✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget WORTEV CAPITAL är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om WORTEV CAPITAL och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatswortev.kapital
???? företaget*World Wide Tech Ventures SAPI de CV
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressPuebla #237 våning 4 kontor 4004 – B, överste Roma Norte, Cuauhtémoc, CP 06700, Mexico City.
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 10 maj 2018
FöretagstypFondförvaltning

Företag: WORTEV CAPITAL ägs av World Wide Tech Ventures SAPI de CV.

plats: WORTEV CAPITAL nämner att vara belägen i Mexiko, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är WORTEV CAPITAL?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det WORTEV CAPITAL är ett fondbolag.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

WORTEV CAPITAL webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av WORTEV CAPITAL-webbplatsen, som är wortev.capital. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 55 4440 4742

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av WORTEV CAPITAL

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att det är reglerat i Mexiko, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är tyvärr WORTEV CAPITAL en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Slutlig värdering av WORTEV CAPITAL ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos WORTEV CAPITAL och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Mexiko.

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker regulator, som Mexiko. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Varning om WORTEV CAPITAL

WORTEV CAPITAL Fund Management-plattformen, som drivs av ett mexikanskt företag, väcker allvarliga farhågor angående dess tillförlitlighet och finansiella säkerhet. Den tidigare nämnda förordningen, karakteriserad som dålig och oseriös, väcker betydande tvivel om transparens och investerarskydd.

Dessutom understryker rapporterade klagomål från individer som säger sig ha svårt att ta ut sitt investerade kapital den avgörande vikten av due diligence innan de ansluter sig till denna plattform. Extrem försiktighet rekommenderas och utforska mer tillförlitliga och rigoröst reglerade alternativ inom fondförvaltningsområdet för att skydda investerarnas ekonomiska intressen.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om WORTEV CAPITAL:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2023Vi får ett stort antal meddelanden från WORTEV CAPITAL-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7402″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med WORTEV CAPITAL.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av WORTEV CAPITAL

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar WORTEV CAPITAL

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till WORTEV CAPITAL?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera WORTEV CAPITAL?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är WORTEV CAPITAL pålitlig?

Nej. WORTEV CAPITAL är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den ligger på en plats som anses osäker 2) dess reglering är inte fullständig 3) har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från WORTEV CAPITAL?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «WORTEV CAPITAL: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Jhon svar

  La crítica que hacen a Wortev es ambigua.
  Lucas dice que aún no le pagan, que muestre la evidencia, el historial de que no le depositan y veran que miente. El hecho que no esté regualada no quiere decir que sean estafadores.
  Pero de donde son ustedes… a caso de España?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Jhon, tenemos un equipo de trabajo de muchas nacionalidades que tienen como objetivo evitar que estafen a miles de personas brokers como WORTEV CAPITAL que están creados especificamente para captar y estafar a todos los clientes que caigan en su trampa. Supongo que debes trabajar para ellos y eso te hace complice de estafa. No está bien engañar a personas de buena fe que creen en las falas promesas de Wortev.

   Hälsningar.

 2. Valentin Egea svar

  Jag vill uttrycka min tacksamhet för analysen och återvinningen av min investering.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentin, FANTASTISKT!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Lucas svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucas, tack för att du skrev om WORTEV CAPITAL. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *