w2wcapital kommentarer

Analys på Win2Win

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Win2Win (kallas även med namnet: w2wcapital.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Win2Win verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Win2Win ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Win2Win en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Win2Win nämner att vara en del av W2W Capital LLC, Tianguis SL och Ugel Invest Sl. Den påstådda ägaren till detta företag är: Jhonatan Enciso Lopez (MULTISERVICIOS MBRIEFE SL), innan ägarna var Jean Pierre Zannotti, och Shay Keinan, Paulo Bandeira (portugisiska), Sabrina Clemente, Leonardo Branco, José Enciso Lopez, Ricardo Rubio, Maria Pulido, Jean Pierre Zannotti och Gorgue Rose Maria.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Win2Win inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Win2Win är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Win2WinI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Konto Klassisk: minsta initiala insättning $250.
 • Konto Advanced Open water: minsta initiala insättning $10.000.
 • Pro-konto: minsta initiala insättning $25.000.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000.
 • Elitkonto: minsta initiala insättning $500.000.

La plattform att fungera som Win2Win använder är: proprietär plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Win2Win tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

w2wcapital webbplats
Win2Win hemsida

Win2Win tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som Win2Win erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Win2Win

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: w2wcapital.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Win2Win. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Win2Win

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Win2Win-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt detta företag råder vi dig att vara försiktig: det är ett olagligt företag (som inte har tillstånd att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk.

Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor.

Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag).❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: Enligt kundmeddelanden Win2Win är kopplat till amplixx, HANDEL FW, Investeringsmarknader y Obestisktföretag med dåligt rykte.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPDATERING: Shay Keinan är direktör för företagen RIMINEX TRADE SL, GRUFIUM INFORMATICA SL, ELLIPTIC CURVE SL, XPANTEX INVEST SL, ELLIPTIC CURVE AI SL, NUPTAR TRADE SL, CITY ESPRESSO BAR BCN SL, ARGENTUMINMONLINE Sl, INVEST TRA, INVEST SL. ⛔VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Win2Win? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «Win2Win: betyg och kommentarer»

 1. Anonym svar

  Hej, jag är en tidigare anställd av detta märke som visas ovan. Det verkliga företaget bakom dem alla är TIANGUIS CONSULTING SL – CIF B09920596, det juridiska ombudet är Shay Keinan (ägare) och administratören är Jonathan Enciso López och Paulo Bandeira (chefer).
  De har 4 olika kontor där vi ringde och varifrån alla dessa varumärken verkar. Jag har kontaktat några kunder av dessa varumärken för att gå ihop, men jag behöver din hjälp för att uppdatera data från juridiska representanter och företagens verkliga plats (Amplixx, W2w, Tradefw, Inbestial) och att de i detta forum kan kontakta mig via min e-post .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, vi behöver veta de exakta adresserna varifrån dessa brottslingar har bedrat. Tack för din kommentar om Win2Win. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  Detta företag är en fullständig bluff, se upp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om Win2Win. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • juanita svar

   Buenas tardes. Vet du om de har något att göra med WINTOWIN TECH, WINTOWIN TECHNOLOGIES eller WIN2WIN TECH eller TECHNOLOGIES?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.