€r man letar efter recensioner om Wexness Bank vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en mĂ€klare utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i augusti 2020 tillkom CNMV Wexness Bank till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för augusti 2020 ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillade FMA (Österrike) Wexness Bank till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till FMA-varningen February frĂ„n februari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Wexness Banc? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

35 kommentarer om «Wexness Banc: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka pengarna. Tack. Jag följde de angivna stegen och ÄterhÀmtade mig en stor del, helt tacksam

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. John svar

  god morgon Àr jag en annan lurad av wexness banc. Rapporterar nÄgon dem? Jag Àr intresserad av att gÄ med i en rÀttegÄng mot dessa karaktÀrer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, DE ÄR BEDRÄGARE, ALT ÄR FIKTITIVT, DE BARA STÅL FRÅN MÄNNISKOR SOM FALL IN I DINA NÄTVERK, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mĂ€klare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behĂ„ller det helt enkelt, han stjĂ€l det frĂ„n det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera nĂ„gonting, det Ă€r en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. laura svar

  Jag har blivit lurad av wexness banc-plattformen, efter att ha besökt deras hemsida och dödligt lÀmnat mina uppgifter, började jag ta emot pÄgÄende samtal frÄn deras reklam som övertygade mig om att göra en minsta investering pÄ 100 euro med garanti pÄ denna webbplats för att fÄ snabba fördelar, blev pÄ nÄgra veckor pÄ 14.000 20 euro. Vid den tiden började de krÀva av mig genom victoria santander (mÀklare) betalning pÄ 0% som skatt som skulle betalas i förskott för att fÄ nÄgon förmÄn, ett belopp som mÄste överföras till wexness banc. Genom att inte göra denna betalning har jag informerats av Javier Garcia (mÀklare) om att mitt saldo i wexness banc Àr 100.000 euro och att jag har ensam ansvar för att ha undertecknat villkoren pÄ din webbplats. Jag tror att den hÀr webbplatsen anvÀnds för att lura och bluffa alla som kan besöka den och mer Àn nÀr mÀklaren Javier Garcia har utmanat mig att skriva in 100 100.000 euro pÄ sin webbplats och garanterar att jag behandlar mig som en BIP-klient och inte lider nÄgot krav pÄ ytterligare pengar och efter allt detta reflekterar jag över följande wexness banc kommer att betala till statskassan i sitt land för de XNUMX euro som han har lurat mig eller bara kommer att betala om Javier Garcia lyckas fuska XNUMX XNUMX euro.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, DE ÄR BEDRÄGARE, ALLT ÄR FIKTITIVT, DE SKATTER INTE NÅGONSTANS, DE BARA STÅN FRÅN MÄNNISKOR SOM FALL IN I DINA NÄTVERK, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mĂ€klare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behĂ„ller det helt enkelt, han stjĂ€l det frĂ„n det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera nĂ„gonting, det Ă€r en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. Nestor svar

  Àr en gotcha. De ber mig om pengar som en pÄstÄdd skatt uppfunnit av dem (för att stjÀla mer pengar) för att ta ut. De sÀger till mig att jag mÄste betala 25% av mina pengar för att kunna ta ut. Vad jag kan göra? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nestor, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mÀklare lurar investerare y returnerar inte pengarnaHan behÄller det helt enkelt, han stjÀl det frÄn det oförsiktiga de bedrar. Om du betalar kommer de inte att returnera nÄgonting, det Àr en del av samma SCAM.

   POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 5. Marco Alan Bayona Torres svar

  jag heter Marco .. Jag lÀser alla dessa kommentarer frÄn lurade mÀnniskor. Och den kvinnan gjorde detsamma mot mig. Kallas victoria santander ... hon har inga skrupler. Jag har en dotter som behöver medicinsk behandling. Och jag anvÀnde pengarna frÄn hans behandling eftersom jag trodde att han skulle sÀtta in det belopp han sa ... och han bryr sig lite eller ingenting om mig. Och nu svarar han inte, det Àr en skit av en person ... andra mÀnniskor Àr Karla Figueroa Vem pÄstÄr sig vara frÄn banken. io en annan en viss Javier García De Àr ett nÀtverk av kriminella. Den vinsten genom folkets behov.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marco, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mÀklare lurar investerarna och returnerar inte pengarna, han behÄller dem helt enkelt, han stjÀl dem frÄn de oförsiktiga som fuskar.

   POSITIVA KOMMENTARER ÄR INTE VERKLIGA, DE PÅFYLLS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT PRÖVA ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV BEDRÄMARE.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 6. upphör svar

  Förra veckan tog jag ut 50 dollar för att kÀnna till systemet dÀr de arbetade, eftersom de i början berÀttade för mig att det inte fanns nÄgot problem för att i Peru fanns Western Union, Municipal Savings Banks, BBVA BCP att dra sig tillbaka. Och min stora överraskning, jag behöver en IBAN-kod som jag inte visste vad det var, jag sa till honom att min bank bara har SWIFT, till slut berÀttade han för mig att leveransen skulle ske av WU, för detta tog det 3 dagar. PÄ mÄndag erbjöd de mig ett paket för $ 500 med bra kapitalisering mellan $ 7 och $ 9 per dag. SÄ jag gjorde en stor insats och slutförde beloppet med vad jag hade. Förhoppningsvis Àr allt bra, jag har kontakt med min mÀklare, lÄt oss ha en bra atmosfÀr.

 7. Wilfredo svar

  Jag satte in 300 dollar och efter fyra mÄnader nÄdde mitt saldo 4 8800 dollar och Mrs. Victoria Santander berÀttade för mig att det var dags att ta ut alla pengarna men först var jag tvungen att betala en provision pÄ 12% vilket var ungefÀr $ 1200. Jag sa till henne att det var mycket och till slut betalade jag $ 480 för att kunna ta ut pengar och hittills ingenting
  Sedan fick jag ett samtal frÄn Rafarl Linares att om jag ville ta ut mina pengar mÄste jag betala en provision pÄ 1800, jag svarade att jag redan hade betalat Victoria Santander och han sa att de pengarna gick till investeringskontot och inte för provisionen.
  Helt enkelt .e LURAD

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Wilfredo, allt Àr en lögn, det Àr en bluff, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

  • marco svar

   Jag skulle rekommendera dig att du hellre inte fortsÀtter dÀr. Det Àr en bluff ... de Àr vÀldigt vilseledande .. den kvinnan som heter Victoria Santander Àr en skit som hon Àr glad över. Hon sÀger att du ska dra dig tillbaka, hon ber dig om ett belopp .. att ta ut .. och i slutÀndan ingenting .. De kan manipulera kontot som de vill ... de lÀgger det belopp de vill ha och fÄr dig att tro att du vann ... de insisterar pÄ att du tar ut ... dÄ gör de inte svara ... lÀs kommentarerna det Àr deras sÀtt att fungera ...

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Marco, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Denna mÀklare lurar investerarna och returnerar inte pengarna, han behÄller dem helt enkelt, han stjÀl dem frÄn de oförsiktiga som fuskar.

    POSITIV ÅTERKOPPLING ÄR INTE VERKLIGDE SÄTTAS AV FÖRETAGETS EGNA ARBETSTAGARE FÖR ATT RENGÖRA DINA SMUTSIGA BILDER AV EN BEDRÄMARE.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 8. Sergio svar

  Idag fick jag ett andra samtal frÄn en viss Javier Gonzålez. Med reggaeton i bakgrunden och utan kÀnnedom om nÄgonting. Att jag skulle öka mina pengar. Efter den jag gav honom vid det första samtalet, att jag frÄgade honom om all information skriftligen, vet jag inte hur han ville insistera. Han har via WhatsApp skickat en presentation av de tjÀnster som han erbjuder mig att hyra; olyckligt ... Jag bad honom om all information om företaget, inte om tjÀnsterna. Jag har bett honom om hans ID, men sjÀlvklart vill han inte ge det till mig. Jag förestÀller mig att WhatsApp-telefonen Àr din. LÄt ingen annan falla ... det Àr helt klart att de Àr bedragare och pÄ denna sida bör det göras tydligare; Om du inte lÀser kommentarerna rekommenderas det inte att hantera det ... men de bör sÀga att DU INTE FUNGERAR MED DEM.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sergio, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 9. nelson svar

  Jag investerade 100 €, pĂ„ 2 mĂ„nader har jag 530. Idag frĂ„gade Victoria allt du nĂ€mnde ovan och hon berĂ€ttar att de inte gör uttag pĂ„ mindre Ă€n 3000 € eller 4000 €
. Jag frĂ„gade honom om de avgifter de tar ut för uttag och han berĂ€ttar att banken tar ut 10% av det som ska dras ut. Jag sa till honom att jag trodde att det var en bluff .. och han svarar inte lĂ€ngre pĂ„ mig. Jag tror att jag Ă€r ett annat offer för dessa mĂ€nniskor.

  • nativity svar

   Nelson allt som Àr en bluff, betal inte provisionen för att du kommer att ta slut pÄ 100 euro plus vad du mÄste betala i provision Jag har redan lÀmnat in en rÀttegÄng mot dem .. det Àr allt en lögn, hon Àr en bedragare och en kriminell !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nelson, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 10. javier yoni svar

  TyvÀrr Àr denna fru Victoria Santande den vÀrsta, jag vet inte hur jag ska klara av de analusta i brojers i enheten kommer att göra dÄligt mot resten t bedrÀgeri mÄnga mÀnniskor borde vara i xarcel x kriminella ber mÀnniskor om pengar genom att göra insÀttningar till andra konton Sres som inte finns Jag investerar min begÀran om 1000 dollar x provision, försÀkring och underhÄll sÄ att mina pengar sÀtts in pÄ mitt konto och hittills ingenting och bara ger ursÀkter och inte svarar pÄ hans nummer syns inte för igusl att hans mottagning kusta la stta Jarla Jag krÀver en förklaring sres de wexnes banc och löser mitt problem tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 11. Barrero födelse svar

  Hej Ja !! Miss Victoria Àr en bedragare !! Jag gjorde en investering pÄ 450 euro efter fem mÄnader hade jag en vinst pÄ 5 euro, varav han skickade ett meddelande till mig om att mina vinster redan var mycket stora och att jag var tvungen att ta ut allt och att jag var tvungen att gÄ in i provisionen pÄ 9200 euro. Jag sa till henne att du hade mÄnga tvivel och frÄgor men hon berÀttade för mig att hon var mycket upptagen efter mitt insisterande, hon visste bara hur jag skulle sÀga att jag skulle dra tillbaka förmÄnen men jag litade inte pÄ mig och till slut gick jag inte in i 1200 som pengar och anvÀnde dem för att vidta rÀttsliga ÄtgÀrder .... De Àr bedragare och brottslingar som utnyttjar mÀnniskors situation, de har inga skrupler, sÄ om pengarna som har lÀmnats av sÄ mÄnga mÀnniskor gÄr till dem för mediciner!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Natividad, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 12. javier yono svar

  B nÀtter, fru Victoria Santander bad mig om 2600 dollar för att ta ut mitt intjÀnade saldo och hittills har de inte gjort insÀttningen, hon ger mig namn pÄ personer som jag var tvungen att överföra till deras konton och jag fÄr det pÄ grund av pandemin banker Àr mÀttade Behöver jag en lösning och fÄ tillbaka min investering eftersom jag var tvungen att lÄna mig för att göra det uttaget till verklighet, garage och hur man kontaktar företaget

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Allt Àr en bluff, skicka dem inte mer pengar, de kommer inte att ge tillbaka, de vill bara lura dig att fÄ mer pengar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Vet du dess faktiska plats?

   hÀlsningar

 13. jessica svar

  Liksom mÄnga andra Àr det en bluff, en finansiell bar.
  Du har faktiskt inte vunnit pÄ aktiemarknaden eller kryptovalutor, du har blivit rÄnad.
  Det finns mÄnga plattformar med olika namn, de Àr alla finansiella staplar och mÄnga Àr desamma.
  De hotar till och med att skicka ditt hus om du inte anger det belopp de berÀttar för dig, vilket de inte kan för att de faktiskt Àr tjuvar.
  Om du har blivit lurad av den hÀr mobben mÄste du rapportera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jessica, Det bÀsta Àr att skapa en plattform för dem som berörs av Wexness Banc Banc och skapa en WhatsApp-grupp för att ta reda pÄ sÄ mycket information som möjligt och upptÀcka deras verkliga plats varifrÄn de ringer för att rapportera dem till motsvarande myndigheterna.

   HĂ€lsningar.

 14. Mary svar

  InsĂ€ttning i wexness banc s /. 2600 Ă€r förmodligen en skatt för att ta ut min investering och nu sĂ€ger VICTORIA SANTANDER att banken Ă€r stĂ€ngd för att en kollega var infekterad med COVID 19 och att de inte kan skicka mig 13500 XNUMX $ .. HUR KAN JAG ÅTERVINNA MITT PENGAR SOM JAG INSÄTTAR I I BANCO BCP DIN HJÄLP VÄNLIGEN ..

  • Hellen svar

   Hej Maria, ungefÀr samma sak hÀnde mig, just samma dag satte jag in till victoria, $ 1800, dollar för att ta ut min vinst, men nu kommer det fram att jag mÄste betala bussines och sedan hade jag redan deponerat och c fördröjning, inte cq att göra. Varför lÄnade jag ut de pengarna för att sÀtta in henne, jag Àr mycket orolig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Wexness Banc och förhindrat framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna Äterbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som Àr specialiserat pÄ det:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar och tur!

 15. Lauria svar

  HELLO ALLA: Jag började lÀra kÀnna wexnessbanc-plattformen pÄ insats frÄn samtalspartnern av plattformen, ange 90 euro pÄ ett par mÄnader. Mina fördelar uppgick till 9.500 1.000 euro. Jag föreslog min mÀklare VICTORIA SANTANDER att dra tillbaka en del av gynnar specifikt 1.000 euro, hans svar var att det bara Àr möjligt att helt dra tillbaka fördelarna och att det Àr nödvÀndigt att gÄ vidare till plattformen 9.500 euro för att betala en skatt i TYSKLAND och att de senare skulle skicka mig de 1000 90 euro som jag har sagt Victoria santander att i Villkoren som publiceras av plattformen sÀger att alla avgifter som kan faststÀllas för uttag av medel kommer att diskonteras frÄn dessa. VICTORIA har svarat att det Àr omöjligt att överföra förmÄnerna utan att skicka dem XNUMX euro i skatt. Jag har bett VICTORIA att dra tillbaka mitt bidrag till plattformen eftersom dessa villkor inte publiceras och hon har svarat att mitt bidrag pÄ XNUMX euro Àr fryst pÄ obestÀmd tid och att det inte gÄr att avbryta mitt bidrag till kontot. Det verkar som en bluff för mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Att bli ombedd om pengar i förvÀg, utöver det faktum att Wexness Banc Àr en oreglerad mÀklare baserad i Saint Vincent och Grenadinerna, Àr en mycket farlig kombination, och vad de sÀger Àr inte meningsfullt, var mycket försiktig.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Wexness Banc lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 16. anĂ­ svar

  Jag investerade 250 euro i wexness banc -plattformen pÄ ett par mÄnader de har uppnÄtt en avkastning pÄ 10.000 1.000 euro, frÄn och med nu har saker förÀndrats, mÀklaren ber mig om 1.000 10 euro i förvÀg för att samla in avkastningen, jag har vÀckt mina tvivel om hans krav pÄ 10 250 euro och jag har fÄtt honom att se att att krÀva XNUMX% av lönsamheten i förvÀg Àr en vÀsentlig variation av de villkor som de annonserar pÄ sin webbplats, men hans svar har varit att om jag inte förskott XNUMX% av lönsamheten , mitt konto stÀngs av pÄ obestÀmd tid och hÄller inne wexness banc mina XNUMX euro. kan du tipsa mig tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anaí, tack för att du delar din erfarenhet med Wexness Banc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Eftersom vi blir ombedd att ta ut pengar, lÀggs till andra egenskaper hos Wexness Banc, som brist pÄ reglering, baserat i mycket osÀkra lÀnder, anser vi att det Àr en mycket farlig och mycket osÀker kombination. Var vÀldigt försiktig.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Wexness Banc lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *