Kommentarer till världsmarknader

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Världsmarknader (kallas även worldmarkets.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen World Markets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar World Markets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av World Markets, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Testkonto, Standardkonto och Gold Premier -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Testkonto (demo): minsta insättning € 2.500, Standardkontofunktioner och priser gäller.

Standardkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, enfull tillgång till AI Trading på alla instrument, 20% vinstprestanda, uppgraderingsalternativ tillgängligt för Gold Premier, uttag tillgängliga var 75: e dag, inga vinstmarginaler, inga insättnings- eller uttagsavgifter förutom kreditkortstransaktioner.

Guld Premier -konto: minsta initiala insättning på € 25.000, hävstång upp till 1: 100, 0.6 pip -spridning, med telefonhandel, fondförvaltning.

World Markets kontotyper
World Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som World Markets erbjuder är: det finns ingen information om detta, tydligen använder de sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som World Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

World Markets webbplats
World Markets webbplats

World Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, videor, marknadsnyheter, FAQ -avsnitt, förklaring av grunderna, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Världsmarknader |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: worldmarkets.com

Telefonnummer: (Spanien) +34 919 01 68 33 | (Mexiko) +52 55 4163 8553 | (Argentina) +54 11 5236-0443 | (Chile) +56 2 3210 3855 | (Colombia) +57 1 3811699 | (Portugal) +351 308 803 007 | (Brasilien) +55 11 4210-3713 | (Italien) +39

E-post: (Allmänna frågor) [e-postskyddad] | (Klagomål) [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Världsmarknader <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Världsmarknader är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en mäklare som döljer viktiga data, den är inte reglerad och vi vet inte var huvudkontoret ligger. när man letar efter recensioner om Världsmarknader Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Världsmarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade FSMA Världsmarknader till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA: s varningsannons för april 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 varnade FSMA igen för Världsmarknader, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FSMA-varningen ⚠️ juni 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om World Markets? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Världsmarknader: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sebas, tack för din kommentar om World Markets. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. FSMA (den belgiska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se FSMA-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.