Winbitx kommentarer
 

I denna avdelning vi kommer att analysera Winbitx (kallas även med namnet: winbitx.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Winbitx verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

 

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Winbitx Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det winbitx ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 

❌ Winbitx nämner att vara del av: ingen information om det.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Winbitx den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Winbitx är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Winbitx, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 7 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

 

Bronskonto: minsta insättning på € 10.000, marknadsrecensioner, E-bok, tillgång till webbseminarium, social handel.

Silverkonto: minsta insättning på € 25.000, marknadsrecensioner, e-bok, tillgång till webbseminarium, social handel, avancerad VOD.

Guldkonto: minsta insättning på € 50.000, marknadsrecensioner, E-bok, tillgång till webinar, social handel, avancerad VOD, 1 gratis riskinvestering, personlig assistent.

Platinakonto: minsta insättning på € 100.000, marknadsrecensioner, e-bok, tillgång till webbseminarium, social handel, avancerad VOD, 3 gratis riskinvesteringar, personlig assistent, personligt konto, tillgång till handelsrum

Diamantkonto: minsta insättning på € 250.000, marknadsrecensioner, e-bok, tillgång till webbseminarier, social handel, avancerad VOD, 3 gratis riskinvesteringar, personlig assistent, personligt konto, specialerbjudanden, handelsspecialist, exklusiva marknadsnyheter.

Premiumkonto: minsta insättning på € 500.000, Marknadsrecensioner, E-bok, Webinar Access, Social Trading, Avancerad VOD, 3 gratis riskinvesteringar, Personlig assistent, Anpassat konto, Specialerbjudanden, Trading Specialist, Exklusiva marknadsnyheter, Premium Education Package, Dedikerat Genius till kontot.

VIP-konto: minsta insättning på € 1.000.000, Marknadsrecensioner, E-bok, Webinar Access, Social Trading, Avancerad VOD, 3 gratis riskinvesteringar, Personlig assistent, Anpassat konto, Specialerbjudanden, Handelsspecialist, Exklusiva marknadsnyheter, Premium Education Package, Dedikerad specialist till kontot, anpassad plattform , premiumkontoansvarig.

Winbitx -kontotyper
Winbitx -kontotyper (1)

 

Winbitx -kontotyper
Winbitx -kontotyper (2)

 

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

 

La plattform att fungera som Winbitx erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Winbitx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

 

Winbitx webbplats
Winbitx webbplats

 

Winbitx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring av de marknader där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, live -diagram, självstudier, analyser, utbildningsavsnitt, vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Winbitx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

 

🌏 Webbplats: winbitx.com

📞 Telefonnummer: +442039877635 | +442039877636

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Winbitx. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

 

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

 

➡️ Betyg på Winbitx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Winbitx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det erbjuder nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Winbitx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes FCA Winbitx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade FSMA (Belgien) till Winbitxtill din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2021 ⚠️

 

Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Winbitx? Vad har du haft för erfarenhet?
 
 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Winbitx: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej AUGUSTE, tack för din kommentar om Winbitx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 1. George L. svar

  VARNA! FMA HAR SÄKT DEN HÄR MÄKLAREN TILL SIN SVARTLISTA, DE KOMMER ATT BETALA FÖR ALL SKADA DE HAR ORSAKT OSS

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej George L, tack för din kommentar om Winbitx. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *