I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Wise4x. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Wise4x och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswise4x.com
???? företaget*KLART OM PENGAR BEGRÄNSAT
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ Wise4x ägs av företaget WISE ABOUT MONEY LIMITED ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera kontotyperna som Wise4x erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Wise4x hemsida

Wise4x ger en förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+4444444444

???? Slutlig utvärdering av Wise4x ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Wise4x.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Wise4x:

datumUppdatering – nyheter
December 2022Enligt meddelanden från kunder, företag: Globalt handelskapital, My24Coin y Gå World Trading de är länkade. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Wise4x? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Wise4x.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Wise4x

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Wise4x

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Wise4x?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Wise4x en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Wise4x är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Wise4x pålitlig?

Nej. Wise4x är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Wise4x?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Wise4x?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

23 kommentarer om «Är Wise4x en bluff? Åsikter från 2023»

 1. ANONYM svar

  Just nu gjorde jag ett uttag från 01 dec och det har inte kommit för enligt vad de åkte på semester och de kommer tillbaka just nu den 09 januari. De sa till mig att det på grund av datumen enligt uttaget tar för lång tid. De har inte bett mig om pengar för att ta ut, långt ifrån. Men jag har en bekant vars konto redan var förlust och de bad henne om pengar för att återhämta sig via OTC.

  Jag väntar på att datumet ska komma för att se om mitt uttag kommer, för jag saknar det att mina två första uttag anlände den dagen, och det sista har redan lagt hinder i vägen för mig. De tar också bort det med att det enligt marknaden är väldigt volatilt, att vi måste förstå vad som händer oss utomlands, det ekonomiska sammanhanget osv osv. och att enligt det är därför uttagen tar tid.

  Jag rekommenderar inte att investera här, eftersom du nödvändigtvis behöver en tredje person för att dra ut. De måste godkänna det ja eller ja.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYMA, de kommer inte att returnera något, de är en bedrägeri. Du måste alltid verifiera om mäklaren är pålitlig eller inte, ibland skapar mäklare till och med falska forum för att skapa en falsk bra bild, du måste vara mycket uppmärksam. Tack för att du skrev alla dessa detaljer om Wise4x (de är samma bedragare från my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. ANONYM svar

  God eftermiddag, dessa herrar från wise4x kommunicerade i september och informerade mig om att den juridiska delen skulle returnera pengarna men fram till den 5 december, så länge jag drog tillbaka klagomålet från denna sida, insisterade de på att ringa mig flera gånger och vänta på datumet att komma fram för att se om Det var sant men de är inte transnationella kriminella bedragare som tyvärr inte har seriösa enheter som reglerar dem och hjälper oss att få tillbaka pengarna.Detta är en rund affär där de rånar oss med falska förväntningar på att jobba som mäklare men de rånar oss och ingen svarar. Tack vare den här sidan kan vi säga upp den, men inte alla konsulterar den. Sammanfattningsvis måste du försäkra dig mycket väl om vilken mäklare du ska arbeta med. Jag tjänar eller tar inte emot pengar för att föreslå en mäklare som jag kan försäkra att du kommer att bli stulen från oss. Du måste verifiera att seriösa mäklare skickar dig e-post och information om deras verksamhet från företags e-postmeddelanden (även namnet på mäklaren) marknaden informerar dem om att de har råd och får e-post från den verkliga tjänstemannen de får utbildning, men från sidan kommer mäklarnas tjänstemän aldrig att ringa dem för att göra insättningar, och Dessutom kommer betalningarna så många uttag och inkomster från sidan. Sidan hänvisar dem inte till en annan sida eftersom de syns och balanserar, eftersom du aldrig kan bekräfta att pengarna når företaget, vinsten kan erhållas med analys och möjlighet till operationsmarknaden, men dessa mäklare kommer inte att vägleda dig eller de kommer att be om mer pengar för provisioner, skatter etc. de kommer inte heller att generera falska förväntningar på att de kommer att tjäna mycket pengar med en operation som var mitt fall med den glada OTC som dessa wisex4 bedragare gör https :// www. globaltrading .capital/ dessutom måste de vara försiktiga dessa är mexikaner de måste verifiera ursprunget eller ursprunget för samtalet de säger att de är från London men ring från Mexiko dessa mäklare stänger och öppnar en annan med andra utan någon kontroll som är fallet med wisex4 innan de var my24-coin .comwww. globaltrading .capital/ https ://www. goworldtrading.com/ Var mycket försiktig, dessa människor har inga etiska eller moraliska skrupler och de bryr sig inte om de fruktansvärda konsekvenser de orsakar för oförsiktiga människor i god tro, ärliga som jag, som skadar finansiell stabilitet, känslomässig fysisk förstörelse av familjen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, som du säger, du måste alltid verifiera om mäklaren är pålitlig eller inte, ibland skapar mäklare till och med falska forum för att skapa en falsk bra bild, du måste vara väldigt uppmärksam. Tack för att du skrev alla dessa detaljer om Wise4x (de är samma bedragare från my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. ADOLFO INES CRUZ svar

  Hej, jag heter Adolfo, jag är på väg att investera i Wise4x-plattformen, men jag läser dina kommentarer och jag backar verkligen, vet någon av er var eller vilken plattform att investera är säker?

  hälsningar, bra dag

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ADOLFO, du kan kolla denna länk: BÄSTA MÄKLARRANKNING.

   Hälsningar.

   • ADOLFO INES CRUZ

    OK tack så mycket

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej ADOLFO, tack för att du skriver.

    Hälsningar.

 4. DORA HÖRN svar

  För att utöka informationen berättar jag att bedragare marknadsförs på Facebook för att de inte ska fortsätta stjäla, de måste leta efter dem och kommentera, det är viktigt att de rapporterar dem till alla möjliga enheter eftersom de är samma personer , de är mexikaner som hävdar att de är från London men det är rena lögner inte ens posten fungerar för dem de är olyckliga som spelar med god tro. De förödmjukar oförskämda människor. Det senaste samtalet Jesus Rosales sa till mig att mina pengar inte är viktiga för dem, det är därför de har kunder som investerar miljarder som är mycket prestigefyllda affärsmän som jämfört med investeringen från min sida, det är ingenting . De är mycket tumlare, tror inte att de kommer att göra överföringen genom bitso Binance, men de använder detta medel eftersom det är ett annat system som det de gör är att förvirra dem, systemet som dessa enheter använder är en streckkod, en system som endast ägaren av kontot identifierar , men de är bedragare, det är dags att samla in, skicka bevis och rapportera dem så att enheten kan fånga dem och föra dem till fängelse. De enheter som kan rapporteras är CNMV [e-postskyddad] CYSEC FCA, ju fler människor fördömer dessa enheter med bevis, desto snabbare fångar de dem. Dessutom manipulerar de operationerna, de är fusk, en annan mäklare som använder samma taktik är GLOBAL HANDELSKAPITAL, de är mexikaner, jag försöker också för att återvinna det förlorade med andra mäklare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DORA, desto mer omfattande information som kan publiceras mycket bättre, tack för att du skrev alla dessa detaljer om Wise4x (de är samma my24-coin .com bedragare). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. A. LAURA svar

  SE UPP GENTLEMEN WISE4X
  SLUTADE MIN MANN, STAL MER ÄN 3000 DOLLAR PÅ MINDRE ÄN 2 VECKOR

  DÅ BER DE HONOM ATT GÅ TILL BANKEN FÖR ATT BE OM LÅN Lyckligtvis avvisade de hans lån och han var tvungen att berätta för mig vad som hände.

  DE BERÄTTER DIG PÅ TELEFONERNA ATT DE ÄR BEDRAGARE, DE BER ATT LÅNA PENGAR FRÅN VÄNNER ELLER FAMILJEMEDLEMMAR, ATT FRÅGA PÅ BANKEN FÖR ATT DU KOMMER ATT ÅTERHÄLLA DET SÄKERT OCH MED TILLVÄXT! MED VINST!!! JAG SAGADE TILL MIN MAN ATT DET ÄR EN BLUFFÄR ÄR DU DÅMIG? JAG SALADE TILL HONOM, FÖRSÖKA ATT TA UT OCH DU SKA SE, OCH HAN FÖRSÖKDE ATT TA UT OCH HAR FÖRSÖKAT GÖRA UTTAGET I MER ÄN 1 MÅNAD OCH DE FINNER PÅ NÅGRA DUMT URSÄKTER, RENNA LÖGNER FÖR ATT BERÄTTA HONOM ATT SÄTTA IN PENGAR OCH
  FÖR ATT VI INTE KAN ÅTERTAGA DET, KÄNNER VI HELT LUCKAD, JAG BER DIG ATT LÄSA MITT MEDDELANDE. SKICKA INTE PENGAR TILL WISE4X ELLER MY24-COIN, DE ÄR SAMMA PERSONER, DE BYTER NAMN MEN DET ÄR DET GÄLLANDE ÄR EN BUFFÄRFÖRSÄKRAD NÅGON VET SÄTT ATT TA UT JAG BER ER ATT VETA DET FÖR MIG FÖR DET HAR VARIT OMÖJLIGT FÖR OSS ATT TA UT EN ENKEL CENT ELLER FRÅN VÅRA PENGAR ELLER FRÅN DEN FÖRUTSÄTTANDE INTÄKTEN ELLER NÅGOT!! LÄMNA INTE DESSA BEDRAGARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej A.LAURA, tack för att du skrev om Wise4x (de är samma bedragare som my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Dora Corridor Corner svar

   Laura, jag sympatiserar verkligen med dig, dessa herrar har inga skrupler, moral eller etik, de spelar med förtroende och ser inte konsekvenserna som dessa handlingar orsakar, den moraliska skada de orsakar människor till självmord, en situation som jag hitta mig själv sedan jag De har stulit 7500 XNUMX usd pengar som jag lånat ut och nu har jag inget sätt att svara, vilket skadar familjens utsläppsstabilitet och miljön om jag kände till situationen jag befinner mig i.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skrev om Wise4x (de är samma bedragare från my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Dora Corridor Corner svar

  Jag blev lurad av den här mäklaren HAN ÄR EN BEDRAGARE VAR MYCKET FÖRSIKTIG De är mexikaner som ska ge dig råd men som visar sig vara tjuvar. Först hjälper de dig med operationer som ger dig vinst men när du tar ut låter de dig aldrig ta ut med ursäkten att du måste vänta, de övertygar dig att öppna flera operationer vilket inte rekommenderas eftersom de gör att du förlorar pengar. Han övertygar dig om att sätta in pengar för att köpa otc som visar sig vara ett fiasko, sedan kollapsar verksamheten och de säger till dig att du har försäkring, till exempel, de sa till mig att jag hade 12.500 1500 usd men att jag måste sätta in 7 7600 och de måste skicka ett åtagandedokument där de försäkrar dig att de om XNUMX dagar ger dig pengarna men att du under dessa dagar måste göra tre dagliga operationer men detta är en fälla dagen kommer och de ger dig tusentals ursäkter för att överföringen är gjord av BINANCE OCH BITSO får de dig att öppna ett konto i dessa operatörer de skickade mig en postanvisning som ska ge mig XNUMX UDd men de delar upp betalningen i två koder och säger att det är ett fel av dessa operatörer och jag hävdar att pengarna är inte längre i mäklaren att det är Bitsos problem och att de är i en juridisk kamp och Detta tar ett år. facebook har sidan aktiverad dessa dårar säger att huvudkontoret är i london och detta lögner var mycket försiktiga de är mexikanska bedragare e-postmeddelandena är [e-postskyddad] [e-postskyddad] [e-postskyddad] telefon 52 56 3056 1486

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skriver om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Dora Corridor Corner svar

  Jag blev lurad av den här mäklaren HAN ÄR EN BEDRARARE VAR MYCKET FÖRSIKTIG De är mexikaner som ska ge dig råd men som visar sig vara tjuvar. Först hjälper de dig med operationer som ger dig vinst men när du tar ut låter de dig aldrig ta ut med ursäkten att du måste vänta, de övertygar dig att öppna flera operationer vilket inte rekommenderas eftersom de gör att du förlorar pengar. Han övertygar dig att sätta in pengar för att köpa otc som visar sig vara ett fiasko, sedan kollapsar verksamheten och de säger till dig att du har försäkring, till exempel, de sa till mig att jag hade 12.500 1500 usd men att jag måste sätta in 7 7600 och de måste skicka ett åtagandedokument där de försäkrar dig att de om XNUMX dagar ger dig pengarna men att du under dessa dagar måste göra tre dagliga operationer men detta är en fälla dagen kommer och de ger dig tusentals ursäkter för att överföringen är gjord av BINANCE OCH BITSO får de dig att öppna ett konto i dessa operatörer de skickade mig en postanvisning som ska ge mig XNUMX UDd men de delar upp betalningen i två koder och säger till dig att det är ett fel av dessa operatörer och jag hävdar att pengarna är inte längre i mäklaren att det är Bitsos problem och att de är i en juridisk kamp och Detta tar ett år. Facebook har sidan aktiverad dessa idioter säger att huvudkontoret är i london och detta lögner var mycket försiktiga de är mexikanska bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skriver om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Ronald svar

  Tack gode gud att jag hittade det här inlägget, för jag hade planerat att investera idag i plattformen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ronald, vi är glada över att ha hjälpt dig, vi hoppas att det har varit så för många fler, det är det vi jobbar för.

   Hälsningar.

 9. dilian svar

  Wise 4x är en reglerad mäklare? Är det tillförlitligt att investera? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dilian, tack för att du skrev om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.