Annonsera med oss

Kommentarer om WiseFunds

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren WiseFunds (Ă€ven kallad wisefunds.co och wisefunds.cc), Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas WiseFunds verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar WiseFunds. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det bör noteras att WiseFunds webbplats inte har en spansk version, vi har ocksÄ fÄtt meddelanden frÄn spansktalande klienter.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det. Uppdatering mars 2020: NÀmnas som en del av Kleinman Enterprises Ltd och Kleinman Services OU

 

NÀr det gÀller hans lÀge, MÀklaren nÀmner att vara baserad pÄ: förmodligen i London, men om det Àr verkligt bör basen i Irland regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten, FCA, och detta hÀnder inte, vilket fÄr oss att tvivla pÄ WiseFunds verkliga bas. Uppdatering mars 2020: nÀmna att de Àr baserade i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av WiseFunds mĂ€rkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

GrundlÀggande konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, 20% vÀlkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert.

Bronskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, 30% vÀlkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 40, 24% vÀlkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live webinarier.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 50, 24% vÀlkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live webinarier.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 60, vÀlkomstbonus pÄ 24%, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live -webinarier, exklusiv tillgÄng till positioner.

WiseFunds kontotyper
WiseFunds kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som WiseFunds erbjudanden Àr: MT4 -plattformen och status.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som WiseFunds tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

WiseFunds webbplats
WiseFunds webbplats

WiseFunds tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om WiseFunds |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: wisefunds.co y wisefunds.cc/sign-in

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ WiseFunds <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att WiseFunds -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r förmodligen baserad i London men Ă€r inte reglerad av den brittiska regulatorn, vilket fĂ„r oss att tro att dess bas i Irland kanske inte Ă€r Real , de nĂ€mner inte vilket företag de tillhör, nĂ€r vi letade efter andra recensioner pĂ„ WiseFunds kunde vi inte hitta nĂ„gra, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett "nytt" företag. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i januari 2020 tillkom CNMV WiseFunds till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen för januari 2020

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2020 CONSOB tillagd WiseFunds till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs warning varning för maj 2020

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : WiseFunds, tillsammans med AtlasFX, VirtualStocks, Capital Aktier, RoyaltyFinance y Kreditvis, Ă€gs av det ökĂ€nda företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som Ă€r bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals mĂ€nniskor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om WiseFunds? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

48 kommentarer om «WiseFunds: Betyg och kommentarer»

 1. Beto svar

  DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG SKA ÅTERSTÄLLA EN STOR DEL AV DE TAPNA PENGARNA. OM DU SÖKER ATT ÅTERSTÄLLA DINA PENGAR, GÖR TESTET MED MYCHARGEBACK, OM DE INTE FÅR DEM, KOMMER DE INTE ATT LADDA DIG NÅGOT

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beto, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. José Francisco Morejón Vitón svar

  Jag har blivit lurad av Atlasfx.co, de bjöd in mig att investera, vilket skulle fĂ„ enorma vinster omedelbart, jag investerade 250 euro och började göra vinster, dĂ„ sa de till mig att jag skulle investera och sĂ„ gjorde jag 1000 euro mer och vinsten ökade, upp till en dag NĂ€r inkomsterna började minska, frĂ„gade de mig att jag mĂ„ste investera ett större belopp för att delta i ett projekt och jag investerade 8000 euro. Och i början ökade intĂ€kterna till 15000 2900 euro. Återigen började vinsten sjunka och taktiken upprepades, dĂ„ inser jag spelet och bluffen och ber om att ta ut alla mina pengar. Det var dĂ„ de försvann, de ringde mig inte igen eller svarade mig. Vid den tiden ringde de mig med berĂ€ttelsen att för att ta ut pengarna mĂ„ste jag sĂ€tta in XNUMX euro i förvĂ€g för att kunna ta ut.
  Uppenbarligen Àr Atlasfx.co ett bluff och en bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med Atlasfx.co. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 3. Berörda Wisefunds svar

  Hej,

  MÀklarna till WiseFunds och The Capital Stock Àr desamma som KontoFX -Olympia Markets -Libra Markets - ConfixFinancial - AUrum Pro Financial och andra (Kleinman -företaget ligger i San Vicente, en liten ö och Àr bara en fasad). Polisen stÀngde de första sidorna och det hÀr Àr de nya som kommer ut.

  De Àr samma bedragare. Företagen bakom webbplatsen Àr desamma och de fÄr pengarna till slut ocksÄ. Allt de behöver göra Àr att byta webbsida nÀr polisen stÀnger den och voila. Aurum Pro Àr en av dem de anvÀnder nu.

  Alla reklamfilmer (Emma, ​​Ana, Sofia, Tomas anvĂ€nder falska namn och de antagna siffrorna i London, Schweiz, etc. Ă€r ocksĂ„ falska, allt Ă€r falskt. Enligt polisen och advokaterna Ă€r de i Östeuropa och andra lĂ€nder , det finns call -center varifrĂ„n de ringer offren i östeuropeiska lĂ€nder.

  Det finns redan ganska avancerade polisutredningar, och vi Àr en grupp pÄ mer Àn 90 offer som redan har Ätalats och med den nationella polisen i instruktionsdomstolen:

  [e-postskyddad]

  Det enda sÀttet att avsluta dessa bedragare Àr att gÄ med, för om inte, kommer polisen att ignorera isolerade klagomÄl. Det Àr synd att de fortsÀtter sÄ hÀr och lurar

 4. Ana svar

  Hej, jag heter Ana, jag investerar ocksÄ i kloka pengar och jag har inte kunnat kontakta dem pÄ lÀnge. Idag ringde crypterium finansiella tjÀnster till oss och sa att wisefunds har gÄtt i konkurs och de har köpt det, behÄllit alla kunder och sagt att pengarna investeras i en europeisk centralbank, och för att ÄterstÀlla dem, eftersom wisefund inte skulle komma, de hade inte deklarerat nÄgot Till hacienda, dÀrför mÄste du betala 26 procent för att ÄterkrÀva de pengarna. NÄgon vet om detta Àr sant och det har hÀnt andra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, det Àr allt lögn, var inte uppmÀrksam, de Àr bedragare och samma karaktÀrer ligger bakom allt, skicka inte pengar till Wisefunds eller Crypterium, du kommer att förlora det.

 5. Ana svar

  Hej, jag heter Ana och jag hade investerat i kloka pengar, och de har inte svarat pÄ lÀnge. Idag ringde ett företag till mig och sa att wisefunds gick i konkurs och de tog det. Och de sÀger att de kommer att ge oss vÄra pengar tillbaka. NÄgon vet om detta Àr sant. Eller Àr det en annan bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, Wisefunds -mÀklaren var opÄlitlig och företaget som du sÀger har tagit Wisefunds Àr sÀkert att de sjÀlva Àr under ett annat namn, du vet namnet pÄ det nya företaget / mÀklaren för att göra en recension.

   HĂ€lsningar.

 6. Fran svar

  Jag har kontakt med polisen och de sÀger till mig att det Àr bÀttre att bilda en grupp och förena bedrÀgerierna för dessa hjÀrtlösa mÀnniskor, jag kan sÀtta dig i kontakt med dem som tar det till mig. Jag har skapat ett e -postkonto för att hÀmta hÀrifrÄn och om vi kan berÀtta vÄr erfarenhet för andra att pÄskynda nÄgot, vÀlkommen. Posten [e-postskyddad].

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fran, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 7. Marc svar

  Hej god dag,

  Jag har försökt prata med dem i dagar och det gÄr inte, jag har samma problem. Sofia "saknas" och de svarar inte pÄ nÄgot mejl. Har du skapat eller kÀnner du till nÄgon plattform för att rapportera dem? Jag funderar pÄ att skapa en snabb webbplats för klagomÄl frÄn dessa oförutsÀgbara och pÄ sÄ sÀtt gÄ ihop, Ätminstone för att ÄterstÀlla investeringen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marc, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 8. Jenny svar

  Hej god eftermiddag! LÀnge ringde de mig nÀstan varje dag ungefÀr 3/4 gÄnger om dagen tills jag bestÀmde mig för att försöka komma in med det lÀgsta kapitalet efter att jag gjort insÀttningen, jag visste inget mer om dem ... hÀr Àr det mest inspelade av alla att de har personuppgifter och de har bankinformation och lösenord och de kan manipulera allt, absolut allt ... och frÄn vad en annan mÀklare förklarade för mig, hanteras detta av en rysk maffia ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jenny, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Om du tror att de har kÀnslig information bör du gÄ till din bank och förklara situationen.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 9. FRAN svar

  NÄgon grupp eller person som jag kan hÀnvisa till för att fÄ mer information och hur jag ska gÄ tillvÀga för att försöka ÄterstÀlla investeringen?
  En hÀlsning och tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej FRAN, vilken erfarenhet har du haft av WiseFunds? Vi vet inte om en grupp har skapats, vi publicerar all information vi har pÄ denna sida.

   hÀlsningar

 10. ANITA svar

  De Àr lögnare som aldrig tillÄter mig att ta ut mina pengar, bara ursÀkter och fler ursÀkter eller sÄ blockerar de helt enkelt mina telefoner och jag kan inte kontakta dem

  det Àr allt en grov bluff att ta bort pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anita, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 11. Ana svar

  Hej, jag Àr Ana, jag har investerat i kloka pengar, och i nÄgra dagar har en viss Sofía Kruger blockerat min tvÄl, hon har till och med blockerat sidan dÀr insÀttningar och överföringar görs, jag tror att de har Àndrat Ätkomstkoden och Jag kan inte komma in. Kan nÄgon hjÀlpa mig att fÄ kontakt med dem. Jag arbetar fortfarande med vÀxeln men jag tror att det Àr ett demokonto. För att roa mig. SÀkra Sofia sa att hon var i London men telefonen kom frÄn Schweiz.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 12. FIDELIO svar

  Hej, jag Àr rÀdd för allt jag lÀser eftersom jag har kontakt med den jag ser heter hÀr pÄ denna webbplats Sofía Krueger ... nÄgot sÀtt att dra mig tillbaka? Jag har Ätminstone inte mycket pengar, men jag skulle inte vilja förlora mina pengar och Ànnu mindre ge dem till ett gÀng lögnare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fidelio, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om att dra sig tillbaka, vara ett företag utan nÄgon form av reglering, blir allt mycket mer komplicerat om de inte vill lÄta dig dra dig tillbaka

   hÀlsningar

 13. Yolanda svar

  Hej igen. För tvÄ dagar sedan kontaktade en viss Sofía Krueger mig efter att inte ha hört av dem pÄ flera veckor. Jag Àr sÀker pÄ att de har kontaktat mig igen eftersom resultatet av operationerna, som jag hade öppnat, översteg 7.000 XNUMX euro i vinst. Han har lagt till mig att min mÀklare hade lÀmnat jobbet och det var dÀrför de inte hade kontaktat igen förrÀn nu. Jag har berÀttat för honom att om han ville att jag skulle stÀnga de positiva verksamheterna, mÄste de lÄta mig överföra en del av mina pengar till mitt konto i Spanien. Det har han sjÀlvklart berÀttat för mig, men att han inte kunde överföra de pengarna medan det pÄgick operationer. Kom igen, du kan inte ljuga vÀrre. Om du kan, gör samma sak sjÀlv. I mitt förra meddelande förklarade jag hur negativa operationer ska stÀngas och att balansen gÄr ner. Och det fungerar, beviset Àr att de har kontaktat igen för att försöka stÀnga dessa operationer. HÀlsningar, jag hoppas att jag har hjÀlpt till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yolanda, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Allt du nÀmner lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 14. isidoroto svar

  Hej, Wisefunds Àr en bluff, efter nÄgra veckor bad jag dem om en del av investeringen, de avstod och returnerade den aldrig, frÄn en dag till en annan har de försvunnit, det finns inget sÀtt att hitta dem, de raderade allt, Jag har polisanmÀlt det och CNMV de senare tvÀttar hÀnderna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Isidoroto, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Hur har de försvunnit? Vad menar du med det hÀr? CNMV begrÀnsar sig till att meddela, tyvÀrr, om det Àr en oreglerad mÀklare, baserat pÄ vem som vet var, gör det lite.

   hÀlsningar

 15. Ana svar

  Hej, jag heter Ana, jag har ocksÄ problem med wisefunds.co. Jag har tvÄ konton öppna med ett, ett har ett negativt saldo och det andra Àr positivt, och av det senare ber vi dem att betala tillbaka oss 5% av balansen som Det Àr i Ärsplanen som de skickade mig i början, och jag vÀntar fortfarande pÄ att de ska göra det, jag har redan bett om det flera gÄnger men denna Sofía och Erika Àr galna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 16. Yolanda svar

  Hej alla, jag har hittat ett sÀtt att skruva upp det hÀr rabblandet. Jag förklarar. FrÄn Wisefunds.co -applikationen, visa kontrollpanelen och klicka pÄ statuswebtrader. Det leder dig till en plattform, liknande Metatrader4, kallad Status och som replikeras direkt pÄ Wisefunds -kontot. DÀrifrÄn öppnar jag verksamheten och stÀnger dem sedan med förluster och saldot sjunker. Jag tÀnker göra det tills jag lÀmnar det till noll. Jag kommer att förlora pengarna men det kommer de ocksÄ att göra. För nÀrvarande har jag förlorat 1.500 1.500 euro och jag kommer att fortsÀtta att stÀnga verksamheten negativt tills jag slutar med de andra XNUMX XNUMX euro som ÄterstÄr. Ni som kan, försök att göra detsamma. Vi ska ge dem dÀr det gör mest ont !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yolnda, tack för att du delar din erfarenhet med Wisefunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • HjĂ€lper jag dig! svar

   Yolanda dessa oreglerade rÄttor har sina plattformar inte korsade med likviditetsleverantörer, vilket innebÀr att pengarna och rörelserna som du ser dÀr Àr som ett DEMO -konto, med fiktiva pengar. Om du vill irritera dem, kontakta de betalningsprocessorer de har (till exempel Skrill, Neteller, etc.) och berÀtta för bluffen och berÀtta att du kommer att rapportera dem ocksÄ om de inte returnerar dina pengar, kontakta din bank, lÀmna kommentarer i forum dÀr prata om detta företag.

   Jag hoppas kunna hjÀlpa dig sÄ hÀr. Dessa typer av företag Àr en gissel som utnyttjar mÀnniskor utan ekonomisk kunskap och med önskan att förbÀttra sin personliga ekonomi

 17. George svar

  Wisefunds.co Det verkar vara en bedrÀglig kopia av wisefunds.eu
  Webbplatserna Àr vÀldigt lika, samma logotyp etc.
  Det skulle fortfarande vara en bra idé att kontakta den "bra" webbplatsen för att se vad de sÀger om det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej George, tack för att du delar med dig av denna information. PÄ samma sÀtt verkar wisefund.eu ocksÄ vara ett oreglerat företag.

   hÀlsningar

 18. Yolanda svar

  Hej, jag Ă€r densamma som resten. Jag gjorde en första investering pĂ„ € 1000, nu har den ökat till nĂ€stan € 3000 och i 4 dagar har Metatrader4 inte fungerat och de har inte gett mig nĂ„gon lösning, de svarar inte pĂ„ WhatsApp och inte heller pĂ„ telefonen varifrĂ„n mĂ€klaren kontaktade mig. Idag har jag begĂ€rt Ă„terbetalning till mitt konto och jag vĂ€ntar pĂ„ att nĂ„gon ska kontakta mig, men efter att ha lĂ€st det tvivlar jag pĂ„ att nĂ„gon kommer att göra det. Om du kĂ€nner till nĂ„got sĂ€tt vi kan rapportera denna plattform, vĂ€nligen meddela mig. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yolanda, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 19. George, en annan dupe svar

  Kloka pengar. co
  Allt bra medan du investerar kapital, dÄ insisterar de pÄ att du investerar mer, om du inte vill eller vill fÄ tillbaka dina pengar stÀnger de kommunikationen.
  BegÀran om ersÀttning, pÄ webben, vÀntar pÄ att avgöras för evigt
  Ingen svarar pÄ telefonen eller whatsapp
  Första kontakten Valeria Rossi och Sofia Kruger
  telefoner: 35796229716 41225083490

  • Ari svar

   Hej George, jag har levt en historia som liknar din, jag har ocksÄ haft kontakt med den berömda Valeria Rossi. Har du funderat pÄ att stÀmma dem eller nÄgot? Det Àr att jag inte kan ta ut nÄgonting och jag behöver mina pengar. De ignorerar varandra och blir galen. Och eftersom alla nÀmner att det förmodade supportmeddelandet inte Àr aktivt Àr det omöjligt att skriva till dem. SCAMMERS.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej George, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Försökte du kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e -post?

   hÀlsningar

 20. Ignacio svar

  Hej, jag Ă€r Ignacio och jag har ocksĂ„ lurats av denna Wisefunds.co -plattform för ett mycket viktigt belopp, som kontaktade mig var ocksĂ„ Emma, ​​sĂ„ snart jag sa att jag inte hade mer pengar och bad om en del av förmodade fördelar, började hon göra problem, Och nĂ€r jag bad om att avsluta mitt konto och Ă„terbetala mitt saldo var han tyst och idag blockerade han mig pĂ„ WhatsApp.
  Vad jag ser hÀr, luras vi redan pÄ samma plattform, lÄt oss se om vi kontaktar varandra och vi kan göra en viss kraft sÄ att vÄra Àrenden försöker lösas, Àven om det frÄn det jag har lÀst Àr lite komplicerat, men de Àr fortfarande bedragare i stor skala som rÀttvisan skulle fÄ ta del av.
  Supportmeddelandet Àr falskt, existerar inte och returneras
  Ema Suarez
  SeniormÀklare
  Verkaufs-och Marketingleiter

  Mobil: + 41 22 508 24 52
  Whatsapp: 0035796248262
  e-post: [e-postskyddad] .co
  Adress: Bubenbergplatz, Bern, Bubenbergpl. 3, 3011 Bern, Schweiz

  wisefunds .co

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Kanske har du andra nummer, kontaktnamn eller mejl?

   hÀlsningar

  • emma svar

   Hej Ignacio, jag Àr exakt densamma som du.
   Som du sÀger, det Àr flera av oss som lurats av dessa .... Jag vet inte vad jag ska kalla dem.
   Du sÀger att du vill att vi ska gÄ ihop, ja, jag Àr villig att gÄ hela vÀgen.
   Jag förlorar ocksÄ en betydande summa pengar.
   Jag har pratat med Azul Clarke, min första mÀklare. NÀr du begÀr tillbaka pengar blockeras whatsapp.
   DÄ tog Sofia Kruger kontakt, samma fall men den hÀr gÄngen blockerade de mig inte.
   NĂ€r jag bad om pengarna igen, tyst igen .... och slutligen kontaktade en viss Angelica Smith mig och berĂ€ttade att Sofia Kruger hade rĂ„kat ut för en bilolycka och att hon kunde bli förlamad 

 trevlig historia.
   Den sista frÄn Angélica Smith Àr att för att ta ut mina pengar mÄste jag betala en provision pÄ 25% (cirka 6000 3 euro) till den internationella banken och pÄ tre dagar ger de mig pengarna tillbaka. Det hÀr Àr verkligen bra !!!
   Totalt, att jag har sagt till honom att jag redan skulle sÀga nÄgot till honom
. detta har varit idag.

   De tre mÀklarnas kontaktnummer har alltid varit desamma. +3 357 96
   För nÀrvarande kontaktar de en fast telefon som Àr +41 24 508 72
   Tidigare Clarke Blue +41 22 508 34 - Sofia Kruger +54 41 24 508
   De mejl jag har frÄn dem alla Àr:

   WiseFunds kundsupport
   Ana Rodrigues Personen som kontaktade mig för att komma in
   Clarke Broker Blue
   Sofia Kruger MĂ€klare

   Som ni ser har jag haft tillrĂ€ckligt med kontakt men ... ingenting om pengar 🙁

   Om du vill kan vi kontakta oss och titta pÄ möjligheter.
   Jag sÀger detsamma till andra som vill göra nÄgot mot dessa mÀnniskor.

   Tack och hÀlsning till alla!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Emma, ​​tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag. Men vad sĂ€ger de dig nĂ€r du drar dig tillbaka? NĂ€r du ber om dina pengar.

    hÀlsningar

 21. Förbannad investerare svar

  Jag har tvÄ namn pÄ detta företag
  Emma Suarez. 357 96248262/225082452
  Teresa. 357 9623244
  Emmas mejl
  [e-postskyddad]
  Jag har ocksÄ ett konto och de lyssnar inte pÄ mig heller, jag Àr desperat efter hjÀlp snÀlla

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej investerare, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

 22. Laura svar

  SnÀlla, om nÄgon kan hjÀlpa mig, kontakta mig sÄ snart som möjligt. Jag investerade med Wisefunds. co och nu tar ingen hand om mig nÀr jag var i kontakt. Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska vÀnda mig till. E -postmeddelandet du lÀgger hÀr finns inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med WiseFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *