wise4x recensioner

Analys på Wise4x

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Klokt 4x (kallas även med namnet: wise4x.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Wise4x verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Wise4x ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Wise4x en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Wise4x nämner att vara en del av KLART OM PENGAR BEGRÄNSAT.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Wise4x inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Wise4x är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Wise4x, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som Wise4x använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Wise4x tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

wise4x hemsida
Wise4x hemsida

Wise4x tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Klokt 4x

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: wise4x.com
 • 📞 Telefonnummer: + 4444444444
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Wise4x. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Klokt 4x

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Wise4x-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt detta företag råder vi dig att vara försiktig: det är ett olagligt företag (som inte har tillstånd att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk.

Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor.

Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag).❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Wise4x? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

19 kommentarer om «Wise4x: utvärdering och kommentarer»

 1. ADOLFO INES CRUZ svar

  Hola, me llamo Adolfo, estoy a punto de invertir en la plataforma Wise4x, pero estoy leyendo sus comentarios y la verdad me estoy echando para a tras, ¿alguien de ustedes sabe donde o cual plataforma para invertir es seguro?

  saludos, excelente día

 2. DORA HÖRN svar

  För att utöka informationen berättar jag att bedragare marknadsförs på Facebook för att de inte ska fortsätta stjäla, de måste leta efter dem och kommentera, det är viktigt att de rapporterar dem till alla möjliga enheter eftersom de är samma personer , de är mexikaner som hävdar att de är från London men det är rena lögner inte ens posten fungerar för dem de är olyckliga som spelar med god tro. De förödmjukar oförskämda människor. Det senaste samtalet Jesus Rosales sa till mig att mina pengar inte är viktiga för dem, det är därför de har kunder som investerar miljarder som är mycket prestigefyllda affärsmän som jämfört med investeringen från min sida, det är ingenting . De är mycket tumlare, tror inte att de kommer att göra överföringen genom bitso Binance, men de använder detta medel eftersom det är ett annat system som det de gör är att förvirra dem, systemet som dessa enheter använder är en streckkod, en system som endast ägaren av kontot identifierar , men de är bedragare, det är dags att samla in, skicka bevis och rapportera dem så att enheten kan fånga dem och föra dem till fängelse. De enheter som kan rapporteras är CNMV [e-postskyddad] CYSEC FCA, ju fler människor fördömer dessa enheter med bevis, desto snabbare fångar de dem. Dessutom manipulerar de operationerna, de är fusk, en annan mäklare som använder samma taktik är GLOBAL HANDELSKAPITAL, de är mexikaner, jag försöker också för att återvinna det förlorade med andra mäklare.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DORA, desto mer omfattande information som kan publiceras mycket bättre, tack för att du skrev alla dessa detaljer om Wise4x (de är samma my24-coin .com bedragare). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. A. LAURA svar

  SE UPP GENTLEMEN WISE4X
  SLUTADE MIN MANN, STAL MER ÄN 3000 DOLLAR PÅ MINDRE ÄN 2 VECKOR

  DÅ BER DE HONOM ATT GÅ TILL BANKEN FÖR ATT BE OM LÅN Lyckligtvis avvisade de hans lån och han var tvungen att berätta för mig vad som hände.

  DE BERÄTTER DIG PÅ TELEFONERNA ATT DE ÄR BEDRAGARE, DE BER ATT LÅNA PENGAR FRÅN VÄNNER ELLER FAMILJEMEDLEMMAR, ATT FRÅGA PÅ BANKEN FÖR ATT DU KOMMER ATT ÅTERHÄLLA DET SÄKERT OCH MED TILLVÄXT! MED VINST!!! JAG SAGADE TILL MIN MAN ATT DET ÄR EN BLUFFÄR ÄR DU DÅMIG? JAG SALADE TILL HONOM, FÖRSÖKA ATT TA UT OCH DU SKA SE, OCH HAN FÖRSÖKDE ATT TA UT OCH HAR FÖRSÖKAT GÖRA UTTAGET I MER ÄN 1 MÅNAD OCH DE FINNER PÅ NÅGRA DUMT URSÄKTER, RENNA LÖGNER FÖR ATT BERÄTTA HONOM ATT SÄTTA IN PENGAR OCH
  FÖR ATT VI INTE KAN ÅTERTAGA DET, KÄNNER VI HELT LUCKAD, JAG BER DIG ATT LÄSA MITT MEDDELANDE. SKICKA INTE PENGAR TILL WISE4X ELLER MY24-COIN, DE ÄR SAMMA PERSONER, DE BYTER NAMN MEN DET ÄR DET GÄLLANDE ÄR EN BUFFÄRFÖRSÄKRAD NÅGON VET SÄTT ATT TA UT JAG BER ER ATT VETA DET FÖR MIG FÖR DET HAR VARIT OMÖJLIGT FÖR OSS ATT TA UT EN ENKEL CENT ELLER FRÅN VÅRA PENGAR ELLER FRÅN DEN FÖRUTSÄTTANDE INTÄKTEN ELLER NÅGOT!! LÄMNA INTE DESSA BEDRAGARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej A.LAURA, tack för att du skrev om Wise4x (de är samma bedragare som my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Dora Corridor Corner svar

   Laura, jag sympatiserar verkligen med dig, dessa herrar har inga skrupler, moral eller etik, de spelar med förtroende och ser inte konsekvenserna som dessa handlingar orsakar, den moraliska skada de orsakar människor till självmord, en situation som jag hitta mig själv sedan jag De har stulit 7500 XNUMX usd pengar som jag lånat ut och nu har jag inget sätt att svara, vilket skadar familjens utsläppsstabilitet och miljön om jag kände till situationen jag befinner mig i.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skrev om Wise4x (de är samma bedragare från my24-coin .com). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Dora Corridor Corner svar

  Jag blev lurad av den här mäklaren HAN ÄR EN BEDRAGARE VAR MYCKET FÖRSIKTIG De är mexikaner som ska ge dig råd men som visar sig vara tjuvar. Först hjälper de dig med operationer som ger dig vinst men när du tar ut låter de dig aldrig ta ut med ursäkten att du måste vänta, de övertygar dig att öppna flera operationer vilket inte rekommenderas eftersom de gör att du förlorar pengar. Han övertygar dig om att sätta in pengar för att köpa otc som visar sig vara ett fiasko, sedan kollapsar verksamheten och de säger till dig att du har försäkring, till exempel, de sa till mig att jag hade 12.500 1500 usd men att jag måste sätta in 7 7600 och de måste skicka ett åtagandedokument där de försäkrar dig att de om XNUMX dagar ger dig pengarna men att du under dessa dagar måste göra tre dagliga operationer men detta är en fälla dagen kommer och de ger dig tusentals ursäkter för att överföringen är gjord av BINANCE OCH BITSO får de dig att öppna ett konto i dessa operatörer de skickade mig en postanvisning som ska ge mig XNUMX UDd men de delar upp betalningen i två koder och säger att det är ett fel av dessa operatörer och jag hävdar att pengarna är inte längre i mäklaren att det är Bitsos problem och att de är i en juridisk kamp och Detta tar ett år. facebook har sidan aktiverad dessa dårar säger att huvudkontoret är i london och detta lögner var mycket försiktiga de är mexikanska bedragare e-postmeddelandena är [e-postskyddad] [e-postskyddad] [e-postskyddad] telefon 52 56 3056 1486

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skriver om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Dora Corridor Corner svar

  Jag blev lurad av den här mäklaren HAN ÄR EN BEDRARARE VAR MYCKET FÖRSIKTIG De är mexikaner som ska ge dig råd men som visar sig vara tjuvar. Först hjälper de dig med operationer som ger dig vinst men när du tar ut låter de dig aldrig ta ut med ursäkten att du måste vänta, de övertygar dig att öppna flera operationer vilket inte rekommenderas eftersom de gör att du förlorar pengar. Han övertygar dig att sätta in pengar för att köpa otc som visar sig vara ett fiasko, sedan kollapsar verksamheten och de säger till dig att du har försäkring, till exempel, de sa till mig att jag hade 12.500 1500 usd men att jag måste sätta in 7 7600 och de måste skicka ett åtagandedokument där de försäkrar dig att de om XNUMX dagar ger dig pengarna men att du under dessa dagar måste göra tre dagliga operationer men detta är en fälla dagen kommer och de ger dig tusentals ursäkter för att överföringen är gjord av BINANCE OCH BITSO får de dig att öppna ett konto i dessa operatörer de skickade mig en postanvisning som ska ge mig XNUMX UDd men de delar upp betalningen i två koder och säger till dig att det är ett fel av dessa operatörer och jag hävdar att pengarna är inte längre i mäklaren att det är Bitsos problem och att de är i en juridisk kamp och Detta tar ett år. Facebook har sidan aktiverad dessa idioter säger att huvudkontoret är i london och detta lögner var mycket försiktiga de är mexikanska bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dora, tack för att du skriver om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Ronald svar

  Tack gode gud att jag hittade det här inlägget, för jag hade planerat att investera idag i plattformen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ronald, vi är glada över att ha hjälpt dig, vi hoppas att det har varit så för många fler, det är det vi jobbar för.

   Hälsningar.

 7. dilian svar

  Wise 4x är en reglerad mäklare? Är det tillförlitligt att investera? Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dilian, tack för att du skrev om Wise4x. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.