Kommentarer om WiseFunds

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren WiseFunds (även kallad wisefunds.co och wisefunds.cc), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas WiseFunds verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar WiseFunds. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att WiseFunds webbplats inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande klienter.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det. Uppdatering mars 2020: Nämnas som en del av Kleinman Enterprises Ltd och Kleinman Services OU

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att vara baserad på: förmodligen i London, men om det är verkligt bör basen i Irland regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten, FCA, och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på WiseFunds verkliga bas. Uppdatering mars 2020: nämna att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av WiseFunds märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, 20% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, 30% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 40, 24% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live webinarier.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 50, 24% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live webinarier.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 60, välkomstbonus på 24%, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, inledande session med en expert, privata sessioner med strategianalytiker, 5 live -webinarier, exklusiv tillgång till positioner.

WiseFunds kontotyper
WiseFunds kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som WiseFunds erbjudanden är: MT4 -plattformen och status.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som WiseFunds tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

WiseFunds webbplats
WiseFunds webbplats

WiseFunds tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Wisefunds |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: wisefunds.co och wisefunds.cc/sign-in

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Wisefunds <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att WiseFunds -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är förmodligen baserad i London men är inte reglerad av den brittiska regulatorn, vilket får oss att tro att dess bas i Irland kanske inte är Real , de nämner inte vilket företag de tillhör, när vi letade efter andra recensioner på WiseFunds kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2020 tillkom CNMV Wisefunds till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2020 CONSOB tillagd Wisefunds till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : WiseFunds, tillsammans med AtlasFX, Virtuella aktier, Capital Aktier, RoyaltyFinans y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om WiseFunds? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

48 kommentarer om «WiseFunds: Betyg och kommentarer»

 1. Beto svar

  DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG SKA ÅTERSTÄLLA EN STOR DEL AV DE TAPNA PENGARNA. OM DU SÖKER ATT ÅTERSTÄLLA DINA PENGAR, GÖR TESTET MED MYCHARGEBACK, OM DE INTE FÅR DEM, KOMMER DE INTE ATT LADDA DIG NÅGOT

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Beto, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Jose Francisco Morejon Viton svar

  Jag har blivit lurad av Atlasfx.co, de bjöd in mig att investera, vilket skulle få enorma vinster omedelbart, jag investerade 250 euro och började göra vinster, då sa de till mig att jag skulle investera och så gjorde jag 1000 euro mer och vinsten ökade, upp till en dag När inkomsterna började minska, frågade de mig att jag måste investera ett större belopp för att delta i ett projekt och jag investerade 8000 euro. Och i början ökade intäkterna till 15000 2900 euro. Återigen började vinsten sjunka och taktiken upprepades, då inser jag spelet och bluffen och ber om att ta ut alla mina pengar. Det var då de försvann, de ringde mig inte igen eller svarade mig. Vid den tiden ringde de mig med berättelsen att för att ta ut pengarna måste jag sätta in XNUMX euro i förväg för att kunna ta ut.
  Uppenbarligen är Atlasfx.co ett bluff och en bluff.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med Atlasfx.co. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.