Kommentarer om White Hall Brokers LLC

I denna avdelning vi analyserar mäklaren White Hall Brokers LLC (kallas även whitehbrokers.com), är en fastighetsmäklare. Rekommenderas White Hall Brokers LLC verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserade White Hall Brokers LLC. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: White Hall Brokers LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på USA, men detta är inte sant.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som vi erbjöd av White Hall Brokers LLC hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera Det White Hall Brokers LLC erbjuder är: en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som White Hall Brokers LLC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

White Hall Brokers LLC webbplats
White Hall Brokers LLC webbplats

White Hall Brokers LLC tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om White Hall Brokers LLC |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: whitehbrokers.com

Telefonnummer: 501-399-4617

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på White Hall Brokers LLC <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget White Hall Brokers LLC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en helt olaglig mäklare, den är inte registrerad, den är inte reglerad, de visar inte ens användarvillkoren när de letar efter recensioner om White Hall Brokers LLC fann vi flera som är negativa och som varnar för detta företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om White Hall Brokers LLC? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «White Hall Brokers LLC: Betyg och kommentarer»

 1. Alfonso svar

  MIN REKOMMENDATION, INVESTERA INTE HÄR, DE BÖR FÖR PENGAR OCH SÅ SKALL DE GÖRA 1000 TURNER FÖR VEM DE KAN LÅTA DET

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfonso, tack för att du delar din erfarenhet med White Hall Brokers LLC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.