✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Worldtradecenter

I denna avdelning vi analyserar mäklaren worldtradecenter (även kallad med namnet: worldtradecenter.io), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Worldtradecenter verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Worldtradecenter ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är worldtradecenter ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: World Trade Center Ltd

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Worldtradecenter är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Worldtradecenter, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på €250, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:50.

Silverkonto: minsta initiala insättning på €5.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:100.

Guldkonto: minsta initiala insättning på €10.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:200, finansiell planering, riskhanteringsplanering, särskilda företagskampanjer.

Platinakonto: minsta initiala insättning på €50.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:300, finansiell planering, riskhanteringsplanering, särskilda företagskampanjer.

VIP-konto: endast på inbjudan, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:400, finansiell planering, riskhanteringsplanering, speciella företagskampanjer.

Worldtradecenter kontotyper
Worldtradecenter kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Worldtradecenter erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Worldtradecenter tillhandahåller på sin hemsida. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Worldtradecenter hemsida
Worldtradecenter hemsida

worldtradecenter ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några livediagram, ordlista, analys, ekonomisk kalender, lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om worldtradecenter 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: worldtradecenter.io

📞 Telefonnummer: + 44-1519471469 | + 61-291361683

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Worldtradecenter. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på worldtradecenter <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget worldtradecenter är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och som är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av handlingar (Cypern), dessutom, när vi letar efter recensioner om Worldtradecenter hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FCA worldtradecenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen FC️ FCA maj 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2022 lade FCA till worldtradecenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2022

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2023 lades CYSEC till worldtradecenter till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CYSECs varning för april 2023 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”1571″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Worldtradecenter: Betyg och kommentarer»

 1. Kiara.45 svar

  CYSEC fördömde dem, var mycket försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kiara.45, tack för din kommentar om Worldtradecenter. Den här mäklaren är en SCAM. Cysec (Financial Regulator of Cypern) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CySEC-länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ibai Munoz svar

  FCA har återigen varnat för detta företag

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ibai, tack för att du skriver om Worldtradecenter. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att ha vilseleda deras kunder (Se FCA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Agustin svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Agustin, tack för din kommentar om Worldtradecenter. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig att betala mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör inte det! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och även om du betalar kommer de inte att returnera någonting.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *